ok gıdecem canım var burda penti. tatıle 20 gun sonra dusunuyorum ozaman daha şişmiş olurum gıdecem:=)
pehlivan moduna alırsan kendini çokta bişi olmaz,ama bildiğim şuki çatlarsa eğer dönüşü yok onu ancak estetikle düzeltiyolar
aynen bende seninle aynı olduguma göre bende aynısını yapcamben annemi şimdiden anladım yaaa beni merak ettiğinde abartıyosun diyodum,daha karnımdaki minnoşu merak ediyom yaaa
kızlarben geldim allahım aşükür doktorum aradı 2 testimiz temiz çıkmış allahıma şükür doktor amcasınada hazırladım jelibonu insan agda yapınca neden hafiflerki perşembe bebegiöme gidicek rahimden jel sıkıyorudmya bugün orası afedersinzi açılıp kapanır gibi oldu korktum doktor ilaç geri gelri rahimden ve öyle olur dedi korkma içim rahatlası yeminle
bugün iftara davetliyim ben yaşaşsın
kız topragım ben sana aç kollarını geliyom dedimmmi demedimmikoların nirde
Canım su içemiyosan taze meyve suları falan da faydalı onlardan bol bol iç bari, yaz ayları şimdi al şeftali, kayısı, üzüm, erik ne buluyosan kaynat doldur şişeye at dolaba, o kadar şahane oluyo ki doyamıyorum ben içmeye
Ne kadar içebilirsen suyu da o kadar faydalı 3'e tamamlamaya çalış bence de. 1,5 litrelik şişem kankam gibi oldu, hep yanımda, bitince bi daha dolduruyorum onu da bitirince öyle bir rahatlıyorum ki sanki çok büyük bir iş başarmış gibi yatıyorum yatağımaben zaten oldum olası severdim suyu, çocukken yataktan kalktığım gibi suya saldırırdım dalga geçerlerdi, balık gibi diye.
Ben hamile kalmadan önce de aynı şeyleri söylerdim hala aynı şeyleri söylüyorum. Hamileyken "şunu asla yememeliyim" dememek lazım. Canın bir şey istediğinde ister hamur işi olsun ister tatlı, nefsini köreltecek kadar tadına bakacaksın, yoksa insanın aklından çıkmıyo mübarek. Zaten zararlı olan bir şeyi yemeye başladığında 3-5 lokmadan sonra vicdan azabı başlıyo sonra bırakıyo insan. Olayın çıkışını böyle buldum ben.
sabaha kadr lavaboyla arkadaş oluyoz zaten.. sıkıyorum zaten cok ama en son gıdıyorum mecbur 3 . 4 kere rahat gııdyomtabi canım gitmeden 3 gün önce falan git:)
çok eğlenceli :)
çatlamadan önlem paketine bu gece başlıyorum gaza geldim:)
ahh ahh merak merak şimdi karnımızda sonrası da zor olcak gibi baksana halimize:)
hadi gözün aydın canım hala cinsiyet yok tabi :)
bir de açılma ile ilgili bir şey dedi mi?
onları da denedik anacım kaynattı falan ama gündüzleri işteyim ya akşamda eve git yemek ye duş al uyku
bir şey içecekde yiyecek de zamanım kalmıyor
bir çözüm yolu bulmalıyım ama
ben de vicdan azabından çöpe atıyorum iki lokma yiyip
ben jelibon cips çekirdek bayılırım ama hepsi hayal
onları da denedik anacım kaynattı falan ama gündüzleri işteyim ya akşamda eve git yemek ye duş al uyku
:))
malesef sonuç 2-3 haftada anca çıkıyormuş
valla ya kahve içenleri saymıyorum, benim canım bi kola çekti de yalvar yakar 2 yudumcuk içirdi kocam :) ama ne sıcaktı anlatamam,
benim tansiyorum genelde 9-6 çıkıyor, küçük olan 5,5'dan az olması iyi değilmiş ama 7-4 filan oldu hamilelipim boyunca
:)) ay gülesim geldi :))) su içiyorum 3 litre iyi mi sence, yoksa amniyon sııvısı artsın diye daha çok mu içmeliyim hiç biliyor musun?
biraz baktım internetten ama pekde etkilemez demiş
:))
malesef sonuç 2-3 haftada anca çıkıyormuş
valla ya kahve içenleri saymıyorum, benim canım bi kola çekti de yalvar yakar 2 yudumcuk içirdi kocam :) ama ne sıcaktı anlatamam,
benim tansiyorum genelde 9-6 çıkıyor, küçük olan 5,5'dan az olması iyi değilmiş ama 7-4 filan oldu hamilelipim boyunca
:)) ay gülesim geldi :))) su içiyorum 3 litre iyi mi sence, yoksa amniyon sııvısı artsın diye daha çok mu içmeliyim hiç biliyor musun?
biraz baktım internetten ama pekde etkilemez demiş
Kızlar 15 haftalık oldum ama benim hiç karnım çıkmadı( 40 bedenim normalde. Bugün badi giymüştim her gören söyledi niye hiç karnın yok diye bi sorun yoktur inş en son 3 hafta önce gitmiştim doktora sizin nasıl benim gini olan varmı
Herkese günaydınSahura kadar kocama mama hazırlamak için yatmayınca gün bu saatte ayıyo anca, sizi görünce ne kadar geç kalktığımı farkettim nasıl düzenlicem bu uykuyu bilmem :18:
evet canım ilk dileğimiz bu sağlıklı bebişler :124: Ben perşembe gidicem belli olur mu bilmiyorum da sen 12'sinde kesin öğrenirsin bence.
kız jelibonu yeme o benim bebegimtabi canım gitmeden 3 gün önce falan git:)
çok eğlenceli :)
çatlamadan önlem paketine bu gece başlıyorum gaza geldim:)
ahh ahh merak merak şimdi karnımızda sonrası da zor olcak gibi baksana halimize:)
hadi gözün aydın canım hala cinsiyet yok tabi :)
bir de açılma ile ilgili bir şey dedi mi?
huhuuuuu süper haber hadi bakem hasret giderin uslu uslu,komşu bebesini yanınıza katarım haa çok yalnız kalmayınSaçmalama yaaa meraktan ölcem öğrenelim cinsiyeti ne kadan kötüsün neyse sen nasıl istiyosan öyle olsun çok yeme iftarda,ceyarla iyi vakit geçirmeler öpüldün amasya elması
inş tatlımm seninkide belli olur bence aynı haftadayız benim randevum gec işte malesef :-( perşembe günü dört gözle burdan haberini bekleriz artık
dumucum ben kız hissediyodum hep,ama erkekmiş bebecikVücudunda ne gibi değişiklikler oldu yaz ben de sana fal bakayım
amin canım cümlemizin inşallahRabbim nasip eyle bu güzeller gibi sağlıklı şirin hayırlı evlatları
içim eridi bu minnoşlara bakarken
Allahım hepimizin yavrusunu kucağına almayı da nasip etsin insallah
canlarımözür dilerim bri arkadaşımı zyamış anne olmak mnaısl bri duygu diye ondan yazdım ben artık pozitifim iyi düşünüyümde iyi olsun degilmirammim evlatlarımızı bize bagışlasın işşallah canlar anne olduk olmasınada daha yarım enneyim işallah bebegimi kucagım aalıyım sevincimden haykıırcam okadar diyim perşembe büyük gün dua edinde heryeş yolunda gitsin
evet canım hatta geçen gün 2 arkadaşım kavga ediyodu nerdeyse.Ben max 3 kilo almama izin var dedim,bitanesine çok saçma geldi bebek kaç kilo doğcak ne alaka,nasıl beslencek filan dedi.Diğeride çok gariban ailelerin çocukları tosun gibi doğuyo o kadın balla kaymakla beslenmiyoki,bebek hertürlü beslenir dedi.Allah bunlar başladı tartışmaya,yaw dedim napıyosunuz neyse ne yani herşey bitti bunu mu tartışcaz doğunca görürüz dedim,alem herkes yaaa
Canım bence geç olmasına üzülme çünkü belli olma ihtimali artmış oluyo
Benim doktorun ultrasonu şa öyle aman aman iyi bişey değil nasıl görecek bilmem, eşim de göremicek nasılsa, şuna benziyo deyip göndercek gitme diyo ama ben gidicem :) hem sormam gereken şeyler var 1 ay göremicem doktorumu. Döndüğüm gibi yazarım bakalım ne dicek :)
olsun ya tatlım erkekse bebişin hemen belli olur kızsa gec söylüyolar diye biliyorum gitmemezlik yapma hemde sorman gerekn soruda varmış özlemişsindir valla ben cok özlüyorum biran önce görsem diyorumartık
merhabalar arkadaşlar
bende bugün doktordan geldim üçlü için kan verdim herşeyden önemlisi cinsiyetini öğrendik oğlumuz olacakmış.
ben kız istiyordum bir kızımız var 5 yaşında buda kız olsun istedim ama kısmet allah sağlık sıhhat versin oğlumuz olacakmış ben kendimi pek alıştıramadım hala neden böyle oluyor bilmiyorum bu çocukta heyecan çok az
merhabalar arkadaşlar
bende bugün doktordan geldim üçlü için kan verdim herşeyden önemlisi cinsiyetini öğrendik oğlumuz olacakmış.
ben kız istiyordum bir kızımız var 5 yaşında buda kız olsun istedim ama kısmet allah sağlık sıhhat versin oğlumuz olacakmış ben kendimi pek alıştıramadım hala neden böyle oluyor bilmiyorum bu çocukta heyecan çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?