2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ok gıdecem canım var burda penti. tatıle 20 gun sonra dusunuyorum ozaman daha şişmiş olurum gıdecem:=)

tabi canım gitmeden 3 gün önce falan git:)
çok eğlenceli :)

pehlivan moduna alırsan kendini çokta bişi olmaz,ama bildiğim şuki çatlarsa eğer dönüşü yok onu ancak estetikle düzeltiyolar

çatlamadan önlem paketine bu gece başlıyorum gaza geldim:)

aynen bende seninle aynı olduguma göre bende aynısını yapcamben annemi şimdiden anladım yaaa beni merak ettiğinde abartıyosun diyodum,daha karnımdaki minnoşu merak ediyom yaaa

ahh ahh merak merak şimdi karnımızda sonrası da zor olcak gibi baksana halimize:)

hadi gözün aydın canım hala cinsiyet yok tabi :)
bir de açılma ile ilgili bir şey dedi mi?

onları da denedik anacım kaynattı falan ama gündüzleri işteyim ya akşamda eve git yemek ye duş al uyku
bir şey içecekde yiyecek de zamanım kalmıyor
bir çözüm yolu bulmalıyım ama

ben de vicdan azabından çöpe atıyorum iki lokma yiyip
ben jelibon cips çekirdek bayılırım ama hepsi hayal

sabaha kadr lavaboyla arkadaş oluyoz zaten.. sıkıyorum zaten cok ama en son gıdıyorum mecbur 3 . 4 kere rahat gııdyom

Çalışırken çok zor tabi ben tatilde olduğum için orasını düşünemedim. Yanına alabilirsin anca işe giderken, başka türlü işten gelince yatana kadar kaç saat kalıyo ki insana yemek içmek için.
Abur cubur olayına gelince de dediğim gibi ben herşeyden nefsimi köreltecek kadar yiyorum, eşim her akşam çekirdek yiyo, normalde ben de çok yerdim ama şimdi bir avuç yiyorum bırakıyorum. Paketli, markette satılan şeylerden uzak durduğun sürece sorun olmaz. Ben geçen gün tavuk ve et suyu tabletlerimi çöpe attım mesela, içinde mono sodyum glutamat denen bir halt varmış, çok zararlıymış diye duymuştum. Pek severdim ama vazgeçmek zorunda kaldım tabletlerimden. Velhasıl insan hamileliğindeki gibi yaşasa 200 sene yaşar herhalde

annenin gunluğu die bi programda daha dun amiyosentez yapıldı kalçaya vurulan iğneden tek farkı o 5 sanıyre suruyosa bu da 15 saniye surdu inan link veremiycem ama inşş googldan arasan bulursun

Gülesin gelmesin iyice gül sen gülde kuzu daha mutlu olsun arkadaşıma dr bunu onerdi ztn 3 lt iciyorsan prblem yok kusummmmm

olmazmı canım bende öyleyim aynı haftadayız seninle hamile kaldığımda 59dum şimdi ise 55 oldum.5 aydan sonra çıkar deniliyor üzme kendinide bebişinide tadını çıkartalım bugünleri

inş tatlımm seninkide belli olur bence aynı haftadayız benim randevum gec işte malesef :-( perşembe günü dört gözle burdan haberini bekleriz artık

kız jelibonu yeme o benim bebegim kaynımlara gittim eltimin bebelerine verdi allahım jelibon yazıyordu ben sevmeye balşladım kabını çocukar yerken üzüldüm yemeyin ne olur dedim millet baka kaldı eşimde anlatınca bıraktılar eline lolipop verdiler
merak etme gzüel vakit geçiricem yazdıgımı görmüş odun diyordukya erkeklere odun ha dediablamla konuşuyorum diyorm eşim evde eşin yok odun desene odun var dedi bak bak yakıştırdıgı şeye bak dedidedim biz kızlar kocalara odun ceyar yazıyoruz deidm san zahmet öyle brişey yazki inansın burayı okutturucam aman diim alıntı almaseni okursa bari inanır evliligim sana baglıhade görüm topragım seni

inş tatlımm seninkide belli olur bence aynı haftadayız benim randevum gec işte malesef :-( perşembe günü dört gözle burdan haberini bekleriz artık

Canım bence geç olmasına üzülme çünkü belli olma ihtimali artmış oluyo
Benim doktorun ultrasonu şa öyle aman aman iyi bişey değil nasıl görecek bilmem, eşim de göremicek nasılsa, şuna benziyo deyip göndercek gitme diyo ama ben gidicem :) hem sormam gereken şeyler var 1 ay göremicem doktorumu. Döndüğüm gibi yazarım bakalım ne dicek :)

Son düzenleyen: Moderatör:
nasılsınız annecıkler :) nasıl gıdıyor yaz gunlerı we bulantılarınız ? benm azaldı ama yınede gun ıcınde pek bısy yıyemıyorum bıde kola ıcıyorum ya bırde karnımda harektlılık hısseıyorum dunden berı sankı damar atar gıbı karnımın ıcınde bısyler donuyo bebek olabılırmıkı acaba daha 15. haftamdaym gercı ama bılemedım kı :)

oooyy kızlar işten geldik çok çalıştık çok yorulduk yarın çok daha yorulcaz allah çalışan hamilelere sabır versin kolaylık versin
stres bi yandan yorgunluk bi yandan

Vücudunda ne gibi değişiklikler oldu yaz ben de sana fal bakayım
dumucum ben kız hissediyodum hep,ama erkekmiş bebecik
yani öğrendik ama benim hislerim tutmadı
Rabbim nasip eyle bu güzeller gibi sağlıklı şirin hayırlı evlatları
içim eridi bu minnoşlara bakarken
Allahım hepimizin yavrusunu kucağına almayı da nasip etsin insallah
amin canım cümlemizin inşallah çok güzeller benim de mıncıklayasım geldi

canım sonuçların iyi gelmiş gözün aydın
pozitif diyosun 5 dakka sonra negatif oluyosun dalgalanmalar oluyo bazen ama kendini toparlaman iyi bişey
güzel haberler aldıkça dahada pozitif olucan.perşembe kızının taklalarını görünce kendine gelirsin

seniin tüm gebelik boyumu 3 kiloya izin var
neden o kadar az acaba
benimde doktorum kilo alısıma dikkat etmemi söylüyor ama 12kg alabilrsin dior
gecen hamileliğimde 29 kg almıstım malesef ki o bebegimi kaybettim
cok korkuyorum ben de kilo almaktan ama dediğin gibi insanlar ye ye diyip duruyor sanki cok yemenin bir faydasını gördüm de gecen sefer
milleti boşver sen yani herkes doktor olmus bu zamanda

paşam senin depresyonlarını dalgalanmalarını cok iyi anlıyorum
doktordan gelince güzel haberle gelirsem bir süre rahatım
ama tekrar doktora gidene kadar hayat bana zindan
ama yapmamalıız bunu kendimize
bizim morale ihtiyacımız var
ben sürekli kendi kendime hastalık yaratıyorum
sürekli hastayım
bugün tansiyonumu belki 20 defa ölçtüm biliyormusun gecen sefer tansiyon sebep olmustu kızıma
10-5 görüyorum inanamıyorum
11-6 görsem yüksek sanıyorum
ah bu psikoloji ama geçmişi hatırlamamız lazım
telefon ekranımda melek kızımın resmi var hala
hala yeni bebegimin resmi yok
ama geçmişi unutmalıyız sünger cekip önümüze bakmalıyız
karnımızdaki masum bebeklerimizin bu üzüntüyü cekmeye hiç hakları yok

olsun ya tatlım erkekse bebişin hemen belli olur kızsa gec söylüyolar diye biliyorum gitmemezlik yapma hemde sorman gerekn soruda varmış özlemişsindir valla ben cok özlüyorum biran önce görsem diyorum artık

olsun ya tatlım erkekse bebişin hemen belli olur kızsa gec söylüyolar diye biliyorum gitmemezlik yapma hemde sorman gerekn soruda varmış özlemişsindir valla ben cok özlüyorum biran önce görsem diyorum artık

Sorma, geçen gittiğimde " eve bu ultrasondan alcam ben kesin" dedim de ne güldü doktorum :) her gün sabah akşam görmek istiyorum. Herkes erkek çabuk belli olur diyo ama işin ilginç yanı benim doktor 13. Haftada kız gibi tahmin ediyorum dedi, o haftada daha tam belli olmuyo ki organlar, pipiyi göremeyince kız dedi benimki heralde benim de canıma minnet ben zaten kız istiyorum ama erkek hissediyorum çok karışık hislerim :)

merhabalar arkadaşlar

bende bugün doktordan geldim üçlü için kan verdim herşeyden önemlisi cinsiyetini öğrendik oğlumuz olacakmış.

ben kız istiyordum bir kızımız var 5 yaşında buda kız olsun istedim ama kısmet allah sağlık sıhhat versin oğlumuz olacakmış ben kendimi pek alıştıramadım hala neden böyle oluyor bilmiyorum bu çocukta heyecan çok az

Arkadaslar merhaba ya ben 14hftalık hamileymiş 2 gündür pelvik bölgemde özellikle bugün inanılmaz ağrım var sizdede var mı bu.

Hayırlı olsun arkadaşım, herkes 1 kız 1 erkek ister mutlu ol boşver Allah her duyguyu tattırıyor işte sana. Sağlıkla kucağına almanı dilerim :)

Canım ne güzel işte bi kızın varmış rabbim bide oğlan nasip etmiş sana bende kız istiodum ama oğlan olduunu öğrenincede çok sevindim Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere kucağına alınca heycanı hissedersin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…