Arkadaslar merhaba ya ben 14hftalık hamileymiş 2 gündür pelvik bölgemde özellikle bugün inanılmaz ağrım var sizdede var mı bu.
benimde göbek üstü sağ tarafta ara ara agrı oluyor cok sinir ediyor bu agrı
neden acaba bilememek daha sinir bozucu senin tam nerede
Canım benim ağrı yam pelvik bölgesinde. Yani üst bikini bölgesinde. Çok ağrım var anlatsaydım yalnızın eşim şehir dışında komşumuz da yok; taksiye atlasm hastaneye gitsem korkuyorum bu saatte taksiye binmeye.benim ağrım çok fazla
Arkadaslar merhaba ya ben 14hftalık hamileymiş 2 gündür pelvik bölgemde özellikle bugün inanılmaz ağrım var sizdede var mı bu.
tüh ya
kanaman yok dimi
eşini ara bence ona da danıs bin bir taksiye git hastaneye için rahat etsin
hiç birsey olmayacak korkma cnm
Canım benim ağrı tam sol pelvik bölgesinde.yumurtalığın altında Yani üst bikini bölgesinde. Çok ağrım var anlatamam yalnızım daeşim şehir dışında komşumuz da yok; taksiye atlasm hastaneye gitsem korkuyorum bu saatte taksiye binmeye. Ağlıyorum annem de kızıyo birşey mi yaptın diye telefonda
Canım benim ağrı tam sol pelvik bölgesinde.yumurtalığın altında Yani üst bikini bölgesinde. Çok ağrım var anlatamam yalnızım daeşim şehir dışında komşumuz da yok; taksiye atlasm hastaneye gitsem korkuyorum bu saatte taksiye binmeye. Ağlıyorum annem de kızıyo birşey mi yaptın diye telefonda
Kanama yok, Ankara'da yın hiç geç vakitte taksiye binmedim bir şey olmaz dini. Birde yanlız gitmek koyuyor insana eşimi arasam daha akşam üstü bindi uçağa, görümcem var Burda kadın bir kez hayırlı olsun demedi, onuda aramak şstemiyorum
Kanama yok, Ankara'da yın hiç geç vakitte taksiye binmedim bir şey olmaz dini. Birde yanlız gitmek koyuyor insana eşimi arasam daha akşam üstü bindi uçağa, görümcem var Burda kadın bir kez hayırlı olsun demedi, onuda aramak şstemiyorum
Canım çok geçmiş osun aklına kötü bişi getirme hemen rahmin büyüyo oabilir kasılma tarzımı adet sancısı gibi yoksa kramp gibimi ağrıyo çokmu kötü ağrı canım
Arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden, 2 litreye yakın su içtim belki idrar yolu enfeksiyonudur diye ağrım hemen sonrasında azaldı. Böyle bir problem olurs deneyin sizde. Birde böyle durumlar için eğer kimseniz yoksa acil komşu edinin. Ölsem yardım isteyecek kimsem yokmuş
Canım bu rahim büyümesi ağrısı değildi çok farklı bir ağrıydı sabah ilk işim doktora gitmek olacak. Bakalımne çıkacak ağrım azaldı şu an. Ve o kadr çaresiz kaldım ki buraya sorma gereği duydu m
oooyy kızlar işten geldik çok çalıştık çok yorulduk yarın çok daha yorulcaz allah çalışan hamilelere sabır versin kolaylık versin
stres bi yandan yorgunluk bi yandan
dumucum ben kız hissediyodum hep,ama erkekmiş bebecik
yani öğrendik ama benim hislerim tutmadı
amin canım cümlemizin inşallahçok güzeller benim de mıncıklayasım geldi
canım sonuçların iyi gelmiş gözün aydın
pozitif diyosun 5 dakka sonra negatif oluyosun dalgalanmalar oluyo bazen ama kendini toparlaman iyi bişey
güzel haberler aldıkça dahada pozitif olucan.perşembe kızının taklalarını görünce kendine gelirsin
içimdeki ateşi bir görsen alev alev kor kor yanıyor beni çok samimi arkadaşım vardı ikizlere hamileydi deidm yavrularım vefat etti seni anlşayamamki canım ama üüznttünü paylaşıyorumd edi başına gelmeyinde nerden bilicek neyse herşey gzüel gidiyor tabi duydumki bebekelri erken dogumla cennet gitmiş aradım deidm canım ne oldu başın sagolssun deid ban paş aşimdi anladım seni dedi nasıl dayandın deid ölüyorum paşam dedi halen kendine gelebilmiş degil yani canık allahım kimseyi kimseyle helede evladıyla imtaan etmesin çok zorpaşam senin depresyonlarını dalgalanmalarını cok iyi anlıyorum
doktordan gelince güzel haberle gelirsem bir süre rahatım
ama tekrar doktora gidene kadar hayat bana zindan
ama yapmamalıız bunu kendimize
bizim morale ihtiyacımız var
ben sürekli kendi kendime hastalık yaratıyorum
sürekli hastayım
bugün tansiyonumu belki 20 defa ölçtüm biliyormusun gecen sefer tansiyon sebep olmustu kızıma
10-5 görüyorum inanamıyorum
11-6 görsem yüksek sanıyorum
ah bu psikoloji ama geçmişi hatırlamamız lazım
telefon ekranımda melek kızımın resmi var hala
hala yeni bebegimin resmi yok
ama geçmişi unutmalıyız sünger cekip önümüze bakmalıyız
karnımızdaki masum bebeklerimizin bu üzüntüyü cekmeye hiç hakları yok
hayırlı olsun canım her evladın ayrı tadı var derler elinden ekmek yedigin günleri gröürüsün işşallahmerhabalar arkadaşlar
bende bugün doktordan geldim üçlü için kan verdim herşeyden önemlisi cinsiyetini öğrendik oğlumuz olacakmış.
ben kız istiyordum bir kızımız var 5 yaşında buda kız olsun istedim ama kısmet allah sağlık sıhhat versin oğlumuz olacakmış ben kendimi pek alıştıramadım hala neden böyle oluyor bilmiyorum bu çocukta heyecan çok az
Arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden, 2 litreye yakın su içtim belki idrar yolu enfeksiyonudur diye ağrım hemen sonrasında azaldı. Böyle bir problem olurs deneyin sizde. Birde böyle durumlar için eğer kimseniz yoksa acil komşu edinin. Ölsem yardım isteyecek kimsem yokmuş
kızlar göbeklerinizde siyah çizgi olusmaya basladımı
aralık annelerinde okudum o çizginin boyu bebegin boyuyla aynı oluyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?