2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Arkadaslar merhaba ya ben 14hftalık hamileymiş 2 gündür pelvik bölgemde özellikle bugün inanılmaz ağrım var sizdede var mı bu.

benimde göbek üstü sağ tarafta ara ara agrı oluyor cok sinir ediyor bu agrı
neden acaba bilememek daha sinir bozucu senin tam nerede

kızlar göbeklerinizde siyah çizgi olusmaya basladımı
aralık annelerinde okudum o çizginin boyu bebegin boyuyla aynı oluyormus

benimde göbek üstü sağ tarafta ara ara agrı oluyor cok sinir ediyor bu agrı
neden acaba bilememek daha sinir bozucu senin tam nerede

Canım benim ağrı tam sol pelvik bölgesinde.yumurtalığın altında Yani üst bikini bölgesinde. Çok ağrım var anlatamam yalnızım daeşim şehir dışında komşumuz da yok; taksiye atlasm hastaneye gitsem korkuyorum bu saatte taksiye binmeye. Ağlıyorum annem de kızıyo birşey mi yaptın diye telefonda

Son düzenleme:

tüh ya
kanaman yok dimi
eşini ara bence ona da danıs bin bir taksiye git hastaneye için rahat etsin
hiç birsey olmayacak korkma cnm

tüh ya
kanaman yok dimi
eşini ara bence ona da danıs bin bir taksiye git hastaneye için rahat etsin
hiç birsey olmayacak korkma cnm

Kanama yok, Ankara'da yın hiç geç vakitte taksiye binmedim bir şey olmaz dini. Birde yanlız gitmek koyuyor insana eşimi arasam daha akşam üstü bindi uçağa, görümcem var Burda kadın bir kez hayırlı olsun demedi, onuda aramak şstemiyorum

ağrı dayanılmıyacak gibimi duraktan taksi çağır git istersen bende eşimi bekliyom oda dışarda gelince gidicem belkide

Çok geçmiş olsun canım bence de ara taksiyi git binerken plakasını al, giderken de eşini ara konuşarak git, insan daha güvende hissediyor kendini. Apandist falan nerde tam bilmiyorum ama öyle bişey olabilir mi acaba? Korkutmak istemem ama erken kontrolde fayda var, umarım ciddi bişeyin yoktur Allah yardımcın olsun

doktoruna telefon acsana canım ne dicek ona göre bir taksi duragından taksi cagırırsın
yada hastaneyi ara ambulans gelsin
oluyorsa öyle bir sey tabi
önce içini ferah tut hiçbir sey olmayacak ama merak etme

bak bende ankaradayım atla taksiye zubeydehanıma git aciline geçen ben gittim hemen alttan muayne istedi yok dedim yaptırmadım usg le bakıp idrar yolu enfeksiyonuna baktı maalesef enfeksiyon varmış bekleme

Arkadaslar merhaba ya ben 14hftalık hamileymiş 2 gündür pelvik bölgemde özellikle bugün inanılmaz ağrım var sizdede var mı bu.

Canım çok geçmiş osun aklına kötü bişi getirme hemen rahmin büyüyo oabilir kasılma tarzımı adet sancısı gibi yoksa kramp gibimi ağrıyo çokmu kötü ağrı canım

Arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden, 2 litreye yakın su içtim belki idrar yolu enfeksiyonudur diye ağrım hemen sonrasında azaldı. Böyle bir problem olurs deneyin sizde. Birde böyle durumlar için eğer kimseniz yoksa acil komşu edinin. Ölsem yardım isteyecek kimsem yokmuş

Canım çok geçmiş osun aklına kötü bişi getirme hemen rahmin büyüyo oabilir kasılma tarzımı adet sancısı gibi yoksa kramp gibimi ağrıyo çokmu kötü ağrı canım

Canım bu rahim büyümesi ağrısı değildi çok farklı bir ağrıydı sabah ilk işim doktora gitmek olacak. Bakalımne çıkacak ağrım azaldı şu an. Ve o kadr çaresiz kaldım ki buraya sorma gereği duydu m

Ay canım korkuttun valla dikkat et kendine bol su iç susuz kalmışın demekki Allah beterinden korusun azalmış şükür

Olabilir canım ya inan kötü bişi düşünme gaz sancısı olma ihtimalide var bana bazen bıçak gibi ağrı saplanıyo bugün yediklerinden kaynaklanmış olabilir organlarımız yer değiştirio zaten baskı olmuş olabilir sen git tabi sabahtan doktora ama bi ağrıyla moralini bozma şimdi noldu die için içini yicek Allah korusun kötü bişi olsa ağrın hafiflemezdi bence çok geçmiş olsun eşinde olmayınca çaresizlik içinde kimbilir nasıl hissettin Rabbim sağlık versin bebişinede sanada

çok şükür içim rahat kanı verdim dedim paş apozitif 3 gebeligimdede heyecanlı olmuştum allahım kötü çıkarsa vs diye alahıma şükür aklıma kötü getirmeidm perşembede kontolüm varallah nasip ederse hayırlı haberlerle gelicem işşallah ban dua eidn olurmueşime deidmki az yanım aotursana deidm nen oldu dedi brişey olmadı az dinle deidm konuş dinliyorum dedi dedim bebegin cinsiyeti önemlimi senin için dedim yok deid iyi ozaman karar verdim doguma kadar ögrenmek istemiyorum deidm olmaz dedi ögrenmemmiz laızm millet merak ediyor ban hiçmi saygın yok ya deidm ben annesiyim sen babsı şimdi ögrensek ne olucak bilmeden heyecanlı bekleme varken dogum eidyormuşum doktor bey cinsiyeti ney erkek yada kzı dicek deidm olmaz dedi ona göre millet yelek hırka örücek dedi adam örgünün peşindeallahıms en akıl ver iftara gittik allah aşükrü az şekerleme yaptım benim ceyarı attım yatak odasın abakıyım kzılar ne alemde diye griidm sabah erken kalkıcam kahvaltı yapıcam ana saglıgın agidicek düşük igneis yaptırıcam ilaçlarım bitti onları yazıdırıcam anca 10 gibi ev egelirim kızlar haberinzi olsun
içimdeki ateşi bir görsen alev alev kor kor yanıyor beni çok samimi arkadaşım vardı ikizlere hamileydi deidm yavrularım vefat etti seni anlşayamamki canım ama üüznttünü paylaşıyorumd edi başına gelmeyinde nerden bilicek neyse herşey gzüel gidiyor tabi duydumki bebekelri erken dogumla cennet gitmiş aradım deidm canım ne oldu başın sagolssun deid ban paş aşimdi anladım seni dedi nasıl dayandın deid ölüyorum paşam dedi halen kendine gelebilmiş degil yani canık allahım kimseyi kimseyle helede evladıyla imtaan etmesin çok zorbenim için üzülenler okadar kişiki bugün tanımadıgım bri bayan özelime mesaj atmış allahım okadar hoşuma gittiki beni tanımayanlardan okadar dua alıyoruki bu bebegin durusa dularala ayakta durucak bugün ignemi yaptı eşim dediki allahım yavruma şifa olsun dediamin dedim bende inan etlerim acısın evden dışarı çıkamıyım igneler göbegimi mrartsada kalçama vulurlan igneler acıtsada hergün dünyanın ilacını içsemde hergün altan jeli yesemde razıyım be herşeye evladım benle kalsın işşallah onun varlıgın aokadar alıştımki anlatamam yoklugunu düşünmek bil eistemiyorum eşim igneyi hep yaptı hem sevdi yavrumd emesini duyman lazımdı şimdi gelde bu adamı düşünme okadar hevesliki bugün kaynanam aradı telefonda aglıyor dua ediyor inan 13 sene olucak evleneli 3 kayıp bu bebegin yolunu okadar kişi bekliyorki ne sen sor ne ben söylüyüm inan kk bile sevinicek okadar diyim hele bende babası bebegimi kucagıma alınca neler yasarım allah bilir eşimd iyorki annem bu sefer aglar sevinçten oglum allah kimsenin boynunu bükük bırakmaısn der hep eşime kalsan bebegi kucagımza laınca aynı şunu der annem dedi tanıyorum çünkü ah yavrum sen 13 senelik özlemim bu zamana kadar nerdeydim deyip aglamzsa yüzüme tükür dedi inan biizm bebegimiz sag sgalim dünyaya gelse çok şanslı bebek olucak okadar sevini onu beklliyor kucagın aalıp sevmek için ah sag saglim alıyım bebegimi saglıklı daha brişey istemem
hayırlı olsun canım her evladın ayrı tadı var derler elinden ekmek yedigin günleri gröürüsün işşallah

günde 3 litre şart canım ihmala etmeyesin agrıya gelince dikkat et aman diyim inan komşun bile bri halta yaramıyourm kimse kapımı açmıyor hani komsularım bide akraba apartmanında oturuyorum karşımda eşimin yengesi merak ettmiş soruyor ne yaptın diye slaı gitmişim muayeneye geçen salı deidm yenge bşiraz geç kalmadınmı deidm güdlü anca dedi inan yatarak gebelik geçirmek çok zor birine muhtaç yaşamak ne diyim artık yorumusuzum

Son düzenleme:
Günaydın cici anmişler biz de dün cinsiyetimizi öğrendik prensim geliyormuş Allah hepimizinkini bizlere bağışlansın.Lİsteye benim cinsiyetinde eklerse ilgilenen arkadaşım sevinirim.

günaydın kızlar herkese dün bulantılar geri dönmüştü bir de ne alakaysa ben kabızlık sorunu yaşarken ishale döndü yani tam ishal değil öyle tuvalete koşma durumları olmadı ama bağırsaklarımdan gelen sesler delirtti beni........ zaten korkağım böyle tuhaf tepkilerle iyice korkuyorum..:26: neyse bugün güne iyi uyandık sadece kalça da bi ağrı var yürürken özellikle.. kendi kendime nazar değdirdim 15. haftadan beri çok iyiyim diye:26: yarın kontrol var yine heyecan,yine telaş ,yine korku karışımııııııı......rahatım iyiym demeyeceğim sakin olmaya çalışmak en güzelii..... inşallah herşey güzel olacak yine cinsiyeti de öğreneceğiz daha doğrusu netleştireceğiz artık inşallahh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…