seniin tüm gebelik boyumu 3 kiloya izin var
neden o kadar az acaba
benimde doktorum kilo alısıma dikkat etmemi söylüyor ama 12kg alabilrsin dior
gecen hamileliğimde 29 kg almıstım malesef ki o bebegimi kaybettim
cok korkuyorum ben de kilo almaktan ama dediğin gibi insanlar ye ye diyip duruyor sanki cok yemenin bir faydasını gördüm de gecen sefer
milleti boşver sen yani herkes doktor olmus bu zamanda
günaydın kızlar herkese dün bulantılar geri dönmüştü bir de ne alakaysa ben kabızlık sorunu yaşarken ishale döndü yani tam ishal değil öyle tuvalete koşma durumları olmadı ama bağırsaklarımdan gelen sesler delirtti beni........ zaten korkağım böyle tuhaf tepkilerle iyice korkuyorum..:26: neyse bugün güne iyi uyandık sadece kalça da bi ağrı var yürürken özellikle.. kendi kendime nazar değdirdim 15. haftadan beri çok iyiyim diye:26: yarın kontrol var yine heyecan,yine telaş ,yine korku karışımııııııı......rahatım iyiym demeyeceğim sakin olmaya çalışmak en güzelii..... inşallah herşey güzel olacak yine cinsiyeti de öğreneceğiz daha doğrusu netleştireceğiz artık inşallahh
Günaydın cici anmişler biz de dün cinsiyetimizi öğrendik prensim geliyormuş Allah hepimizinkini bizlere bağışlansın.Lİsteye benim cinsiyetinde eklerse ilgilenen arkadaşım sevinirim.
günaydın kızlar herkese dün bulantılar geri dönmüştü bir de ne alakaysa ben kabızlık sorunu yaşarken ishale döndü yani tam ishal değil öyle tuvalete koşma durumları olmadı ama bağırsaklarımdan gelen sesler delirtti beni........ zaten korkağım böyle tuhaf tepkilerle iyice korkuyorum..:26: neyse bugün güne iyi uyandık sadece kalça da bi ağrı var yürürken özellikle.. kendi kendime nazar değdirdim 15. haftadan beri çok iyiyim diye:26: yarın kontrol var yine heyecan,yine telaş ,yine korku karışımııııııı......rahatım iyiym demeyeceğim sakin olmaya çalışmak en güzelii..... inşallah herşey güzel olacak yine cinsiyeti de öğreneceğiz daha doğrusu netleştireceğiz artık inşallahh
bende perşembe gidicem mavişime muayene edicekkızlarr günaydın nasılsınız ben dün baş ağrısından ölüyorum zannettim yttım uyudum çok şükür şimdi iyiyim.. heyecanla cuma gününü bekliyorum bebişimi bi kez daha görmek içinnn
evet canım malesef hamileliğim boyunca 3 kiloya izin var,kilom fazla oldugu için doktor bebek küçük olur,şeker hastası olur,tansiyon sorunu olur vs gibi nedenlerle ciddi şekilde takip ediyor,ödüm kopuyo kilo alcam diye.Vallahi bencede çok yeme ben hayatım boyunca hep şişkoydum daha hiçbi faydasını görmedim canım herşey kararında iyi.:44:
buda erkek benimki ney bugün kıpırtı gibi birşey hisettim acaba ney
önce şunu takalım sana nazar etme kızım insanın kendine nazarı degiyor he benimn eşimin nazarı degiyor
bende perşembe gidicem mavişime muayene edicek
kızlar bugün sabah erken kalktım düştüm yollara eşimle
kızlar ana saglıgına gittim ignemi oldum ilaçlarımı yazdırdım cremion jeli doktor bu kd yazabilir bizde olmuyor dediama genede yazarım dedi işin yok uzman kd git almaya kalksan 90 yakınmış arda bey bana lama ve makattan fitil vermiş kabızlık için azıimliyim ama dicem magnezyumda versin içiyim perşembe ardaya gidicem eşim bakıcak creminonu verilerse özel hastaneyi iptal edicem orayada randevu aldım sabah 11 hasan beye özel okmeydanı hastanesine 28 tl muayene ücreti bakalım neler olucek igne ne yaktı salı günü olmam lazımdı salı günü ana saglıkları kapalı zannettim meyerse öylene kadar açıkmış hemşire ismimi okumuş sevindim şükür kavuşturana sen nerdesin dedi hehe dikiş olunca mecbur gidemicem eşim klinikten adam getiriz yeterki sen iste dedi çagırmasıda 20 tl
kendine şişko deme topombul ne biliyim topilik balık etli de benim sıpayı doyurmadım gidiyimde doyuruyum
ben san bri görev verdim degilmiakşama eşiem okutucam odun ve ceyar kelimeleri geçen laflar ediceksin eşine eşime deidmki eşlere diyoruz kzıdı ban ya ceyar daha iyid edi odun ney dedi odun yazdıgımı nerden okuduysa okumuş brişey söylesem odun de odun dedi sabah 7 kalktık eşimle daha kahvaltı yapmadım bime gittin evimin köşesinde sandeviç ekmegi aldım onu yapıyım sütümüde ısıtıyım bırazdan burdayım
anammm odun yazdığımızı mı görmüş.Aboooo hemen duruma el atayım görmedimki mesajını ozaman sana tekrar yazıyım bikaç sayfa sonra kocacığınla ilgili güzel şeyler olsun odun ve ceyar yazmadan yazım.Yarın doktora gitcen ya şu cinsiyeti sorda gel çatlıycam yaaa sende merak ediyon uydurma merak etmiyom diye yemezlkerrrrr
anammm odun yazdığımızı mı görmüş.Aboooo hemen duruma el atayım görmedimki mesajını ozaman sana tekrar yazıyım bikaç sayfa sonra kocacığınla ilgili güzel şeyler olsun odun ve ceyar yazmadan yazım.Yarın doktora gitcen ya şu cinsiyeti sorda gel çatlıycam yaaa sende merak ediyon uydurma merak etmiyom diye yemezlkerrrrr
paşam bebem günaydın canım,jelibonun nasıl?Sağlık ocağında halletmişsin işlerini iyi olmuş.Yarın doktoruna sor bak cinsiyetini herkes merak ediyor.Hem hayatında en değer verdiğin kişi sana demişya öğrenelim diye(kocacığın yani)o yüzden kesin öğrenmelisin bencede.Adamcağızın yaptıklarını anlat anlat bitiremiyosun,sana çok yardımı oluyo maşallah,hem tek senin bebeğinmi canım kocanında hakkı var öğrenmeye.Hayırlısıyla güzel haberler alıp jelibonunuzu kucağınıza alırsınız inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Yarında korkma muayenede yanında nasılsa en güvendiğin kişi var,kocan yani.Tek gitmiyosunki sonuçta doktora dimi,beraberce gidin içinde rahat olsun cinsiyetide öğrenip gelin inşallah.Dualarımız sizinle.
allah kuru iftiradan saklasın aaa çok ayıp duymuyum bri daha öyle inan ban doktoru alsam karşıma deseki paşam istiyormusun söylüyüm ne biliyim bebegime haksızlık gibi geliyor ya o benim parçam canım herşeyim 13 senelik özlemim şimdi ögrensem büyüsü kalmıcek bugün eşimle ana sgalıgına giderken eşime deidm sen erken git ben anca gelirim sen heyecandan panik atagım az selevat çeke çek egittim doktora heyecan basıyor ne yapsam durudramıyorum otamatige baglamış gibi ya öncedenben böylemiydim beni bu hale sokanlar utansın
evim temiz yemegim var bri namzım var öylene kadar burdayım ezan okunsun namaza kalkıcam tespihlerim var ilkindiye kadar çekmemlaızmilkindiyi kılar gelirim bir ara buraya
canım eşim ne yapsa hakediyor amam gıcıklık olsun diye sormucam bakalım eşim doktora dicekmi aman olmaz ögrenmemiz lazım ona göre örgüler örülücek dediadam benden heyecanlı kız o kız diyor şimdiye kadar hiç yanılmadı bende erkek diyorum hadi bakalım kim haklı sen ban telini ver özelden söz muayeneden çıkınca ilk seni arıcam dicem sende ben eve gelmeden süprüzü kızlar veirisin
Canım benim canım kocacığım telimi sürekli kurcalar:18::18::18:,rehberimdeki isimler hep onun tanıdıkları,İnternetten arkadaşıma telimi verdim onla konuşuyoruz vs dersem boşanırız alimallah,banada heyecan olur hem sen gelirgelmez yazarsın burdan okurum.Kız olacak demiştim dimi sana?Kız derlerse müjdemi isterim ona göre ömür sena geliyorrrrr
merak etme benden san zarar gelmez hem gıcıklık olsun degilmi merak et demicembeni dah açokbeklersin ne zaman gelicegim bellid egil belkim cinsiyeti belli olmucek ben öyle çok biliyorum doguma göre ögrenemeyen ablama 7 doktor kız deid erkek çıktı sende haklısın 2 gündür tanıdıgın birine neden telini veresinki istemedim farzet
kızlarrr benim kızımın şimdiden 1 tulum takımı 2 ayakkabı emzik biberon meyve filesi tırnak makası arabada bebek var yazısı 1 pembe pantolonu üzerine uygun beyaz bolerosu ve içine bembeli beyazlı badysi ve aklıma gelmeyen bişeyleri daha varbiz sanırım buldumcuk olduk
kızlar çok uzgun iş yerımdekı haksızlık cok uzuyor dayanamıyorum artık gebe oldugm ıcın dısarı gorevlere gıtmıyorum devletın bana verdıgı ızın bu seferda ankarayı aramıs idarı burom sormau maasım kesılecekmıs benım durumumdaa olan farklı yerde calısanlar böle degıl onlara bu ujygulanmıyor bana özlelmı uygulanıoyor bu sistem analamadım sordum mudurume bısey dıyemedı hafta sonu gelmemem lazım mama cagırıyorlar gelıyorum 5 te cıkmam lazım 6da cıkıyorum yettı artık ya it gııb calsıtoryrlar maasımı kesecekler ilk bana uygulanacak ben prarsnda degılım ama haksızlık uzuyor tahammul edemıyor akkıttıgım gozyasları ıcın hakkımı helal etmıyorum hıcbırıne
evet canım malesef hamileliğim boyunca 3 kiloya izin var,kilom fazla oldugu için doktor bebek küçük olur,şeker hastası olur,tansiyon sorunu olur vs gibi nedenlerle ciddi şekilde takip ediyor,ödüm kopuyo kilo alcam diye.Vallahi bencede çok yeme ben hayatım boyunca hep şişkoydum daha hiçbi faydasını görmedim canım herşey kararında iyi.:44:
canım memur musun? hangi kurumdasın? haklarını iyice öğren yönetmeliklerden. eğer lehineyse dilekçe ile iste analık haklarını. devlette sözle iyi niyetle hiçbişey yapılmaz. onları ancak dilekçe susturur.
Nasılll?
O çizgi sadece göbek deliğinin altından başlamıyor mu? Nasıl 50 cm'i bulacak ki?
benim oluşmaya başladı, aynada görüyorum ama çok silik daha.
kızlar çok uzgun iş yerımdekı haksızlık cok uzuyor dayanamıyorum artık gebe oldugm ıcın dısarı gorevlere gıtmıyorum devletın bana verdıgı ızın bu seferda ankarayı aramıs idarı burom sormau maasım kesılecekmıs benım durumumdaa olan farklı yerde calısanlar böle degıl onlara bu ujygulanmıyor bana özlelmı uygulanıoyor bu sistem analamadım sordum mudurume bısey dıyemedı hafta sonu gelmemem lazım mama cagırıyorlar gelıyorum 5 te cıkmam lazım 6da cıkıyorum yettı artık ya it gııb calsıtoryrlar maasımı kesecekler ilk bana uygulanacak ben prarsnda degılım ama haksızlık uzuyor tahammul edemıyor akkıttıgım gozyasları ıcın hakkımı helal etmıyorum hıcbırıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?