2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlarr günaydın nasılsınız ben dün baş ağrısından ölüyorum zannettim yttım uyudum çok şükür şimdi iyiyim.. heyecanla cuma gününü bekliyorum bebişimi bi kez daha görmek içinnn

evet canım malesef hamileliğim boyunca 3 kiloya izin var,kilom fazla oldugu için doktor bebek küçük olur,şeker hastası olur,tansiyon sorunu olur vs gibi nedenlerle ciddi şekilde takip ediyor,ödüm kopuyo kilo alcam diye.Vallahi bencede çok yeme ben hayatım boyunca hep şişkoydum daha hiçbi faydasını görmedim canım herşey kararında iyi.:44:

günaydın canım hayırlı haberlerle gel inşallah.Bende 2 hafta o garip seslerle delirdim ishal de oldum üstelik.İnan kabızlık daha iyi geliyodu işyerinde tuvaletede rahat gidemedim sağolsun patronumda izinvermedi,burda habire kızlara sorum napim ishali nasıl durdururum diye.Nişastayla yoğurt çok iyi geldi paşamın tavsiyesiydi aklında olsun.Doktora da gittim tabi evhamlı biri olarak kültür istedi mikrobik bişi varmı diye,çünkü 2 gün normale döndü sonra tekrar başladı ve çok uzun sürdü.Şükürki bişi çıkmadı ama suçluyuda ben tespit ettim,milleti kabız yapan elevit beni ishal yapıyor.Şimdi 2-3 günde bir içiyorum en azından kabızlık olmuyor,dahada iyi wc ye çıkıyorum.

Günaydın cici anmişler biz de dün cinsiyetimizi öğrendik prensim geliyormuş Allah hepimizinkini bizlere bağışlansın.Lİsteye benim cinsiyetinde eklerse ilgilenen arkadaşım sevinirim.
buda erkek benimki ney bugün kıpırtı gibi birşey hisettim acaba ney
önce şunu takalım sananazar etme kızım insanın kendine nazarı degiyor he benimn eşimin nazarı degiyor
kızlarr günaydın nasılsınız ben dün baş ağrısından ölüyorum zannettim yttım uyudum çok şükür şimdi iyiyim.. heyecanla cuma gününü bekliyorum bebişimi bi kez daha görmek içinnn
bende perşembe gidicem mavişime muayene edicek
kızlar bugün sabah erken kalktım düştüm yollara eşimle
kızlar ana saglıgına gittim ignemi oldum ilaçlarımı yazdırdım cremion jeli doktor bu kd yazabilir bizde olmuyor dedi ama genede yazarım dedi işin yok uzman kd git almaya kalksan 90 yakınmış arda bey bana lama ve makattan fitil vermiş kabızlık için azıimliyim ama dicem magnezyumda versin içiyim perşembe ardaya gidicem eşim bakıcak creminonu verilerse özel hastaneyi iptal edicem orayada randevu aldım sabah 11 hasan beye özel okmeydanı hastanesine 28 tl muayene ücreti bakalım neler olucek igne ne yaktı salı günü olmam lazımdı salı günü ana saglıkları kapalı zannettim meyerse öylene kadar açıkmış hemşire ismimi okumuş sevindim şükür kavuşturana sen nerdesin dedi hehe dikiş olunca mecbur gidemicem eşim klinikten adam getiriz yeterki sen iste dedi çagırmasıda 20 tl

kendine şişko deme topombul ne biliyim topilik balık etli de benim sıpayı doyurmadım gidiyimde doyuruyum

ben san bri görev verdim degilmi akşama eşiem okutucam odun ve ceyar kelimeleri geçen laflar ediceksin eşine eşime deidmki eşlere diyoruz kzıdı ban yaceyar daha iyid edi odun ney dedi odun yazdıgımı nerden okuduysa okumuş brişey söylesem odun de odun dedi sabah 7 kalktık eşimle daha kahvaltı yapmadım bime gittin evimin köşesinde sandeviç ekmegi aldım onu yapıyım sütümüde ısıtıyım bırazdan burdayım

anammm odun yazdığımızı mı görmüş.Aboooo hemen duruma el atayım görmedimki mesajını ozaman sana tekrar yazıyım bikaç sayfa sonra kocacığınla ilgili güzel şeyler olsun odun ve ceyar yazmadan yazım.Yarın doktora gitcen ya şu cinsiyeti sorda gel çatlıycam yaaa sende merak ediyon uydurma merak etmiyom diye yemezlkerrrrr

ha çabuk yaz yoksa benim koca beni odune dicekyarın ögrenicem meraketme be

paşam bebem günaydın canım,jelibonun nasıl?Sağlık ocağında halletmişsin işlerini iyi olmuş.Yarın doktoruna sor bak cinsiyetini herkes merak ediyor.Hem hayatında en değer verdiğin kişi sana demişya öğrenelim diye(kocacığın yani)o yüzden kesin öğrenmelisin bencede.Adamcağızın yaptıklarını anlat anlat bitiremiyosun,sana çok yardımı oluyo maşallah,hem tek senin bebeğinmi canım kocanında hakkı var öğrenmeye.Hayırlısıyla güzel haberler alıp jelibonunuzu kucağınıza alırsınız inşallah Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Yarında korkma muayenede yanında nasılsa en güvendiğin kişi var,kocan yani.Tek gitmiyosunki sonuçta doktora dimi,beraberce gidin içinde rahat olsun cinsiyetide öğrenip gelin inşallah.Dualarımız sizinle.

allah kuru iftiradan saklasın aaa çok ayıp duymuyum bri daha öyleinan ban doktoru alsam karşıma deseki paşam istiyormusun söylüyüm ne biliyim bebegime haksızlık gibi geliyor ya o benim parçam canım herşeyim 13 senelik özlemim şimdi ögrensem büyüsü kalmıcek bugün eşimle ana sgalıgına giderken eşime deidm sen erken git ben anca gelirim sen heyecandan panik atagım az selevat çeke çek egittim doktora heyecan basıyor ne yapsam durudramıyorum otamatige baglamış gibi yaöncedenben böylemiydim beni bu hale sokanlar utansın
evim temiz yemegim var bri namzım var öylene kadar burdayım ezan okunsun namaza kalkıcam tespihlerim var ilkindiye kadar çekmemlaızmilkindiyi kılar gelirim bir ara buraya

canım eşim ne yapsa hakediyor amam gıcıklık olsun diye sormucam bakalım eşim doktora dicekmi aman olmaz ögrenmemiz lazım ona göre örgüler örülücek dedi adam benden heyecanlı kız o kız diyor şimdiye kadar hiç yanılmadı bende erkek diyorum hadi bakalım kim haklı sen ban telini ver özelden söz muayeneden çıkınca ilk seni arıcam dicem sende ben eve gelmeden süprüzü kızlar veirisin

Canım benim canım kocacığım telimi sürekli kurcalar:18::18::18:,rehberimdeki isimler hep onun tanıdıkları,İnternetten arkadaşıma telimi verdim onla konuşuyoruz vs dersem boşanırız alimallah,banada heyecan olur hem sen gelirgelmez yazarsın burdan okurum.Kız olacak demiştim dimi sana?Kız derlerse müjdemi isterim ona göre ömür sena geliyorrrrr

merak etme benden san zarar gelmez hem gıcıklık olsun degilmi merak et demicem beni dah açokbeklersin ne zaman gelicegim bellid egil belkim cinsiyeti belli olmucekben öyle çok biliyorum doguma göre ögrenemeyen ablama 7 doktor kız deid erkek çıktı sende haklısın 2 gündür tanıdıgın birine neden telini veresinkiistemedim farzet

kızım niye gıcıklık yapim aşkolsun benim ceyarcım biraz kıskanç o sebeple dedim daha önce böyle bir olay yaşadık,hayatımızın kavgasını ettik.Neyse böyle düşüneceğini biliyordum canınsağolsun.

kızlarrr benim kızımın şimdiden 1 tulum takımı 2 ayakkabı emzik biberon meyve filesi tırnak makası arabada bebek var yazısı 1 pembe pantolonu üzerine uygun beyaz bolerosu ve içine bembeli beyazlı badysi ve aklıma gelmeyen bişeyleri daha var biz sanırım buldumcuk olduk

ayyy ne kadan güzel güle güle giysin hepsini inşallah.Arabada bebek var yazısının arabada prenses var yazılı olanını almak istiyorum ben,onu internetten mi aldın?

kızlar çok uzgun iş yerımdekı haksızlık cok uzuyor dayanamıyorum artık gebe oldugm ıcın dısarı gorevlere gıtmıyorum devletın bana verdıgı ızın bu seferda ankarayı aramıs idarı burom sormau maasım kesılecekmıs benım durumumdaa olan farklı yerde calısanlar böle degıl onlara bu ujygulanmıyor bana özlelmı uygulanıoyor bu sistem analamadım sordum mudurume bısey dıyemedı hafta sonu gelmemem lazım mama cagırıyorlar gelıyorum 5 te cıkmam lazım 6da cıkıyorum yettı artık ya it gııb calsıtoryrlar maasımı kesecekler ilk bana uygulanacak ben prarsnda degılım ama haksızlık uzuyor tahammul edemıyor akkıttıgım gozyasları ıcın hakkımı helal etmıyorum hıcbırıne

canım memur musun? hangi kurumdasın? haklarını iyice öğren yönetmeliklerden. eğer lehineyse dilekçe ile iste analık haklarını. devlette sözle iyi niyetle hiçbişey yapılmaz. onları ancak dilekçe susturur.

kaç kilosun canım
benim cok kilolu bir tanıdıgım 4 kg aldı hamilelikte bebeği 4.100 gr doğdu
sürekli yürüyüş yaptı
cok haklısın kilo malesf zarar

polis memuruyum canım benım gıbı gebeler gıtmıez ek dısar gorevlere ıcerde calsıır bu haktır fakat bu defada maasımı kesecekler terör paramı hafta sonu burda çalıstırıyorlar ama ısyerınde dayanamadım haksızılıgıa ona aglıyom mudurume dedım arastırım dedı komıserımn fıkrı bu allahlarından bulsunlar bırazdan komıserede cıkacam gıcıgın tekı onada dıcem

ne alaka yaaa dışarı görevlere gitmiyosun diye maaşmı kesilirmiş?benim kardeşimde devlet memuru oda 2 doğum yaptı,senin gibi seyahatleride oluyodu,hamilelikte gitmedi hiçte maaşı filan kesilmedi,Senin yöneticilerin seninle özellikle mi uğraşıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…