ne alaka yaaa dışarı görevlere gitmiyosun diye maaşmı kesilirmiş?benim kardeşimde devlet memuru oda 2 doğum yaptı,senin gibi seyahatleride oluyodu,hamilelikte gitmedi hiçte maaşı filan kesilmedi,Senin yöneticilerin seninle özellikle mi uğraşıyo?
polis memuruyum canım benım gıbı gebeler gıtmıez ek dısar gorevlere ıcerde calsıır bu haktır fakat bu defada maasımı kesecekler terör paramı hafta sonu burda çalıstırıyorlar ama ısyerınde dayanamadım haksızılıgıa ona aglıyom mudurume dedım arastırım dedı komıserımn fıkrı bu allahlarından bulsunlar bırazdan komıserede cıkacam gıcıgın tekı onada dıcem
anladım. ağlama canım, üzme evladını. değmez hiç. git konuş tabi, içinde kalmasın en azından. hakkını arayacağını bilsinler. Allah yardımcın olsun.
kaç kilosun canım
benim cok kilolu bir tanıdıgım 4 kg aldı hamilelikte bebeği 4.100 gr doğdu
sürekli yürüyüş yaptı
cok haklısın kilo malesf zarar
sagol canım gııdp konusacam işe yarmasada artık. bu tarafın dıger tarafıda var hep unutuyrlar. ayıptır demesı ben bu paranın kac katına fıtre zekat verıyorum para ıcın asla degıl haksızlık tahammul edemedıgım sey
sagol canım gııdp konusacam işe yarmasada artık. bu tarafın dıger tarafıda var hep unutuyrlar. ayıptır demesı ben bu paranın kac katına fıtre zekat verıyorum para ıcın asla degıl haksızlık tahammul edemedıgım sey
ayyy ne kadan güzel güle güle giysin hepsini inşallah.Arabada bebek var yazısının arabada prenses var yazılı olanını almak istiyorum ben,onu internetten mi aldın?
idari bürom ortalıgı karıstırmıs işgüzarlık yapmıs normalde bole bısey yok bunun ıcın hususı ankarayı aramıslar görus almıslar. kosmrerımn gıcıgın tekı aksama kadar haktan bahsederler ama en haksızlıgı onlar yaparlar hakkımı helal etmıyorum çıft maas dsuncelerı var eslerı evhanımı. ama gebe halımle it gıbı calsıtırylar bayıla bayıla calıstım burda gıkım cıkmadı rapor almadım
evet doktorumun hesaplamalarına görede 3 kilo alırsam bebek 3,5 kilo doğacakmış,bunu taahhüt ediyomuş bakalım sağlıklı olsunda gerisi boş.Senin tanıdık kaç kiloydu acaba benim kilolardamı merak ettiim,ben yazmıyom kilomu rakamı görünce kafamı takıyorum böyle takmıyorumda rakam psikolojik olarak canımı sıkıyo.
butik bebeden aldım canım. çok hoşuma gitti hemen taktım bile arabamatam buldumcuk durumu yaşıyoruz yani. iki ailenin ilk kız torunu teyzesi bi ayakkabı beğenmiş ama yurt dışındaymış internetten almam lazım onu hemen 1 ayda anca gelir diyor. sanki 8 aylık hamileyim
hehehe bizde aynıyız merak etme,ben daha kuduracam da kocam kızıyo erken diye,sadece nike dan bi spor patik aldık bide eşimin yiğeni biberon almış.Kendimi zor tutuyorum 7.aydan sonra saldırcam herşeye.Aldıklarının fotosunuda yükle benimde kızım olcak ya kopya çekerimmm
ok canım en kısa zamanda hepsinin toplu fotosunu yüklicem. sende yükle aldıkça bende kopya çekiyim. bizde babasıda arıza. zıbınlar falan almış benden habersz. 2 ayakkabısınıda o almış adamı işe gönderiyoruz bşiler alıp geliyor
Gunayyydiiinnnn Tünaydin bacilarim 3lu testim güzel gwcti massallah dr 15 gun snra yine cagirdi ne ölçümüyse ölcüm yapacakmis bilen warmi ....... bu ara acik herifimin dedikodusunu yapiyim ayyyy bu adam beni öldürecek nerden başlayacağımi bilemedim. .. ew alcam dedi sen git ilk gordugun ewi almaya calis nese fikrimi almaya calisti begenmedim dedim bagirdi cagirdi kiyamet kopardi agladim zirladim sonra sustum bana bi soru daha sordu... askim sen ewi istiyonmu istemiyonmu sen bilirsin benim fikrimi almadin ama dedim kiyamet kopardi ne yapacam bilemedim bide benden habersiz 2lira wermis emlakciya daha ortada bise yok bide bu aralar bi Ana meraki oldu herifte neredeyse küçülüp anasini emecek bide 2yil sewgili nisanli 2yilda ewliyiz anasini 3 kere gordum kawgalilardi anadi ewinden kowdu paspas olsan ayagimi silmem dedi cewap wermedim terbiyesizlik etmedim simdi anam sole anam bole demeye basladi bide benim ailemle kiyasliyo ewdeki butun esyalari benim anam babam aldi el ustu tutular ailesi dugune bile gelmedi nankör herif huzurum bozulacak zaten nasil oldugunu bilmediğim bir borc bataginin icerisindeyim bide 3 kurusu anasina yedirecek sinawi kazaniyim akillanmazsa bosiyacam anasini satiyim sewgi warda huzur olmazsa ne yapiyim yaslaniyimda gelinim bu kaynana buruşmuşmu desin:)
canım tünaydın.Negüzel sonuçlar iyi çıkmış bende dün dörtlü test yaptırdım heyecanla bekliyorum sonuçlarımı.Bizide bayramdan sonraya çağırdı detaylı ultrason yapcaktır,bize öyle söyledi 9çünkü.Organlarının tam çalışıp çalışmadıgını kontrol edecek,bizim bebişleri bir test daha bekliyor anlayacağın.Erkekler öyle canım malesef,annelerine ne kadar kızsalarda hertürlü onlardan vazgeçemiyolar,nankör oluyolar eşlerine karşı.Senin oğlusunda sana öyle yapcak ilerdeBu ara çok duyar oldum yıllar olmuş,halen düğün borcu,eşya borcu ödeyenleri.Çok şükür ben borçsuz evlendiğim için pek bilmiyorum o sıkıntıları ama çok zor olasa gerek tahmin edebiliyorum.Evi beğenmediğin içinmi sorun oldu,kriterlerine mi uymadı peki?
Gunayyydiiinnnn Tünaydin bacilarim 3lu testim güzel gwcti massallah dr 15 gun snra yine cagirdi ne ölçümüyse ölcüm yapacakmis bilen warmi ....... bu ara acik herifimin dedikodusunu yapiyim ayyyy bu adam beni öldürecek nerden başlayacağımi bilemedim. .. ew alcam dedi sen git ilk gordugun ewi almaya calis nese fikrimi almaya calisti begenmedim dedim bagirdi cagirdi kiyamet kopardi agladim zirladim sonra sustum bana bi soru daha sordu... askim sen ewi istiyonmu istemiyonmu sen bilirsin benim fikrimi almadin ama dedim kiyamet kopardi ne yapacam bilemedim bide benden habersiz 2lira wermis emlakciya daha ortada bise yok bide bu aralar bi Ana meraki oldu herifte neredeyse küçülüp anasini emecek bide 2yil sewgili nisanli 2yilda ewliyiz anasini 3 kere gordum kawgalilardi anadi ewinden kowdu paspas olsan ayagimi silmem dedi cewap wermedim terbiyesizlik etmedim simdi anam sole anam bole demeye basladi bide benim ailemle kiyasliyo ewdeki butun esyalari benim anam babam aldi el ustu tutular ailesi dugune bile gelmedi nankör herif huzurum bozulacak zaten nasil oldugunu bilmediğim bir borc bataginin icerisindeyim bide 3 kurusu anasina yedirecek sinawi kazaniyim akillanmazsa bosiyacam anasini satiyim sewgi warda huzur olmazsa ne yapiyim yaslaniyimda gelinim bu kaynana buruşmuşmu desin:)
canım tünaydın.Negüzel sonuçlar iyi çıkmış bende dün dörtlü test yaptırdım heyecanla bekliyorum sonuçlarımı.Bizide bayramdan sonraya çağırdı detaylı ultrason yapcaktır,bize öyle söyledi çünkü.Organlarının tam çalışıp çalışmadıgını kontrol edecek,bizim bebişleri bir test daha bekliyor anlayacağın.Erkekler öyle canım malesef,annelerine ne kadar kızsalarda hertürlü onlardan vazgeçemiyolar,nankör oluyolar eşlerine karşı.Senin oğlusunda sana öyle yapcak ilerdeBu ara çok duyar oldum yıllar olmuş,halen düğün borcu,eşya borcu ödeyenleri.Çok şükür ben borçsuz evlendiğim için pek bilmiyorum o sıkıntıları ama çok zor olasa gerek tahmin edebiliyorum.Evi beğenmediğin içinmi sorun oldu,kriterlerine mi uymadı peki?
SIKMA CANINI BIZDE evlenelı 1 yıl oldu nişanlı sevgılı 2 yıl 3yıldır esımın annesıne haklı olarak kızar eder ama yınede canım anam der kayırır ben nısanlıyken anasından çoooooook çektım ozaman saftım tabı gıkım cıkmazdı aglardım sadece sımdı anası ne derse cvp verıyorum demmkı böle olmak gerekiyor susan yaramıyor. bızde hala dugun borcu oduyoz bırımızın maasıylada gecenıyoz. kaynanam nısanlıyken anneme ogluma ev aldım demıs havasını atmıs ama borcu bız oduyoz hala da var yanı ama kurudan atıyor kadın hava amtmayı pek sever. tum kocalar böle yavrum ana kuzusu ben ıyı kaynana gormedım vallaha kızımdan yakınsın derler ama kızlarına secı cekıtrırıler
Iyi cikar sonuc insallah 2de iyi ciktiysa korkma allahin izniyle 4lu test ne 18+2 deyim bende mi yaptiracam kuzu Walla bacim annem gilden borcsuz ewlendim ama eşim ezilmesin diye ona destek oldum simdi borc borc üstüne ewi de begenmedim degil bu dewirde ew ewdir yani ne inemi war ama fikir soruyo cewaplayinca kiyameti kopariyo...anasina gelince de walla nankor ben ona emek ediyorum piskolojisini cekiyorum yarin benim oglumda bole olcak belli kural bu herseyin hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?