tövbe estagfurullah ya :)
inşallah güzel bir ev alırsın, tam gönlüne göre :)
canım ikili iyi çıktı çok şükürde Allah KOrusun,dün usg ye girerken biriyle konuştum onunda ikili iyi çıkmış dörtlüsü riskli çıkmış,amniyosenteze gelmişti,tedirginim o yüzden hayırlı haberleri bi alsam rahatlıycam.3lü testle dörtlü test aynı şey,benim gittiğim hastane dörtlüyü yapıyor,üçlüden tek farkı bir değer daha varmış hormonlarla ilgili onada bakılıyomuş.Adları 3lü 4lü filan ama hepsi aynı sonuçta.Ne güzel maşallah kendini çok güzel yatıştırıyosun yangına körükle gitmek yerine akışına bırakmak en iyisi takdir ettim seni bilesin oğlan anası
dörtlü test zamanı geldi mi,
ikili test gibi miydi sadece kan, ultrason?
doktorum aradı yarın gel amniyosentez için diye 1 gün erkene alındı , sabah 10:30da
SIKMA CANINI BIZDE evlenelı 1 yıl oldu nişanlı sevgılı 2 yıl 3yıldır esımın annesıne haklı olarak kızar eder ama yınede canım anam der kayırır ben nısanlıyken anasından çoooooook çektım ozaman saftım tabı gıkım cıkmazdı aglardım sadece sımdı anası ne derse cvp verıyorum demmkı böle olmak gerekiyor susan yaramıyor. bızde hala dugun borcu oduyoz bırımızın maasıylada gecenıyoz. kaynanam nısanlıyken anneme ogluma ev aldım demıs havasını atmıs ama borcu bız oduyoz hala da var yanı ama kurudan atıyor kadın hava amtmayı pek sever. tum kocalar böle yavrum ana kuzusu ben ıyı kaynana gormedım vallaha kızımdan yakınsın derler ama kızlarına secı cekıtrırıler
ahhhhhh ahhhhh kıprastı yine duramıyom içimdeki sancı...borc ödedimm bitirdim birazını hala ödüyom ne ev alan oldu ne yardım eden allah razı olsun kendi babamın binasında oturuyorum bi dairem var orda..çok şükür melek gibi bi kocam var rabbim bekarlara aynısından varsa eğer (sonunu ben aldım:)nasip etsin..bi kızım var dört yaşında şimdi hamileyim oğlum olacak allah nasip ederse...kayınvalidem duyduğunda daha erken dii dedi..zaten süpriz bi bebek olduğu için nasipmiş oldu dedik HAYIRLI OLSUN bile demedi küsmüş gibi yaptı kadın salak...sanamı sorcam doğururken dicektim allah affetsin yaa,,hastayım evlerine gittik hergeldiğinde hastasın sen gelme oğlumla torunum gelsin dedi bende ben nereye kızım oraya dedim ben gelmezsem kusura bakma oda gelemez dedim oğlunu gönderirim dedim sadece seninmi çocuk dedi bende evet bak acısını ben çekiyorum dedim..darılmışmış ulan ben sana darılmıyom sen bana niye darılıyon gelme dediğin halde evine gidiyommmm...offffff deprestirmeyin kızım benim yaralarımı..
ahhhhhh ahhhhh kıprastı yine duramıyom içimdeki sancı...borc ödedimm bitirdim birazını hala ödüyom ne ev alan oldu ne yardım eden allah razı olsun kendi babamın binasında oturuyorum bi dairem var orda..çok şükür melek gibi bi kocam var rabbim bekarlara aynısından varsa eğer (sonunu ben aldım:)nasip etsin..bi kızım var dört yaşında şimdi hamileyim oğlum olacak allah nasip ederse...kayınvalidem duyduğunda daha erken dii dedi..zaten süpriz bi bebek olduğu için nasipmiş oldu dedik HAYIRLI OLSUN bile demedi küsmüş gibi yaptı kadın salak...sanamı sorcam doğururken dicektim allah affetsin yaa,,hastayım evlerine gittik hergeldiğinde hastasın sen gelme oğlumla torunum gelsin dedi bende ben nereye kızım oraya dedim ben gelmezsem kusura bakma oda gelemez dedim oğlunu gönderirim dedim sadece seninmi çocuk dedi bende evet bak acısını ben çekiyorum dedim..darılmışmış ulan ben sana darılmıyom sen bana niye darılıyon gelme dediğin halde evine gidiyommmm...offffff deprestirmeyin kızım benim yaralarımı..
gelmezmi canımm bize zor geçiyo günlerde bi bakıyn gelmiş bile.Aynı evet ikili test gibi sadece ense kalınlığı filan bakmıyo tabi genel olarak bebeğe bakıyo,ultrason daha kısa sürdü anlayacağın bide kan veriyosun işte klasik.Ayy yarını hayırlısıyla atlat inşallah ama sonucu daha bekliycez yinede hayırlısı olsun iyi çıksında.:18:
heee iyi oldu söylediğin,
yarın sorayım ben de :)
hayırlısıyla güzel çıkacak hepimizin sonuçları
canım sorma benimde aklıma geliyo ha,benimki tüp bebek düşün 8 yıllık evliyim 4.denememde tuttu çok şükür.Kaynanama söylemeyelim biraz daha zaman geçsin dedim,eşim koşa koşa söyledi suratı düştü teli kapatınca bikaç gün sonra öğrendim ne konuştuklarını,hayırlı olsun demek yerine KAFANIZA TAKMAYIN demiş.Sence bu nedemek yıllardır özlemle beklenen bir bebek bu,kendiside deli oluyodu adaklar adıyodu olsun diye o günden beri nezaman konuşsak kafanıza takmayın diyo başkada bişi demiyo.Ben hiç anlamadım demek istediğini anlayan beri gelsin
yuh diyom başka bişey demiyom
canım sorma benimde aklıma geliyo ha,benimki tüp bebek düşün 8 yıllık evliyim 4.denememde tuttu çok şükür.Kaynanama söylemeyelim biraz daha zaman geçsin dedim,eşim koşa koşa söyledi suratı düştü teli kapatınca bikaç gün sonra öğrendim ne konuştuklarını,hayırlı olsun demek yerine KAFANIZA TAKMAYIN demiş.Sence bu nedemek yıllardır özlemle beklenen bir bebek bu,kendiside deli oluyodu adaklar adıyodu olsun diye o günden beri nezaman konuşsak kafanıza takmayın diyo başkada bişi demiyo.Ben hiç anlamadım demek istediğini anlayan beri gelsin
Ohoooo oda neki benim odunun anasi kapimda pastas olsan ayagimi silmem dedi towbe ya ben elin cocuguyum kwndi ewladinizla ugrasin bak simdi benimki diyorki dogunca goturup gosterecem d3di hoopppp dedim ole bişey3 olamaz ben tanimiyom nebilim hadi bebegimin biyeri incisin hepsine dunyayi zindan ederim ...hediye alsin gelsin sen benim cocugumu yan odaya bile goturemezsin dedim allahim doymamis bu herifim yaaa ac agzini bacim ne olcak yani icimize ata ata ata
AMAN SAKIN OL CANIM.çatlak kadın tövbe bencıl işte üstüne vazıfe olmayan herseye karısırlar evıde bız aldık ama o mıllete ben aldım dıyo borcu bız oduyoz kırasını kaynananam alıyor canım. bende kırada oturyom cnm. salla valal ben artık kısa net kosuyom kaynanamla ıcımden gelmıuokı. sendeuzme cvbınıda ıyı vermısın zaten
AMAN SAKIN OL CANIM.çatlak kadın tövbe bencıl işte üstüne vazıfe olmayan herseye karısırlar evıde bız aldık ama o mıllete ben aldım dıyo borcu bız oduyoz kırasını kaynananam alıyor canım. bende kırada oturyom cnm. salla valal ben artık kısa net kosuyom kaynanamla ıcımden gelmıuokı. sendeuzme cvbınıda ıyı vermısın zaten
seninki iyice zıvaladan çıkmış bacım..yerinde olsam göstermem hasret kalsın salak insanlar yaa ulan karnımızdaki sizin sıpanızın sıpası yaaa yedi kat yabancıların gözlerinden okuyorum mutluluklarını bizimkilerde bi kin bi nefret oğullarıyla yattığımızdanmıdır nedir töbe töbe kötü kötü konuşcam şimdi yaa..
sende takma gülüm boşverrr..KAYNANAN BENİ KAFINA TAKMAYIN KEYFİNİZE BAKIN DEMİŞhahaha canımcım rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın totosunu koklatırsın onlara ben öyle yapcam:)
ben onuda konuşmuyom kıızzz ben 2001 yılından beri içlerindeyim 4 yıl çıktım 3 yıl nişanlı kaldık 7 sene olcak evlendik hala tık yok bacım muhabbet etmez buzdolabı dahasıcak ondan konuşmaz sorarsın ben bilmem der sormazsın niye sormuyo der...yeni gelinimiz var bu arada 1 yıllık evli (şerefsiz kusura bakmayın kızlar...)2 aylık evliydi daha test almış karnını seve seve hadi kızım bi yap belki vardır diyomuş ayyyyyyyy bayılacammm...çok fena dua ettim ama kızda veya kaynımla bi alıp veremediğim yok rabbim aratmasın eksikliğini göstermesin evlat çok zor..ama kaynanam için 1 yıl rabbim vermesin yaa kurban olduğum aratsın 1 yıl başka istemiyom...çok içim acıdı yanımda cocuk karnımda cocuk hayırlı olsun der insan be ağzınamı yapısır salak...
valla ya bu ne böyle, kıskanıyorlar mı napıyorlar,
iyiki kaynanam yokmuş demeden edemiyorum, çok fena uyuz olurdum ben
(nur içinde yatsın)
Aynen ya yeni tanistigim arkadadlar bile karnimi sewiyo mutlu oluyo seytan kaywana:) da senin karin bize kotu dawrandi diyomus aynn bacim kurban olsunlar yaradana ben bilirim ne yapacagimi... bu arada hayirli olsun dememis demesin dangoloz belki agzina yapisir estafur tovbeye gel bacim bizde can tasiyoz boswer rabbim gösterir
yaa 2li testten bişey anlamamış doktor aklına takılan şeyler varmış 3lü test istemiş onu yaptırmayı bekliyorum ona canım sıkıldı....
Denizden birşey olmaz canım, ıslak mayo ile kalma hemen değiştir üstünü çıktığında, yüzmek sana da bebeğe de muhteşem gelecektir..kızlar bayramın 2. günü bizde tatile gidicez, 2 gece kalcaz zaten, ben denize girmem diye düşünüyordum, mikrop falan kaparsam diye korktum,bi de sıcakta giremem tabi ancak sabah ve akşam saatlerinde, girsem mi acaba?
Bi gerginim bi sıkıntılıyım bugun bebeisimede yansicak diye uzuluyorum
Neyse guzel seylee konusalim bikini giyenler bence cok sirinsinizdir o gobusle eminim gecen gun bende yuzdum bikinilerim oluyor ama gobus portluyor tabii
Aa sizin gobekleriniz ne kadar sisti kizlar ben 12. Haftada 2 kiloya yakin almistim simdi bayramdan sonra gidicem acaba kac kilo daha aldimda boyle kocaman bi gobegim var yaa sizinde bu kadar var mi benim bayaa bbelli
Bu arada camasirlarimin degdigi yerler ozellikle cok kuruyor karnim degil ama bel kisimlarim bildihiniz soyuluyor kuruluktan bu catlamaya basladigimi mi gosterir napmaliyim sizce erken degil degil mi catlak kremleri icin yoksa erkende benim gobek cok cikti diye mi boyle
nasılsınız annecıkler :) nasıl gıdıyor yaz gunlerı we bulantılarınız ? benm azaldı ama yınede gun ıcınde pek bısy yıyemıyorum bıde kola ıcıyorum yabırde karnımda harektlılık hısseıyorum dunden berı sankı damar atar gıbı karnımın ıcınde bısyler donuyo bebek olabılırmıkı acaba daha 15. haftamdaym gercı ama bılemedım kı :)
kızlar çok uzgun iş yerımdekı haksızlık cok uzuyor dayanamıyorum artık gebe oldugm ıcın dısarı gorevlere gıtmıyorum devletın bana verdıgı ızın bu seferda ankarayı aramıs idarı burom sormau maasım kesılecekmıs benım durumumdaa olan farklı yerde calısanlar böle degıl onlara bu ujygulanmıyor bana özlelmı uygulanıoyor bu sistem analamadım sordum mudurume bısey dıyemedı hafta sonu gelmemem lazım mama cagırıyorlar gelıyorum 5 te cıkmam lazım 6da cıkıyorum yettı artık ya it gııb calsıtoryrlar maasımı kesecekler ilk bana uygulanacak ben prarsnda degılım ama haksızlık uzuyor tahammul edemıyor akkıttıgım gozyasları ıcın hakkımı helal etmıyorum hıcbırıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?