2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Anladim cnm iyi cikar insallah dualarimdasin.... amannn yatistirmayip ne yapim hergün dir dir vir vir biktim wallla...allah hemize bok bol sabir werir insallah

dörtlü test zamanı geldi mi,
ikili test gibi miydi sadece kan, ultrason?

doktorum aradı yarın gel amniyosentez için diye 1 gün erkene alındı , sabah 10:30da

gelmezmi canımm bize zor geçiyo günlerde bi bakıyn gelmiş bile.Aynı evet ikili test gibi sadece ense kalınlığı filan bakmıyo tabi genel olarak bebeğe bakıyo,ultrason daha kısa sürdü anlayacağın bide kan veriyosun işte klasik.Ayy yarını hayırlısıyla atlat inşallah ama sonucu daha bekliycez yinede hayırlısı olsun iyi çıksında.:18:

ahhhhhh ahhhhh kıprastı yine duramıyom içimdeki sancı...borc ödedimm bitirdim birazını hala ödüyom ne ev alan oldu ne yardım eden allah razı olsun kendi babamın binasında oturuyorum bi dairem var orda..çok şükür melek gibi bi kocam var rabbim bekarlara aynısından varsa eğer (sonunu ben aldım:)nasip etsin..bi kızım var dört yaşında şimdi hamileyim oğlum olacak allah nasip ederse...kayınvalidem duyduğunda daha erken dii dedi..zaten süpriz bi bebek olduğu için nasipmiş oldu dedik HAYIRLI OLSUN bile demedi küsmüş gibi yaptı kadın salak...sanamı sorcam doğururken dicektim allah affetsin yaa,,hastayım evlerine gittik hergeldiğinde hastasın sen gelme oğlumla torunum gelsin dedi bende ben nereye kızım oraya dedim ben gelmezsem kusura bakma oda gelemez dedim oğlunu gönderirim dedim sadece seninmi çocuk dedi bende evet bak acısını ben çekiyorum dedim..darılmışmış ulan ben sana darılmıyom sen bana niye darılıyon gelme dediğin halde evine gidiyommmm...offffff deprestirmeyin kızım benim yaralarımı..

Ohoooo oda neki benim odunun anasi kapimda pastas olsan ayagimi silmem dedi towbe ya ben elin cocuguyum kwndi ewladinizla ugrasin bak simdi benimki diyorki dogunca goturup gosterecem d3di hoopppp dedim ole bişey3 olamaz ben tanimiyom nebilim hadi bebegimin biyeri incisin hepsine dunyayi zindan ederim ...hediye alsin gelsin sen benim cocugumu yan odaya bile goturemezsin dedim allahim doymamis bu herifim yaaa ac agzini bacim ne olcak yani icimize ata ata ata

canım sorma benimde aklıma geliyo ha,benimki tüp bebek düşün 8 yıllık evliyim 4.denememde tuttu çok şükür.Kaynanama söylemeyelim biraz daha zaman geçsin dedim,eşim koşa koşa söyledi suratı düştü teli kapatınca bikaç gün sonra öğrendim ne konuştuklarını,hayırlı olsun demek yerine KAFANIZA TAKMAYIN demiş.Sence bu nedemek yıllardır özlemle beklenen bir bebek bu,kendiside deli oluyodu adaklar adıyodu olsun diye o günden beri nezaman konuşsak kafanıza takmayın diyo başkada bişi demiyo.Ben hiç anlamadım demek istediğini anlayan beri gelsin

kendi ablamada söylüyorum sevgili erek anası arkAdaşlarım lütfen ama lütfen ierde böyle kaynana olmayın ya. hiç paylaşamıyorlar. ben çok çekmedim çünkü ilk gitmeye başladığım zamanlar aldığım tepkilerle beni bastırmaya çalıştığını farkettim ve koydum seti. şimd
altlı üstlü oturuyoruz. yoruluyorsun kızım ben yapiyim diyor uğradığınd aben işimi kimseye yaptırmam diyorum. yani saygı ve sevgi çerçevesinde devam ediyoruz. ben ona muhtaç olmuyorum çok şükür oda bana olmasın. böyle iyi. ama eğer başta sussaydım tepeme çıkıverirdi eminim buna.

heee iyi oldu söylediğin,

yarın sorayım ben de :)

hayırlısıyla güzel çıkacak hepimizin sonuçları

AMAN SAKIN OL CANIM.çatlak kadın tövbe bencıl işte üstüne vazıfe olmayan herseye karısırlar evıde bız aldık ama o mıllete ben aldım dıyo borcu bız oduyoz kırasını kaynananam alıyor canım. bende kırada oturyom cnm. salla valal ben artık kısa net kosuyom kaynanamla ıcımden gelmıuokı. sendeuzme cvbınıda ıyı vermısın zaten

yuh diyom başka bişey demiyom

yuh diyom başka bişey demiyom

Eşim şokta canım hala,benim ailem deliriyo şuan bile hergün arayıp sorarlar.Kaynanamda hergün arar oldu sorar oldu da güya,iyiyiz herşey yolunda kontrolden geldik diyoruz olur olur hepsi olur,kafanıza takmayın diyo başkada tövbe bismillah bişi demiyo.Doğunca koşa koşa hastanede ben kalayım,evde ben kalayım diye gelmeyi bilir ya neyse günaha girmiycem mübarek gün.Ama öyle bir talebide olursa açıkça annem kalsın diycem,şimdiden de eşime söyledim zaten.

bence olabılırde ollmayabılır allah koruusn kafanızıa takmyın önemsemeyın dıyor. rabbım saglıklı bısekılde lkucagına almayı nasıp etsın cnm allah sıze bagıslaın canım. sende sor anne ne demek ıstıyorsun pardon ben anlamadımda de. patavatsız kadın. benımde kaynanam ılk duydugunda ıyı dedı ben bozulunca gerı aradı canım şoktaydım sevıncten bırsey dıyemedım deıd yesınler yemedım tabı ama benımde zoruma gırmıstı

seninki iyice zıvaladan çıkmış bacım..yerinde olsam göstermem hasret kalsın salak insanlar yaa ulan karnımızdaki sizin sıpanızın sıpası yaaa yedi kat yabancıların gözlerinden okuyorum mutluluklarını bizimkilerde bi kin bi nefret oğullarıyla yattığımızdanmıdır nedir töbe töbe kötü kötü konuşcam şimdi yaa..

sende takma gülüm boşverrr..KAYNANAN BENİ KAFINA TAKMAYIN KEYFİNİZE BAKIN DEMİŞ hahaha canımcım rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın totosunu koklatırsın onlara ben öyle yapcam:)

ben onuda konuşmuyom kıızzz ben 2001 yılından beri içlerindeyim 4 yıl çıktım 3 yıl nişanlı kaldık 7 sene olcak evlendik hala tık yok bacım muhabbet etmez buzdolabı dahasıcak ondan konuşmaz sorarsın ben bilmem der sormazsın niye sormuyo der...yeni gelinimiz var bu arada 1 yıllık evli (şerefsiz kusura bakmayın kızlar...)2 aylık evliydi daha test almış karnını seve seve hadi kızım bi yap belki vardır diyomuş ayyyyyyyy bayılacammm...çok fena dua ettim ama kızda veya kaynımla bi alıp veremediğim yok rabbim aratmasın eksikliğini göstermesin evlat çok zor..ama kaynanam için 1 yıl rabbim vermesin yaa kurban olduğum aratsın 1 yıl başka istemiyom...çok içim acıdı yanımda cocuk karnımda cocuk hayırlı olsun der insan be ağzınamı yapısır salak...

Bu nedemek yaaa dengesiz dicem kusura bakma walla terbiyesiz inanamiyoeum bu nedemek nasil akil ya

Ya ne vicdan suna bak yawrum rezil olmasin demiyoda kirada mi oruturuyor biz nasil kaynana olacaz nebilim uzuluyorum walla bende kaynanam8n lafi altinda kalmicam barisinca kocamin sitresini cekmekten bir hos oldum

valla ya bu ne böyle, kıskanıyorlar mı napıyorlar,

iyiki kaynanam yokmuş demeden edemiyorum, çok fena uyuz olurdum ben

(nur içinde yatsın)

Son düzenleme:

Aynen ya yeni tanistigim arkadadlar bile karnimi sewiyo mutlu oluyo seytan kaywana:) da senin karin bize kotu dawrandi diyomus aynn bacim kurban olsunlar yaradana ben bilirim ne yapacagimi... bu arada hayirli olsun dememis demesin dangoloz belki agzina yapisir estafur tovbeye gel bacim bizde can tasiyoz boswer rabbim gösterir

valla ya bu ne böyle, kıskanıyorlar mı napıyorlar,

iyiki kaynanam yokmuş demeden edemiyorum, çok fena uyuz olurdum ben

(nur içinde yatsın)

Walla iyiki yokmus aynen nur icinde yatsin benim ki hastalik hastasi her hafta doktorda simdi oglusuna demiş kalp doktoruna gotur bayramdan sonra anam ölmez o ölmez kazzik çakmiş sanki

kız valla içim acıyo yaa köpek gibi hem evde hem işte çalışıyorum bi c.tesi pazarım var hadiii kalk onlara git moral sıfır geri dön amannnn satmışım anasını boşverrr..oğlunun hatrına gidip geliyom konuşuyom yoksaa yapacağı bilirimde neyse insanlık bizde kalsın yinede..eşim aradı annesini aramış bayramın ikinci günü gelcez demiş iyi sen bilirsin demiş eşim bi bozulmuş niye diye sormucanmı diye banane ne zaman istersen gel demiş küplerde benimki..gidelim duruma göre (iznimiz varda 2 hafta)kalmayız döneriz diyo karışmıyorum dedim bende..

yaa 2li testten bişey anlamamış doktor aklına takılan şeyler varmış 3lü test istemiş onu yaptırmayı bekliyorum ona canım sıkıldı....

üzme kendini hemen, olmaz bişey.. Temkinli olmak için istemiştir canım...

kızlar bayramın 2. günü bizde tatile gidicez, 2 gece kalcaz zaten, ben denize girmem diye düşünüyordum, mikrop falan kaparsam diye korktum,bi de sıcakta giremem tabi ancak sabah ve akşam saatlerinde, girsem mi acaba?
Denizden birşey olmaz canım, ıslak mayo ile kalma hemen değiştir üstünü çıktığında, yüzmek sana da bebeğe de muhteşem gelecektir..

Bu kuruluk çatlamadan değil de ya vücudun kuru ya da susuz kalmışsındır bence canım

Arada ben de kola içiyorum canım, çok istersem 1 bardak kadar o kadardan bişey olmaz, bebeğini de belki hissedebilirsin neden olmasın ki ben hissediyordum

devlet memurusun gerekli yerlere dilekçeni ver şikayetlerini et canım, hiç ağlayıp kendini yıpratma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…