- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
Gunayyydiiinnnn Tünaydin bacilarim 3lu testim güzel gwcti massallah dr 15 gun snra yine cagirdi ne ölçümüyse ölcüm yapacakmis bilen warmi ....... bu ara acik herifimin dedikodusunu yapiyim ayyyy bu adam beni öldürecek nerden başlayacağımi bilemedim. .. ew alcam dedi sen git ilk gordugun ewi almaya calis nese fikrimi almaya calisti begenmedim dedim bagirdi cagirdi kiyamet kopardi agladim zirladim sonra sustum bana bi soru daha sordu... askim sen ewi istiyonmu istemiyonmu sen bilirsin benim fikrimi almadin ama dedim kiyamet kopardi ne yapacam bilemedim bide benden habersiz 2lira wermis emlakciya daha ortada bise yok bide bu aralar bi Ana meraki oldu herifte neredeyse küçülüp anasini emecek bide 2yil sewgili nisanli 2yilda ewliyiz anasini 3 kere gordum kawgalilardi anadi ewinden kowdu paspas olsan ayagimi silmem dedi cewap wermedim terbiyesizlik etmedim simdi anam sole anam bole demeye basladi bide benim ailemle kiyasliyo ewdeki butun esyalari benim anam babam aldi el ustu tutular ailesi dugune bile gelmedi nankör herif huzurum bozulacak zaten nasil oldugunu bilmediğim bir borc bataginin icerisindeyim bide 3 kurusu anasina yedirecek sinawi kazaniyim akillanmazsa bosiyacam anasini satiyim sewgi warda huzur olmazsa ne yapiyim yaslaniyimda gelinim bu kaynana buruşmuşmu desin:)
Anaaaaammmm kolluuuuummmmm... Bu tetanoz aşınısını vurulmak zorunda mıydık kiii....
Anaaaaammmm kolluuuuummmmm... Bu tetanoz aşınısını vurulmak zorunda mıydık kiii....
seninki iyice zıvaladan çıkmış bacım..yerinde olsam göstermem hasret kalsın salak insanlar yaa ulan karnımızdaki sizin sıpanızın sıpası yaaa yedi kat yabancıların gözlerinden okuyorum mutluluklarını bizimkilerde bi kin bi nefret oğullarıyla yattığımızdanmıdır nedir töbe töbe kötü kötü konuşcam şimdi yaa..
sende takma gülüm boşverrr..KAYNANAN BENİ KAFINA TAKMAYIN KEYFİNİZE BAKIN DEMİŞhahaha canımcım rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın totosunu koklatırsın onlara ben öyle yapcam:)
ben onuda konuşmuyom kıızzz ben 2001 yılından beri içlerindeyim 4 yıl çıktım 3 yıl nişanlı kaldık 7 sene olcak evlendik hala tık yok bacım muhabbet etmez buzdolabı dahasıcak ondan konuşmaz sorarsın ben bilmem der sormazsın niye sormuyo der...yeni gelinimiz var bu arada 1 yıllık evli (şerefsiz kusura bakmayın kızlar...)2 aylık evliydi daha test almış karnını seve seve hadi kızım bi yap belki vardır diyomuş ayyyyyyyy bayılacammm...çok fena dua ettim ama kızda veya kaynımla bi alıp veremediğim yok rabbim aratmasın eksikliğini göstermesin evlat çok zor..ama kaynanam için 1 yıl rabbim vermesin yaa kurban olduğum aratsın 1 yıl başka istemiyom...çok içim acıdı yanımda cocuk karnımda cocuk hayırlı olsun der insan be ağzınamı yapısır salak...
acıyor mu ya hiç haz etmem korkarım çok
kız valla içim acıyo yaa köpek gibi hem evde hem işte çalışıyorum bi c.tesi pazarım var hadiii kalk onlara git moral sıfır geri dön amannnn satmışım anasını boşverrr..oğlunun hatrına gidip geliyom konuşuyom yoksaa yapacağı bilirimde neyse insanlık bizde kalsın yinede..eşim aradı annesini aramış bayramın ikinci günü gelcez demiş iyi sen bilirsin demiş eşim bi bozulmuş niye diye sormucanmı diye banane ne zaman istersen gel demiş küplerde benimki..gidelim duruma göre (iznimiz varda 2 hafta)kalmayız döneriz diyo karışmıyorum dedim bende..
AYYY kıyamam yaa ev almanız güzel şimdi kirada mısınız bilmiyorum ama insanın kendi evi gibisi yok,,kira durumu çok zor.........tabi eşinle beraber ortak fikriniz ve beğeniniz olsaydı daha güzel ama........... erkeklerin çoğu evlendikten sonra aileye düşkün olmasalar bile bi anda düşkün olmaya başlıyor anlayamıyorum bendee.. benim eşimde çok düşkün değil ailesine şükür bi sorunumuz yok olmadı da hiç severim ama masefe vardır hep aramda eşimin ailesi ile eşimle beraber gidip geliriz öyle çok canım cicim olayını sevmediğimden saygımı korudum daima belki onlar soğuk veya ukala buluyor olabilirler bu tavrımı ama hep en güzeli bu gibi geliyor bana.... ama mesela eşim biz evlendikten sonra daha çok düştü ailesine yani arada ufak tefek triplerinden anlayabiliyorum oysa ki bekarken ayrı evde yaşamış iş dışında hep gezmiş tozmuş anne babasının yüzünü arada bi görmüş....... hiç özel gün vs. hatırlmazmış babalar günü anneler günü gibi... ama evlendikten sonra ara ara kayırma durumları,farkettirmeden benim çok daha fazla samimiyet kurmamı istemeye çalışması,kızsa bile laf ettirmeme gibi durumları bazen yaşıyoruz ama ben en başından böyle olduğum için sıkıntı büyümüyor şükür ki.....bir de eşim çok düşkündür bana ama o yüzden istese bile zorlamaya gelemeyeceğimi biliyor..... tabi sizin durum çook çook farklı biz evlenirken ailesi çok yardımcı oldu mesela ki bence ailelerin görevi zaten bu minnet duyulacak bi durum da değil ama tabi sağolsunlar.. senin ki ne oldu da böyle değişti şaşırtıcı..... boşanma konusunu şaka gibi algıladım açıkcası inşallah üstesinden gelirsiniz herşeyin
geçmiş olsun. Benimde haftaya aşım. Ağrı ateş yapıyomuymuş? Sordunmu?
Ayyyy 18+3 deym hangi haftada oldun sekerim olmak zorundayiz mecburrrr amellatta aletlerden wirus kapmayalim diye
Zaman kaybetme hemen git gecmisteki bi kanama yada simdi baslam olabilir uç hemenkızlar sabahtan beri kahverengi lekelerim geliyor 16. haftadayım hemen doktora gitmelimiyim
kızlar sabahtan beri kahverengi lekelerim geliyor 16. Haftadayım hemen doktora gitmelimiyim
16+3 ÜM BUGÜN OLDUM BEN... NE ZAMANLAR VURULUYOR BİLMİYOM AMA KONTROLE GİTTİM TETANOZ OLDUN MU DEDİ YOK DEDİM VURDU :d
kızlar sabahtan beri kahverengi lekelerim geliyor 16. haftadayım hemen doktora gitmelimiyim
Ayyyy 18+3 deym hangi haftada oldun sekerim olmak zorundayiz mecburrrr amellatta aletlerden wirus kapmayalim diye
valla güzel bacım ateşli bişey demedi ama 3 4 gün ağrın olur kolun şişer hangi kolunu az kullanıyosan onu ver dedi. Verdim ama vermiyeydimmmm.. Annaamm bide iki doz muş bu zıkkım eylülün 2 sinde gene vuracak. Yav ilkokula giderken bi aşı vurunmuştuk hatırlarmısınız bilmem yanmıştı vururken sonra ağrı aynısını yaşıyorum. Bu koydum sabah beri buz değiştiriyom ilk orda ebe verdi zaten buzu bunu tut dedi ara sıra çek ov dedi. çok dayanamzsan ağrısına parol içebilirsin dedi ama ben yavruma ilaç içirmek istemiyom çekeceezzzz napacazzzz. Ayy anam derdi ana olmak ne zormuş hakketenn..
bende gttm 20de olcan dediler s3kerim gecmis olsun
kıyamaaam.. Geçer o geçer çabuk geçer merak etme. Yavaş yavaş azalır. Ilaç içmene gerek kalmadan geçer inşallah. Bende bayrama gitmeden bi kaç gün önce vurulayım o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?