2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

AYYY kıyamam yaa ev almanız güzel şimdi kirada mısınız bilmiyorum ama insanın kendi evi gibisi yok,,kira durumu çok zor.........tabi eşinle beraber ortak fikriniz ve beğeniniz olsaydı daha güzel ama........... erkeklerin çoğu evlendikten sonra aileye düşkün olmasalar bile bi anda düşkün olmaya başlıyor anlayamıyorum bendee.. benim eşimde çok düşkün değil ailesine şükür bi sorunumuz yok olmadı da hiç severim ama masefe vardır hep aramda eşimin ailesi ile eşimle beraber gidip geliriz öyle çok canım cicim olayını sevmediğimden saygımı korudum daima belki onlar soğuk veya ukala buluyor olabilirler bu tavrımı ama hep en güzeli bu gibi geliyor bana.... ama mesela eşim biz evlendikten sonra daha çok düştü ailesine yani arada ufak tefek triplerinden anlayabiliyorum oysa ki bekarken ayrı evde yaşamış iş dışında hep gezmiş tozmuş anne babasının yüzünü arada bi görmüş....... hiç özel gün vs. hatırlmazmış babalar günü anneler günü gibi... ama evlendikten sonra ara ara kayırma durumları,farkettirmeden benim çok daha fazla samimiyet kurmamı istemeye çalışması,kızsa bile laf ettirmeme gibi durumları bazen yaşıyoruz ama ben en başından böyle olduğum için sıkıntı büyümüyor şükür ki.....bir de eşim çok düşkündür bana ama o yüzden istese bile zorlamaya gelemeyeceğimi biliyor..... tabi sizin durum çook çook farklı biz evlenirken ailesi çok yardımcı oldu mesela ki bence ailelerin görevi zaten bu minnet duyulacak bi durum da değil ama tabi sağolsunlar.. senin ki ne oldu da böyle değişti şaşırtıcı..... boşanma konusunu şaka gibi algıladım açıkcası inşallah üstesinden gelirsiniz herşeyin

Son düzenleme:
Anaaaaammmm kolluuuuummmmm... Bu tetanoz aşınısını vurulmak zorunda mıydık kiii....

canım süpersin bakış açına hayran kaldım doğru diyosun bende artık kafaya onu takmıycammmbu arada totosunu koklatmama gerek kalmaz çünkü kendisi çok yapışkandır doğurduğum anda damlayacaktır.Eşimde anasına laf ettirmez koyun koyuna yatarız hep beraber tövbeee ya.Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minklerimizi(AMİN)

Yaaa hakkat ogullariyla yatiyoz zorlarina mi gidiyor anlamiyorum allahimm yaaa maden paylasamiyon oglunu ewerme elin kizini niye huzursuz ediyonda yani neguzel gelsinler huzursuzluktan keyifmi aliyorlar

Inanki nadil dawranacami bilemwmedim ew kira herseyborç ben babamin ewinde borç gormedim kawga dövüş görmedim sma bunlarda yok yok derlerdi hep kismetse insanin dili baglanir kör olur diyeee amannnn ne diyim cekecegim warmis ayrilmaya gelince 3 kere teşebbüs ettim cok aglatti üzdü sonra yalwardi agladi özürler diledi tam iyiydi de artik degismişti şimdi anasi pirtladi

geçmiş olsun. Benimde haftaya aşım. Ağrı ateş yapıyomuymuş? Sordunmu?

valla güzel bacım ateşli bişey demedi ama 3 4 gün ağrın olur kolun şişer hangi kolunu az kullanıyosan onu ver dedi. Verdim ama vermiyeydimmmm.. Annaamm bide iki doz muş bu zıkkım eylülün 2 sinde gene vuracak. Yav ilkokula giderken bi aşı vurunmuştuk hatırlarmısınız bilmem yanmıştı vururken sonra ağrı aynısını yaşıyorum. Bu koydum sabah beri buz değiştiriyom ilk orda ebe verdi zaten buzu bunu tut dedi ara sıra çek ov dedi. çok dayanamzsan ağrısına parol içebilirsin dedi ama ben yavruma ilaç içirmek istemiyom çekeceezzzz napacazzzz. Ayy anam derdi ana olmak ne zormuş hakketenn..

Ayyyy 18+3 deym hangi haftada oldun sekerim olmak zorundayiz mecburrrr amellatta aletlerden wirus kapmayalim diye

16+3 ÜM BUGÜN OLDUM BEN... NE ZAMANLAR VURULUYOR BİLMİYOM AMA KONTROLE GİTTİM TETANOZ OLDUN MU DEDİ YOK DEDİM VURDU :d

Yarın üçlü tarama testim var nasıl yapılıyor kızlar... Sonuçları veriyorlar mı hemen ? Yarın inşallah cinsiyetini öğreniriz artık çatlıcam meraktan.

Ayyyy 18+3 deym hangi haftada oldun sekerim olmak zorundayiz mecburrrr amellatta aletlerden wirus kapmayalim diye

canım beni 18 ya da 19. hafta da çağırdı aile sağlık merkezinde ki ebe bayram sonrası vurduracağım.. sen de bu hafta vurdur

Son düzenleme:

kıyamaaam.. geçer o geçer çabuk geçer merak etme. yavaş yavaş azalır. ilaç içmene gerek kalmadan geçer inşallah. bende bayrama gitmeden bi kaç gün önce vurulayım o zaman.

kıyamaaam.. Geçer o geçer çabuk geçer merak etme. Yavaş yavaş azalır. Ilaç içmene gerek kalmadan geçer inşallah. Bende bayrama gitmeden bi kaç gün önce vurulayım o zaman.

vurul vurul hatta tam iş yapcan zamanlarda vurul ki kocan bütün işleri yapsın :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…