2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Yarın üçlü tarama testim var nasıl yapılıyor kızlar... Sonuçları veriyorlar mı hemen ? Yarın inşallah cinsiyetini öğreniriz artık çatlıcam meraktan.

Kan aliyolar hop bitti 5 yada 7 gunde belli oluyor olduda bitti maşallah hayirlisiyla ogren cnmmmmmm

canım beni 18 ya da 19. hafta da çağırdı aile sağlık merkezinde ki ebe bayram sonrası vurduracağım.. sen de bu hafta vurdur

Ozaman ben deyim hemsirem haftaya vursun iste

kızlar sabahtan beri kahverengi lekelerim geliyor 16. haftadayım hemen doktora gitmelimiyim

ben progestan kullanıyodum, 12. haftada proluton iğne vurulduktan sonra kahverengi kanamam oldu. doktoru aradım normal demişti.1 hafta sürdü ve geçti. ama benim daha önce kanamam vardı. onun devamıydı sanırım. sen doktorunu ara önce. panik yapma. telaşlanma. ara, gel derse gidersin. ara ki için rahatlasın.

ayıptır sölemesı benım kaynanam her geldıgın odasındkı kapıyı acık bırakıyor banyonun karşısındakı odada yatıyor kapıda sonuna kadr acık her geldıgındede en az 1.5 ay 2 ay kalıyor 6ayda bı gelıyor kapı açık olunca anladınız sız.........utanıyorum halıyle nekadrda eşim olsa kaynanam gekldıgınde kardes olyoz esımle:)) kadın dusncesız ya ama kızlarına gıttımı erkenden odasına gıder kapısını kapatır dıkkat ettım gıttıgınde en fazla 1 yada 2 gun kalır fazla kalmaz bızede böle (

Allahim ya allah bildigi gibi yatsin bacim sizde mesai olmasada kalk banyo yap belki utanir allahim ya demek ne kadar saygilisin boncugum da geliyor gitmeyi bilmiyo disleri gedik kaywana:)

benim annem bana oturmaya gelir 2 saat anca sanki dikenin üstünde oturtuyom. Ama oğluna gider mutfakta yemek de yapar ihtiyaçları varsa kalırda. Bu dünyanın düzeni bu bacım takma sen kafana böyle şeyleri. Ayrıca beterin beteri var benim kaynanam 365 gün ben birlikteyiz yani oda kapılarımız karşı karşıya. :d bide evlendikten sonra görümcem boşandı çocuğuyla birlikte geldi. Güya kaynanamla görümcem ev tutup çıkcaktı görümcem geldikten sonra nanay oldu iyice bi yerleştler. çocuğuma heme oda yapamıcam mesela. Hoş zaten ilk sene yanımda olacağı için hep çok sorun değil ama seneyede gitmezlerse oturma odasını bozucam yapcak bişey yok.şükret haline allah can sağlığı versin.

anaaam ne fena kızz sen kapat kapısını gece yatarken iyigeceler de,çek kapıyı.Ne rahat bu kaynanalar yaa fesatmı yoksa başka niyetlerle mi kapamıyoki o kapıyı bak gıcık oldum şimdi.

:) kanamalar bulantılar derken bütün işler ona kaldı zaten:) bi de aşı tam olacak desene:) çok şükür çok şükür. Elhamdülillah maşallah:)

evet bişey olmaz yapsınlar bide benimki alıştı. Geen pazar sabah 8 buçuk da kalkmış evi temizlemicez mi ancak yaparız bayrama kadar diyo Bende dedim bugün perdeleri yıkıcam ama perde deterjanı bitmiş o zaman ben alıyım geliyim dedi aldı geldi baktım perdeleri söküyo. Camlarıda bi güzel sildi. Ben boş parke üstü süpürddüm halılarıda yıkamaya vermiştim. Perdelri taktı bi güzel yavrum bide oruç tutuyodu akşam diyoki anam anam anam ölddüüümm kollarım kıyamam dedim ya.

anlatmayın arkadaş yaaaa ne kocalar var kocamı boğup katil olcam.Benimki pisliğin üstüne basıp geçer,bayram temizliği diycek oldum da dün kapıya yazı çıkarmış yazıcıdan bayramda kapalıyız diye.Asalım bunu temizlikten kurtulalıum diyo düşün artık adamın kafa nasıl çalışıyo.Bide tüm gün işteyim yani bi yardımcı ol demi,anası arayıncada yardım ediyorum diyo kendine habire iş çıkarıyo rahat durmuyo diye beni şikayet ediyo tövbeeeee

anaaam ne fena kızz sen kapat kapısını gece yatarken iyigeceler de,çek kapıyı.Ne rahat bu kaynanalar yaa fesatmı yoksa başka niyetlerle mi kapamıyoki o kapıyı bak gıcık oldum şimdi.

canım yazın hadı sıcak acıyor kısında acıyor ama nısanlıykenb onda kaldım bı kere odasındakı kapıyı muhakkak kapardı. ben iyi niyet aramıyorum mal degfıl ya hıcmı aklına gelmıyor. ben gııdp kapısını kapatmaya utanıyorum maalesef

kapama sende işine bak boşver yap işini git banyona o utanır kapar o zaman...

:))) bizim kocalar temızlık deyınce bıseyler oluyo benımkıde temızlık deyım uykusu gelır offf derı kadın cagırsaan der zar zor bı yerlerı sıle temız yap deyıncede kızar begenmıyosan sen yap der iş yaparken agresıf oluyolar zatemn amam karnımı habıre öper benımı fasulyeyımı cok sevıyon derım tabıkıdıde onu dıyor ozaman anasını rahat ettır dedım:)) oda rahat eder dedım

haklısın bende olsam belki kapatamazdım ama bu kadar uzun süre kalıncada el mecbur bişekilde o kapıyı kapardım yani,sabır taşı olsa çatlar kocandamı çabalamadı bu kapı olayını çözmeye?Neyse boşver kızlardan birisi yazmış ya kaynanasıyla yaşıyomuş o dahada zor yien 1-2 ay kalması bişi değil.

senin kocanın yaptığı bişeyi de bizim kocalarımız yapmıyodur belki bacım yaa... Benim koca bide diyoki bak bu yaptıklarımı birinin yanında söylersen bi daha rüyanda görürsün...tehdit edince bende sanal alemde anlatıyorum kocamı tanıyan çıkmaz heralde

:)))) çıkmaz çıkmaz burda biz bizayiz yabancı yok.. ohh be ıyıkıde burası var şişmiştim rahatladım:)

kızlar ben dayanamadım ve başka bir doktora gittim:)
yarın yıllık izne çıkıyorum ve işyerinde duramadım hemen yakınlarda bir özel hastaneye gittim
şükür bebeğim çok iyi öyle keyifli yatıyordu ki onu gördüm rahatladım
gelelim cinsiyete artık keyif düşkünü bacaklarını bir kapadı yok açmadı
doktor çok tatlı bir bayandı hadi bebeğim hadi bebeğim dedi ama benimkinden tık yok
ne var yaa der gibi sağdan sola döndü yattı
yani anlıycağınız benim ki 15 gün daha bekletecek annesini:)

:)))) çıkmaz çıkmaz burda biz bizayiz yabancı yok.. Ohh be ıyıkıde burası var şişmiştim rahatladım:)

valla ya iyikide var. Geçen gün unnado dan bebişimin ilk hediyesini aldım geldi şimdi çok tatlı bi fil bu yaaaa. Müzikli oyuncaklar varya peluş poposunda ip var çekince bitene kadar müzik çalıyo kurmalı ondan sever inşallah sıpam... Ben sevdim

kadın çağırdım onada kızdı,çok para kazanıyoz ya bi kadınımız eksikti diye söylendi durdu,alıştırmakla alakalı diyolar ya ben baştan beri uğraşıyom olmuyo işte alışmadı adam napim bu kadar oluyo,bende kafaya takmamaya başladım artık bırak dağınık kalsın diyorum yapcak bişi yok

zaten bana hava hoş kocamda çekınıyor canım kapıyı kapatmaktan. kendi düşünsün

takmayacaksın tak açacaksın :)kız oda güzel gelsin iste ne istiyon benimki kızımın 40 mevlüdüne geldi yabancı gibi töbe töbe...bundada istemiyorum gelmesin rabbim anamı başımdan eksik etmesin..

anasını pırtladığı yere geri sok gülüm töbe günaha giriyorum yaa,,zaten sorunlusunuz kızım iyi olun mutlu et kocanı dicene salak karı...

sende ayıp olcak ama çek fişi bitir işi kuzu hatta birlilkte gidin banyoya eşinle o utansın boşverrr..

kızım merak ediyolardır nasıl yapıyolar diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…