Yarın üçlü tarama testim var nasıl yapılıyor kızlar... Sonuçları veriyorlar mı hemen ? Yarın inşallah cinsiyetini öğreniriz artık çatlıcam meraktan.
canım beni 18 ya da 19. hafta da çağırdı aile sağlık merkezinde ki ebe bayram sonrası vurduracağım..sen de bu hafta vurdur
kızlar sabahtan beri kahverengi lekelerim geliyor 16. haftadayım hemen doktora gitmelimiyim
Yaaa hakkat ogullariyla yatiyoz zorlarina mi gidiyor anlamiyorum allahimm yaaa maden paylasamiyon oglunu ewerme elin kizini niye huzursuz ediyonda yani neguzel gelsinler huzursuzluktan keyifmi aliyorlar
Inanki nadil dawranacami bilemwmedim ew kira herseyborç ben babamin ewinde borç gormedim kawga dövüş görmedim sma bunlarda yok yok derlerdi hep kismetse insanin dili baglanir kör olur diyeee amannnn ne diyim cekecegim warmis ayrilmaya gelince 3 kere teşebbüs ettim cok aglatti üzdü sonra yalwardi agladi özürler diledi tam iyiydi de artik degismişti şimdi anasi pirtladi
ayıptır sölemesı benım kaynanam her geldıgın odasındkı kapıyı acık bırakıyor banyonun karşısındakı odada yatıyor kapıda sonuna kadr acık her geldıgındede en az 1.5 ay 2 ay kalıyor 6ayda bı gelıyor kapı açık olunca anladınız sız.........utanıyorum halıyle nekadrda eşim olsa kaynanam gekldıgınde kardes olyoz esımle:)) kadın dusncesız ya ama kızlarına gıttımı erkenden odasına gıder kapısını kapatır dıkkat ettım gıttıgınde en fazla 1 yada 2 gun kalır fazla kalmaz bızede böle(
ayıptır sölemesı benım kaynanam her geldıgın odasındkı kapıyı acık bırakıyor banyonun karşısındakı odada yatıyor kapıda sonuna kadr acık her geldıgındede en az 1.5 ay 2 ay kalıyor 6ayda bı gelıyor kapı açık olunca anladınız sız.........utanıyorum halıyle nekadrda eşim olsa kaynanam gekldıgınde kardes olyoz esımle:)) kadın dusncesız ya ama kızlarına gıttımı erkenden odasına gıder kapısını kapatır dıkkat ettım gıttıgınde en fazla 1 yada 2 gun kalır fazla kalmaz bızede böle(
vurul vurul hatta tam iş yapcan zamanlarda vurul ki kocan bütün işleri yapsın :d
:) kanamalar bulantılar derken bütün işler ona kaldı zaten:) bi de aşı tam olacak desene:) çok şükür çok şükür. Elhamdülillah maşallah:)
evet bişey olmaz yapsınlar bide benimki alıştı. Geen pazar sabah 8 buçuk da kalkmış evi temizlemicez mi ancak yaparız bayrama kadar diyoBende dedim bugün perdeleri yıkıcam ama perde deterjanı bitmiş o zaman ben alıyım geliyim dedi aldı geldi baktım perdeleri söküyo. Camlarıda bi güzel sildi. Ben boş parke üstü süpürddüm halılarıda yıkamaya vermiştim. Perdelri taktı bi güzel yavrum bide oruç tutuyodu akşam diyoki anam anam anam ölddüüümm kollarım kıyamam dedim ya.
anaaam ne fena kızz sen kapat kapısını gece yatarken iyigeceler de,çek kapıyı.Ne rahat bu kaynanalar yaa fesatmı yoksa başka niyetlerle mi kapamıyoki o kapıyı bak gıcık oldum şimdi.
canım yazın hadı sıcak acıyor kısında acıyor ama nısanlıykenb onda kaldım bı kere odasındakı kapıyı muhakkak kapardı. Ben iyi niyet aramıyorum mal degfıl ya hıcmı aklına gelmıyor. Ben gııdp kapısını kapatmaya utanıyorum maalesef
anlatmayın arkadaş yaaaa ne kocalar var kocamı boğup katil olcam.Benimki pisliğin üstüne basıp geçer,bayram temizliği diycek oldum da dün kapıya yazı çıkarmış yazıcıdan bayramda kapalıyız diye.Asalım bunu temizlikten kurtulalıum diyo düşün artık adamın kafa nasıl çalışıyo.Bide tüm gün işteyim yani bi yardımcı ol demi,anası arayıncada yardım ediyorum diyo kendine habire iş çıkarıyo rahat durmuyo diye beni şikayet ediyo tövbeeeee
canım yazın hadı sıcak acıyor kısında acıyor ama nısanlıykenb onda kaldım bı kere odasındakı kapıyı muhakkak kapardı. ben iyi niyet aramıyorum mal degfıl ya hıcmı aklına gelmıyor. ben gııdp kapısını kapatmaya utanıyorum maalesef
anlatmayın arkadaş yaaaa ne kocalar var kocamı boğup katil olcam.benimki pisliğin üstüne basıp geçer,bayram temizliği diycek oldum da dün kapıya yazı çıkarmış yazıcıdan bayramda kapalıyız diye.asalım bunu temizlikten kurtulalıum diyo düşün artık adamın kafa nasıl çalışıyo.bide tüm gün işteyim yani bi yardımcı ol demi,anası arayıncada yardım ediyorum diyo kendine habire iş çıkarıyo rahat durmuyo diye beni şikayet ediyo tövbeeeee
senin kocanın yaptığı bişeyi de bizim kocalarımız yapmıyodur belki bacım yaa... Benim koca bide diyoki bak bu yaptıklarımı birinin yanında söylersen bi daha rüyanda görürsün...tehdit edince bende sanal alemde anlatıyorum kocamı tanıyan çıkmaz heralde
:)))) çıkmaz çıkmaz burda biz bizayiz yabancı yok.. Ohh be ıyıkıde burası var şişmiştim rahatladım:)
:))) bizim kocalar temızlık deyınce bıseyler oluyo benımkıde temızlık deyım uykusu gelır offf derı kadın cagırsaan der zar zor bı yerlerı sıle temız yap deyıncede kızar begenmıyosan sen yap der iş yaparken agresıf oluyolar zatemn amam karnımı habıre öper benımı fasulyeyımı cok sevıyon derım tabıkıdıde onu dıyor ozaman anasını rahat ettır dedım:)) oda rahat eder dedım
haklısın bende olsam belki kapatamazdım ama bu kadar uzun süre kalıncada el mecbur bişekilde o kapıyı kapardım yani,sabır taşı olsa çatlar kocandamı çabalamadı bu kapı olayını çözmeye?Neyse boşver kızlardan birisi yazmış ya kaynanasıyla yaşıyomuş o dahada zor yien 1-2 ay kalması bişi değil.
canım süpersin bakış açına hayran kaldım doğru diyosun bende artık kafaya onu takmıycammmbu arada totosunu koklatmama gerek kalmaz çünkü kendisi çok yapışkandır doğurduğum anda damlayacaktır.Eşimde anasına laf ettirmez koyun koyuna yatarız hep beraber tövbeee ya.Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minklerimizi(AMİN)
Yaaa hakkat ogullariyla yatiyoz zorlarina mi gidiyor anlamiyorum allahimm yaaa maden paylasamiyon oglunu ewerme elin kizini niye huzursuz ediyonda yani neguzel gelsinler huzursuzluktan keyifmi aliyorlar
olurmu eskiden beni öperdi şimdi gelini öpüyor eskiden bana alırdı şimdi geline alıyor .....alacak tabi lan karısı onun senin kocanda sana almıyomu diceksin ümüğünü sıkıp bırakacan ama neyseeeee diyorum artık...
Inanki nadil dawranacami bilemwmedim ew kira herseyborç ben babamin ewinde borç gormedim kawga dövüş görmedim sma bunlarda yok yok derlerdi hep kismetse insanin dili baglanir kör olur diyeee amannnn ne diyim cekecegim warmis ayrilmaya gelince 3 kere teşebbüs ettim cok aglatti üzdü sonra yalwardi agladi özürler diledi tam iyiydi de artik degismişti şimdi anasi pirtladi
anaaam ne fena kızz sen kapat kapısını gece yatarken iyigeceler de,çek kapıyı.Ne rahat bu kaynanalar yaa fesatmı yoksa başka niyetlerle mi kapamıyoki o kapıyı bak gıcık oldum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?