ben sabah gittim,
ultrasonda baktılar, bi iğne ki ama 20 cm filan, noluyo beeeeaaa demeye kalmadan, lap diye karnıma bi soktular,
bende sanıyorumki local anestezi filan yapılır baştan, noluyo yauuu filan demeye kalmadan, karnımdan suyu çektiler,
boylece amniyosentez de olmuş olduk, yatıyorum şimdi ne de olsa yavrumun suyunda su gitti,
ufaklığı hiç ekranda filan göremedim,inşallah iyi çıkar sonuçlar,
enfeksiyon tahlililimiz dışında, madem alındı su gen, kromozom testi de yapalım bari boşa gitmesin dediler,
esas beklediğimiz 15 gün, gen tahlili de 3 -4 haftada çıkacakmış,
amniyosentezde herşey yolunda da gitse 1/200 düşük riski varmış, baştan bir dolu kağıt mağıt imzaladık
bugunkü hikayem boyle :)
oowwww bu ne negatif enerji böyleeee, topla kendini canım benimmm... Sana da huzurlu
Hoşgeldin, önce hayırlı olsun, sonra da geçmiş olsun. Umarım bir an önce bulantılardan kurtulursun. İnsanın hayat ışığı sönüyo valla çok çektim ben de, Allah sağlık versin herkese
ben sabah gittim,
ultrasonda baktılar, bi iğne ki ama 20 cm filan, noluyo beeeeaaa demeye kalmadan, lap diye karnıma bi soktular,
bende sanıyorumki local anestezi filan yapılır baştan, noluyo yauuu filan demeye kalmadan, karnımdan suyu çektiler,
boylece amniyosentez de olmuş olduk, yatıyorum şimdi ne de olsa yavrumun suyunda su gitti,
enfeksiyon tahlililimiz dışında, madem alındı su gen, kromozom testi de yapalım bari boşa gitmesin dediler,
amniyosentezde herşey yolunda da gitse 1/200 düşük riski varmış, baştan bir dolu kağıt mağıt imzaladık
Teşekkür ederim canım bulantı gercekten cok zor ya oglumda böyle olmamistim
Teşekkür ederim canım bulantı gercekten cok zor ya oglumda böyle olmamistim[/QUOTE
bunun cinsiyeti ne peki canım...ben kızımda gözlerim pörtlüyodu öğürmekten şimdi oğluşuma hamileyim çok şükür bişeyim yok..
vaaaaaş ne diyon kızzzz?
oooyy geçmiş olsun canım...
öyle lap diye bişey demeden mi yaptılar? Ben olsam ayağa kaldırmıştım hastaneyi.. Napışcal nasıl yapılcak bilmem ve kendimi olaya hazırlamam şazım benim
aşkolsun kusur olurmu kötü bişey olmamasına sevindim,telaştan neyaptıgını bilememişsindir zor olmuş ama geçmiş gitmiş Allahtan.Şimdi geldin ya gerisi önemli değil,bebişte iyi kızında iyi değilmi?Bu baheneyle kısa da olsa bir tatil yaptın aslında.Bizde iyi ihtimalleri sıraladık temizlik için girmeyecek herhalde dediksen bayağı bi niyetliydin oda oda temizlemeye,gözümüzde büyüdü göbeklerle iş yapmak neyse şimdi yavaş yavaş yaparsın kafanı takma.Özlemişim kız sohbetini bidaha bırakma bizi
5 dakikada oldu bitti valla,
karına bu kadar kolay iğne gireceğini de hiç tahmin etmezdim, lap diye, resmen hissettim, girdi alttan boşluğa çıktı, o arada hemen suyu çektiler, çıkarırken biraz acıdı,
5 dakikada oldu bitti valla,
karına bu kadar kolay iğne gireceğini de hiç tahmin etmezdim, lap diye, resmen hissettim, girdi alttan boşluğa çıktı, o arada hemen suyu çektiler, çıkarırken biraz acıdı,
canımmm benim benimde aklım hep sizlerdeydi... hamileler hissedermiş
aynen bendee öyleyim canım yaaa sağ-sol dön... uyuyamıyorum,üffle püflee...
kızım hastalandı orada gündüzleri bir şey yok gece kusmaya başlıyor,ateşi ıkıyor... benim kulağım biranda kapandı şuan duymuyorum doktora gittik iltihap kapmış yarına kadar antibiyotik damla kullanacağım yarın tekrar bakacak.. biryandan onların sıkıntısı biryandan sıcak,biryandan yolculuğun yorgunlığu ev dandini biryandan aklım sizlerde...sizlere geleyim durumu bildireyim dedim birazdan kalkıp bavulları boşaltıp yıkayacağım...
ben sabah gittim,
Merak ettik kız, neler neler geldi aklımıza. Çok şükür iyisin.
Merak etme hallolacak her şey. Bana amniyosentez çok da ters gelmiyor, bilmiyorum. 1/200 ihtimal bile değil bence, dertlenme iyi olacak her şey.
çooooook gemiş olsun canımmm..inşallah sonların temiz ve sevindirici çıkar...Allahım 199 kısımlık bölümün içinde olmanı ve vaktinde sağlıklı birşekilde bebeğini kucağına almanı nasip etsin...
Çok çok geçmiş olsun.. İnşaallah bu günlerini unutur bol bol bebişini seversin ocaktan sonra...
Çok geçmiş olsun, inşallah testlerin iyi çıkar. Aklına öyle düşük falan getirme Allah'ın izniyle bişeycik olmaz bebişine.
aaaay bende şu an senle beraber hissettim
yaa bu olay zorunlu bişey mi? :18:
ben sabah gittim,
neyse canlarım ben kaçayım... bavulları boşaltayım,yıkayım... ortalığıda biraz toparlayayım...işi biraz hafifleteyim belki yine gelirim...
hepinizi özlemişim...
bugün doktora gidecekler mutlu,güzel haberlerle dönün inşallah...
Sağolun kızlar, inşallah hepbirlikte Allahın izniyle Ocak ayında alalım bebeklerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde
yoo, benim bebeğime bir enfeksiyon bulaşmış olma ihtimali var, inşallah bulaşmamıştır, suyunda var mı yok mu ona bakılacak, inşallah yoktur, varsa ben mahvoldum,
o yüzden amniyosentez olduk, genelde 2li 3lü testi riskli çıkanlara da öneriliyormuş ama benim 2lim iyi çıkmıştı, madem suyu aldık o zaman down sendromunu da kontrol edelim bari dediler,
ohhh şükür geldin saat 10:30 du diye hatırlıyodum randevunu,o satten beri hatim indirdim hayırlısıyla geldin ya rahatladım kızzzz.Geçmişler olsun sonu çok çok iyi olsun hayırlısıyla,bol su iç,miniğin suyundan su gitti diye telaş yapma sen kendine iyi bakcaksın annesi o da beslencek suyuna su katcak.Tekrar geçmiş olsun hayırlı haberlerle gel inşallah sonuçlar çıktığındada.
Benim de ikilim iyi çıktı ama yine de ne olur ne olmaz 3'lü 4'lü yaptırsam mı hepsini diyorum ama hala kararsızım. Bi de bu enfeksiyon neden bulaşıyomuş bebeğin suyuna bişey dedi mi doktor? hani dikkatli ol şunu bunu yapma falan diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?