2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

çooooook gemiş olsun canımmm..inşallah sonların temiz ve sevindirici çıkar...Allahım 199 kısımlık bölümün içinde olmanı ve vaktinde sağlıklı birşekilde bebeğini kucağına almanı nasip etsin...

oowwww bu ne negatif enerji böyleeee, topla kendini canım benimmm... Sana da huzurlu

Çoook şükür atlattım bu günü... 100 farklı yaşta öğrenciyi sinemaya götürüp getirdik... Şükür kazasız belasız geçti...

Dünden de diş ağrısı, onun sebep olduğu baş ağrısının yorgunluğu eklenince biraz olumsuz yaklaştım herhalde...

Bu arada biri sana tuzlu suyla gargara önermişti onu yaptım, Allah razı olsun geçti... Bir de bol bol dua ettim... Eşim şehir dışındaydı... Kızım da benimle birlikte olunca ne olur şu çocuk için güç ver Rabbim dedim... Beklediğimden daha rahat geçti...

Çok çok geçmiş olsun.. İnşaallah bu günlerini unutur bol bol bebişini seversin ocaktan sonra...

Teşekkür ederim canım bulantı gercekten cok zor ya oglumda böyle olmamistim

Haftana baktım da şimdi baya da ilerlemiş artık, geçmesi, en azından yavaşlaması lazım ama işte kişiden kişiye değişiyo. Bu sefer kızın mı olcak yoksa

5 dakikada oldu bitti valla,

karına bu kadar kolay iğne gireceğini de hiç tahmin etmezdim, lap diye, resmen hissettim, girdi alttan boşluğa çıktı, o arada hemen suyu çektiler, çıkarırken biraz acıdı,

çok şükür geldik..hem çok sıcak hemde herkes oruç olunca benim için biraz zor oldu ama güzel geçti çok şükür...

kızım geceleri hasta ama gündüzleride bakışı baygın biraz... bebek inşallah iyidir kulağımdaki iltihaptan etkilenmeden bir geçseydi..
yaaa yavaş yavaş temizliğe niyetlenmiştim şimdi benimde gözümde büyüyor...

karına bu kadar kolay iğne gireceğini de hiç tahmin etmezdim, lap diye, resmen hissettim, girdi alttan boşluğa çıktı, o arada hemen suyu çektiler, çıkarırken biraz acıdı,

aaaay bende şu an senle beraber hissettim

yaa bu olay zorunlu bişey mi?
:18:

Canım gerçekten zor bişey geçirmişsin, inşallah çektiğin acıya değer de sonuçların güzel gelir içiniz rahatlar. Allah başka acılar çektirmesin inşallah doğuma kadar

Son düzenleyen: Moderatör:

Merak ettik kız, neler neler geldi aklımıza. Çok şükür iyisin.

Merak etme hallolacak her şey. Bana amniyosentez çok da ters gelmiyor, bilmiyorum. 1/200 ihtimal bile değil bence, dertlenme iyi olacak her şey.

neyse canlarım ben kaçayım... bavulları boşaltayım,yıkayım... ortalığıda biraz toparlayayım...işi biraz hafifleteyim belki yine gelirim...

hepinizi özlemişim...

bugün doktora gidecekler mutlu,güzel haberlerle dönün inşallah...

Merak ettik kız, neler neler geldi aklımıza. Çok şükür iyisin.

Merak etme hallolacak her şey. Bana amniyosentez çok da ters gelmiyor, bilmiyorum. 1/200 ihtimal bile değil bence, dertlenme iyi olacak her şey.

ahhh ahhh işte telaştan yazmamışım,sebebini...

inşallah bencede ters bir durum olmayacak ve Rabbimin izniyle inşallah bir şey olmayacak...

Çok çok geçmiş olsun.. İnşaallah bu günlerini unutur bol bol bebişini seversin ocaktan sonra...

Çok geçmiş olsun, inşallah testlerin iyi çıkar. Aklına öyle düşük falan getirme Allah'ın izniyle bişeycik olmaz bebişine.

Sağolun kızlar, inşallah hepbirlikte Allahın izniyle Ocak ayında alalım bebeklerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde

aaaay bende şu an senle beraber hissettim

yaa bu olay zorunlu bişey mi?
:18:

yoo, benim bebeğime bir enfeksiyon bulaşmış olma ihtimali var, inşallah bulaşmamıştır, suyunda var mı yok mu ona bakılacak, inşallah yoktur, varsa ben mahvoldum,

o yüzden amniyosentez olduk, genelde 2li 3lü testi riskli çıkanlara da öneriliyormuş ama benim 2lim iyi çıkmıştı, madem suyu aldık o zaman down sendromunu da kontrol edelim bari dediler,

ohhh şükür geldin saat 10:30 du diye hatırlıyodum randevunu,o satten beri hatim indirdim hayırlısıyla geldin ya rahatladım kızzzz.Geçmişler olsun sonu çok çok iyi olsun hayırlısıyla,bol su iç,miniğin suyundan su gitti diye telaş yapma sen kendine iyi bakcaksın annesi o da beslencek suyuna su katcak.Tekrar geçmiş olsun hayırlı haberlerle gel inşallah sonuçlar çıktığındada.

Sana kolay gelsin canım, ben de valizlerle haşır neşir olcam akşama ama ben toplamak için, yarın gidiyoruz, özlicem sizi valla

Benim de ikilim iyi çıktı ama yine de ne olur ne olmaz 3'lü 4'lü yaptırsam mı hepsini diyorum ama hala kararsızım. Bi de bu enfeksiyon neden bulaşıyomuş bebeğin suyuna bişey dedi mi doktor? hani dikkatli ol şunu bunu yapma falan diye?

kızlar bugün yolculuk öncesi son kontrolüme gittim. Allaha hamd olsun bebeğim iyi, gelişimi de iyi. cinsiyeti kesinleşti KIZ :) yarın inşallah uzun bir yolculuğa ve tatile çıkacaz. Bekle beniiiii hayat, ben geliyorum

sağol canım benim, ne kadar iyisin, inşallah sonuç da iyi çıkacak, bu da boyle bir anı olacak bize,

dediklerinde gore asıl testler 3lü, 4lü olanlarmış, ben yaptıracağım hepsini,

bu enfeksiyon, rubella, benim kanımda var çıktı, kızamıkçık virüsü yani, hamilelikte geçirirsen bebek çok hasta oluyormuş, o yüzden hemen gebelik sonlandırılıyormuş, bana bu zamana kadar bu virus ne zaman gelmiş hamile kalınca mı önceden mi diye bir sürü test yapıldı, sonuçlar hep positif çıktı, halbuki negatif çıkmalıymış,

enfeksiyonun bulaşıcılığı 3 günmüş, (yani şu an benim kimseye bulaştırma gibi bişeyim yok) havadan bulaşıyormuş, türkiyeye sınırdışı suriyeden gelenlerin çoğunda varmış şu an enfeksiyon, o yüzden türkiye genelinde sanırım aşı kampanyası başlayacakmış, ya hamile kalmadan aşı olman gerekiyor, ya da hamileyken bulaşmaması gerek,

şimdi benim vücuduma virus girmiş görünüyor ama acaba suya bulaşmış mı ona bakılacak, bulaştıysa tek çaresi gebeliği sonlandırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…