2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar eğer hamile kalmak isteyen arkadaşlarınız varsa onlara soyleyin doktora gidip aşılarını olsunlar,

rubella igg, igm testlerine baktırsınlar, kızamıkçık aşısı olsunlar, sonra hamile kalsınlar,

sonra benim gibi hamilelikleri kabusa dönmesin

bende bayadır yoktum anneme gittim ramazanın başında dün geçtim eve ne sıcaktı sarıyer benim bura bi esiyoki hadımköy

Geçmiş olsun cnm meraklanma bişicik olmaz Allahın izniyle bebişe sonuçlarda temiz çıktımı rahat bi hamilelik seni bekliyor.

Geçmiş olsun cnm meraklanma bişicik olmaz Allahın izniyle bebişe sonuçlarda temiz çıktımı rahat bi hamilelik seni bekliyor.

nerdesin kız sen tahmin istedin düşünmeye gittim geldim kaybolmuşsun?Öğrendinmi cinsiyetleri?Öğrendiysen ben yazim önce ben ikisinide kız hissetiim

merhaba çook geçmiş olsun.inan bu mesajın öncesini bilmiyorum ama.bu sıvıyı aldırırken çok dikkat etmeniz lazım arkadaşlar.çoğu kişiye önerilmiyor.bizim arkadaşın hatta iki arkadaşın çocuğunda sıkıntı yaşattılar.o iğne sokarken çocuğun gözünde sıkıntı oldu.ne olur dikkat edin ...zaten birde kağıt imzalatıyorlar hiç bir hak idda edemiyorsunuz.arkadaşım.neden yaptılar bunu sana bir anlatırmısın merak ettim.zaten 100 70 anlıyorlar 100 de 100 bile değil.ben sırf kafa bulandırılmasın diye 2 li 3 lü test yaptırmadım

bu kızamıkçık aşısını 4-5 yıl önce bekarken aile hekimi yaptırmıştı bana da. hatta o zaman tüm genç kızları tek tek arayıp yaptırmışlardı öyle hatırlıyorum. inşallah temiz çıkar testlerin canım. dualarım hepinizle. topik olarak ocak ayında toplu sağlıklı doğum yapıcaz Allah ın izni keremiyle:)

Hayırlı olsun prensesin, sağlıkla kucağına da alırsın inşallah. İyi tatiller, bebişinle bol bol dinlen tadını çıkar, göbüşü büyüt gel

slm hamişler bende bugün 3lü test için gittim bebişin cinsiyetinide öğrendim oğlum olcak

Hayırlı olsun oğluşun, sağlıkla doğmayı da nasip etsin Allah.

Siz böyle yazdıkça daha çok heyecanlanıyorum, inşallah ben de öğrenirim kızlar bugün, ölcem heyecandan

aşkolsun canım nedemek duyduğum günden beri o lanet mikrop gitsin senden bebişinede geçmesin diye dua ettim,inşallah Rabbim kabul etcek dediğin gibi azıcık ekşınlı bi hamilelik yaşadık der anlatırsın ilerde

evet biliyorum bu tip sıkıntılar oluyormuş, o yüzden biraz korkuyordum o yüzdende bunu ankarada en iyisi denilen doktorumuza yaptırdık,

mecburdum çünkü benim testimin 2lü 3lü testle alakası yok, virus kontrolü yapılacak

yaa canım öyle deme ne olur, çok üzüldüm bak şimdi Allah yaşatmicak sana böyle bişey, içini ferah tut. bol bol dua et Allah'tan başka yardımcımız yok Ne zaman belli olcakmış sonuçlar peki tam olarak?

nerdesin kız sen tahmin istedin düşünmeye gittim geldim kaybolmuşsun?Öğrendinmi cinsiyetleri?Öğrendiysen ben yazim önce ben ikisinide kız hissetiim

Buralardayım Bende dedimki doktorum gibi sizlerde tahminde bulunamadınız herhalde .... Daha cinsiyet öğrenmedik 2 hafta var kontrole 2 kız ne yalan söyleyim hiç içimden geçmiyor biri kesin erkek diyor iç sesim... Nedeni ise eşimin sülalesi hep erkek kuzenleri onların çocukları... cinsiyetide erkek tarafı belirlediğinden bizimkide erkektir diye düşünüyorum ... 2kız olsa varya eşim sevinçten havalara uçar..Hadi inş. ağzından bal damlıyo vallahi

inşallah

evet o zamanlar bir salgın varmış türkiyede ama ben yurtdışında yaşıyordum, hiiiiç haberim bile olmadı aşıdan,

şimdide suriyelilerden bi salgın başlamış,

o yüzden tanıdığınız evlenecek kızlara, bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarınıza söyleyin aşılarını olsunlar,

çünkü tekrar tekrar söylemek istemiyorum ama bebek çok hastalanıyormuş, basit hastalıklıklar değil

sonuç 15 günde çıkacak inşallah

bu arada siz söyleyince tekrar baktım test sonuçlarıma, normalde 10'dan düşük çıkması gerekirken bu antirubella denen şey bende 146 çıkmış, doktoruma sorduğumda daha önceden geçirmişsin dedi, ben çocukken kızamık olmuştum hatırlıyorum zaten. Hani seninki de öyle bişey çıkamaz mı acaba?

korkma cnm daha okadar çok hareket edemiyorlarki çoğunlukla uykudalar zaten ... benimde sol taraftaki bebişin yeri pek dardı garibim dün fır döndü resmen takla atıyo gibi hissettim içimde ... Sağdaki zaten rahattı ondan o çok pozisyon değiştirmiyo sanırım el ense keyif yapıyo hiç hissetmiyorum bende .... Arı sütünü hamilelikten önce kullandım çok zindelik veriyordu ama piyasada çok sahte ürün var bunlara dikkat etmek lazım

tamam senin için bir sorun yok, çocukken geçirmişsin, korkma o yüzden çoğu kızın senin gibi sonucu çıkıyormuş

iki tane rubella testi var,

rubella igg, rubella igm, benim ikisi de positif, birinin negatif çıkması gerekiyorki eskiden geçridiğin belli olsun,
benim testim 3 kere yapıldı, üçündede şu an geçiriyormuşum gibi görünüyor,

onu da şu an geçiriyorsam belki hamilelikten once bulaşmıştır diye avidyite testi yapıldı, bu testler 15 günde bir yapılıyor,
avidyitenin yüksek olması lazımki 3 ay oncesine kadar görebilsin, benim avidyitemde tam olarak emin olamadılar 3 ay once mi hamileyken mi geldi virüs diye,

o yüzden mecbur amniyosentez oldum, suyuna bulaşmamış olmaması lazım ki hamileliğim devam etsin

biliyosun ben bilimsel tahmin yapmıyorum canım hissi kablen vukularım böyle diyo,hayırlısıyla öğren bakalım merakla bekliycem sonucu.

Evet canım öyle diğer ikisi negatif çıkmış baktım tekrar. Sen baya bilgilisin bu konuda, insan mecbur kalınca öğreniyo işte herşeyi. ama sıkma canını Allah büyük, bakarsın hiçbişey çıkmaz bebişin suyunda. Senin için dua edicem, Allah başka dert vermesin, bu dertten de kurtarsın seni inşallah.

Kızlar mrb topiğimize bir kızçe daha geliyor kocamın agzı kulaklarında hersey yolunda yarın ayrıntılı yazarım öptmm

biliyosun ben bilimsel tahmin yapmıyorum canım hissi kablen vukularım böyle diyo,hayırlısıyla öğren bakalım merakla bekliycem sonucu.

Ayy inş doktor ozaman bişiler söyler 17 haftalık olcak bebişler... İlk 12 hafta falan zerre merak etmiyodum cinsiyet artık iyice merak etmeye başladım bi öğreneyim hemen paylaşcam sizlerle tabiki.Önce sağlık diyoruz ya hepimiz tabi sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil ama merakta insanın içini kemiren bir kurt sanki

merhaba arkadaşlar bu sayfa okadar hızlı ilerliyoki okumaktan cvp yazamadım kaçırdım maşallah hepinize.tetanoz aşısı 18. haftada yapılır mı bi de yapılmadan herhangi bi test falan yapılır mı bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…