2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bu rubella testini falan benim doktorum yaptırtmadı ya :S Özel olarakmı istediniz siz kimse bişi demedi bana

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba,

İki şey sormak istiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Öncelikle ben ikili test yaptırdım. Doktorum üçlü test yapmaya gerek olmadığını söyledi. İkili test sonrası üçlü test yaptıran var mı?

Bir de ben son üç haftadır geceleri tuvalete kalkmaya başladım. Kalkınca da uykum bölünüyor, uykusuzluk çekiyorum. Bu şekilde bir şikayeti olan var mı?

Kızlar bu rubella testini falan benim doktorum yaptırtmadı ya :S Özel olarakmı istediniz siz kimse bişi demedi bana

Benim de doktorum test yaptırmadı. Ama iki yıl önce aile sağlık merkezinde yapmışlardı o aşıyı. 81-82 kuşağına aşılardan bir doz eksik yapılmış sanırım onu yapmışlardı.

canım benimde doktorum üçlü test yaptırmadı gerek yok dedi testlerin güzel dedi sanırım doktordan doktora değişiyor istekleri..ooooo uykusuzluk hepimizde var canım bi sağa bi sola dönerek sabah yapıyorum bi bakıyorum saat 5 olmuş tam dalıyorum saat çalıyo hoppp kalk işe git aynıyız merak etme ruh gibiyim bende,,

Benim de doktorum test yaptırmadı. Ama iki yıl önce aile sağlık merkezinde yapmışlardı o aşıyı. 81-82 kuşağına aşılardan bir doz eksik yapılmış sanırım onu yapmışlardı.

ben hiç hatırlamıyorum ..84 lüyüm tekrarını yaptırmama gerek varmıydı acaba :S Bu arada tuvalet olayı bende hamileliğin başından beri var yattıktan 10 dakika sonra kalkıyorum sabaha kadar en az 5 kez kalkıyorum büyüyen rahim idrar torbasına baskı yapıyormuş bundan kaynaklanıyor sanırım

ikili test yaptırdım doktora ne varsa hepsini yaptırmak istiyorum dedim oda tamam dedi belki ben daha rahat olsam oda gerek görmeyecekti 3lü teste ... Ben yaptırmak istiorum açıkcası

Son düzenleme:

Canım ben de yaptırdım ikili testimi sonuç 1/10000 çıktı, çoğu kişi bu orandan sonra üçlü dörtlü yaptırmıyo ama tabi bu doktoruna da bağlı. eğer gebeliğinde riskli bir durum oluşmasına sebep olacak birşey yaşamadıysan yaptırmasan da olur derim. 3'lü testte bebek 5 aylık oluyo, kalkıp o saatten sonra çocuğunu aldıracak değilsin. Ama ben yaptırcam eğer doktorum da uygun görürse çünkü ben hamileliğimin ilk 1 ayında farkında değilken daha ilaç kullanmıştım, korkuyorum bişey olmuş mudur diye. Gerçi sana dediğim gibi bişey çıkarsa aldıracak değilim de işte insan rahatlamak istiyo.

tuvalet olayı bende de var, günde 15-20 sefer gidiyorum, tuvaletten çıkamaz oldum Ama günde 3 litre su içiyorum gayet normal bu durum. Neyse senin için şu tavsiyede bulunabilirim. Gece kalkmak istemiyosan yatmadan 1-1,5 saat önce su içmeyi bırakman gerek, o zaman gece tuvalete kalkmak zorunda kalmazsın.

ayy hiç sorma sabaha kadr lavobayla arkadaş oluyoruz:))) sıkıyorum kendımı oda bi yere kadr çatlıcagım an gıdıyorum. sana özgü degil bu durum cnm

ayy hiç sorma sabaha kadr lavobayla arkadaş oluyoruz:))) sıkıyorum kendımı oda bi yere kadr çatlıcagım an gıdıyorum. sana özgü degil bu durum cnm

aynı şeyi ben de yapıyorum sıkışana kadar bekliyorum sonra bağıra çağıra bi koşuyorum tuvalete, eşim de gülüyo arkamdan
Dün çetele tuttum bugün doktoruma söyleyebilmek için, 13 saatte 13 kere tuvalete gitmişim. manyağa bağladım iyiyce banyonun içinde duvarda not kağıtları falan

Çok haklısın ama su içmeden duramıyorum, içim yanıyor sanki :)

Çok haklısın ama su içmeden duramıyorum, içim yanıyor sanki :)

yok sen suyunu gene iç, tuvalete çıkıyorum diye suyu azaltırsak mazallah başka dertlerimiz olur özleriz bu tuvalet kampı günlerini. Ben de 1,5 litrelik şişemle kanka oldum ayırmıyorum yanımdan 2 kere bitiriyorum onu 3 litreye tamamlıyorum, üstünü içtiğim de oluyo. Benim demek istediğim yatmadan 1 saat önceye kadar tamamla su limitini ki gece kalkmak zorunda kalmayasın.

bu arada kızlar ben normalde de çok acı seven biriyim ama hamileliğimin başından beri resmen acıya aş eriyorum... çorbaların, sıcak yemeklerin yanıda jalepeno biberi yiyorum, acılı lahmacun istiyor canım, çiğ köfte falan...
Korkuyorum çocuk türkücü olarak çıkacak

hehehe çok güldüm alemsin forumda türkücü yoktu bırak o da olsun,doğar doğmaz başlar türküye artık yanık sesiyle

Hay Allah iyiliğini versin beni de güldürdün Fazla abartmadan ye bence malum hamilelikte kabız olayı artıyo, normalde hiç yaşamayan insanlar bile yaşıyo.
Neyse kızlar ben çıkıyorum, doktor randevum yaklaştı hazırlanayım. Gidelim bakalım heyecanımız son bulacak mı, bu cinsiyet olayını bu kadar merak edeceğimi tahmin etmezdim ama yarın tatile gidiyoruz, anneanne-babaanne bekliyo merakla bizi, süpriz yapıp cinsiyetini de söylersek süper olur :)
Dönünce hemen yazarım umarım belli olur, dua edin bana güzel haberlerle döneyim göreyim sağlıklı bebişimi :)Hadi öperim herkesi

Merhabalar Güzel Anne Adayları

Nasılsınız bakalım?

Ben de kısmetse Cumartesi günü bebişimin cinsiyetini öğreneceğim. Tabiki kız olsun erkek olsun farketmez hayırlısı olsun, sağlıklı olsun ama insan merak ediyor , biran önce öğrenmek istiyor

Bakalım benim ismimin yanında ki ifade hangisi olacakk :26:

canım çok acı zararlıymış çok baharat falan dün drum deıd

ben bugün sordum doktoruma,

20-24.hafta içinde iki doz halinde, son 5 yıl içinde aşısını yaptırmadıysan yaptırabilirsin dedi,

hadi bakalım hayırlısıyla gel inşallah

ay canımsın aynen yaa ömrü hayatımda hiç acı yemedim ben ama 1 aydır çiğköfteler geçiyor gözümün önünden minik turşu biberlerden yiyorum çok acı ama cnm istiyor neden öyle yaaaaa...............

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm

özlediniz mi beni yoksa unuttunuz mu ....

özledikkk ve çok merak ettikk ama mazeretini okuduk affettik.. Hoşgeldinnn

neee diş ağrısı mıııııı daha bugün dişimden dikişlerimi aldırdım, neyin var çürük mü kırık mı ? Hemen müdahale ettir şuan müdahale edilebilir dönemdeyiz, sakın çekme..

Kızz nehiirr kız mıı.. Ayy hadi maşAllah maşAllaahhh.. ben öğrenemedimmmmmmmmmmmmmmm :95:

yapmıştır canım yapmaması mümkün değil, ilk gebe olduğunu doktora söylediğinde senden kan testleri istemedi mi ?

İkili testi ben de yaptırdım üçlü için doktorum birşey demedi.. Ama ikilinin riski düşük çıkarsa üçlüyü istemiyorlarmış diye biliyorum.. Tuvalet konusuna gelince, hoşgeldin annelik dünyasına

Ay ne güldüm sana yaaa, ofistekiler baktılar bi kere İlahi Allahta seni güldürsün

ahah Allahım sonunda bebeğe bir şey olur mu paniğini yaşamayan bir anne daha oley beeeeeee sen de bendensin lex Doktoruna sor bence ama hemoroid dışında bir zararı olacağını düşünmüyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…