Kızlar bu rubella testini falan benim doktorum yaptırtmadı ya :S Özel olarakmı istediniz siz kimse bişi demedi bana
Arkadaşlar Merhaba,
İki şey sormak istiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Öncelikle ben ikili test yaptırdım. Doktorum üçlü test yapmaya gerek olmadığını söyledi. İkili test sonrası üçlü test yaptıran var mı?
Bir de ben son üç haftadır geceleri tuvalete kalkmaya başladım. Kalkınca da uykum bölünüyor, uykusuzluk çekiyorum. Bu şekilde bir şikayeti olan var mı?
Benim de doktorum test yaptırmadı. Ama iki yıl önce aile sağlık merkezinde yapmışlardı o aşıyı. 81-82 kuşağına aşılardan bir doz eksik yapılmış sanırım onu yapmışlardı.
Arkadaşlar Merhaba,
Öncelikle ben ikili test yaptırdım. Doktorum üçlü test yapmaya gerek olmadığını söyledi. İkili test sonrası üçlü test yaptıran var mı?
Bir de ben son üç haftadır geceleri tuvalete kalkmaya başladım. Kalkınca da uykum bölünüyor, uykusuzluk çekiyorum. Bu şekilde bir şikayeti olan var mı?
Canım ben de yaptırdım ikili testimi sonuç 1/10000 çıktı, çoğu kişi bu orandan sonra üçlü dörtlü yaptırmıyo ama tabi bu doktoruna da bağlı. eğer gebeliğinde riskli bir durum oluşmasına sebep olacak birşey yaşamadıysan yaptırmasan da olur derim. 3'lü testte bebek 5 aylık oluyo, kalkıp o saatten sonra çocuğunu aldıracak değilsin. Ama ben yaptırcam eğer doktorum da uygun görürse çünkü ben hamileliğimin ilk 1 ayında farkında değilken daha ilaç kullanmıştım, korkuyorum bişey olmuş mudur diye. Gerçi sana dediğim gibi bişey çıkarsa aldıracak değilim de işte insan rahatlamak istiyo.
tuvalet olayı bende de var, günde 15-20 sefer gidiyorum, tuvaletten çıkamaz oldumAma günde 3 litre su içiyorum gayet normal bu durum. Neyse senin için şu tavsiyede bulunabilirim. Gece kalkmak istemiyosan yatmadan 1-1,5 saat önce su içmeyi bırakman gerek, o zaman gece tuvalete kalkmak zorunda kalmazsın.
ayy hiç sorma sabaha kadr lavobayla arkadaş oluyoruz:))) sıkıyorum kendımı oda bi yere kadr çatlıcagım an gıdıyorum. sana özgü degil bu durum cnm
Canım ben de yaptırdım ikili testimi sonuç 1/10000 çıktı, çoğu kişi bu orandan sonra üçlü dörtlü yaptırmıyo ama tabi bu doktoruna da bağlı. eğer gebeliğinde riskli bir durum oluşmasına sebep olacak birşey yaşamadıysan yaptırmasan da olur derim. 3'lü testte bebek 5 aylık oluyo, kalkıp o saatten sonra çocuğunu aldıracak değilsin. Ama ben yaptırcam eğer doktorum da uygun görürse çünkü ben hamileliğimin ilk 1 ayında farkında değilken daha ilaç kullanmıştım, korkuyorum bişey olmuş mudur diye. Gerçi sana dediğim gibi bişey çıkarsa aldıracak değilim de işte insan rahatlamak istiyo.
tuvalet olayı bende de var, günde 15-20 sefer gidiyorum, tuvaletten çıkamaz oldumAma günde 3 litre su içiyorum gayet normal bu durum. Neyse senin için şu tavsiyede bulunabilirim. Gece kalkmak istemiyosan yatmadan 1-1,5 saat önce su içmeyi bırakman gerek, o zaman gece tuvalete kalkmak zorunda kalmazsın.
Çok haklısın ama su içmeden duramıyorum, içim yanıyor sanki :)
bu arada kızlar ben normalde de çok acı seven biriyim ama hamileliğimin başından beri resmen acıya aş eriyorum... çorbaların, sıcak yemeklerin yanıda jalepeno biberi yiyorum, acılı lahmacun istiyor canım, çiğ köfte falan...
Korkuyorum çocuk türkücü olarak çıkacak
bu arada kızlar ben normalde de çok acı seven biriyim ama hamileliğimin başından beri resmen acıya aş eriyorum... çorbaların, sıcak yemeklerin yanıda jalepeno biberi yiyorum, acılı lahmacun istiyor canım, çiğ köfte falan...
merhaba arkadaşlar bu sayfa okadar hızlı ilerliyoki okumaktan cvp yazamadım kaçırdım maşallah hepinize.tetanoz aşısı 18. haftada yapılır mı bi de yapılmadan herhangi bi test falan yapılır mı bilgisi olan var mı
Hay Allah iyiliğini versin beni de güldürdünFazla abartmadan ye bence malum hamilelikte kabız olayı artıyo, normalde hiç yaşamayan insanlar bile yaşıyo.
Neyse kızlar ben çıkıyorum, doktor randevum yaklaştı hazırlanayım. Gidelim bakalım heyecanımız son bulacak mı, bu cinsiyet olayını bu kadar merak edeceğimi tahmin etmezdim ama yarın tatile gidiyoruz, anneanne-babaanne bekliyo merakla bizi, süpriz yapıp cinsiyetini de söylersek süper olur :)
Dönünce hemen yazarım umarım belli olur, dua edin bana güzel haberlerle döneyim göreyim sağlıklı bebişimi :)Hadi öperim herkesi
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
özlediniz mi beni yoksa unuttunuz mu ....
Çoook şükür atlattım bu günü... 100 farklı yaşta öğrenciyi sinemaya götürüp getirdik... Şükür kazasız belasız geçti...
Dünden de diş ağrısı, onun sebep olduğu baş ağrısının yorgunluğu eklenince biraz olumsuz yaklaştım herhalde...
Bu arada biri sana tuzlu suyla gargara önermişti onu yaptım, Allah razı olsun geçti... Bir de bol bol dua ettim... Eşim şehir dışındaydı... Kızım da benimle birlikte olunca ne olur şu çocuk için güç ver Rabbim dedim... Beklediğimden daha rahat geçti...
kızlar bugün yolculuk öncesi son kontrolüme gittim. Allaha hamd olsun bebeğim iyi, gelişimi de iyi. cinsiyeti kesinleşti KIZ :) yarın inşallah uzun bir yolculuğa ve tatile çıkacaz. Bekle beniiiii hayat, ben geliyorum
Kızlar bu rubella testini falan benim doktorum yaptırtmadı ya :S Özel olarakmı istediniz siz kimse bişi demedi bana
Arkadaşlar Merhaba,
aynı şeyi ben de yapıyorum sıkışana kadar bekliyorum sonra bağıra çağıra bi koşuyorum tuvalete, eşim de gülüyo arkamdan
Dün çetele tuttum bugün doktoruma söyleyebilmek için, 13 saatte 13 kere tuvalete gitmişim. manyağa bağladım iyiyce banyonun içinde duvarda not kağıtları falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?