hımm karışımın nedir bizede söylesene
canim sag ol.ben salak gec anliyorumda))esime soruyorum diyorki ben nerden bileyim bende diyorum niye erkek deyilmisin))sag ol canim.ne zaman gidiyorsun melegini gormeye?Nurlanacım cevapladı ya arkadaşlar, Testis dediğin senin yumurta ve yumurta henüz oluşmuyor, orda gördüğün senin o yumurtaları taşıyacak olan kese.. Yani billur derler, yumurtalık derler, derler de derler.. Korkulacak birşey değil yanii
canim sag ol.ben salak gec anliyorumda))esime soruyorum diyorki ben nerden bileyim bende diyorum niye erkek deyilmisin))sag ol canim.ne zaman gidiyorsun melegini gormeye?
burda yazdığımız şeyler canım pahalı geldi çatlak kremleri.Kakao yağı,saf z.yağı,kayısı yağı,badem yağını fısfıs gibi sıkılan bi plastiğin içine koydum çalkalayıp herakşam sürüyorum faydası vardır herhalde nemlendiriyor en azından.Bence sen krem vs sürerek zaten müdahale etmiyosunki süt bezlerine süt bezleri göğsünün içinde alt bir yerde krem sürmek onları dürtmek yada müdahale etmek değil.Neyse yinede sen bilirsin şekerim
hoşgeldin canım inşallah sonuçların güzel çıkacak canım bende bayramda tatile gideceğim şimdi sen böyle deyince gözüm korktuu yaa :26:
insallah canim.guzel haberlerle gelBu akşam canım.. kısmet olursa bugün göreceğim
canım tatil sana ve bebişine iyi gelsin inşallah saatlerine dikkat ederek güneşe çıkarsan çok faydalı bebeğin ve sen yalnızca güneşten alabildiğimiz d vitaminini bol bol depola keyfini çıkar ben oğluma hamileyken pencerenin önüne oturur karnımı güneşlendirirdim :)) hatta karnımda ayak izini görüp evdekilerle bir çığlık atmıştık hiç unutmam :)) bu arada sende pıhtılaşma sorunu varmı iğne kullandığını okudum ama sebebini yazılarında göremedim önlem amaçlımı pıhtılaşmadan dolayımı kullanıorsun
ayak izinimi gördün kaç aylıktın ayy ne kadar güzeldir
benim 15+2de ultrason fotosunda bebegimin resminde pipisinin altinda findik gibi yuvarlak bir sey var.ben testis diye anladim ama okuduklarimda o haftada olmaz yaziyorlar.peki ne o zaman?((((((
Nurlanacım cevapladı ya arkadaşlar, Testis dediğin senin yumurta ve yumurta henüz oluşmuyor, orda gördüğün senin o yumurtaları taşıyacak olan kese.. Yani billur derler, yumurtalık derler, derler de derler.. Korkulacak birşey değil yanii
Canim ben ayaşta sultan koy warya herhafta sonu ordayım hersene kayalardan atlayan ben busene kumdan kale yapcam nerdeyse oldugum yerde batip cikiyom kanat cirpmak yok heran kramp girebilir cunku
Sultan koydada çok denize girdim yalnız orası küçük biraz sultan pansiyonmu ne vardı orda kalmıştık merdiven altından sahile inioduk:) oranın denizi bi deişik git git su belinde bende öylesini seviyorum canım biz yüzsek bişey olur dimi öle suyun içindemi durcaz:) ben top oynardım denizde hep şimdi oda olmaz
Canim ben ayaşta sultan koy warya herhafta sonu ordayım hersene kayalardan atlayan ben busene kumdan kale yapcam nerdeyse oldugum yerde batip cikiyom kanat cirpmak yok heran kramp girebilir cunku
Sultan koydada çok denize girdim yalnız orası küçük biraz sultan pansiyonmu ne vardı orda kalmıştık merdiven altından sahile inioduk:) oranın denizi bi deişik git git su belinde bende öylesini seviyorum canım biz yüzsek bişey olur dimi öle suyun içindemi durcaz:) ben top oynardım denizde hep şimdi oda olmaz
kızlar allah nasip ederse 4 eylülde ayrıntılıya giricez biz sizlerinki bellimi
misaaaa git gönlünce yüz canım.. Yüzmek bebiye de anneye de çok iyi.. Top oynama istersen atlayıp zıplama öle
Beni su kaldırırmı bilmiom ya:) yüzükoyun duruyoruz ya yüzerken oyüzden tereddüt ediom
Bide şey sorucam ya ben sağlık ocağına daa kaydımı yaptırmadım aşı falan vuruluomuş bide bu ayrıntılı ultrason kaçıncı hafalar arasında yapılıoki
bide çok kilo aldım ben yaşuzamana kadar 8 kilo aldım bişeyde yemiom 62 yle hamile kaldım geçen tartıldığımda 70 dim:O en fazla 55 i gören ben şansıma kilolu hamiş kaldım sigarayı bırakınca şiştim galiba 80 le bitirsem şükredicem daa kaç kilo alınoki 7 aylık göbüşüm var sanki aranızdabi ton kilo lmıyan hamiş vardır ben ne yesem yarıyo yaf
canım tatil sana ve bebişine iyi gelsin inşallah saatlerine dikkat ederek güneşe çıkarsan çok faydalı bebeğin ve sen yalnızca güneşten alabildiğimiz d vitaminini bol bol depola keyfini çıkar ben oğluma hamileyken pencerenin önüne oturur karnımı güneşlendirirdim :)) hatta karnımda ayak izini görüp evdekilerle bir çığlık atmıştık hiç unutmam :)) bu arada sende pıhtılaşma sorunu varmı iğne kullandığını okudum ama sebebini yazılarında göremedim önlem amaçlımı pıhtılaşmadan dolayımı kullanıorsun
yüzmekten hiç bir zararı olmaz tam tersi doktorlar şiddetle tavsiye ediyorlar tabi öyle atlayıp zıplamasağlık ocağına kaydını yaptırmak zorundasın hem aşılar için hemde cezası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?