2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar geçmişe gidemeidm giriyim bakıyım deidm rapor veriyorum ayagımda 3 yastık sol yarafımda yatıyorum pc zapinkliyorum sizleri özledim aam leim mahküm masa üstü zorlanıyorum yazarken ben gidiyim gene yatıyım 13 kadar böyle fazla oturunca totomun üstüne rahimime takılan alet sızlatıyor k.i.b banada dua edin ne olur sizleri girip okuyorum ara sıra el verdikçe

bu arada birine söz verdim yapayım bari
topragım anladın sen onu

yat yat keyfini çıkar yatmanın

Geçmiş olsun pasaaam dikkat et kedine iş falan yapma benimde gözüm seni arıodu evlatlarımız için ne zorluklar yaşıyoruz Allahım zayi etmesin evlatlarımıza bize sağlık versin öptüm pasacık

bende bakip bakip agliyodum bu ne diye)))

misacık çok mu yiyorsun ne yapıyorsun maşAllah kız :) ama ben de diyeti, sporu ve sigarayı bıraktığım için kilo aldım, bakalım bugün gidicem doktora ne kadar almışım göreceğiz benim nemrut yine kuduracak yüzü koyun durmanın da bir zararı yok hayatım, yüzmek bebek için çok çok harika bir şey.. atlayıp zıplamadan tabi Hiç kilo almayan hamilelere de hastayım.. 7-8 kiloyla bitirecek olanlara gene imreniyorum.. Ne diyeyim ya şişman geldim şişman gidicem bu diyardan

kızlar ayrıntılı ultrason nasl oluyor? bana doktorum hiç bahsetmedi:44:

Canım 18. haftadan sonra yapılıyormuş, bugün ben kontrole gidicem bakalım çağıracak mı göreceğiz yazarım buraya zaten.

kızlar ben sütü hergün kellogsla yiyorum. öyle daha kolay tüketebiliyorum. diğer türlü içim pek almıyor. bu buğday gevrekleri folik asit bakımından zenginmiş. internette kahvaltıda ek olarak öneriliyordu ama emin olamaıyorum. doktora sormayı unuttum. bunun için aramak ta istemiyorum. sizin bi bilginiz var mı? bebeğe bi zararı yoktur heralde

bebişini hissetmeye başlayan varmı ben kalp atışı gibi bişi hissediyorum

ben her gün hissediyorum çok şükür. pıt pıt içerden dokunuyor pıtırcığım. hele 2 gündür güllaç yiyorum onu yiyince kıpırdanmalar artıyor, normalde tatlı pek yiyemiyordum.

kellogs hakkında özel olark bişi duymadım ama paket içerisine giren şeylerde katkı maddesi ve koruyucu olduğundan mümkün mertebe uzak durmak gerekir diye düşünüyorum. süte gelince ben içmiyorum maalesef. düzenli olmasa da yoğurt ve ayran tercih ediyorum.

canım içmemiz lazım. 2 ay önce doğum yapan arkadaşım var. ayran, yoğurt yiyorum diye süt içmemiş önemsememiş. bebek 2800 gr doğdu.sarılığıda 40 güne yakın sürdü. ben sütün, muzun çok faydası old. inanıyorum. kakao karıştırıp içebilirsin, puding yapıp eğer tatlıyı seviyosan. hamilelikten önce çok rahat içiyodum ben, ama şimdi soğudum. yine de zorluyorum kendimi.inşallah sağlıkla sıhhatle alırız kucağımza bebeklerimizi

kızlar benim ayağımda mantar vardı bi geçip bi tekrarlıyor şimdi başladı yine ben krem kullanamıyorum zarar olur diye ne yapim

bebişini hissetmeye başlayan varmı ben kalp atışı gibi bişi hissediyorum

ben de hissediyorum canım..

Bilmiyorum ama çok büyük bir zararı olacağını düşünmüyorum..

kızlar benim ayağımda mantar vardı bi geçip bi tekrarlıyor şimdi başladı yine ben krem kullanamıyorum zarar olur diye ne yapim

canım karbonat dök ayağına.. çok iyi geliyor iyileştiriyor.. Eczanelerde satılıyor sodyum bi karbonat diye.. toz halinde ayağına döküyorsun sadece..

Bak bu da facede ki doktorun sitesinden okuduğum..

Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Ayak Mantarı

Ahmet Gök Bey Paylaştı: kemal bey çok teşekkürler ... ben de yıllardır ayaklarımdan rahatsızlık çektim askerden geldikten sonra özellikle rezalet haldeydiler bimbir türlü şey kullandım ne koku
ya ne cilt bozukluğuna engel olamadım inanın denemediğim kalmadı ve geçmemişti ta ki sizin tavsiyeleri dinlemeden önce evden çıkmadan ayaklarıma azıcık karbonat döktüm ve öyle çıktım evden bir ayda ayağımda ne koku ne de o kötü deri hiçbirşey kalmadı tamamen iyileşti ve o kötü deriyi de attı çok teşekkürler..

ŞİMDİ AŞAĞIDAKİ 4 NOTUMU LÜTFEN OKUYUN!!!

Not 1: Karbonatın kullanımı ve tarifi için bu linkte yazılan bilgileri okumanız gerekir !!! . ...
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=175669809255432&id=175346669287746

Not 2: Karbonatla ilgili diğer paylaşımları kolay görmek ve okumak için Resimler Linkine BAKIN !!! ...
https://www.facebook.com/pages/Kemal-Milar/175346669287746?id=175346669287746&sk=photos_stream

Not 3: Bedavanında bir maliyeti vardır ODA SORU SORMAK DEĞİL! YAZILANLARI OKUMAK CEVAPLARI BULMAKTIR!.

NOT 4 : RİCA EDİYORUM BANA ARTIK ÖZELİMDEN SORU SORMAYIN!!!!. HERKES BİR TEK KENDİSİ SORU SORUYOR ZANNEDİYOR!!!!. SİZ SORU SORDUKÇA BEN PAYLAŞIMDA BULUNAMIYORUM. GÜZEL HABERLERİNİZ VARSA BUNLARI PAYLAŞIN OKURUM VE PAYLAŞIRIM.

MANTARLA İLGİLİ DAHA ÖNCE PAYLAŞILMIŞ GÖRÜŞLER:

Karbonatla ilgili yeni haberler : Ayaktaki Mantar Hastalığı

Nuran Akuç hanım bildirmiş : Kemal bey, karbonatla ilgili bir bilgi daha geldi. Şöyle ki; kadın polis arkadaşımızın ayaklarındaki mantar hastalığı ilaç kullanımından sonra geçmiş, fakat bir müddet sonra hortlamış. İki litre ılık suyun içine, bir çorba kaşığı tepeleme karbonat atıp, on gün her akşam yirmi dakika kadar ayak banyosu yapıp, ayakkabılarının içine ve parmak aralarına karbonatı serpiştirip pabuçlarını öyle giymiş ve sonuç kökten çözüm. Ayaklardaki mantar geçer gibi yapıp uyurmuş, kendine uygun ortamı bulduğunda hemen canlanırmış. Yani ilaçlar bunu ancak uyutabiliyor, ama karbonat kökünü kazıyor. Bunları dinlerken sizin kanser bir mantar hastalığıdır dediğiniz aklıma geldi ve şunu düşündüm, karbonatın hem içimizdeki hem de dışımızdaki tüm mantarları temizleme gücü beni bir kez daha kendisine ve size hayran bıraktı. Sağolun, varolun efendim. Sonsuz saygı ve sevgilerimle

+++

Karbonatla ilgili yeni haberler - Mantar

Ahmet Sinan Hatipoğlu paylaşmış: artık buna mucize demiyoruz tabii ama ..başımdan geçen bir karbonat hikayesi..yaklaşık 1 yıl kadar süren ,bacaklarımın üst kısmı, iç tarafında her iki tarafta, yaklaşık el büyüklüğünde kızarıklık oldu.stres diyen oldu.zaman zaman azaldı tekrar çıktı.derken bir doktor mantar ilacı verdi.kullanmadım..bu mantar ise karbonat işi bitirir dedim.3 ,5 günde bitti geçeli 1 ay oldu.NOT:çok terletiyor ,sabah kalktığımda donuma işedim zannettim. o kadar.ayak mantarı içinde geçerli olacağını Simoncini den biliyoruz.KEMAL SAĞOL dürttüğün için..

+++

Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Ayak Mantarı

Seda Seda Akın hanım paylaştı : bir tanıdığımın ayak mantarı hastalığı çok şükür iyileştti,KEMAL BEY sizden Allah razı olsun.teşekkürler. sabahları 1 tatlı kaşığı içti sadece. bir ay kullandı.

+++

Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Ayak Mantarı 3 Günde Yok olmuş

Ayşegül Özdemir hanım paylaşmış: esim ayak parmak aralarindaki mantara surdu ve 3 gunde yok olmus cok memnun kaldi.

+++

Karbonatla ilgili Yeni Haberler - Hipotroid - Sağ yumurtalık kisti - Su Mantarı - Kansızlık (kilo, menopoz, böbrek taşı, idrar yolu enfeksiyonu, kadınsal mantar, egzama, sivilce, saç dökülmesi )

Gevher Kiyan hanım paylaştı : Bence genelleme yapılmamalı, sadece bir aktar veya marka sahibi saf sodyum bi karbonat satmıyor diye diğer aktarlar suçlanmamalı. Eczanede bulamayanlar marketten alacaklarına güvendikleri aktarlardan alabilirler. Ben 3 aydır aktardan temin ettiğim karbonat sayesinde hipotroid, sağ yumurtalık kisti, su mantarı ve kansızlıktan kurtuldum. En az 200 kişiye de önerdim, herkes memnun aktardan aldıkları karbonattan.

Gevher Kiyan Kemal bey önerdiğim arkadaşlardan problemi kilo, menopoz, böbrek taşı, idrar yolu enfeksiyonu, kadınsal mantar, egzama, sivilce, saç dökülmesi olan bir çok rahatsızlıklarının geçtiğini söyleyebilirim

++

Barbaros Özsaygılı Bey paylaştı: İster inanin ister inanmayin benim ayaklarim da askerde mantar hastaligina yakalandim 13 sene gecti hangi ilaci kullandiysam gecici cozum oldu ama kemal beyin verdigi karbonatli cozum 1 hafta da etkisini goster di o gun bugun mantarin (M)si tekrar t.ederim kemal bey omrunuz uzun olsun....

++

Karbonatla ilgili Yeni Haberler - 15 Sene Devam Eden El ve Ayak Mantarı

Pembe Öztürk Hanım paylaştı: hocam selam.ben bundan iki ay önce arkadaşım vasıtasıyla sizi tanıdım ve o zaman size mesaj yazdım ve çok sağolun hemen cevap aldım soduklarıma allah razı olsun sizden.yaklaşık 15 yıldır ayaklarımda ellerimde ve so 6 yıldırda saçlarıda mantar vardı gitmediğim doktor alternatif tıp kalmadı sizin tavsiyenizle karbonata başladım sabah aç karnına 1 çay kaşığı. akşam 1.çay kaşığı .aç karnına ellerimde ve ayaklarımda mantar artık yok.saçlarımada haftada 1 defa diplere karbonatlı sudan sürüp bir saat sonra yıkıyorum ama saçlarımdaki mantar hala aynı dökülme aynı ne yapmalıyım hocam bu arada ayda bir devit alıyorum özür dilerim çok uzun oldu yazım saygılar

Kendisine Cavap yazdım: Çok sevindim haberinize Pembe hanım. Sabah Akşam karbonatlı suyu iyice kafanızı yedirerek ovun 20dk sonra saçlarınızı durulayın. Geçene kadar buna devam edin. Karbonatlı su içmeyi de ihmal etmeyin. Başınızı ovucağınız suya bolca karbonat katabilirsiniz. 1 en fazla 2 hafta içinde yok olacaklarını düşünüyorum. Yok olduklarında bana haber verin lütfen. Bu haberi isminizle duvarımda paylaşmamın sizin için bir mahsuru olur mu?

Cevap geldi: hayır tabiki olmaz çok sevinirim paylaşın hocam ben sizi tanıdığım herkese doktor arkadaşlarıma bile tavsiye ediyorum tanıdığım herkesin sizden haberdar olmasını istiyorum ve sayfanızı beğenmelerini tavsiye ediyorum teşekür alıyorum benim gibi birçok insan mağdur ve karbonattan haberi yok sağolun hocam.

çok gergşnşm kayın valıdemle atışstım ayrı şehırlerde yasıyoz mersınde yazlıgına gıdecekmıs normalde eylul gıbı gıder fakat bızım gelecemızı duyunca gıdecekmıs beraber gecıorelım dıye kocam gel demıs halbukı kaynanama defalarca esımle son basbasa tatılımız cocuktan once dedım babsbasa kalmak ıstedıgımı de ısrarlla dedım bugun yıne konustuk bana dun belırısz dedıklerı seyler bugun eşime kesın demıs bende benden neyı gızlıyosun bunlar basit şeyler neden gızlıyosun dedım ızdım oda belırısız hala kızım dedı bana gelıncememı belırsız oluyo dedım bızım evımızn kırasını kac yıldır kaynanam alır bızde essek gııb kıredı oderiz nese benım ev deyınce bende butun evler senın annecım dedım dayanamadım. herseyı gızlı gorumcemın hamıle kadıgınıda benden gızeledı esım aradı ablam hamıle dedım annem dedı dedıd eee 5dk once annenle konustum bana demnedı demıstım nese kızlarıyla bayramda yyazlıga gelecklermıs banada belırsız ben bayramdan sonra gelcem dıyo hyalana tahammuu mm yok kızınca ben bu ofke haketmedım ask olsyuun dedı bende sana ask olsun bende ant ictim herseyımı gızlıcem ne aldım nereye gıttım tum planlarımı slagım ya dedım hemen... sımdı kızlarına bın katar der onlarda bana surat ederler bıktım ya.kendılerı bılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…