kızlar allah nasip ederse 4 eylülde ayrıntılıya giricez biz sizlerinki bellimi
kızlar geçmişe gidemeidm giriyim bakıyım deidm rapor veriyorum ayagımda 3 yastık sol yarafımda yatıyorum pc zapinkliyorum sizleri özledim aam leim mahküm masa üstü zorlanıyorum yazarken ben gidiyim gene yatıyım 13 kadar böyle fazla oturunca totomun üstüne rahimime takılan alet sızlatıyor k.i.bbanada dua edin ne olur sizleri girip okuyorum ara sıra el verdikçe
bu arada birine söz verdim yapayım bari
topragımanladın sen onu
kızlar geçmişe gidemeidm giriyim bakıyım deidm rapor veriyorum ayagımda 3 yastık sol yarafımda yatıyorum pc zapinkliyorum sizleri özledim aam leim mahküm masa üstü zorlanıyorum yazarken ben gidiyim gene yatıyım 13 kadar böyle fazla oturunca totomun üstüne rahimime takılan alet sızlatıyor k.i.bbanada dua edin ne olur sizleri girip okuyorum ara sıra el verdikçe
bu arada birine söz verdim yapayım bari
topragımanladın sen onu
geçmiş olsun pasaaamdikkat et kedine iş falan yapma benimde gözüm seni arıodu evlatlarımız için ne zorluklar yaşıyoruz allahım zayi etmesin evlatlarımıza bize sağlık versin öptüm pasacık
bende bakip bakip agliyodum bu ne diye)))aa aynı şeye takılmışız, :))kız benimkinde de var, ben millete gosterdim bakın pipisi, ben testis anlamında dedim ama millet orada olmaz o demişti, sonra internette yurtdışında milletin eklediği ultrasonlara bakarken gördüm, başkalarında da orada bi ufak top gibi birşey var, ben de hiiiç takmadım, kesin ya bobrektir ya idrar kesesi,
bende 2 eylülde ayrıntılı ultrasona gireceğim
kızlar ayrıntılı ultrason nasl oluyor? bana doktorum hiç bahsetmedi:44:
ayrıntlı ultrason dedikleri dolpler ultrason bebeğin damarsal problemlerini doğduktan sonra olabilecek riskleri falan gösteren bir ultrason
Beni su kaldırırmı bilmiom ya:) yüzükoyun duruyoruz ya yüzerken oyüzden tereddüt ediom
Bide şey sorucam ya ben sağlık ocağına daa kaydımı yaptırmadım aşı falan vuruluomuş bide bu ayrıntılı ultrason kaçıncı hafalar arasında yapılıoki
bide çok kilo aldım ben yaşuzamana kadar 8 kilo aldım bişeyde yemiom 62 yle hamile kaldım geçen tartıldığımda 70 dim:O en fazla 55 i gören ben şansıma kilolu hamiş kaldım sigarayı bırakınca şiştim galiba 80 le bitirsem şükredicem daa kaç kilo alınoki 7 aylık göbüşüm var sanki aranızdabi ton kilo lmıyan hamiş vardır ben ne yesem yarıyo yaf
kızlar ayrıntılı ultrason nasl oluyor? bana doktorum hiç bahsetmedi:44:
bebişini hissetmeye başlayan varmı ben kalp atışı gibi bişi hissediyorum
kızlar ben sütü hergün kellogsla yiyorum. öyle daha kolay tüketebiliyorum. diğer türlü içim pek almıyor. bu buğday gevrekleri folik asit bakımından zenginmiş. internette kahvaltıda ek olarak öneriliyordu ama emin olamaıyorum. doktora sormayı unuttum. bunun için aramak ta istemiyorum. sizin bi bilginiz var mı? bebeğe bi zararı yoktur heralde
kellogs hakkında özel olark bişi duymadım ama paket içerisine giren şeylerde katkı maddesi ve koruyucu olduğundan mümkün mertebe uzak durmak gerekir diye düşünüyorum. süte gelince ben içmiyorum maalesef. düzenli olmasa da yoğurt ve ayran tercih ediyorum.
kızlar ben sütü hergün kellogsla yiyorum. öyle daha kolay tüketebiliyorum. diğer türlü içim pek almıyor. bu buğday gevrekleri folik asit bakımından zenginmiş. internette kahvaltıda ek olarak öneriliyordu ama emin olamaıyorum. doktora sormayı unuttum. bunun için aramak ta istemiyorum. sizin bi bilginiz var mı? bebeğe bi zararı yoktur heralde
kızlar benim ayağımda mantar vardı bi geçip bi tekrarlıyor şimdi başladı yine ben krem kullanamıyorum zarar olur diye ne yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?