2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Makmacım başka bir yere tatile gitmek gibi bir lüksünüz yok mu hayatım, madem onlar gelecekler, siz de başka yere tatile gidin kayınvalidene de bu başbaşa son tatilimiz biz başka yere gidiyoruz deyin ne var.. Eşin buna sıcak bakmaz mı :26: Şimdi yani son tatilini böyle üzülerek sinirlenerek mi geçireceksin.. kıyamam..

nedir bu kaynanalardan cekdiyimiz((her zaman ogullari evlendikten sonra tatli olur.bebegini dusun canim bos ver kim nereye giderse gitsin.

sedacım cok sukur durumumuz ıyı tatılede gıderız ben bana en yakın yer bos ev dıye esım ısrar ettım tmm dedım normalde sehır dısına gjderız. fakat kaynanamı duyunca bugun onada dedım ben esımle basbasa tatıl yapacam gelmıyoruz dedım kocamada dedım bakarız dıye oda mecbur baska yere gıdecek cnm mesele maddıyat dagıl mesele sülük kaynanam.

Bu gün Dr umuza gittik... Veeee kızıma bir kız kardeş geliyor Allah nasip ederse...

161 gr olmuş kuzucuk....Her şeyi normal dedi... Üçlü test yaptırdım bir hafta sonra sonuçları gelecek.... Yüz görüntüsün iki keredir tam net alamıyoruz... Plesentası gölge yapıyormuş kuzuma... İdrar tahlilim temiz geldi...

Çok çok şükür... Darısı sedanın başına.. C

oluşlarımıza gelin adayları geliyo :)

Dilzar,
yaş 28,
şehir çorum,
ikinci bebek,
sat 14 Nisan yalnız düzeltilmiş satım bu... BDT 19 Ocak ve
cinsiyet kııız... Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...

Oh be sonunda yazmak nasip oldu...

Amaan canım boşver ben hiç kafaya takmıom valla her dediğini her yaptıklarını kafaya taksam burda beş dk duramazdım duramadımda bi annemlere gittim geri geldim zaten:) bebişin büyüyüce kaynanana bırakır başbaşa tatil yaparsın kaynananın tribi hiç çekilmio eşin için katlanmak gerek canım benim koca toz kondurmaz mesela nede olsa annesi öf can sıkıcı işte idare et tatlişim canını sıkma bunlara iki canlısın sen ya hiç konuşmayacaksın yada kavga etmeyeceksin ortasında kalınca insanın tepesi atıo uyuyamıo bile

Kızlarr nasılsınız niye zaman gecmiyor bize mi öle geliyor bilmiyorum haftya pazartesi randevumuz var cok özledmm inş sağlıklıldır belki cinsiyetinide ögreniriz

Canımcım kocanla aran açılmıosa kaynanan yüzünden ii yapmışın valla benim koca çok üzülüo kıyamadıımdn ii davranıom kaynanama napim yine seninki iyi benimkinin hastalığıda gelinimi her yere götürim herkes görsün düğünleri kaçırmayalım falan:s bereket aynı şehirde değiliz yandık yoksa

malesef annem yaslı nededıgını bılmıyo der esim anneye hatalıda olsa toz kondurmaz bende sınırlenmemem gerek bılıyom canımda dayanamaıyom sınsılıge yuzde yalaka olup arkadan laflara zaten kızlarına dewr sımdı onlarda soguk konusurlar artıkkı umrumda degıl tek taraflı ınlemesınler zaten esımdede dedım basbasa bı tatıl yapalım dedım anneye nasıl gelemıcenı dıcenı dusunuyor sımdı bızımkı. daha gıdelı 1 ay olmadı bızde ya 2 ay kaldı kadın tatılımızede gelmek ıstıyor off kızlarının evınde onlara bole dedıl basbsa gezın der heep öle. dedım ya gecendede bıze gelır 2 ay kalır banyonun karsısındaı odada kapıyı acık bırakır yatar o gelınce ayıptır mesele bız kardesız esımle. bunu takmam takmam taktıgım kaynanamınm kızlarının evınde odaya erkenden gıdıp kapıyı kapatıp yatması bözede bole yapması amn salla dım ya

eşin tek erkek çocuğumu ailesinin

kizlar normal dogumdan korkmayan varmi?ben cok korkuyorum(((.biliyorum korkaniniz cok ama ben yalniz doguracagim icin daha cok korkuyorum.yalniz derken esim yanimda olacak insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…