kizlar normal dogumdan korkmayan varmi?ben cok korkuyorum(((.biliyorum korkaniniz cok ama ben yalniz doguracagim icin daha cok korkuyorum.yalniz derken esim yanimda olacak insallah.
evet canim((((ALLAH yardimcimiz olsun.ben gece de korkudan dogru duzgun uyuyamiyorumbende çok korkuyorum ne yapcaz bilmiyorum şimdi herşey süper o anda görcez ebeyi:)
evet canim((((ALLAH yardimcimiz olsun.ben gece de korkudan dogru duzgun uyuyamiyorum
ben sibirdeyim doguma yakin arastiririm.canim ben ilk haftalarda cok mayonez yiyodum simdi arada siradaepidural normal yap ozaman sancı çekmiyormuşun
ben sibirdeyim doguma yakin arastiririm.canim ben ilk haftalarda cok mayonez yiyodum simdi arada sirada
canim bence bir sey olmaz.cok zararli ola bilir .ben ekmek mayonez yiyodum))))ben hiç yemedim çiğ yumurtayla yapılıyo diye artık yiyebilirmiyim diyorum makarna salatası yaptım içinde birazda mayonez koydum ama bi sorim dedim sibir ney cnım
eşin tek erkek çocuğumu ailesinin
canim bence bir sey olmaz.cok zararli ola bilir .ben ekmek mayonez yiyodum))))
evet tek erkek nerden anladın
hım bende yerim olmaz bişi yoğurtlu biraz mayonez var siz nerde oturuyorsunuz
noemal dogumdan bende cok korkuyorum o nedenle sezeryen epidirel dusunuyorum okadr yureklı degılm drum hır ıkısıne hazırl kendını dedı bende sız hazırlanın sezeryene dedım. bunlar nette denmez ama ben ılk geceyı bıle 3 ay sonra yasadım dusunun yanı
bazen dusunuyorumda bendemi kotu kaynana olucam)))canim sibirde yasiyoruz.esim burda calistigi icin burdayizben aramasam aramıyolarda ben ararım hep eşim bile aramaz ben kızarım ona zar zor konuşuya kayınvalidem türkçeyi arap kendi harranlılar
utanmasa oğlunu alır yanında uyuturda tek diye ben şanlıyım o konuda eşimden başka 3 tane erkek var bi benim kayın validem çok tatlı adanada yaşıyo biz ist eşim benim olduğum yerde kayınvalidem 2 sene oldu evleneli daha gelmedi evime
bazen dusunuyorumda bendemi kotu kaynana olucam)))canim sibirde yasiyoruz.esim burda calistigi icin burdayiz
hım allah yardımcın olsun seninki rahatsızlık ama isteyerek değilki allah kolaylık versin
benım kayınvaledm 1 yıldı 3kere geldı her geldıgınde en az 1 ay kalı en az eylulde yıne geleckmısssss sonrada ocakta doguma gelırmıs hayır gelmesını bırak gezme ıstıyor bız işteyız aksam yorgun gelıyoz hadı her gece dısarı ıstıyor offf tek erkek zor damatlarının yanında bambaska
benımkı psıkolojık dogumu yaklasmıs kadınları drda gordugumde öle sedyeyle geldıklerınde goruyom ınankı coook kasılıyorum. bıde bende kaynanamı ararımda yalakalıktan hoslanmıyorum durust olunması gerekıyor kaynanam cok yalan soyler kendını yuceltmek ıcın eeee bende yemıyorum halıyle öle yanıö kızları cok azarlar onu ponlara gıkı cıkmaz bana coook laf sokar helede nısanlıykenç.. sen cok şanslısın ne guzel farklı dıllerde olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?