2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
evet tek erkek nerden anladın

utanmasa oğlunu alır yanında uyuturda tek diye ben şanlıyım o konuda eşimden başka 3 tane erkek var bi benim kayın validem çok tatlı adanada yaşıyo biz ist eşim benim olduğum yerde kayınvalidem 2 sene oldu evleneli daha gelmedi evime

hım bende yerim olmaz bişi yoğurtlu biraz mayonez var siz nerde oturuyorsunuz

noemal dogumdan bende cok korkuyorum o nedenle sezeryen epidirel dusunuyorum okadr yureklı degılm drum hır ıkısıne hazırl kendını dedı bende sız hazırlanın sezeryene dedım. bunlar nette denmez ama ben ılk geceyı bıle 3 ay sonra yasadım dusunun yanı

ben aramasam aramıyolarda ben ararım hep eşim bile aramaz ben kızarım ona zar zor konuşuya kayınvalidem türkçeyi arap kendi harranlılar

hım allah yardımcın olsun seninki rahatsızlık ama isteyerek değilki allah kolaylık versin

benım kayınvaledm 1 yıldı 3kere geldı her geldıgınde en az 1 ay kalı en az eylulde yıne geleckmısssss sonrada ocakta doguma gelırmıs hayır gelmesını bırak gezme ıstıyor bız işteyız aksam yorgun gelıyoz hadı her gece dısarı ıstıyor offf tek erkek zor damatlarının yanında bambaska

hım allah yardımcın olsun seninki rahatsızlık ama isteyerek değilki allah kolaylık versin

benımkı psıkolojık dogumu yaklasmıs kadınları drda gordugumde öle sedyeyle geldıklerınde goruyom ınankı coook kasılıyorum. bıde bende kaynanamı ararımda yalakalıktan hoslanmıyorum durust olunması gerekıyor kaynanam cok yalan soyler kendını yuceltmek ıcın eeee bende yemıyorum halıyle öle yanıö kızları cok azarlar onu ponlara gıkı cıkmaz bana coook laf sokar helede nısanlıykenç.. sen cok şanslısın ne guzel farklı dıllerde olmaz

allah yardımcın olsun ben gelmiyolar diye laf ediyom eşimede insan gelmezmi oğluna diye ben 3 bucuk ay kaldım 21 nisanda geldim adanadan eşimede banada çok güzel baktılar valla ne güzel geldik bebiş yaptık :) sevindirelim dedik onları

dinle alakası nasıl alakalı olsa sana böle davranmazdı bu yaptığı zulmün hesabı var hakkına giriyor bu dünyada kazandığını sanıyo ama ahiret hayatını mahvediyor allah hidayete erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…