allah yardımcın olsun ben gelmiyolar diye laf ediyom eşimede insan gelmezmi oğluna diye ben 3 bucuk ay kaldım 21 nisanda geldim adanadan eşimede banada çok güzel baktılar valla ne güzel geldik bebiş yaptık :) sevindirelim dedik onları
maaslah cnm nazar degmesın ben kaynsanama hamıle oldgumu ılk dedıgımde ıyıo hayırlı olsun dedı ses donuktu ben bozulunca 10dk sonra aradı neselı bı sesle cok sevındım flaan dedı şoktaydım dedı bısey dıyemedım dedı. ole yanıkız olduubgunu duyuncca ılk cumlesı ıkıncının yolu acıldı sana erkek ıcın dedı erkek torun ıcıcn dedı aama kızları tek cocuk yaptılar onlarA SESE cıkmaz bıde ayıp bole seyler
seda gelmedimi daha doktordan
yok gelmedı daha bende kız ıstıyrdum hep rabbım gonlume gore verdı saglıkla kucagımıza alalım
yok gelmedı daha bende kız ıstıyrdum hep rabbım gonlume gore verdı saglıkla kucagımıza alalım
oluşlara kız lazım :) hayırlı evlatlar olurlar inş ama tek çocukta kalma ben 4 istiyorum eşim bana bi garip bakıyo 2 kız 2 erkek olsun diyorum eşim 7 kardeş niye garip geliyo diyorum sen kalabalık ailesin diye biz 2 kız kardeşiz annem doğurmamış daha
bencede kardes lazım ben 2 tane dusunuyorum bı kardes rabım nasıp ederse zaten ıstıyorum bızde 2kız 2 erkekgız ben 2yı gercsın ıstemıyorum cunku işim yogun saatlerı belırısz zor yanıö ıns bırıncı olsunda bu fıkrın degısmez
:) yani bi şu doğumu görelim karar veririm belki çok dua ettim ikiz bebiş olsun diye iki doğumda biterdi :)
dogumla bıtmıyor ondan sonrası mesele
doğru maddi durum önemli tabiki rabbim bilir biz isteriz ama rabbim verir emanetlerini ben ev hanımıyım diye belki cesaretliyim çalışsaydım okadar istemezdim
olbaılır canım bende ucretsız ızın kullanacam en az 1 yasına kadr ben buyutecem ıns cocugumu
sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çatladık
hayırlı haberlerle gel bence kız gıbı ama tahmınlerım hıc tutmaz:!!!! merakla beklıyoz cnm
Bu gün Dr umuza gittik... Veeee kızıma bir kız kardeş geliyor Allah nasip ederse...
161 gr olmuş kuzucuk....Her şeyi normal dedi... Üçlü test yaptırdım bir hafta sonra sonuçları gelecek.... Yüz görüntüsün iki keredir tam net alamıyoruz... Plesentası gölge yapıyormuş kuzuma... İdrar tahlilim temiz geldi...
Çok çok şükür... Darısı sedanın başına.. C
Bu gün Dr umuza gittik... Veeee kızıma bir kız kardeş geliyor Allah nasip ederse... 161 gr olmuş kuzucuk....Her şeyi normal dedi... Üçlü test yaptırdım bir hafta sonra sonuçları gelecek.... Yüz görüntüsün iki keredir tam net alamıyoruz... Plesentası gölge yapıyormuş kuzuma... İdrar tahlilim temiz geldi... Çok çok şükür... Darısı sedanın başına.. C sag salim kucagina alirsin insallah
kizlar normal dogumdan korkmayan varmi?ben cok korkuyorum(((.biliyorum korkaniniz cok ama ben yalniz doguracagim icin daha cok korkuyorum.yalniz derken esim yanimda olacak insallah.
seda gelmedimi daha doktordan
seda iftarda davetli heralde gelir
Kizlaaaaarrrr kesin olmamakla beraber bir kiz annesi olacakmisim. Plesenta iyormus o yuzden net vorunmuyormus.. Esim cok bozuldu bemim de sinirimi bozdu. Koydeyim kayinvalidemlerde tel cekmiyo pek. Yarin ise gidince sgrintilariyla yazarim... Ama simdilik kralicryim hanimlar prensesim geliyor :)))
Kizlaaaaarrrr kesin olmamakla beraber bir kiz annesi olacakmisim. Plesenta iyormus o yuzden net vorunmuyormus.. Esim cok bozuldu bemim de sinirimi bozdu. Koydeyim kayinvalidemlerde tel cekmiyo pek. Yarin ise gidince sgrintilariyla yazarim... Ama simdilik kralicryim hanimlar prensesim geliyor :)))
hayırlı olsun allah sağlıkla doğmasını nasip etsin
iyi düşünmüşsün sonrası ne olcak işe başlayınca
hayırlı olsun saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbımç kocanıda salla hepsı aynıö bızımkıde
bakıcı tutacam canm mecbur babasıyla artık bakacaz kım evdeyse o once bakar alır vardıyeıde olabılır kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?