2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

maaslah cnm nazar degmesın ben kaynsanama hamıle oldgumu ılk dedıgımde ıyıo hayırlı olsun dedı ses donuktu ben bozulunca 10dk sonra aradı neselı bı sesle cok sevındım flaan dedı şoktaydım dedı bısey dıyemedım dedı. ole yanıkız olduubgunu duyuncca ılk cumlesı ıkıncının yolu acıldı sana erkek ıcın dedı erkek torun ıcıcn dedı aama kızları tek cocuk yaptılar onlarA SESE cıkmaz bıde ayıp bole seyler

ilk evlat kız olan zengindir berekettir demiş mübarek bizimkiler kız istiyodu eşimde dahil ben tek erkek istedim abi olsun diye oğlum olcak dua et sen gine allah güzel ahlak nasip etsin duan kabul olur

yok gelmedı daha bende kız ıstıyrdum hep rabbım gonlume gore verdı saglıkla kucagımıza alalım

oluşlara kız lazım :) hayırlı evlatlar olurlar inş ama tek çocukta kalma ben 4 istiyorum eşim bana bi garip bakıyo 2 kız 2 erkek olsun diyorum eşim 7 kardeş niye garip geliyo diyorum sen kalabalık ailesin diye biz 2 kız kardeşiz annem doğurmamış daha

bencede kardes lazım ben 2 tane dusunuyorum bı kardes rabım nasıp ederse zaten ıstıyorum bızde 2kız 2 erkekgız ben 2yı gercsın ıstemıyorum cunku işim yogun saatlerı belırısz zor yanıö ıns bırıncı olsunda bu fıkrın degısmez

:) yani bi şu doğumu görelim karar veririm belki çok dua ettim ikiz bebiş olsun diye iki doğumda biterdi :)

doğru maddi durum önemli tabiki rabbim bilir biz isteriz ama rabbim verir emanetlerini ben ev hanımıyım diye belki cesaretliyim çalışsaydım okadar istemezdim

olbaılır canım bende ucretsız ızın kullanacam en az 1 yasına kadr ben buyutecem ıns cocugumu

sedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çatladık

selam canlar nasılsınız bugunlerde kontroller var herkesin bizim bayramdan sonra yaa sizi gördükçe dr gidesim geliyor amaaaaaaaa ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…