2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

slm arkadaşlar nasılsınız yarın 3,30 da benımde randevum var inş. hayırlı haberlerle gelırım 17+4 günlük hamıleyım cınsıyetımız bellı degıl inş. yarın bende ögrenırım yarın bıde benden kan alacaklar bebegın bel açıklığı omurılıgıne bakacakmış sızede böyle bır test yapıldımı sonucunu kaç gun sonra aldınız

ben 3lü test yaptırdım perşembe cinsiyeti öğrenirsin senin yaptırcağını ilk duydum

GözÜn Aydın canım... Demek tam kesin değil....% 100 kız dedi bizim drmu...

bizim plesenta da yukarıda yüzüne gölgesi düşüyordu... Dr vesikalık vermek için çok uğraştı ama çok da düzgün olmadı...

Son düzenleme:
kızlar merhaba.ben de cuma günü radyoloji doktoruna gittim.çözünürlüğü daha iyi olan bir ultrasona.radyoloji doktoru %90 bir oğlum olacağını tecrübesine güvendiğini söyledi.bugün de doğum doktorunda randevum vardı bir kızım olacakmış :))) benle aynı durumda olan varmı.şimdi benim kafam karıştı.ikisine de sordum hazırlık yapayımmı hayır yapma 1 ay daha bekle dedi.tmm ama ben de bikaç çorap zıbın falan almak istiyorum balıma :)) bilemedim şimdi neyimin olacağını.bugün 16+1 3 lü tarama istedi doktor.ama ben yaptırmadım.çünkü 30 yaşında bir bayanım.30 yaş ve üzerinde 3 lü taramada sorun çıkabiliyormuş.4 lü yapılsın dedim.bakalım sonucu bekliyorum.inşallah kuzumun sağlığı yerinde olur kucağıma alabilirim.ilk bebeğim düşükle sonuçlanmıştı.

Misa benim kaynanada da var aynı hastalık
Yeni evliyken calismiyordum. Sürekli ya o gelirdi düğünler için ya ben gitmek zorunda kalirdim. Bursa'da oldu benim düğün. Bursa'da burnumuzun dibinde olduğu halde dugunume gelmeyen bir komşusunun düğünü için istanbuldan bursaya gittim bir kere. Ama o son oldu. Eşime de söyledim ne işim vardı o düğünde diye. Hiç bir hafta sonunu da başbaşa geciremiyorduk. Sonra sakinlesti kaynana çok şükür :)

Herkese günaydınnn.......

sanada canım bir bakayım dedim nepiyonuzbeni soracak olursan 7 beri ayaktayımeşim evi temizledi karnımı doyurdu işe gidicek şimdi çamaşır yıkadıydık onları asıyor şimdi nevresimleri yıkadıydım bu adam bıktı benden yavallah var yaptıklarını laf etmiyor amam böyle ortada kalmak kimsenin aramamsı sormamaıs adama koymuyor degil kaynanam kuranlaraı demişti 2 hatimim var dedi geçen aradı hatimler bitmiş nerde bu kadın ugramaz olduah ah çok çileliyim vallahi körş şeytan diyorki kendini süte vur iç allah iç bugün 14 hafta 4 günlük olduk biz

günaydın yavru kuşlarım merak etmeyin diye griidm eşim balkona mevresimelri asarken sen ip kop 5 katan aşagıya düş yorgan kılıfıişin yok gene yıkaşimdi kıza kıza gitti allahım gelince halim perişan:18::18:dicek akşam yıkasaydın ne vardı dıcek

günaydın paşammm eşin çok yardımcı sana Allah razı olsun ondan... kızsada söylense de yapıyor arada söylensin artık duymamazlıktan gel en iyisi =)) kaynana veya etrafa gelince aman salla gitsin........... eşin ve sen birbinize yetersiniz.. bebek doğunca da çıkıp gelmesin ama kimse sevmeye o zamanda sen mesafe koyarsın olur biterr...........

canım 3 gebelik geçiridm ne sen sor ne ben söylüyüm kızımda bıraktı giti beni bu yemekler yeter size dedi cumartesi gitti pazar ömürümü dünyaya getiridm bride hastanede gelmiş keşke gitmeseydim evime dedi be kadın rahimde dikişim var sen beni bırakıp nereye gidiyorusun kaynanam dediya gitmeysedim diye dedim anne yürü git eve istemiyorum seni deidm aglayordu dedi sen kovsanda dedi dışarda yatarım gene bırakmam seni dedi şimdi o diyen kadın nerdekayınpeder arife günü memlekete gidicek deidm anne ggel bize bayramı bizde geçirelim neymiş geneni gideni olurmuş 1 kadınsın gelen benim evime gelemiyormu demiyor yemegi aşı varmı gidiyim dolanıyım anca aklına geldikçe oglunu arıyor ne var ne yok diyeburda ablam var o gelicek eşi dirlik vermiyor gelin desen sen gel benim oraya gelmem zor diyor off ne yapsın paşaeşime deidm nerde bizim sülale ahtım olsund edim gelemsinler şu bebegi sag saglim doguruyum vericem paşanın çükünü dedim okadar yani kötü günümde yyanımda olun be çokmu brişey istiyorum yazık degilmi ban adışardaki köpege açıyorlar benin köpek kadar degerim yok ben onlar aöle yaptım allah bilsin utanmadan birde bebegi sevmeye gelirler kötü günümde yanımda olunki sizlere dua ediyim ama nerde amsyadaki ablam 16 burda o 29 gidicek annem gelicek sonra o bakıcak bana ne haldeyim kimse bilmez ev işelrine canım akıyor korkumdan yapamıyorum karnımdakina brişey olucak diye aklım çıkıyor nevresimelri yıka beyazlıları renklileri yıka as kocam eşin işimi bu anası olucak kadın gelri çamaşırı yıkar asar yemek yapar evi temizler gider benim evladım o durumda oolsa yemin olsun altına yapsa temizleirm 8 gün hastanede yattı kaynanam ben baktım ne gelini ne kardeşileir allah var laf etmiyorum dogumlarımda allah var baktı amam şimdi bri insana muhtacım dün karnım acıktı yemegi ısıtmadım soguk soguk yedim hakmıydı banadurumum olsa vallahi bri yardımvı tutucam utansınlarannem gelene kadar artık dişimi sıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…