canim ben facebookda okudum inanmadim saka sandim cunku bizim dogum gunumuzle hamile kalma ayi ayniydi onun icin erkek biliyodum.amaaaaaaaaaaaaaa bir prenses geliyormussss insallah senin gibi guzel kalbli olur.ben senin kalbinin guzelliyini hiss ede biliyorum vallahi dogru.hayirli olsun canim.sag salim kucagimiza alalim meleklerimizi.bir dogura bilsek(sevincimden dogurduktan sonra kalkip oynayacam))))Kizlaaaaarrrr kesin olmamakla beraber bir kiz annesi olacakmisim. Plesenta iyormus o yuzden net vorunmuyormus.. Esim cok bozuldu bemim de sinirimi bozdu. Koydeyim kayinvalidemlerde tel cekmiyo pek. Yarin ise gidince sgrintilariyla yazarim... Ama simdilik kralicryim hanimlar prensesim geliyor :)))
slm arkadaşlar nasılsınız yarın 3,30 da benımde randevum var inş. hayırlı haberlerle gelırım 17+4 günlük hamıleyım cınsıyetımız bellı degıl inş. yarın bende ögrenırım yarın bıde benden kan alacaklar bebegın bel açıklığı omurılıgıne bakacakmış sızede böyle bır test yapıldımı sonucunu kaç gun sonra aldınız
Kizlaaaaarrrr kesin olmamakla beraber bir kiz annesi olacakmisim. Plesenta iyormus o yuzden net vorunmuyormus.. Esim cok bozuldu bemim de sinirimi bozdu. Koydeyim kayinvalidemlerde tel cekmiyo pek. Yarin ise gidince sgrintilariyla yazarim... Ama simdilik kralicryim hanimlar prensesim geliyor :)))
ben 3lü test yaptırdım perşembe cinsiyeti öğrenirsin senin yaptırcağını ilk duydum
bana yapılacak test 3 lu testın bır parçası dedı doktor hayırlısı
Canımcım kocanla aran açılmıosa kaynanan yüzünden ii yapmışın valla benim koca çok üzülüo kıyamadıımdn ii davranıom kaynanama napim yine seninki iyi benimkinin hastalığıda gelinimi her yere götürim herkes görsün düğünleri kaçırmayalım falan:s bereket aynı şehirde değiliz yandık yoksa
günaydın kızlaaaar
Herkese günaydınnn.......
sanada canım bir bakayım dedim nepiyonuz beni soracak olursan 7 beri ayaktayım eşim evi temizledi karnımı doyurdu işe gidicek şimdi çamaşır yıkadıydık onları asıyor şimdi nevresimleri yıkadıydım bu adam bıktı benden yav allah var yaptıklarını laf etmiyor amam böyle ortada kalmak kimsenin aramamsı sormamaıs adama koymuyor degil kaynanam kuranlaraı demişti 2 hatimim var dedi geçen aradı hatimler bitmiş nerde bu kadın ugramaz oldu ah ah çok çileliyim vallahi körş şeytan diyorki kendini süte vur iç allah iç bugün 14 hafta 4 günlük olduk biz
günaydın yavru kuşlarım merak etmeyin diye griidm eşim balkona mevresimelri asarken sen ip kop 5 katan aşagıya düş yorgan kılıfıişin yok gene yıka şimdi kıza kıza gitti allahım gelince halim perişan:18::18:dicek akşam yıkasaydın ne vardı dıcek
benimki mi çok erken seninki mi çok geç şekerim?Benim 13 ağustosta ayrıntılı ultrasonum 19.haftamda oluyorum Rabbim izin verirse.
bilmiyorumki 20 haftadan sonra ama kaçıncı haftaya kadar olması gerek bilmiyorum
günaydın paşammm eşin çok yardımcı sana Allah razı olsun ondan... kızsada söylense de yapıyor arada söylensin artık duymamazlıktan gel en iyisi =)) kaynana veya etrafa gelince aman salla gitsin........... eşin ve sen birbinize yetersiniz.. bebek doğunca da çıkıp gelmesin ama kimse sevmeye o zamanda sen mesafe koyarsın olur biterr...........
devlet hastanelerinde varmı ayrıntılı ultrason
devlet hastanelerinde varmı ayrıntılı ultrason
var bebem randevu alıoyorsun önceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?