3lü test sonucunu almaya gittiğimde doktoruma dersem bakmazmı
canım 20 haftalarda detaylı yapılıyor riskli olunc abakılıyor mesela ben detaylıya girdim bebeg rahim boyuna filan baktı doktorum bebem sen gidince söylersin randevuyu alırsın istanbuldaysam bilge yada duygu hastaneside ucuza bakıyor gelinin oglu 14 aylık teyzesi 130 vermiştim ben arayyıp sor istanbuldaysan bebemeger dersenki sskda yaptırrıyım olur para veremsin san agün veriyorlar o gün gidiyorsun arkadaşım yaptırmıştıu sen genede sor
sağol ist oturuyorum duydum o hastaneleri devletteki doktorum gerek yok derse yaptırmam ya doktorum iyi
kız sana ne diyicem, sarımsak var ya, sarımsağı soy, büyük 1 diş, tavaya koy ısıt biraz kızart sarımsağı, (yağ filan koymadan heee tek başına sarımsak ) azcık soğusun onu kulağına koy, deliğine sokma ama kulağının o iç boşluk kısmına koy, kulağını da gazlı bezle ört düşmesin sarımsak diye ya da yemeniyle filan kulağını sar tüm başınla birlikte,
bu yöntemi ben ingilterede yaşarken kulak iltihabı geçiren bebeklere, çocuklara yapıyorlardı, çok iyi geliyormuş, bebeklere yapılıyorsa hamileler de yapabilir, bir denesene, sonuçta sarımsak, doğal birşey, biraz kokar ama bu kadar ağrın varsa denemeye değer,
onlar hiç antibiyotik kullanmıyorlar, çok ilginc gelmişti bana bu yöntem ama çok gördüm orada yapan, benim kulağım hiç ağrımadığı için yapmadım ama aklıma yazmıştım bunu
çocuklara genelde gece koyuyorlar, sabah düzeliyor diyorlardı.
canım hoş geldin girip gizliden okuyourm sizleri amam yazamıyorum altımda peser taktıdoktorum rahim agzıma oturudgumda acıyor canım doktora gidene kadar mecburum böle devam etmeyeherkezin mubarek kadir gecesi kabul olsun dualarınızı ibadetleriniz rabbim bütün ne istiyorsunzu onu yaşatsın işşallah canım çok sıkıldı bugünde anladımki ailem yok benim riskli haftalara giridm kimsenin umrunda degil evde tekim eşim geliyor beni doyuruyyor okadar ozaman kadar yatıyorum meyveyle idare ediyorum
canım yel almışındır sırtına havlu ısıt koy ben 1 hafta ne çektim ondan :18:rabbm şifa versin işşallah benim çıkmam laızm gdiyim yatıyım uzanarak yazıyorum zorlanıyorumgene gelri taciz ederim sizleri
kaç hamile var burda banada dua edin ne olur
Canımm en berbat ağrılardan biri de kulak ağrısıymış.. Amoklavin kullanılabiliyor sana neden vermediller ki
pufpufummmmmm ben istanbulda değil Edirnedeimmm ve yalnızımmmmmm benden başka edirnede ocakta doğuracak hamiş yoookkİstanbul yazmışsın düzeltirmisinnnnnnnn
sen bilrisin bebem neyse benim çıkmam laızm malum yatıyorum bebegime zarar gelmeisn işşallah sonra gene görüşürüz
yanıyor yürecigim ne yapayım gene strese girdim hayat neden bu akadar acımasız neden insanlar beni işleir görülene kadar kullanıp işleir bitince bir paçavra gibi atıyorlarki kenaraben onlara ne yaptım demiyorlarki 3 bebegini kaybetti yazık gidiyim bakıyım yanınd aoluyum destek oluyum diyen yok ne olucak benim bu halim diyorum varsın kims egelmesin bakmasın umrumda degil amam canım çok fena sıkılıyor ben ne yaptım allahım bana böyle davranıyorlar içimdeki varlık seyirmeye başladı allahım dün okadar hoşıuma gittiki sabahtan beri tık yok evde yemek yok çamaşır asılıcak eşim işe gidiyor yoruluyor eve geliyor yemek temizlik dün adamın taksiyonu çıktı 14 lere kalp atısıda yüksekti allah aşükür duş aldı sarımsak yutturdum iyi geldi soguk soguk terledi korktum kalp krizi diye allahım evladımı babası zbırakmasın benide eşimsiz allah korusun eşime birşey olsa ortada kalırım ben eşim olmasa ben maffoldum herşeye yardımcı bugün kahvaltı hazırladı eşim konuşuyorum kendi kendime geldi bırak paşa biz bize yeteriz kimse gelemsin dedi dedim bu bize yapılırmı paşam ya dedim boşver canım allah bilsin dedi allah bilisn rabbim karnımdakini korusun inan gzöüm hiç brişeyde yok çok yanlızım çok raahmetli babam olaydı sag böyle olmazdım ben
üzülme,sıkılma nolurrrrrrrr...ahhhh yavrum yaaaa keşke aynı şehirde olsaydık,elimden gldiğince yardım etmeye çalışırdım sana... sen üzülme nolur, Allahım sana yardım etsin, kvn gelmiyor bari gelene karışmasın...eşinle konuş anneni çağır.. kvnlede gerekirse ağır konuşsun eşin..çok ayıp sana yapılan gerçekten... yardım etmeseler bile telefon açıp ihtiyacın varmı diye sorsalar o bile insanı rahatlatır... ne diyeyim kuzum Allah yardımcın olsun....
ben yıne kotuuyum kızlar korkuyom cocuk sınır hastası dogacak dıye. dun aksam esımle yıne kavga ettık sabaha kadr agladım ılla anneısnede ugracaz ben memurum akşama kadr hem evde hem ıste zaten cok yoruluyoum ve esımlede basbasa tatıl yapmak ıstıyorum kaynanam daha yenı gıttı 2 ay bızdedydı eylulede ve ocakta yıne gelecekmıs ama bız yınede anasının yanında tatıl edeckmısız en az 3 gyun kalaım dıyo anasının gonlu olsun dıye ben aılemı en son kısın gorudm mayısta anasına gıttık sonra o geldı 2 ay kadlı eylul ocaKTATA GELKECMIS zaten basbasa tatılı haketmıyorum sanırım ablaları avrupa turuna cıkıyorlar kocalarıyla burda bır adımlık yere bıle basbasa gıdemıyom bıktım valla anasına hakkımı helal etmıyom akıttıgım gozyaslar hatrına ölesemde anasına gıtmem tatılede gıtmıcem annemlere gıder gelırım anakuzusu koacmla kavga dovusten sonra basbasa tatıle olur ama annemede donuste ugrayak dıyo cıldıracam ben annemlere kısatan berı gormuyom kadın daha yenı gıttı offf...
kaynanam yazılıgı bostu bızım gelkecemızı duyunca gıtmıs yazlıga bızı beklıyor offf valaha sınırden aglıyom zaten hamılelıgım ılk 4 ayı zordu bıtkısel hayattaydım nerdeyse yenı kendıme geldım sımdıe kocam böle yapıyorve kocamın anası bu akıttıgım gozyaslarını helal etmıyom... kocamada dedım az once aradı agladım ben bı yere gıtmıyom sadece anneme gıdecem tatılde batsın sen gıt ananın kucagına dedım
ben yıne kotuuyum kızlar korkuyom cocuk sınır hastası dogacak dıye. dun aksam esımle yıne kavga ettık sabaha kadr agladım ılla anneısnede ugracaz ben memurum akşama kadr hem evde hem ıste zaten cok yoruluyoum ve esımlede basbasa tatıl yapmak ıstıyorum kaynanam daha yenı gıttı 2 ay bızdedydı eylulede ve ocakta yıne gelecekmıs ama bız yınede anasının yanında tatıl edeckmısız en az 3 gyun kalaım dıyo anasının gonlu olsun dıye ben aılemı en son kısın gorudm mayısta anasına gıttık sonra o geldı 2 ay kadlı eylul ocaKTATA GELKECMIS zaten basbasa tatılı haketmıyorum sanırım ablaları avrupa turuna cıkıyorlar kocalarıyla burda bır adımlık yere bıle basbasa gıdemıyom bıktım valla anasına hakkımı helal etmıyom akıttıgım gozyaslar hatrına ölesemde anasına gıtmem tatılede gıtmıcem annemlere gıder gelırım anakuzusu koacmla kavga dovusten sonra basbasa tatıle olur ama annemede donuste ugrayak dıyo cıldıracam ben annemlere kısatan berı gormuyom kadın daha yenı gıttı offf...
kaynanam yazılıgı bostu bızım gelkecemızı duyunca gıtmıs yazlıga bızı beklıyor offf valaha sınırden aglıyom zaten hamılelıgım ılk 4 ayı zordu bıtkısel hayattaydım nerdeyse yenı kendıme geldım sımdıe kocam böle yapıyorve kocamın anası bu akıttıgım gozyaslarını helal etmıyom... kocamada dedım az once aradı agladım ben bı yere gıtmıyom sadece anneme gıdecem tatılde batsın sen gıt ananın kucagına dedım
yetimhanedeki çocuklar anne yolu özlerya bende öle gözlüyourm gelenlerin yolunu eşime dedim canım demezmiyim annenne söyle gelsin ban abaksın dedim okadar agırıma gidiyorki yemin olsun aglıyorum şuan burya yazarken 14 hafta 4 günlük bebegim dah abri işimi yapmadı kaynanam anca geldi hizmet bekledi benden eşim çamaşır asmasını ne bilisn görsen dışardan bri bayan olaraktan bu nasıl asış dersin eşime yüklenesim yok işe sabahın köründe gidiyor akşam 10 geliyor bride yemek yapmaya ugraşıyor garibim ben karısıyısam bugün o derdi ondan kurtarıcam oturudgum yerde yemekleirni yapıcam düüdklüye yemekleri atarım tamam üzülüyorum eve gelincede yemek eziyeti oluyor zatn bu aralar diyor çok yoruluyourm diye işler sıkıştı bitirmesi lazım hem anamı soran var babamı osran hiç yok allah sılah etsin öyleleri ne diyim kardeşim elin acıdıgı gibi ailem acımıyor ablam mesela kocası kızıyormuş lan kocada jkim benim kardeşim zor durumda olucak komamu takmamanlıcagın herkez işine göre takılıyor bundan osnrada ben öyle yapıcam merak etme bana güvenipte dogurmasınlar ben çıokıyım içim dışım açıktı aglamaktan jelibonumu üzdüler gene varsın kims egelmesin varsın yataraktan etleirm acısın varsın dışarı çıkmıyım ses duymuyum varsın evimi pok götürsün amam allahım evladım benle kalsın ne olur onu benden alma dün seyirmeye başladı çok hareketli bri bebek olucak aynı 2 oglum umudum gibi karnımı oksadım deidm kızmısın erkekmizin bilmiyorum ama dedim bildigim brişey var deidm sakın beni abinler kızkardeşin gibi sakın bırakma olurmu deidm çok agladım çok vefasızlıga istanım kimseye degil allah korusun eger gene kaybedersem kimseyi koymucam evime defolup gitsinler
ağlama artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk üzülme sana yapılmayan,yapmayanlar için..jelini düşün ve strese girme... biliyorum yaşadıklarını hisseetmeye çalışıyorum ve seni çok iyi anlıyorum...ama bu sefer Allahımın izniyle bebeğini vaktinde ve sağlıkla kucağına aldığın vakit bu yaşadığın her sıkıntı aklından uçup gidecek...sen kendini ocak ayına odakla...ocakta bebeğini kucağına aldığın zamanki mutluluğunu düşün ve onu yaşa...hadi çık şimdi rahatlat kendini uyu biraz,kendine gel.. eşinden Allah razı olsun elbet zor günler geiriyor ama snin kolay zamanlar geeirdiğin söylenemz...eşini düşündüğün kadar kendinide düşün lütfen..bu bebişi sadece sen değil eşinde istiyor ve ikinizde zorluklarını çekiyorsunuz..ikinizinde Allah yardımcısı olsun Allahım bebeğinizi annesiz babasız bırakmasın ekirdek aileniz heep huzur mutluluk içinde olsun...
allah razı olsun canım benim ben gidiyim biraz uzanıyım tv seyrediyim gene gelirim bebegim benim için çok önemli bugün eşim çamaşır asıyordu yardıme deyim dedim kızdı git yat abamma diye deidm ben bu bebegi ne kadar istedim sne biliyorusn bebegiem zarra gelmesini istermiyim deidm amm aallah biliyor zamnını bekliyorum zamanı gelsin işşallah ozaman sorucam ben herkeze
allah razı olsun canım benim ben gidiyim biraz uzanıyım tv seyrediyim gene gelirim bebegim benim için çok önemli bugün eşim çamaşır asıyordu yardıme deyim dedim kızdı git yat abamma diye deidm ben bu bebegi ne kadar istedim sne biliyorusn bebegiem zarra gelmesini istermiyim deidm amm aallah biliyor zamnını bekliyorum zamanı gelsin işşallah ozaman sorucam ben herkeze
sakin ol canım..belliki kvnle birarada kaldığınız 2ay oyunca sıkıntı zamanlar yaşamışsın ki şuan tekrar onunla biraraya gelmek seni çıldırtıyor.. eğer huzurlu dakikalar yaşasaydın gitmek bu kadar ağrına gitmzdi.. ve bunu eeşinin görmediği,yaşamadığı sürece seni anlayabilmesi çok zor..Allah yardımcın olsun...üzülme sakın ağlama.... eğer gitmek zorunda kalırsanızda hiçbirşeyi duyma,yapma,söyleme tatilinin keyfini çıkar.. Canını sıkmaya başladımı al kitabını geç bir kenara otur kitabınla meşgul ol..başka uğraşlar bul...bu tarz konular için eeşinle birbirinizi kırmaya dğmez inan..biraz ailenle biraz ailesiyle vakit geçir ama hamileliğinin ardına sığın ve sen hiçbirşeye dokunma yapma yan gel yat,hizmet bekle...
bence de annene git kayınvalideni görme en azından tatilde... biraz sakinleş... eşininde sakin bi halini yakalarsan konuşmayı dene tekrar canımmben yıne kotuuyum kızlar korkuyom cocuk sınır hastası dogacak dıye. dun aksam esımle yıne kavga ettık sabaha kadr agladım ılla anneısnede ugracaz ben memurum akşama kadr hem evde hem ıste zaten cok yoruluyoum ve esımlede basbasa tatıl yapmak ıstıyorum kaynanam daha yenı gıttı 2 ay bızdedydı eylulede ve ocakta yıne gelecekmıs ama bız yınede anasının yanında tatıl edeckmısız en az 3 gyun kalaım dıyo anasının gonlu olsun dıye ben aılemı en son kısın gorudm mayısta anasına gıttık sonra o geldı 2 ay kadlı eylul ocaKTATA GELKECMIS zaten basbasa tatılı haketmıyorum sanırım ablaları avrupa turuna cıkıyorlar kocalarıyla burda bır adımlık yere bıle basbasa gıdemıyom bıktım valla anasına hakkımı helal etmıyom akıttıgım gozyaslar hatrına ölesemde anasına gıtmem tatılede gıtmıcem annemlere gıder gelırım anakuzusu koacmla kavga dovusten sonra basbasa tatıle olur ama annemede donuste ugrayak dıyo cıldıracam ben annemlere kısatan berı gormuyom kadın daha yenı gıttı offf...
ay yavrum sende uzme kendını ne dıyım insan kendıne engel olamıyorkı bu formun en aglamklısı senle benız ahhhhh
olur mu kız hepimiz hamileyiz ve hepimiz duygusala bağlayan ağlaklarız.yeter ki strestlenmeden ağlamak... stresti hepimize yasaklıyorum... hayırlı mübarek olsun,öpün elimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?