kızlar scoch'dan haber var mı? cuma günü işten çıkırtılma konusu olmuştu hani, noldu ki?
kızlar scoch'dan haber var mı? cuma günü işten çıkırtılma konusu olmuştu hani, noldu ki?
pasam ben defalarca yazini okudum anlamadigim kaynana,anne,abla,gelin,elti bunlarin 1saatlik vakti yokmu?nasil gece rahat uyuya biliyorlar.keske yakin olsaydin yemin ederim gelirdim yemeyini yapar biraz yardim ederdim.gelinin gelmemesi abine bagli cunku o git derse gitmeli.ben hastahanede yattim sonrada evde yerimden kalkmadan kaza gecirmisdim 6ay yattim sonra ayagima taktiklari aleti cikardilar sonra yine yatmak zorundaydim tam 8ay ablam bakti afedersiniz altimi da temizliyordu tuvalete bile gidemiyordum.bende ona cok baktim.yani karsiliki. sacim kanlar icerisindeydi annem hastahanede yikadi saclarimi..bu rahatlik neden anlamiyorum.insallah bebegini kucagina alirsin sonra her seyi yuzlerine soylersin.ALLAH korur bebegini merak etme.keske yakin olsaydim bu hamile halimle gelir 1,2saatlik de olsa yardim ederdim sana.bende yalnizim burda kimsem yok kotu gunler gecirdim esim yanimda her zaman. aileme cok uzagim mesafe olarak.aslinda boyle iyi cunku evde rahat oluyosun.13ne bir kalmadi azcik sabirli ol.aleti cikarir sonra rahatlarsin.dikis olmasinda alet iyi)kotu gunler cabuk gecer canimcanım 3 gebelik geçiridm ne sen sor ne ben söylüyüm kızımda bıraktı giti beni bu yemekler yeter size dedi cumartesi gitti pazar ömürümü dünyaya getiridm bride hastanede gelmiş keşke gitmeseydim evime dedi be kadın rahimde dikişim var sen beni bırakıp nereye gidiyorusun kaynanam dediya gitmeysedim diye dedim anne yürü git eve istemiyorum seni deidm aglayordu dedi sen kovsanda dedi dışarda yatarım gene bırakmam seni dedi şimdi o diyen kadın nerde kayınpeder arife günü memlekete gidicek deidm anne ggel bize bayramı bizde geçirelim neymiş geneni gideni olurmuş 1 kadınsın gelen benim evime gelemiyormu demiyor yemegi aşı varmı gidiyim dolanıyım anca aklına geldikçe oglunu arıyor ne var ne yok diye burda ablam var o gelicek eşi dirlik vermiyor gelin desen sen gel benim oraya gelmem zor diyor off ne yapsın paşa eşime deidm nerde bizim sülale ahtım olsund edim gelemsinler şu bebegi sag saglim doguruyum vericem paşanın çükünü dedim okadar yani kötü günümde yyanımda olun be çokmu brişey istiyorum yazık degilmi ban adışardaki köpege açıyorlar benin köpek kadar degerim yok ben onlar aöle yaptım allah bilsin utanmadan birde bebegi sevmeye gelirler kötü günümde yanımda olunki sizlere dua ediyim ama nerde amsyadaki ablam 16 burda o 29 gidicek annem gelicek sonra o bakıcak bana ne haldeyim kimse bilmez ev işelrine canım akıyor korkumdan yapamıyorum karnımdakina brişey olucak diye aklım çıkıyor nevresimelri yıka beyazlıları renklileri yıka as kocam eşin işimi bu anası olucak kadın gelri çamaşırı yıkar asar yemek yapar evi temizler gider benim evladım o durumda oolsa yemin olsun altına yapsa temizleirm 8 gün hastanede yattı kaynanam ben baktım ne gelini ne kardeşileir allah var laf etmiyorum dogumlarımda allah var baktı amam şimdi bri insana muhtacım dün karnım acıktı yemegi ısıtmadım soguk soguk yedim hakmıydı bana durumum olsa vallahi bri yardımvı tutucam utansınlar annem gelene kadar artık dişimi sıkıcam
ay yavrum sende uzme kendını ne dıyım insan kendıne engel olamıyorkı bu formun en aglamklısı senle benız ahhhhh
canım demin eşimi aradım dedim ananı ara yemek yapmaya gelsin malum biliyorusn kayınpeder köye gidicek harıl harıl hamur işleri yapıyormuş kaynatamın valizini hazırlıcakmış oglum bugünlük idare et gelicem yarın yemekelri yaparım demişhehhh işte şöyle kendine gel,jelinden başkasını düşünme...zamanı gelince zaten yapılanlar,yapılmayanlar birbir insanların karşısına ıkar,bir durum hatırlatır onlara ya bebeğinin gülümsemesi ya konuşması yada yürümesi...bebeğin kendini öyle bir sevdirirki onlara aşırı bir sevgi olur kalplerinde ama yüz vermez senin ki ve onlarında yüzleri olmaz biz anneni o dönemler yalnız bıraktık yavrumm böyle tatlı olacağını bilseydik annenin etrafında dört dönerdik derler..
zaman geiyor ve ben hala forumdan çıkıp,temizlik yapacağım... neyse artık kesin ben kaçar
tüm temizlik yapacaklara kolay gelsin Eki Görüntüle 773402
pasam ben defalarca yazini okudum anlamadigim kaynana,anne,abla,gelin,elti bunlarin 1saatlik vakti yokmu?nasil gece rahat uyuya biliyorlar.keske yakin olsaydin yemin ederim gelirdim yemeyini yapar biraz yardim ederdim.gelinin gelmemesi abine bagli cunku o git derse gitmeli.ben hastahanede yattim sonrada evde yerimden kalkmadan kaza gecirmisdim 6ay yattim sonra ayagima taktiklari aleti cikardilar sonra yine yatmak zorundaydim tam 8ay ablam bakti afedersiniz altimi da temizliyordu tuvalete bile gidemiyordum.bende ona cok baktim.yani karsiliki. sacim kanlar icerisindeydi annem hastahanede yikadi saclarimi..bu rahatlik neden anlamiyorum.insallah bebegini kucagina alirsin sonra her seyi yuzlerine soylersin.ALLAH korur bebegini merak etme.keske yakin olsaydim bu hamile halimle gelir 1,2saatlik de olsa yardim ederdim sana.bende yalnizim burda kimsem yok kotu gunler gecirdim esim yanimda her zaman. aileme cok uzagim mesafe olarak.aslinda boyle iyi cunku evde rahat oluyosun.13ne bir kalmadi azcik sabirli ol.aleti cikarir sonra rahatlarsin.dikis olmasinda alet iyi)kotu gunler cabuk gecer canim
Selam anneler bir soru sorayım bazı arkadaşlar bebeği hissettiklerini yazmış ilk ne zaman hissettiniz ben daha bir şey hissetmiyorum ama erken daha galiba:44:
yanıyor yürecigim ne yapayım gene strese girdim hayat neden bu akadar acımasız neden insanlar beni işleir görülene kadar kullanıp işleir bitince bir paçavra gibi atıyorlarki kenaraben onlara ne yaptım demiyorlarki 3 bebegini kaybetti yazık gidiyim bakıyım yanınd aoluyum destek oluyum diyen yok ne olucak benim bu halim diyorum varsın kims egelmesin bakmasın umrumda degil amam canım çok fena sıkılıyor ben ne yaptım allahım bana böyle davranıyorlar içimdeki varlık seyirmeye başladı allahım dün okadar hoşıuma gittiki sabahtan beri tık yok evde yemek yok çamaşır asılıcak eşim işe gidiyor yoruluyor eve geliyor yemek temizlik dün adamın taksiyonu çıktı 14 lere kalp atısıda yüksekti allah aşükür duş aldı sarımsak yutturdum iyi geldi soguk soguk terledi korktum kalp krizi diye allahım evladımı babası zbırakmasın benide eşimsiz allah korusun eşime birşey olsa ortada kalırım ben eşim olmasa ben maffoldum herşeye yardımcı bugün kahvaltı hazırladı eşim konuşuyorum kendi kendime geldi bırak paşa biz bize yeteriz kimse gelemsin dedi dedim bu bize yapılırmı paşam ya dedim boşver canım allah bilsin dedi allah bilisn rabbim karnımdakini korusun inan gzöüm hiç brişeyde yok çok yanlızım çok raahmetli babam olaydı sag böyle olmazdım ben
haklısın cnm bebegım ıcın guclu olmam lazım ama okadr zorkı ınsanın elinde degıl. bende kararımı verdım kesınlıkle anneısnın yanına gıtmıcem kendı gıderse gıtsın. tek erkek ya iş,im onedenle coook zor anlayıssız bır kaynana
dinlenme molalarında forumu kontrole geliyorum...çok üzüldüm canım inan,pradan yiyeceğin ekmeğin bukadarmış üzülme..Allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin..inşallah tüm haklarını tam vermişlerdir..selam işte attılar beni...
Selam guzel annisler ve yawrulari dun trafik kazadi gecirdim karsidan gelen araba esimle benim oldugum kapiya carpti ben hem sag kafami ve omzumu vurdum hemde sol tarafimi ve omzumu vurdum sabaha kadar uyumadim başimin agrisindan tabi hemen acile gittik dr yok ebe kontrol etti kalp atisini dinledi akintimin rengini kontrol etti bise yok tu rabbime şükürler olsun cigerim iyi allahim esirgesin esimde kafası siyrilmis kaza aninin hemen sonrasinda baktim arkaya donmus araya skişmis vücudumu karnimi yokluyor bisey warmi diye allah ondan razi olsun benim iyi oldugumdan emin olduktan sonra anladı kafasindaki siyrigi kurban olurum verene bide adama okadar laf ederimbebegim iyi ya bise umrumda değil
Selam guzel annisler ve yawrulari dun trafik kazadi gecirdim karsidan gelen araba esimle benim oldugum kapiya carpti ben hem sag kafami ve omzumu vurdum hemde sol tarafimi ve omzumu vurdum sabaha kadar uyumadim başimin agrisindan tabi hemen acile gittik dr yok ebe kontrol etti kalp atisini dinledi akintimin rengini kontrol etti bise yok tu rabbime şükürler olsun cigerim iyi allahim esirgesin esimde kafası siyrilmis kaza aninin hemen sonrasinda baktim arkaya donmus araya skişmis vücudumu karnimi yokluyor bisey warmi diye allah ondan razi olsun benim iyi oldugumdan emin olduktan sonra anladı kafasindaki siyrigi kurban olurum verene bide adama okadar laf ederimbebegim iyi ya bise umrumda değil
selam işte attılar beni...
selam işte attılar beni...
Canım kaynanan için eşinle kötü olmaya inanki değmez varsın olsun git yanına annenimi özledin çek git annenin yanına benim koca tüm ramazanı annesinde geçirdi bende 15 gün annemleri görmeye gittim bayramdan sonra eylüle kadar yine ordayım can sıkmaya değmez başbaşa tatil geçirsen neolacak böyleyken ağzından burnundan gelir valla değmio canım değmio anası yüzünden şu dönemde boşu boşuna strese giriosun ben bu yaz çook şey öğrendim valla anladımki kimse için üzülmeye değmez en önce kendini seveceksin varsın başkaları annesini daa başkalarını sevsin böyle olunca bi bakmışsınki herkes senin peşinde dört dönüo hayatımın odak noktasına kimseyi oturtmicam artık kaynananı üç gün fazla görsen ne yazar he he meraba de geç eşimlede artık bi yere kadar a severim sayarımda ayat kendi hayatı nasıl davranmak istiosa öle yapsın annesine tozmu kondurmuo kondurmasın banane gitsin onlar için yaşasın bende eşim için yaşamıom artık abim bi yazı okutturdu bana eşinizi Allahın rızası için yaradanın kulu diye sevin dio biz kadınlar çok büyütüyoruz gözümüzde eşlerimizi ailemizi bile onlar bi yana dünya biyana sonra neoluo öyle bii laf ediolarki tüm yaşadığın duygular yalanmıydı diye kendini sorguluosun değiyomu peki kesinlike hayır buna babanda annende eşinde dahil hiç bi insan için ağlamamak zülmemek gerek Allahın yarattığı rüyadan uyanınca kimse kimseye hakkını bie helal etmio mevlana hz. Yaratılanı severim yaratandan ötürü demiş benim hayat felsefem bu artık kocan annesiyle vakit mi geçirmek istio git buna özveri olarak bakma görümcelerin gününü günmü edio etsinler bu dünyada ne anladım varya ağamak zırlamak kadar kavga etmek bunların hepsi senden bişeyler götürüo değmio insanlarla bu kaynanan olur kocan olur baban olur onlarla inatlaşmak insana hiçişey kazandırmıo onlarla inatlaşacak kaar içinde onları aşırı yüceltmemen gerekir bazen yolda yürüosun adamın biri arşıdan laf atıo sapıkça bazen küfür edio duymamazlığa veriyorum ama karşımdan tanıdığım bi akrabam geçse bana küfür etse baygınlık geçirir hastanelik olurum hayatta böyle bişey işte sevdiklerinden daa çok zarar görüyosun manevi olarak çünki hayal ettiğini yaşatmıolar sana bu üzden onlarla ilgili hayal kurma büyütme gözünde benim kocam demez ypmaz diyenler daa çok acı çeker salla gitsin denizin tadını çıkar sen nefes aldığın için bebeğin için şükret yanında kim varmış boşver gitsin tatlişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?