2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Süper yazmışsın canım hep yapmak isteyip yapamadığım şeyleri yazmışsın.Uygulamada hiç gerçekleştiremiyorum bu yazdıklarını,kafamda herşeyi oturtuyorum dediğin gibi hayatımın odak noktası olmayacak eşim,kendim için yaşıyorum diyorum azıcık iyi günler geçirince kaptırıyorum yine kendimi ama dediğin gibi sonrası yine hayal kırıklığıyla bitiyo.Sanırım bunu uygulamak için sürekli kendine telkin vermek lazım nedersin?Başka bir yolu varmıdır sadece kendin için yaşamanın?[/QUOTE]

canım aynen söylediğin gibi telkin gerekio zaten bi süre sonra böyle yaşamaya başlıosun insanoğlu nankör değer verince tepene çıkıolar dozunu hep ayarlı tutmak gerek aslında özel bi çaba sarf etmeye gerek kalmıyo mutluluğum ondan ibaret değil bunu anladım sadece hatta kimseden ibaret değil eşimden bişeyler bekleyerek yaşamıyorum artık beni mutlu ettiğindede çok mutlu olmuyorum etrafta aşkım aşkım diye debelenen bi tiptim sonra ufacık bi lafında dünyalar başıma yıkılıodu uyuyamıo yemek yiyemiodum ne oldu hayal kırıklıkları birikti işte ne gerek varmışki artık söylediklerine yaptıklarına şaşırmıyorum tepki bile vermiyorum eşimde şaşırıo tabi beni sevmeyimi bıraktın falan die peşimde koşuo inşallah böyle bi ömür sürdürebilirim tutumumu yoksa ezilen biz oluyoruz erkeklerle kavga etmek savaşmaktanda beter birşey hassas bi yapıları yok ve karşındakini ezercesine öldürürcesine kırıolar sonrada mışıl mışıl uyuyabiliolar çekilecek bişey değil bu kendimizi yiyip bitirioruz kim için Allahın yarattığı bir suret için aşkı arşa taşırmaya gerek yok önce kendimizi sevsek kimseyi bukadar ölümüne sevemezdik

canım aynen söylediğin gibi telkin gerekio zaten bi süre sonra böyle yaşamaya başlıosun insanoğlu nankör değer verince tepene çıkıolar dozunu hep ayarlı tutmak gerek aslında özel bi çaba sarf etmeye gerek kalmıyo mutluluğum ondan ibaret değil bunu anladım sadece hatta kimseden ibaret değil eşimden bişeyler bekleyerek yaşamıyorum artık beni mutlu ettiğindede çok mutlu olmuyorum etrafta aşkım aşkım diye debelenen bi tiptim sonra ufacık bi lafında dünyalar başıma yıkılıodu uyuyamıo yemek yiyemiodum ne oldu hayal kırıklıkları birikti işte ne gerek varmışki artık söylediklerine yaptıklarına şaşırmıyorum tepki bile vermiyorum eşimde şaşırıo tabi beni sevmeyimi bıraktın falan die peşimde koşuo inşallah böyle bi ömür sürdürebilirim tutumumu yoksa ezilen biz oluyoruz erkeklerle kavga etmek savaşmaktanda beter birşey hassas bi yapıları yok ve karşındakini ezercesine öldürürcesine kırıolar sonrada mışıl mışıl uyuyabiliolar çekilecek bişey değil bu kendimizi yiyip bitirioruz kim için Allahın yarattığı bir suret için aşkı arşa taşırmaya gerek yok önce kendimizi sevsek kimseyi bukadar ölümüne sevemezdik[/QUOTE]

%1500 doğru ne diyim.o tavrı sürekli takınmak lazımki azıcık anlasınlar hayatı onlarsızda yaşayabileceğimizi.Zaten beklentiler üzüyo bizleri verdiğimiz değerin karşılığını alamamak üzüyor.Doğru söze ne denir alkışlıyorum seni

ayyy canım Allah korumuş çok geçmiş olsunn.......

Son düzenleme:

Allah razi olsun sekerlerim rabbim bebegimizi bizi korusun görmediğimiz bebisler imizi korusun rabbim

Canım maalesef böyle bir test istemedi doktorum.. Bişey diyemiyorum..

Makmacım canım ben de olsam seninle aynı tepkiyi verirdim ama eşin anne düşkünü ise yapabileceğin çok fazla birşey yok hayatım.. Eşlerimizi olduğu gibi kabul etmediğimiz sürece huzuru yakalayamıyoruz zaten.. Ağlama üzülme ..

Sor bence de canım, kulak diş böbrek dünyadaki en korkunç ağrılarmış Kendi doktoruna da danış.. Hamileysen her şeyi çekmek zorunda değilsindir yaaa..

Sangocuummm nazara mı geldin hayatım yaaa.. Allahım korumuş canımmm.. Sadaka ver muhakkak..

Sen de hamilelikte verilen zor sınavlardan birisini veriyorsun... Allahım yardımcın olsun, umuyorum tazminatı verirler ve işsizliğini alabilirsin.. Bir yerden muhakkak kapı açılacaktır.. Ne diyebilirim ki canım başka..

canım okadr haklsıınkı ama işte sahtelıge degısıme sınsılıge tahammulum yok. kayınvalıdemın yanınada gıtsem bıle tadını cıkaramam surat asarım zaten gururumdanda gıtmem gııbi.kendı kendıme eglenım dıyom ama onun valıgında yokmus gıbı yapamam.. ama cok guzel demıssın tesekkurler

Verecem allah izin verirse sedosum erzak alasim wardi allahim korudu inan hala soktayim sankim bitanem ..allah yawrularimizi korusun

Sango, çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız, alınmış duanız varmış. Rabbim bir daha göstermesin inşallah...
selam işte attılar beni...
Canın sağolsun. Nedir ne değildir pek bilmiyorum ama belkide Allah bebeğine daha çok vakit geçirmeni istemiştir. Umarım her şey gönlünde olur..

Selam anneler bir soru sorayım bazı arkadaşlar bebeği hissettiklerini yazmış ilk ne zaman hissettiniz ben daha bir şey hissetmiyorum ama erken daha galiba:44:

benim 16.haftada pır pır pır yapıyordu, 19da coştu, şu an eşim bile hissediyor

vay adiler! haklarını al, kuruş bile bırakmadan inşallah, her şte bir hayır vardır diyelim.

canım ya çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış, bak kocanın seni kendinden bile çok sevdiğini nasıl anladık şimdi,

evet canım senın ıçın daha erken galıba 15 haftalıksın ben 17+4 gunlugum 2gundur hıssedıyorum endıselenme erken

Evet bugün 15+1 im iki hafta sonra hissederim sanırım. Doktora gitmeme de daha çok var bebeğimi de hissedemiyorum çok sıkıldım bu durumdan merak ediyorum ne yapıyor büyüdü mü...Bir dahaki randevuya gittiğimde nerdeyse 1buçuk aydır görmüyor olucam.

benim 16.haftada pır pır pır yapıyordu, 19da coştu, şu an eşim bile hissediyor
Sen daha erken hissetmişsin inşallah ben de öyle hissederim

Sagol hayatim Insallah yinede birine ufacikda olsa bi yardımda bulunmak istiyorum allah izin verirse

Sagol hayatim walla oyle adam kendine ne oldugunu dusunmedi bile allah onun yardimcisi olsun basimizdan eksik etmesin

Canimmm cok zor yaaa şu karaktersizlere bak canin sagolsun neyapacan skma sakin canini ben bebegimin canini cok sktim problemlerden insallah mutsuz bir bebegim olmaz

Canim bende cok erken hissetmistim kipirtilarini kelebek gibi ama suan 19dayiz top yutsam futbol oynar heralde:) nerde oldugunu bulabiliyorum aynen melaba bebekimin dedigi gibi esim bile hissediyor sali gunude aşim war aa bidaha gittiginde daha buyuk gorup cok şaşıracaksınız rabbim bebislerimize saglik wersin insallah

Ne güzel ya ben en son 12 haftalıkken gördüğümden çok şaşıracağıma eminim 17 haftada gideceğim bir daha 5 haftada kocaman olur değil mi çok tatlı bunlar ya doğmadan sevesim geliyor.

meraba tatlı annişler uzn zamandır giremiyorum bu arada bebişimin cinsiyetini ögrendim ikinci kez oglan annesi olcam kız bekliyodum icime öyle doguyodu ama hislerime inanmıycam bidaaa ama oglum olucaa içinde çokk sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…