Süper yazmışsın canım hep yapmak isteyip yapamadığım şeyleri yazmışsın.Uygulamada hiç gerçekleştiremiyorum bu yazdıklarını,kafamda herşeyi oturtuyorum dediğin gibi hayatımın odak noktası olmayacak eşim,kendim için yaşıyorum diyorum azıcık iyi günler geçirince kaptırıyorum yine kendimi ama dediğin gibi sonrası yine hayal kırıklığıyla bitiyo.Sanırım bunu uygulamak için sürekli kendine telkin vermek lazım nedersin?Başka bir yolu varmıdır sadece kendin için yaşamanın?
selam işte attılar beni...
Selam guzel annisler ve yawrulari dun trafik kazadi gecirdim karsidan gelen araba esimle benim oldugum kapiya carpti ben hem sag kafami ve omzumu vurdum hemde sol tarafimi ve omzumu vurdum sabaha kadar uyumadim başimin agrisindan tabi hemen acile gittik dr yok ebe kontrol etti kalp atisini dinledi akintimin rengini kontrol etti bise yok tu rabbime şükürler olsun cigerim iyi allahim esirgesin esimde kafası siyrilmis kaza aninin hemen sonrasinda baktim arkaya donmus araya skişmis vücudumu karnimi yokluyor bisey warmi diye allah ondan razi olsun benim iyi oldugumdan emin olduktan sonra anladı kafasindaki siyrigi kurban olurum verene bide adama okadar laf ederimbebegim iyi ya bise umrumda değil
dinlenme molalarında forumu kontrole geliyorum...çok üzüldüm canım inan,pradan yiyeceğin ekmeğin bukadarmış üzülme..Allahım hakkında hayırlı olanı nasip etsin..inşallah tüm haklarını tam vermişlerdir..
Çoooooooook gemiş olsun..Allahım beterinden korusun...çok şükür sizlere ve bebeğine bir şey olmamış... Allah acil şifalar versin..
Canımmm çokçok çok geçmiş olsun yaAllah korumuş verilmiş sadakanız varmış siz yinede fakire fukaraya bişey dağıtın valla Allahım bebeğini seni eşini korusun bebeğin ii ya şükür rabbime
canın sağolsun zaten bekliyordun ama hakkını söke söke al.
çok geçmiş olsun .
arada bir bakıyorum ocak topiğine nazar değimiş sanki bayram geliyor inşaallah daha güzel haberler alırız bayram dönüşü.
herkese iyi bayramlar
slm arkadaşlar nasılsınız yarın 3,30 da benımde randevum var inş. hayırlı haberlerle gelırım 17+4 günlük hamıleyım cınsıyetımız bellı degıl inş. yarın bende ögrenırım yarın bıde benden kan alacaklar bebegın bel açıklığı omurılıgıne bakacakmış sızede böyle bır test yapıldımı sonucunu kaç gun sonra aldınız
ben yıne kotuuyum kızlar korkuyom cocuk sınır hastası dogacak dıye. dun aksam esımle yıne kavga ettık sabaha kadr agladım ılla anneısnede ugracaz ben memurum akşama kadr hem evde hem ıste zaten cok yoruluyoum ve esımlede basbasa tatıl yapmak ıstıyorum kaynanam daha yenı gıttı 2 ay bızdedydı eylulede ve ocakta yıne gelecekmıs ama bız yınede anasının yanında tatıl edeckmısız en az 3 gyun kalaım dıyo anasının gonlu olsun dıye ben aılemı en son kısın gorudm mayısta anasına gıttık sonra o geldı 2 ay kadlı eylul ocaKTATA GELKECMIS zaten basbasa tatılı haketmıyorum sanırım ablaları avrupa turuna cıkıyorlar kocalarıyla burda bır adımlık yere bıle basbasa gıdemıyom bıktım valla anasına hakkımı helal etmıyom akıttıgım gozyaslar hatrına ölesemde anasına gıtmem tatılede gıtmıcem annemlere gıder gelırım anakuzusu koacmla kavga dovusten sonra basbasa tatıle olur ama annemede donuste ugrayak dıyo cıldıracam ben annemlere kısatan berı gormuyom kadın daha yenı gıttı offf...
kaynanam yazılıgı bostu bızım gelkecemızı duyunca gıtmıs yazlıga bızı beklıyor offf valaha sınırden aglıyom zaten hamılelıgım ılk 4 ayı zordu bıtkısel hayattaydım nerdeyse yenı kendıme geldım sımdıe kocam böle yapıyorve kocamın anası bu akıttıgım gozyaslarını helal etmıyom... kocamada dedım az once aradı agladım ben bı yere gıtmıyom sadece anneme gıdecem tatılde batsın sen gıt ananın kucagına dedım
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,selamlar,naberler?
diş ağrısı giri,zonk zonk...seende yakın zamanda yaşadın...normal zaman olsa belki insan telaş etmez ama şuan yinede insan korkuyor..doktor dış kulağı toparlayan bir antibiyotik var ve sana hiçbirşekilde antibiyotik veremem,zararlı dedi..ismini verdiğin ilacı sorarım.. oook sağol canımm..
Selam guzel annisler ve yawrulari dun trafik kazadi gecirdim karsidan gelen araba esimle benim oldugum kapiya carpti ben hem sag kafami ve omzumu vurdum hemde sol tarafimi ve omzumu vurdum sabaha kadar uyumadim başimin agrisindan tabi hemen acile gittik dr yok ebe kontrol etti kalp atisini dinledi akintimin rengini kontrol etti bise yok tu rabbime şükürler olsun cigerim iyi allahim esirgesin esimde kafası siyrilmis kaza aninin hemen sonrasinda baktim arkaya donmus araya skişmis vücudumu karnimi yokluyor bisey warmi diye allah ondan razi olsun benim iyi oldugumdan emin olduktan sonra anladı kafasindaki siyrigi kurban olurum verene bide adama okadar laf ederimbebegim iyi ya bise umrumda değil
Canım kaynanan için eşinle kötü olmaya inanki değmez varsın olsun git yanına annenimi özledin çek git annenin yanına benim koca tüm ramazanı annesinde geçirdi bende 15 gün annemleri görmeye gittim bayramdan sonra eylüle kadar yine ordayım can sıkmaya değmez başbaşa tatil geçirsen neolacak böyleyken ağzından burnundan gelir valla değmio canım değmio anası yüzünden şu dönemde boşu boşuna strese giriosun ben bu yaz çook şey öğrendim valla anladımki kimse için üzülmeye değmez en önce kendini seveceksin varsın başkaları annesini daa başkalarını sevsin böyle olunca bi bakmışsınki herkes senin peşinde dört dönüo hayatımın odak noktasına kimseyi oturtmicam artık kaynananı üç gün fazla görsen ne yazar he he meraba de geç eşimlede artık bi yere kadar a severim sayarımda ayat kendi hayatı nasıl davranmak istiosa öle yapsın annesine tozmu kondurmuo kondurmasın banane gitsin onlar için yaşasın bende eşim için yaşamıom artık abim bi yazı okutturdu bana eşinizi Allahın rızası için yaradanın kulu diye sevin dio biz kadınlar çok büyütüyoruz gözümüzde eşlerimizi ailemizi bile onlar bi yana dünya biyana sonra neoluo öyle bii laf ediolarki tüm yaşadığın duygular yalanmıydı diye kendini sorguluosun değiyomu peki kesinlike hayır buna babanda annende eşinde dahil hiç bi insan için ağlamamak zülmemek gerek Allahın yarattığı rüyadan uyanınca kimse kimseye hakkını bie helal etmio mevlana hz. Yaratılanı severim yaratandan ötürü demiş benim hayat felsefem bu artık kocan annesiyle vakit mi geçirmek istio git buna özveri olarak bakma görümcelerin gününü günmü edio etsinler bu dünyada ne anladım varya ağamak zırlamak kadar kavga etmek bunların hepsi senden bişeyler götürüo değmio insanlarla bu kaynanan olur kocan olur baban olur onlarla inatlaşmak insana hiçişey kazandırmıo onlarla inatlaşacak kaar içinde onları aşırı yüceltmemen gerekir bazen yolda yürüosun adamın biri arşıdan laf atıo sapıkça bazen küfür edio duymamazlığa veriyorum ama karşımdan tanıdığım bi akrabam geçse bana küfür etse baygınlık geçirir hastanelik olurum hayatta böyle bişey işte sevdiklerinden daa çok zarar görüyosun manevi olarak çünki hayal ettiğini yaşatmıolar sana bu üzden onlarla ilgili hayal kurma büyütme gözünde benim kocam demez ypmaz diyenler daa çok acı çeker salla gitsin denizin tadını çıkar sen nefes aldığın için bebeğin için şükret yanında kim varmış boşver gitsin tatlişim
Canım maalesef böyle bir test istemedi doktorum.. Bişey diyemiyorum..
Makmacım canım ben de olsam seninle aynı tepkiyi verirdim ama eşin anne düşkünü ise yapabileceğin çok fazla birşey yok hayatım.. Eşlerimizi olduğu gibi kabul etmediğimiz sürece huzuru yakalayamıyoruz zaten.. Ağlama üzülme ..
Sor bence de canım, kulak diş böbrek dünyadaki en korkunç ağrılarmışKendi doktoruna da danış.. Hamileysen her şeyi çekmek zorunda değilsindir yaaa..
Sangocuummm nazara mı geldin hayatım yaaa.. Allahım korumuş canımmm.. Sadaka ver muhakkak..
gecmis olsun canim.bebegini ALLAH korumus.cok sukurVerecem allah izin verirse sedosum erzak alasim wardi allahim korudu inan hala soktayim sankim bitanem ..allah yawrularimizi korusun
gecmis olsun canim.bebegini ALLAH korumus.cok sukur
Sango, çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız, alınmış duanız varmış. Rabbim bir daha göstermesin inşallah...Selam guzel annisler ve yawrulari dun trafik kazadi gecirdim karsidan gelen araba esimle benim oldugum kapiya carpti ben hem sag kafami ve omzumu vurdum hemde sol tarafimi ve omzumu vurdum sabaha kadar uyumadim başimin agrisindan tabi hemen acile gittik dr yok ebe kontrol etti kalp atisini dinledi akintimin rengini kontrol etti bise yok tu rabbime şükürler olsun cigerim iyi allahim esirgesin esimde kafası siyrilmis kaza aninin hemen sonrasinda baktim arkaya donmus araya skişmis vücudumu karnimi yokluyor bisey warmi diye allah ondan razi olsun benim iyi oldugumdan emin olduktan sonra anladı kafasindaki siyrigi kurban olurum verene bide adama okadar laf ederimbebegim iyi ya bise umrumda değil
Canın sağolsun. Nedir ne değildir pek bilmiyorum ama belkide Allah bebeğine daha çok vakit geçirmeni istemiştir. Umarım her şey gönlünde olur..selam işte attılar beni...
Selam anneler bir soru sorayım bazı arkadaşlar bebeği hissettiklerini yazmış ilk ne zaman hissettiniz ben daha bir şey hissetmiyorum ama erken daha galiba:44:
evet canım senın ıçın daha erken galıba 15 haftalıksın ben 17+4 gunlugum 2gundur hıssedıyorum endıselenme erken
Sen daha erken hissetmişsin inşallah ben de öyle hissederimbenim 16.haftada pır pır pır yapıyordu, 19da coştu, şu an eşim bile hissediyor
Sango, çok geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız, alınmış duanız varmış. Rabbim bir daha göstermesin inşallah...
Canın sağolsun. Nedir ne değildir pek bilmiyorum ama belkide Allah bebeğine daha çok vakit geçirmeni istemiştir. Umarım her şey gönlünde olur..
benim 16.haftada pır pır pır yapıyordu, 19da coştu, şu an eşim bile hissediyor
vay adiler! haklarını al, kuruş bile bırakmadan inşallah, her şte bir hayır vardır diyelim.
canım ya çok geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış, bak kocanın seni kendinden bile çok sevdiğini nasıl anladık şimdi,
Evet bugün 15+1 im iki hafta sonra hissederim sanırım. Doktora gitmeme de daha çok var bebeğimi de hissedemiyorum çok sıkıldım bu durumdan merak ediyorum ne yapıyor büyüdü mü...Bir dahaki randevuya gittiğimde nerdeyse 1buçuk aydır görmüyor olucam.
Sen daha erken hissetmişsin inşallah ben de öyle hissederim
Selam anneler bir soru sorayım bazı arkadaşlar bebeği hissettiklerini yazmış ilk ne zaman hissettiniz ben daha bir şey hissetmiyorum ama erken daha galiba:44:
Canim bende cok erken hissetmistim kipirtilarini kelebek gibi ama suan 19dayiz top yutsam futbol oynar heralde:) nerde oldugunu bulabiliyorum aynen melaba bebekimin dedigi gibi esim bile hissediyor sali gunude aşim war aa bidaha gittiginde daha buyuk gorup cok şaşıracaksınız rabbim bebislerimize saglik wersin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?