Ne güzel ya ben en son 12 haftalıkken gördüğümden çok şaşıracağıma eminim 17 haftada gideceğim bir daha 5 haftada kocaman olur değil miçok tatlı bunlar ya doğmadan sevesim geliyor.
ben de 16. haftamda hissettim şuanda pır pır hissediyorum
Aynen kuzum busefer doktor bi noktaya degil sagdan sola soldan saga incelicek bebisini allah izin werirse we 200 grm ciwari yada ustu olacak cok sasiracaksin bebisin tam karninda olacak:) yerim ben bunlariiiiiiiiii a doktorun istiyormu hilmiyorum ama 3lu test isticek
3lü istemedi başka bir test yapacakmış adını unuttum şimdi.
Bak şimdi bir yarama daha parmak bastın. ayın 19unda göreceğim hem ben cinsiyetini de bilmiyorum ki :2:Hayirlisi olsunnnnnn :) 15.de gorecem bende oglusumu:)
Selam guzel annisler ve yawrulari dun trafik kazadi gecirdim karsidan gelen araba esimle benim oldugum kapiya carpti ben hem sag kafami ve omzumu vurdum hemde sol tarafimi ve omzumu vurdum sabaha kadar uyumadim başimin agrisindan tabi hemen acile gittik dr yok ebe kontrol etti kalp atisini dinledi akintimin rengini kontrol etti bise yok tu rabbime şükürler olsun cigerim iyi allahim esirgesin esimde kafası siyrilmis kaza aninin hemen sonrasinda baktim arkaya donmus araya skişmis vücudumu karnimi yokluyor bisey warmi diye allah ondan razi olsun benim iyi oldugumdan emin olduktan sonra anladı kafasindaki siyrigi kurban olurum verene bide adama okadar laf ederimbebegim iyi ya bise umrumda değil
selam işte attılar beni...
Selam guzel annisler ve yawrulari dun trafik kazadi gecirdim karsidan gelen araba esimle benim oldugum kapiya carpti ben hem sag kafami ve omzumu vurdum hemde sol tarafimi ve omzumu vurdum sabaha kadar uyumadim başimin agrisindan tabi hemen acile gittik dr yok ebe kontrol etti kalp atisini dinledi akintimin rengini kontrol etti bise yok tu rabbime şükürler olsun cigerim iyi allahim esirgesin esimde kafası siyrilmis kaza aninin hemen sonrasinda baktim arkaya donmus araya skişmis vücudumu karnimi yokluyor bisey warmi diye allah ondan razi olsun benim iyi oldugumdan emin olduktan sonra anladı kafasindaki siyrigi kurban olurum verene bide adama okadar laf ederimbebegim iyi ya bise umrumda değil
of yaa şu kocama uyuz oluyorum,
arkadaş bir insan 100 kere mi izler şu inek şabanı ya, her akşam her akşam sinir ediyor beni
bir de bu adam yabancı uyruklu, yani basıp gidiyorum öbür odaya söylene söylene, ertesi akşam yine aynı muhabbet, kavga bile ediyoruz sırf bu yüzden, ertesi akşam yine yine yine
boğucam şimdi
Bak şimdi bir yarama daha parmak bastın. ayın 19unda göreceğim hem ben cinsiyetini de bilmiyorum ki :2:
aaaay Sango'cuuuuum çok geçmiş olsun canım arkadaşım...
allah korumuş..
yazık o an eşin nasıl korkmuştur tabi,Allah bidaha yaşatmasın..bu şekilde insan kaç kat daha fazla korkuyo..
Çok çok geçmiş olsun, Rabbim seni ve bebişini korusun...
slm bayanlar nasılsınız bende doktordan geldım bugun hersey yolunda cınsıyetımız bellı oldu erkek rabbım sağlıcakla kucağımıza almayı nasıp etsın inş. herseyı ıyı dedı doktor kılosuda 223 gr mış 17+4 gunluuktuk 3 hafata sonra tekrar gelın dedi kont. geldikten sonra yumurta sarısı gıbı bır akıntım geldı bıraz yoğundu neden acaba
her ay bordro imzalıyoruz buayki ptesi günü imzalıcaz. Bekleme niyetleri yok ya hiç bişey değilde birde ev kredisi ödüyorum eşimin maaşı tek başına krediyi ödemeye yetmiyor ben maaş almazsam biteriz yani. Ee birde bebeğim geliyor tam kışın ortasında doğalgaz kimbilir kaç para gelecek eletktirk su. Doğum yapıcam kendi sigortam olmıcak offf offf. Bunlar benim evladımı rızkını kesti ya allah ım da onların evlatlarının rızkını kessin inşaallah
of yaa şu kocama uyuz oluyorum,
arkadaş bir insan 100 kere mi izler şu inek şabanı ya, her akşam her akşam sinir ediyor beni
bir de bu adam yabancı uyruklu, yani basıp gidiyorum öbür odaya söylene söylene, ertesi akşam yine aynı muhabbet, kavga bile ediyoruz sırf bu yüzden, ertesi akşam yine yine yine
boğucam şimdi
Aynen oyle canim rabbim korudu wallaaa ayy dusundukce kendimi suclu gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?