2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ne güzel ya ben en son 12 haftalıkken gördüğümden çok şaşıracağıma eminim 17 haftada gideceğim bir daha 5 haftada kocaman olur değil mi çok tatlı bunlar ya doğmadan sevesim geliyor.

Aynen kuzum busefer doktor bi noktaya degil sagdan sola soldan saga incelicek bebisini allah izin werirse we 200 grm ciwari yada ustu olacak cok sasiracaksin bebisin tam karninda olacak:) yerim ben bunlariiiiiiiiii a doktorun istiyormu hilmiyorum ama 3lu test isticek

3lü istemedi başka bir test yapacakmış adını unuttum şimdi.

aaaay Sango'cuuuuum çok geçmiş olsun canım arkadaşım...
allah korumuş..
yazık o an eşin nasıl korkmuştur tabi,Allah bidaha yaşatmasın..bu şekilde insan kaç kat daha fazla korkuyo..

Çok çok geçmiş olsun, Rabbim seni ve bebişini korusun...

of yaa şu kocama uyuz oluyorum,

arkadaş bir insan 100 kere mi izler şu inek şabanı ya, her akşam her akşam sinir ediyor beni

bir de bu adam yabancı uyruklu, yani basıp gidiyorum öbür odaya söylene söylene, ertesi akşam yine aynı muhabbet, kavga bile ediyoruz sırf bu yüzden, ertesi akşam yine yine yine

boğucam şimdi

Kiz ahhaha hic gulecegim yoktu. Napsin adamin hosuna gidiyor demekki ben de izlerim yesilcam filmlerini.tekrar tekrar.. Kizma adamcagiza :)))))

slm bayanlar nasılsınız bende doktordan geldım bugun hersey yolunda cınsıyetımız bellı oldu erkek rabbım sağlıcakla kucağımıza almayı nasıp etsın inş. herseyı ıyı dedı doktor kılosuda 223 gr mış 17+4 gunluuktuk 3 hafata sonra tekrar gelın dedi kont. geldikten sonra yumurta sarısı gıbı bır akıntım geldı bıraz yoğundu neden acaba

Bak şimdi bir yarama daha parmak bastın. ayın 19unda göreceğim hem ben cinsiyetini de bilmiyorum ki :2:

Amannnn ne kaldiki hayatim benden 4 gun sonra ben 13. Asi olacagim hemsire 14 tahlilkerin cikar 15.de randowuda gosterirsin dedi ne tahlili anlamadim

aaaay Sango'cuuuuum çok geçmiş olsun canım arkadaşım...
allah korumuş..
yazık o an eşin nasıl korkmuştur tabi,Allah bidaha yaşatmasın..bu şekilde insan kaç kat daha fazla korkuyo..

Cok sagol kuşum daha şokunu atlatmadim daha cok üzüldüm ama neyse gecti şükür eşimin nasil araya skisip vücudumda bise warmi diye yokladigini anlatamam gercekten cok duygulu canim yaaa rabbim kimsenin basina vermesin...

Çok çok geçmiş olsun, Rabbim seni ve bebişini korusun...

Sagol canimmmm korur insallah rabbim..

bende 2 aydır koyu sarı akıntı oluyo dr önemsemedi idrar yolu enf var sadece su iç yeter dedi

Hamile olduğun için seni işten çıkaramazlar. Şartları varsa işe iade açarsın, en kötü tazminatını alırsın.

bütün erkekler aynı derken demek boşa demiyoruz hehehehe benimkide öyle..ana şaban filmleri güzel yaaa bende kaç defa izledim ama başka izlicek bişeyim olmasa yine izlerim...

Amaaaaaa ben şu an "güneşi beklerken" i izliyorum,çok iyi dizi...

Aynen oyle canim rabbim korudu wallaaa ayy dusundukce kendimi suclu gibi hissediyorum

Çok geçmiş olsun canım. Olay beni de çok duygulandırdı. Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. Hayat onlarla güzel.. Rabbim yavrularımızı esirgesin

Bu ara kasığım arıyo arada göbek çevrem ağrıo öğlen midem ağrıdı ne oluo anlamıom şuan göbeğimin sağında bi hareketlenmeler var

Son düzenleme:
slm annişler şimdiden hepinize iyi bayramlar diliyorum Allahım hepimize nice güzel bayramlar nasip etsin inşallah
bu arada sango geçmiş olsun canım Allah korumuş geçen sene bende kaza yapmıştım arabam takla attı direk pert oldu çok şükür arkadaşımla benim burnumuz bile kanamadı çok zor bilirim
scotch herkes hakettiğini buluyor canım kendini üzme inşallah daha iyi günler göreceksin bu sıkıntılar aklına bile gelmeyecek yeter ki sen bol bol dua et
öptüm herkesi....

kizlar benim basenlerim buyudu((((erkek bebek bekleyenler varmi sizdede kalca buyumesi(((kalcadan kilo alaniniz lutfen yazinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…