2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kizlar benim basenlerim buyudu((((erkek bebek bekleyenler varmi sizdede kalca buyumesi(((kalcadan kilo alaniniz lutfen yazinnnnnnn

valla benımde popom buyüüd gecen günkü mıafırlıkte kadınlar bıle nekadr buyumus ddı ama ben buyuk ıhıtmalle kız beklıyorum genelde kızlarda olur

Bu ara kasığım arıyo arada göbek çevrem ağrıo öğlen midem ağrıdı ne oluo anlamıom şuan göbeğimin sağında bi hareketlenmeler var

misaacımmm bebi içerden tekmeliyor ya ağrıtıyor senin sağını solunu canım

kızlar farklı bir soru ama
makyaj yapıyor musunuz ??

Tabiki yapıyorum, makyajda yapıyorum ojemi de sürüyorum.. Neden yapmayayım ki

selam kızlar....unnadoya benim istedigim araba gelmiş wei-b trio 1012 fiyatı da iyi..alacaktım ama bebegin cinsiyeti değişir diye cesaret edemedim. doktora 24 ünde gitcem..of napsam kiiii

selam kızlar....unnadoya benim istedigim araba gelmiş wei-b trio 1012 fiyatı da iyi..alacaktım ama bebegin cinsiyeti değişir diye cesaret edemedim. doktora 24 ünde gitcem..of napsam kiiii

Ortak bir rengi yok mu canım.. Mesela turkuaz, pudra yeşili gibi bir yeşil.. varsa o şekilde alabilirsin..

çok güzellermiş

ben bu arabanın kendisini de gördüm bizzat..çok hafif..bir de ana kucagı ayrı monte olabliyor.ikisi de çift yonlü kullanılabiliyor. bir de büyük olan aparat portbebe haline dönüyor..benim için en önemli özellik !!!! komple çıkıyor herşey yıkanabiliyor

katlandııgnda çok yer kaplıyormu ? ara renk varmı

katlandııgnda çok yer kaplıyormu ? ara renk varmı

yoo çok yer kaplamıyo.eğer istersen bebegin oturacagı yeri çıkartıp sadece arabanın iskeletini katlıyorsun.ara renk yok maalesef..tatlı bir kırmızı olsaydı kesinlikle onu alırdım.şimdi mavi alsam kıza olmaz pembe alsam erkege olmaz..tek kötü özelliği bu..eşim de mavisini beğendi.mavisi olur kız için nolcak dedi..erkkek mavisi degil o dedi.

Valla maşAllah pek ara renklermiş ben bebek arabası için erken olduğunu düşünüyorum
kampanyaya girmiş işte.yoksa bende beklicektim..bu model arabalar başka markalarda 800-900 den başlıyor.ana kucagı ayrı monte edilen araba istiyorum.erken belki ama napıyım beşiğini bile almışız arabayı alsak nolcak

Valla ben daa nasıl bişey alacağımı kestiremedim şöyle pahalı 700-800 versemmi diyorum yoksa 300 mü versem ama içinde oto koltuğu kesin olsun istiyorum bide 3 tekerlekli diilde ayağını koyacak bi aparat olsun istiyorum sonra çift yönlü olsun bebişimi görebileyim:) şöyle kahve tonları veya gri olsunda ikinci bebiştede kullanabileyim alırsam burdan alıcam galiba çeşit çok

Travel Sistem Bebek Arabas Modelleri, fiyatlar ve zellikleri, en uygun Travel Sistem Bebek Arabas tasarmlar

Selam ocak anneleri
Hepinize simdiden hayirli bayramlar dilerim insallah bidahaki bayramda hepimizin bebisleri kucagimizda olur
Ptesi dr kontrolum var benim bayramim ogun olucak insallah cok ozledim oglumu aklim hep onda
Hepinizi ve gobustekileri opuyorum

bende bundan almak istiyorum
Chicco Duo Today Travel Sistem Bebek Arabası Red - e-bebek.com

evet seda, o yandaki tak çıkar, pusete takabiliyorsun, bir dikkat et belki alışveriş merkezlerinde filan görürsün, daha çok miniklerin puseti boyle bi ufak görünüyor adamın gözüne, o bu işte, aslında ufak değil yani,

hem araba koltuğu hem ana kucağı, uyutabilirsin bile içinde, doktora, pazara giderkende tak sepeti koluna herkes kendi yoluna, etrafa çarptırsan bile bebecik içinde uslu uslu yatıyor,

Son düzenleme:

anaa çok iyiymiş gerçekten ben de böyle düşüneyim madem.. çok sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…