2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

BEN DE pembeye bayıldım ama ikinci cocugum kullanın ısterım arar renk olmamasıda kotu sımdıkı kız öburu erkek olsa kotu olur mavısıde erkek gıbı duruyor be canım

bu arabada güzelmiş..ama sanırım ana kucagı pusetin üzerine monte oluyor.o zaman çok ağır oluyor.ben de boyun fıtıgı var.kim taşıyacak canım bir de o anakucagını alıp gezmen mümkün degil..hiç denedin mi bilmiyorum ama o koltuk bebekle beraber yaklaşık 8 kiloya yakın oluyor.şahsen benim için çok ağır...benim yeğenim vardı ordan biliorum.max 20 sn taşıyabiliyordum o ana kucagını

Buda bizim hastane çıkışımız cinsiyeti öğrendiği akşamı babası aldı:)

B11971 5`LI HASTANE CIKISI : SÜPER LİG KULÜPLERİ : GALATASARAY : : Lismod

benim eşim gibi desene enişte
bu arada dikkat ettimde kimseler yok burda herkez gezmelerde garip paşa evde tek malesef kaynanam geldi gitti kayınpederle bende kaldılar son iftarı yaptılar bayramda kaynatamın elini öptün 50 lşira verdi jeliye
herkeze hayırlı bayramlar kzılar benim yerimede gezin olurmu ben evde yatıyorumda

paşam yalnız degılsın bende tekım evde pardon tek degılım kızımla beraberim!!!! babamız işte
herkesın bayramını kutlarım bebıslerınızıde operımmmmmmmm

ah canıım benimde pek gezdigim yok kaynanamlardayız zaten yarından sonrada anamın babamın yanına köye gitcem ins

dün ütü yaptım toz aldım banyoyu temizledim yemeğe yardım ettim kayınbabamda biyandan yemeği pişirdi masayı hazırladı ona rağmen kaynanam evde terör estirirdi bizim karı koca arkı eşim yemeğe çağırdı diye yok derdime neymiş bu benim oğlanın yaptığı işmiymiş ölüom çalışmaktan... Diye bağırıp durdu arklarımz geldi halen bi triplerde yok ben ona kaynana diyince gıcık oluomuş kayınvalide demeliymişim beceriksizmişim hamileyken efhamlı korkakmışım doğuramicam die korkuomuşum ( bi kere paylaştığım bişeyi arkımın yanında ifşa etti) daa neler neler kadına bi haller oldu arkımda dioki Allah sana sabır versin abartıon sanıodum az bileymiş bu kadının önünde kesinlikle konuşma kavga çıkartr dedi neyse akşam gittiler yorgunluktan belim kopmuş mahvoldum ağrıdan ağladım eşimde ne oldu dedi temizliği anlattım yuh dedi oda sinirlendi ( ilk defa) annen bana arkımın yanında beceriksiz dedi deim şaka yapmıştır dedi valla hiç şakaya benzemiodu dedim rezil etti beni dedim seslenmedi eşim bugün kayanamla yaklaşık 15 yer gezecektik geçen bayramda yorgunluktan hastanelik olmuştum eşimle gece film seyrettik bende ağrıdan uyuyamadım zaten sabh eşim biz gelmicez bayram gezmesine kardeşlerimi alır yakın akrabalara giderz yeter dedi aman yarabbim bi bağırıoki kaynanam tansiyonum çıktı işte çocuum adammıda benim bilmemne aa nasıl delirdi oh dedim valla içimin yağları eridi allem ettiler kallem ettiler eşim gitmedi kayınbabamda gelmiş bana dioki sendemi istemiosun dio bayram gezmesine igtmeyi dio ağzımdan laf alacaklar sonra noldu gelin istemedi olacak yoo dedim ben gelmek istiom eşim uykusuz bana azıcık uyku yeter bile dedim sesini kesti sonra hışımla gitti ikisi ya geçen sene gecenin 12 sinde hala bayram gezmesine gidioduk arabayıda satmışlardı ozaman düşün gece yarılarında kaynanam ben eşim süründük yani eşimde dedi sırf senin için gitmedim dedi kıyamam adam oluo azıcık:) dün rüyasında o hamile gezemez die
sayıklıodu:)) bende biliom gece sayıklamalarından anladım dedim bu yazki kavgamız ii oldu varya eşim kaynanamın gerçek yüzünü gördü eskiden diyince bana inanmazdı

canım cok ıyı yapmıssın nedır bu kaynanalardan çektıgımız ya anlayıssız egoşst ınsanlar dunya onların etrafında donuyor sankı hersey onların ıstedıgı gıbı olsun ıstıyorlar. ıyı yapmıssın yat uyu dıonlen cnm

sorma canım bi ramazanı burda geçirdik kadın hergün bağırıo ne bu çektiğim bilmemne diye kocasına bağırıo gelinim sen anla hesabı daada eşim yalvarsa yakarsa kalmam ramazanda falan aynen öyle egoistler istediği olsun o herşeyi diyecek bendende saygı bekleyecek dişine göre bulamadı tabi beni her lafına cevap veriyorum yok kaynana demişmişimde anne daa ksa diye söyledim hatta kaynoş diyim sana dedim güldüm hiç bozuntuya vermiyom:) napim evlendim onun kölesi gibi çalışıcam mantıksızlığa bak daada çocuğu bahane eder hayatta kalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…