2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

yanlış yazmısım tatılde babamlara gıtmekten utanıyorum karnım şiş falan ne bılım coook utanırım babamdan benım gıbı olan varmı

Nerde izin verecek yaaa, daha teşrif etmedi bile ama ben biliyorum onu ben hastalandığımda burda masa üstünde yatardım da ağzını açıp git eve dinlen demezdi.. Öyle o.. Kanamam olduğunda bir geçmiş olsun bile demedi de şimdi git dinlen mi diyecek.. Hiç sanmam..

şu zaman geçsede izne ayrılsam diye bekliyorum bazen :) doğru düzgün izne ayrılabilecem mi orası meçhul

aynı durumdayız canım, doğum iznim nasıl olacak hiç bir fikrim yok..

benim gıbı olan yok sanırım (

Makmacım ilk söylerken annem evet utandım, babamda oldukça soğuk karşıladı zaten ama sonrasında geçti.. Neredeyse her hafta görüşüyorum ailemle böyle bir durum yok.. Sonuçta bunlar olacak olan şeyler.. Kendileri evlenmişler de çocuk yapmamışlar mı ? Çok kasma derim kendini..

ay ben Kasımda ayrılcam galiba.Dayanayım biraz daha diyodumya bugun karar verdim 1 kasım da Allah izin verirse ayrılcam.

ben son 3 haftaya kadar çalışmayı planlıyorum işten çıkmazsam eğer izinler doğumdan sonraya kalsın diye nasıl acaba 3 aylık çocuğu evde bırakıp çalışacam ben çok merak ediyorum

sedacım gecmıs olsun daha once yazdım fakat baska bı arakdasa yazmısım.... ben aılemle farklı sehırde yasıyrum hanı sızınkıler alısşmışllardır sık msık gordukleri için benı ılk defa gorecekler babamla hamıleleıgım hıc konusmadık sadce ıyımısın kııızım der oda utanıyo bende sanırım:)) xl tişorler alacam sanırım bellı olmasın dıye
https://www.markafoni.com/product/4653508/ nasıl kızlarımız ıcın??

ben son 3 haftaya kadar çalışmayı planlıyorum işten çıkmazsam eğer izinler doğumdan sonraya kalsın diye nasıl acaba 3 aylık çocuğu evde bırakıp çalışacam ben çok merak ediyorum

bende dogum zınımden sonra 3 4 ay heyet raporu alım dıyom sonrasından benı başka subeye postalarlar dıye dusunuyorum cok da tınnnnnnn... zaten calısan annelere yarım gun ızın verılcek ılk ıkı yıl boyunca ve gece goreve gıtmıcek ıns yururluge gırer dogum ıznıde 18 hafta olacmıs ıkı hfata uzatılackmıs bole bı sısıtem ıyı olur ıns olur

dörtgözle bekliyorum o kanunu benim başka sıkıntılarımda var ama kayınvalideye yakın olmak için taşınacaz ilk başta uzak tutmuştum evi ama şimdi mecbur benim ailem burda değil o zaman işe 2 otobüs değiştirerek gelmek zorunda kalacam doğuma kadar mecbur idare edecem ama sonrasında nolur bilmiyorum korkuyorumda bu sefer bebekten dolayı iş bulmakta problem çekecem diye özel sektör işte yedi bitirdi beni

Annişlerrr Merhabalar,

Öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsunnnn Nasılsınız bakalımmm

3 Ağustos Cumartesi günü bebişimin cinsiyetini öğrendimm.. Kısmetse oğluşumm oluyorr.

rabbim yardımcın olsun özel sektör gercekten coook zor ılını ılmıgını kemırıyorlar resmen sömuruyorlar senı ıns vıcdanlı lur patronların

rabbim yardımcın olsun özel sektör gercekten coook zor ılını ılmıgını kemırıyorlar resmen sömuruyorlar senı ıns vıcdanlı lur patronların

aslında patronum vicdanlı allah korkusu olan biri ama oda ne yapsın ben yalnızım burda onunda işinin yürümesi lazım şimdi eleman alacak yardımcı ama yinede ben işten çıkmak zorunda kalacam sanırım hiçte bırakmak istemiyom ama o kadar yolu çekemem hergün

sanırım öyle oldu sedacım yaa iyi geldi bana tatil keşke daha uzun kalabilme ihtimali olsaydı sen hala iyileşemedin mi canım yaa face de okumuştum dr.a gittin mi

en güzeli canım bence de kurbanda mutlaka patlat raporu.. düşünme kimseyi.........şimdi gideceğiniz tatilde de kayınvalideni görmezden gel tadını çıkar umursama keyfinize bakın canımmmmmm

canım bu ilk iki yıl yarım gün izin olayını duydum ama acaba onda nasıl olacak bende memurum ama maaşlarda yarı yarıya düşme gibi bi durum olacak mı bi bilgin var mı aman bi çıksa da şu yasa ne olduğunu bilsek tam çalışan olmak çok zorr.. 6 ay izin yattı o kesin de şu yarım gün iş olayı nasıl acabaaa

Merhaba mutlu anneler ve melekleri :) Geçmiş bayramınız mübarek olsun. Ne var ne yok diye foruma bakmaya geldim ve benim gibi çalışan annelerin dertleri dertlerimi depreştirdi. Hemen hemen 5 yıldır aynı firmadayım bende. Yerime bakacak yetişmiş elemanları yok, yeni bir eleman da alma taraftarı değiller, doğum iznim bitene kadar idare edeceklermiş, en son bana söyledikleri bu. Bende açıkça "4 aylık doğum iznim bittikten sonra gelip çalışmamı beklemeyin, en az bir 6 ay daha ücretsiz izin kullanacağım" dedim. Anlayışla karşıladı patronlarım ama ben çok sıkıldım kızlar. Sabah 8 iş başı, akşam çıkışım 18:30- 19:00 çoğunlukla. Altımda şirket arabası vari gidişim gelişim o yüzden rahat ama ilerleyen zamanlarda araba kullanabilir miyim bilmiyorum. Ayrıca zon zamanlarda şirkette epey bi köklü değişikliğe gidildi ve huzurlu bir çalışma ortamı kalmadı, her ne kadar ben kaynaklı bir sorun olmasa da iş yükümü hafifleteceklerine her geçen gün arttırıyorlar. Raporlama uzmanıyım ama yapmadığım iş kalmadı şirkette desem yeridir, çok yoruluyorum. 3600 iş gününü dolduranlar biliyorsunuz ki iş akdini kendileri sonlandırsalar bile tazminatlarını alabiliyorlar. Benimde şu gün itibariyle 400 güne ihtiyacım var. Kara kara düşünüyorum, 5 yıl silip atılacak bir zaman değil, doğum iznine ayrılırken tazminatımı iztemeyi düşünüyorum ki, en azından o sürede ev kiramı karşılar ama vereceklerinden hiç de umudum yok. Raporlu olduğumuz dönemlerin sigortadan sayılmaması çok kötü, nasıl tamamlarım, nasıl yaparım diye kara kara düşünüyorum sabahtan beri... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…