- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
şu zaman geçsede izne ayrılsam diye bekliyorum bazen :) doğru düzgün izne ayrılabilecem mi orası meçhul
ay ben Kasımda ayrılcam galiba.Dayanayım biraz daha diyodumya bugun karar verdim 1 kasım da Allah izin verirse ayrılcaben aralıkta duusnuyorum dogum sonraya atayım dıyorum oma aralıktan oncede kalan yıllık ızınımı alır sonrada dogum ızınımı alır ıns ogunlerı goruruzde. bıde kızlar ben aılmın ynaıona gıtmenkten utanıyorum babamdan ock utanıyorum karnım şişik falan benım gııb olan vafrmı(
sedoşumm canım tekrar geçmişolsun facete seni göremeyince canavar patronun insafa geldi bugun izin verdi herhalde dediydim ama yanılmışım bu halde bide işe mi geldin kuzucuk çalışma bari boykot et bugunluk,iyi dileklerin için sağol teyzesi inşallah dediğin gibi prensesim iyidir.
şu zaman geçsede izne ayrılsam diye bekliyorum bazen :) doğru düzgün izne ayrılabilecem mi orası meçhul
yanlış yazmısım tatılde babamlara gıtmekten utanıyorum karnım şiş falan ne bılım coook utanırım babamdan benım gıbı olan varmı
benim gıbı olan yok sanırım(
aynı durumdayız canım, doğum iznim nasıl olacak hiç bir fikrim yok..
İnsallah bundan sonra dahada rahatlarız canım bulantılar halsizlikler yeni yeni gecmeye basladı özellikle çalışan hamilelere Allah yardım etsin
ay ben Kasımda ayrılcam galiba.Dayanayım biraz daha diyodumya bugun karar verdim 1 kasım da Allah izin verirse ayrılcam.
Makmacım ilk söylerken annem evet utandım, babamda oldukça soğuk karşıladı zaten ama sonrasında geçti.. Neredeyse her hafta görüşüyorum ailemle böyle bir durum yok.. Sonuçta bunlar olacak olan şeyler.. Kendileri evlenmişler de çocuk yapmamışlar mı ? Çok kasma derim kendini..
ben son 3 haftaya kadar çalışmayı planlıyorum işten çıkmazsam eğer izinler doğumdan sonraya kalsın diye nasıl acaba 3 aylık çocuğu evde bırakıp çalışacam ben çok merak ediyorum
bende dogum zınımden sonra 3 4 ay heyet raporu alım dıyom sonrasından benı başka subeye postalarlar dıye dusunuyorum cok da tınnnnnnn... zaten calısan annelere yarım gun ızın verılcek ılk ıkı yıl boyunca ve gece goreve gıtmıcek ıns yururluge gırer dogum ıznıde 18 hafta olacmıs ıkı hfata uzatılackmıs bole bı sısıtem ıyı olur ıns olur
dörtgözle bekliyorum o kanunu benim başka sıkıntılarımda var ama kayınvalideye yakın olmak için taşınacaz ilk başta uzak tutmuştum evi ama şimdi mecbur benim ailem burda değil o zaman işe 2 otobüs değiştirerek gelmek zorunda kalacam doğuma kadar mecbur idare edecem ama sonrasında nolur bilmiyorum korkuyorumda bu sefer bebekten dolayı iş bulmakta problem çekecem diye özel sektör işte yedi bitirdi beni
rabbim yardımcın olsun özel sektör gercekten coook zor ılını ılmıgını kemırıyorlar resmen sömuruyorlar senı ıns vıcdanlı lur patronların
Günaydın hamişler ve bebişler..
Hoşgeldin zuhalcimmm, temiz hava bol gıda da nasıl kusasın canım yaa, pis şehir havası ve yoğun trafiğe girince haliyle gerilmişsindir.. Ben kendi adıma pek iyi olduğumu söyleyemeyeceğim bayramın ikinci gününden beridir korkunç hastayım :2: Umarım çabuk iyileşirim...
camnım eglendıgıne sevındım ben 2gun ızınm oldugu ııcn bı yere gıdemedım ama kurbanda böle olmıcak ıns raporu basacammmm yok öle baskası yatsın sen calışşş.......... bende 1 haftaya kadr tatıle gıdecem maallesef kaynanam huzur vermedı onun dedıgı oldu onun yanına gıdecez yazllıga( ne yappım gunduzkocamla yuzer garabamıza atlarız dıye tesellı verıyom kendıme. sonrada annemlere gececez yayladalar orda serınlıcez:)) ama allah ıızn vrırse seneye ıyı bır yerde ıyı bı otelde guzelce tatılımı yapacm bunların acısı cıkacakkkkkkk
bende dogum zınımden sonra 3 4 ay heyet raporu alım dıyom sonrasından benı başka subeye postalarlar dıye dusunuyorum cok da tınnnnnnn... zaten calısan annelere yarım gun ızın verılcek ılk ıkı yıl boyunca ve gece goreve gıtmıcek ıns yururluge gırer dogum ıznıde 18 hafta olacmıs ıkı hfata uzatılackmıs bole bı sısıtem ıyı olur ıns olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?