2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

biz de babamla konuşmayız.. Sen belki de uzak olduğun için çekiniyorsundur.. Takım çok güzel ama pahalı geldi bana..

sanırım öyle oldu sedacım yaa iyi geldi bana tatil keşke daha uzun kalabilme ihtimali olsaydı sen hala iyileşemedin mi canım yaa face de okumuştum dr.a gittin mi

Yok yaa iyileşemedim, okutucam kendimi artık bu nedir kardeşim yeaaaa

herkese merhabalar

çalışan arkadaşlara allah kolaylık versin .çocuk olunca herşey değişiyor ben ilk çocukta çalışıyordum son ayımda işyerim kapandı sonrada uygun bir iş bulmak zor oldu çocukla ince eleyip sık dokuyorsun. allah hepinizin yardımcısı olsun. sonuçta ben evde kaldım ve çalışmadım bakıcı sorunu olduğu için.

bu arada arkadaşlar 2.düzey 4d ultrason çektiren varmı ? doktor benden istedi özel bir yere gönderdi randevu aldım 19 ağustosta çekilecek.başka yerden istemedi üçlü teste yaş riski yüksek çıktı onun için sizler ne yaptınız? benimde biraz moralim bozuldu bayramdan önce test sonucunu aldım .şimdi biraz daha iyiyim ama

merhaba kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
malum bayram gezmeleri falan derken forumdan uzaktım.inşallah hepiciniz iyidir.
cinsiyet öğrenenleri,bebişi karnını tepükleyenleri,testleri iyi çıkanları kutluyorum

bizim oğlan da içerde kendi kendine maç yapıyo sıkıldı sanırım bazen çıkmak için zorluyo
güzel bişeymiş gerçekten,oturup bekliyorum oynasın diye
bu arada dün modokoya gittik kızlar,mağazalar çok pahalı.çilekte biraz daha uygun fiyatlar.ama malları çilekten kaliteli gibi geldi bana.
ve en az 3200 tl yi cebe koymadan gitmemek lazımmış.eğer komple oda alınırsa o fiyatlarda.
ama sadece beşik ve dolap olursa 2700 lere inebiliyor.bu kadarını beklemiyoduk açıkçası
şok oldum geldim
bi de 2 ay önceden sipariş vermek lazımmış.1 ayda sipariş geliyomuş,1 ayda ise kokusu çıkıyomuş
gerçekten çok kötü kokuyodu dolaplar.
1 ay kadar vaktimiz var yani.bu süre içinde araştırıcam uygun bişeyler bulursam size de yazarım
bu arada biçok güvenlik unsuru varmış tek tek öğrendim.daha önce bu kadar incelememiştim baktığım odaları

eylülde o yasayı halletcekler hamile çalışanlar için hayırlı bi sonuç çıkar inş

Aynen öyle sedacım takmanın ne kadar saçma olduğunu biliyorum... Mantığım saçmalama diyor... Ama ağlayıp durdum...çok şükür şimdi iyiyim...

Neyse Rabbim herkesin gönlüne göre versin... Ben en başta sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da cinsiyeti önemli değil demiştim... Yine öyle diyorum...

Kizlar selam benim bayramim bugundu oglusumu gordum ben hareketleri hafif hafif hissediyorum artik cokta kuvvetli degil tabii
Biz ayin 26sina prof a randevu aldik detayli usg icin insallah ordanda guzel haberlerle gelirim
Allah hepimizin yavrularini saglicakla bagislasin

Kızlar herkes ne güzel yazmış tekmeleme kelebek kanat çırpması filan ama ben hiç bişey hissetmiyorum henüz. Benim gibi olan varmı ne zaman başladı sizlerin. Bu arada 16+5 im bugün

Kızlar herkes ne güzel yazmış tekmeleme kelebek kanat çırpması filan ama ben hiç bişey hissetmiyorum henüz. Benim gibi olan varmı ne zaman başladı sizlerin. Bu arada 16+5 im bugün

bende hıssetmıyorum aynı zamandayız 20. haftaya kadr ılk gebelıklerde hıssedılemeyebılıyormus

Kizzzz dur Bismillah daha erken ben o haftalarda hissettim ama herkez ayni olmayabilir 20. Haftadayim simdi oglum dövüs sanatlariyla ilgileniyor olmali kipir kipir darisi sana

Sekerlerim mobilyalardan bahsediyorsunuzda hep biz ole cilek milek yatak falan almadik wallahi hic aklimiza gelmedi oyun parki salincak aldik simdilik:) hepde kirmizi aldik oglusuma yatagi belki 2 yil sonra alirim dolap v.s v.s ama yinede bu aldiklarimi cocuk odasina yerlestirecegim

canım hemen panik yapma. bende henüz hissetmiyorum. 20. haftaya girmeme rağmen. önce ben panik yapiyim sen bi kaç hafta bekle

Kizzzz dur Bismillah daha erken ben o haftalarda hissettim ama herkez ayni olmayabilir 20. Haftadayim simdi oglum dövüs sanatlariyla ilgileniyor olmali kipir kipir darisi sana

Makma sango , ii rahatladım kızlar ne biliyim futbol maçı yapıyo filan yazmış arkadaşlar. Bi 1 ay daha hissetmeyiZ o zaman

kanguru almayı düşünüyorum bebişi öle taşımak daha rahat bebek arabasıyla toplu taşımada zor babasına takçam taşıycak bebişi :) tatlı tatlı uyur oğluşum babasında

canım bende 3 gündür net şekilde hissediyorumm kaçıncı haftandasın oda seyrek hissediyorum devamlı deil yani

Canım benim ikincibebeğim olduğu halde Dr sordum o da hayır 20. Haftadan önce hissedemezsin onlar gazhareketidir dedi ki bazılarının bebek hareketi olduğundan eminim... Bence bu haftalarda hareketler devamsız ve çok zayıf olduğu için boşuna evham yapmyalım diye böyle diyorlar...

Ben de o günden sonra saldım çayıra şimdi hiç bir şey hissetmiyorum.... Çünkü hissedebilmek için kendimi sakin bir yere çekip dinlemem gerekiyordu... Bayramda o olmadı malum... Çok da takmıyorum... Aman etti mi etmedi mi diye... Böylesi daha rahat oldu sanki....

canım bende 3 gündür net şekilde hissediyorumm kaçıncı haftandasın oda seyrek hissediyorum devamlı deil yani

Ay ne güzel maşallah ben 16+5 teyim bugün bi arkadasım 10. Haftada hissetmeye başladım dedi bide onunda ilk bebeğiymiş o yüzden panikledim. Bu arada en son 12. Haftamda gitmiştim doktora. bu hafta gidicektim doktor 1 hafta yokmuş sinirr oldummm çünkü bebişimin sağlığını merak ediyorum bu arada hala cinsiyetini öğrenemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…