sedacım gecmıs olsun daha once yazdım fakat baska bı arakdasa yazmısım.... ben aılemle farklı sehırde yasıyrum hanı sızınkıler alısşmışllardır sık msık gordukleri için benı ılk defa gorecekler babamla hamıleleıgım hıc konusmadık sadce ıyımısın kııızım der oda utanıyo bende sanırım:)) xl tişorler alacam sanırım bellı olmasın dıye
https://www.markafoni.com/product/4653508/ nasıl kızlarımız ıcın??
sanırım öyle oldu sedacım yaa iyi geldi bana tatil keşke daha uzun kalabilme ihtimali olsaydısen hala iyileşemedin mi canım yaa face de okumuştum dr.a gittin mi
canım bu ilk iki yıl yarım gün izin olayını duydum ama acaba onda nasıl olacak bende memurum ama maaşlarda yarı yarıya düşme gibi bi durum olacak mı bi bilgin var mı aman bi çıksa da şu yasa ne olduğunu bilsek tam çalışan olmak çok zorr.. 6 ay izin yattı o kesin de şu yarım gün iş olayı nasıl acabaaa
Günaydın dilzarcım, maalesef erkek evlat daha farklı gibi bir yaklaşım benim eşimde de var ve buna ben de çok içerledim.. Gerçi bunu diyen tüm herkes istisnasız ilerleyen dönemlerinde kızlarının eline kalıyor ve kız evladın daha hayırlı olduğunu söylüyorlar.. Ama tabi şu sıra canavarlaşan hormonlarımızla bunları düşünebilmemiz imkansıza yakın
herkese iyi bayramlar bayanlar.bayram tatili bitti iş başı yapınca forumada bakabildim. nasılsınız?
Kızlar herkes ne güzel yazmış tekmeleme kelebek kanat çırpması filan ama ben hiç bişey hissetmiyorum henüz. Benim gibi olan varmı ne zaman başladı sizlerin. Bu arada 16+5 im bugün
Kızlar herkes ne güzel yazmış tekmeleme kelebek kanat çırpması filan ama ben hiç bişey hissetmiyorum henüz. Benim gibi olan varmı ne zaman başladı sizlerin. Bu arada 16+5 im bugün
Kizzzz dur Bismillah daha erken ben o haftalarda hissettim ama herkez ayni olmayabilir 20. Haftadayim simdi oglum dövüs sanatlariyla ilgileniyor olmali kipir kipir darisi sana
canım bende 3 gündür net şekilde hissediyorumm kaçıncı haftandasın oda seyrek hissediyorum devamlı deil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?