2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kanguru almayı düşünüyorum bebişi öle taşımak daha rahat bebek arabasıyla toplu taşımada zor babasına takçam taşıycak bebişi :) tatlı tatlı uyur oğluşum babasında

Canım bi ayrıntıyı atlamışşın bizim bebişler kış bebişi olcak ocak ayında minicik bebegi kanguruda tasımak bence mantıksız üşür hasta olur yavrucak bence en mantıklısı tasıma cantası ben ilk ogluma ikisinide aldım ama kanguruyu hiçç kullanamadım kanguru yaz bebekleri için ideal tabi yine sen bilirsin

selam annişler nasılsınız?? bebeişler büyüdü cinsiyetler belli oldu ... yavaş yavaş hareketlerde hissediliyor atrık baya baya anne oluyoruz sanırım...............

bu kanguru 5-6 aylıkken kullanılamıyormu ??????

hellooo,,

bayramınız çok güzel geçti inşallah,

tetanoz aşımı vuruldum 1 saat önce, ya hiç acımıyor, herkesin acıyordu, benim niye acımıyoki

okuyayım bakayım neler yazmışsınız

ben yazın taşıtırım eşimi öle görmek istiyorum kışın el çantasına atarım bebişi

hellooo,,

bayramınız çok güzel geçti inşallah,

tetanoz aşımı vuruldum 1 saat önce, ya hiç acımıyor, herkesin acıyordu, benim niye acımıyoki

okuyayım bakayım neler yazmışsınız

canımsın benmde ilk acımamıştı 3-4 saat sonra ağrımaya başladı ve 2 gün geçmedi inşallah senin öyle olmaz....

Eğer bebeğiniz biraz tombiş olursa zorlanıyorsunuz... Kızım Kasım doğumluydu, baharda bir iki kere kullandım... Daha da kullanamadım... Pusetler devreye giriyor...

hımm o zaman duruma göre almak lazım :) bebeiş biraz büyüsün baktık sığacak yaz gelince alırız yaa acele etmeye gerek yok teşekkürler :) :)

bede cinnsiyetini ögrendigimde 19 haftamdaydım hiç sıkıntı etme hersey yavaş yavaş alıştıra alıştıra gelişiyo

Kızlar herkes ne güzel yazmış tekmeleme kelebek kanat çırpması filan ama ben hiç bişey hissetmiyorum henüz. Benim gibi olan varmı ne zaman başladı sizlerin. Bu arada 16+5 im bugün

O ooooo çok erken daha. Ben bugün 20. haftamı dolduruyorum. Daha birkaç kez hissettim. Hele de kızlar iyice güçsüz kuvvetsiz oluyorlar,teşalşanma öyle hemen :)

BENDE PARK YATAK DUSUNUYORUM COCUK ODASI YAPMICAM cunku tayıcıyım sık sık pratık olması gerekıyor 2 yasından sonra bazam var onda kaldır 4 5 yaslarıbnda duusnuyorum cocuk odaı yapmayı

BENDE PARK YATAK DUSUNUYORUM COCUK ODASI YAPMICAM cunku tayıcıyım sık sık pratık olması gerekıyor 2 yasından sonra bazam var onda kaldır 4 5 yaslarıbnda duusnuyorum cocuk odaı yapmayı

Benim ikinci oglusum olduğundan abisinin mobilya besigi var gerci hâlâ abisi kullanıyor ama abisine yatak yaptırıyoruz ogluslarımın dayıları mobilyacı sagolsunlar hazır mobilyaya muhtac etmeden en guzelini yapıyolar :)

kızlar bu arada benim gibi hamile iken gögüsü çatlayanlar için tahinin üzerinde bırıken yagı tavsiye ederim 2 gü sürdüm hemen toparladı calarım acısı çekmeyin boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…