- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
kanguru almayı düşünüyorum bebişi öle taşımak daha rahat bebek arabasıyla toplu taşımada zor babasına takçam taşıycak bebişi :) tatlı tatlı uyur oğluşum babasında
Canım bi ayrıntıyı atlamışşın bizim bebişler kış bebişi olcak ocak ayında minicik bebegi kanguruda tasımak bence mantıksız üşür hasta olur yavrucak bence en mantıklısı tasıma cantası ben ilk ogluma ikisinide aldım ama kanguruyu hiçç kullanamadım kanguru yaz bebekleri için ideal tabi yine sen bilirsin
Canım bi ayrıntıyı atlamışşın bizim bebişler kış bebişi olcak ocak ayında minicik bebegi kanguruda tasımak bence mantıksız üşür hasta olur yavrucak bence en mantıklısı tasıma cantası ben ilk ogluma ikisinide aldım ama kanguruyu hiçç kullanamadım kanguru yaz bebekleri için ideal tabi yine sen bilirsin
bu kanguru 5-6 aylıkken kullanılamıyormu ??????
hellooo,,
bayramınız çok güzel geçti inşallah,
tetanoz aşımı vuruldum 1 saat önce, ya hiç acımıyor, herkesin acıyordu, benim niye acımıyoki
okuyayım bakayım neler yazmışsınız
Eğer bebeğiniz biraz tombiş olursa zorlanıyorsunuz... Kızım Kasım doğumluydu, baharda bir iki kere kullandım... Daha da kullanamadım... Pusetler devreye giriyor...
bu kanguru 5-6 aylıkken kullanılamıyormu ??????
ben yazın taşıtırım eşimi öle görmek istiyorum kışın el çantasına atarım bebişi
Ay ne güzel maşallah ben 16+5 teyim bugün bi arkadasım 10. Haftada hissetmeye başladım dedi bide onunda ilk bebeğiymiş o yüzden panikledim. Bu arada en son 12. Haftamda gitmiştim doktora. bu hafta gidicektim doktor 1 hafta yokmuş sinirr oldummm çünkü bebişimin sağlığını merak ediyorum bu arada hala cinsiyetini öğrenemedim..
Sen bilirsin tatlım
eşime işkence yapmak istemiştim :) neyse bidaki bebişe alırım
Kızlar herkes ne güzel yazmış tekmeleme kelebek kanat çırpması filan ama ben hiç bişey hissetmiyorum henüz. Benim gibi olan varmı ne zaman başladı sizlerin. Bu arada 16+5 im bugün
Canım illa o zevki yasamak istiyorum dersen al bi kac kez tasıtırsın almam dersen bi yakınından ödünc alabilirsin varsa böle bi yakının
Sekerlerim mobilyalardan bahsediyorsunuzda hep biz ole cilek milek yatak falan almadik wallahi hic aklimiza gelmedi oyun parki salincak aldik simdilik:) hepde kirmizi aldik oglusuma yatagi belki 2 yil sonra alirim dolap v.s v.s ama yinede bu aldiklarimi cocuk odasina yerlestirecegim
yokki tek doğurcak benim ailede ilk olanda :) bende normal taşıtmayla idare etcem
BENDE PARK YATAK DUSUNUYORUM COCUK ODASI YAPMICAM cunku tayıcıyım sık sık pratık olması gerekıyor 2 yasından sonra bazam var onda kaldır 4 5 yaslarıbnda duusnuyorum cocuk odaı yapmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?