2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Makma sango , ii rahatladım kızlar ne biliyim futbol maçı yapıyo filan yazmış arkadaşlar. Bi 1 ay daha hissetmeyiZ o zaman

E yani hayatim asi bile 20. Haftadan sonra yapiyolar yani bebisin hareketini hissetsinde oyle diyorlar ebeler

BENDE PARK YATAK DUSUNUYORUM COCUK ODASI YAPMICAM cunku tayıcıyım sık sık pratık olması gerekıyor 2 yasından sonra bazam var onda kaldır 4 5 yaslarıbnda duusnuyorum cocuk odaı yapmayı

Ewet yaaa yatak odasi gibi yapmak bana biraz garip geliyor buyuzden uygun fiyatta we 2 yasina kadar kullanabilecegi seyler almaya calisiyorum

10.haftada da biraz sallamış arkadaşın sanki, tıpta görülmemiş şey

kızlar ben geldim ne var ne yokyarın kontrolüm var saat 7 de bakalım doktor ne dicek bu arada rsikli haftalarıma giridm bacaklarım çok agrıyor benim ya birde rahime peser diye bri alet taktıya bakıcak uyum sagladımı saglamadımı ona göre rahim boyuna bakıp dikiş atıcak kanımca bugün afedersiniz basurum azdı totom acıyor ne yaptıysam geçmediyarın doktora dicem bana kalsiyum ve basurum için ilaç versin olmuyor kardeşim okadarda dikkat ediyorum yok kardeşim basuru olan beni anlar çok fena agrı yapıyor

yarın büyük gün bakalım neler olucak rahim boyu aynımı kısalmışmı uzamışmı bakıcazdua eidnde bebegimi sag sgalim alayım kucagıma doktorum cinsiyetini derse ögrenicek yok demese süprüz yumurta olucaktek istegim yavrumu sag sgalim zamanında doguruyum eşimi üzmüyüm

allahım şifa versin çok güzel haberlerle gelirsin inş paşam

işşallah canım ya korkmuyor degilim ya rahim boyu kısalırsa vay halime gene dua eidyorum hep rabbim sesimi duysun işallah allah korosun önüme getrimesin amam eger gene giderse bu bebek defterini kapatıcam allahım affetsin kardeşleirmin tanıdıkların bebebkleirni sevmek istemiyorum ben cumartesi sabah ezin okunurken hem agladım hem dua ettim sabah namazını aglayarak kıldım dua ederken koptum öyle böyle degil rabbim evladımı bana bagışla anasız babasız bırakma dedim rabbim ol dicekki olucak 4 bebegim bu

rabbim inş bu sefer emanetini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gece teeccüte kalk dua et rabbime direk ulaşıyo aranızda kimse yok

Bende ocak annesi olacağım inşallah. son adet tarihim 21 nisan. beklenen doğum tarihi 26 ocak. ama tüp bebek olduğu için 20 ocakta alırız dedi doktorum. Rabbim hepimizin evlatları bizlere bağışlasın, sağlıklı sıhhatli anneli babalı büyütmek nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…