Makma sango , ii rahatladım kızlar ne biliyim futbol maçı yapıyo filan yazmış arkadaşlar. Bi 1 ay daha hissetmeyiZ o zaman
BENDE PARK YATAK DUSUNUYORUM COCUK ODASI YAPMICAM cunku tayıcıyım sık sık pratık olması gerekıyor 2 yasından sonra bazam var onda kaldır 4 5 yaslarıbnda duusnuyorum cocuk odaı yapmayı
Ay ne güzel maşallah ben 16+5 teyim bugün bi arkadasım 10. Haftada hissetmeye başladım dedi bide onunda ilk bebeğiymiş o yüzden panikledim. Bu arada en son 12. Haftamda gitmiştim doktora. bu hafta gidicektim doktor 1 hafta yokmuş sinirr oldummm çünkü bebişimin sağlığını merak ediyorum bu arada hala cinsiyetini öğrenemedim..
kimseler konuşmuyo[ne
ne yemek yapsam
kimseler konuşmuyo[ne
ne yemek yapsam
malzemeler nedir
Ben konuşuyum bari eee ne yemek yapıyoruz akşama
Bende yeni yeni basladım mutfaga giremiyodum bulantıdan ama artık yapmam lazım esim işede yemek götürüyor
canımsın benmde ilk acımamıştı 3-4 saat sonra ağrımaya başladı ve 2 gün geçmediinşallah senin öyle olmaz....
koluuuuuummm, bu nee, bende acımıyoki acımıyoki yapıyordum 2 saattir tuğla gibi ağırlaştı, fena ağrıyor kolum :))))
oooooooo paşam gelmiş hoşgelmiş nasılsın
vallahi nasıl oluyum yatıyorum paso iç güveyden halliceyim az bakayım deidm çıkıcam birazdan yatarak zor oluyordasen ne alemdesin bakalım bacaklarımın sılaması bu haftalarda normalmı acaba
allahım şifa versin çok güzel haberlerle gelirsin inş paşam
işşallah canım ya korkmuyor degilim ya rahim boyu kısalırsa vay halime gene dua eidyorum hep rabbim sesimi duysun işallah allah korosun önüme getrimesin amam eger gene giderse bu bebek defterini kapatıcamallahım affetsin kardeşleirmin tanıdıkların bebebkleirni sevmek istemiyorum ben cumartesi sabah ezin okunurken hem agladım hem dua ettim sabah namazını aglayarak kıldım dua ederken koptum öyle böyle degil rabbim evladımı bana bagışla anasız babasız bırakma dedim rabbim ol dicekki olucak 4 bebegim bu
rabbim inş bu sefer emanetini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gece teeccüte kalk dua et rabbime direk ulaşıyo aranızda kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?