kalp kalbe karşıymış kız inan bende öle düşündüm bugün
selaaam kızlaaar. bu akşam dr kontrolüm vardı. veee bir kızım bir oğlum olacakmış inşallah
hayırlı dogumlar tatlımBende ocak annesi olacağım inşallah. son adet tarihim 21 nisan. beklenen doğum tarihi 26 ocak. ama tüp bebek olduğu için 20 ocakta alırız dedi doktorum. Rabbim hepimizin evlatları bizlere bağışlasın, sağlıklı sıhhatli anneli babalı büyütmek nasip etsin.
selaaam kızlaaar. bu akşam dr kontrolüm vardı. veee bir kızım bir oğlum olacakmış inşallah
içime öle geldi kız
çok güzel bi haber sevindim allah hayırlısıla kucağına almyı nasip etsin
teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun. paşam bacaklarıma ağrı sızı giriyor, iç çamaşırım ıslanıyorhayırlı dogumlar tatlım
facede yazdımda burdada kutluyum rabbim saglıklı kucagın alamayı nasip etsin
kızlar sizlere sorularım olucak cevaplayım
1-bacaklarınızıa agrı giriyormu ssızlıyormu
2-iç çamaşırınız ıslanıyormu
3- çok terliyormusunuz
4- yumurtanın akı gibi şeffat akıntı oluyormu
5- kabızlık şikayetleri olan varmı
cevap bekliyorum şıklar olarak cevaplar kabulümdür
terliyorum kabızım akıntım var belim ağrıyohayırlı dogumlar tatlım
3- çok terliyormusunuz
1-2-3-4-5 aynen aynennnnnnnnnnnn bide benim burnum çok tıkanıyor........hayırlı dogumlar tatlım
3- çok terliyormusunuz
kızlar ben geldim ne var ne yokyarın kontrolüm var saat 7 de bakalım doktor ne dicek bu arada rsikli haftalarıma giridm bacaklarım çok agrıyor benim ya birde rahime peser diye bri alet taktıya bakıcak uyum sagladımı saglamadımı ona göre rahim boyuna bakıp dikiş atıcak kanımca bugün afedersiniz basurum azdı totom acıyor ne yaptıysam geçmedi yarın doktora dicem bana kalsiyum ve basurum için ilaç versin olmuyor kardeşim okadarda dikkat ediyorum yok kardeşim basuru olan beni anlar çok fena agrı yapıyor
yarın büyük gün bakalım neler olucak rahim boyu aynımı kısalmışmı uzamışmı bakıcazdua eidnde bebegimi sag sgalim alayım kucagıma doktorum cinsiyetini derse ögrenicek yok demese süprüz yumurta olucak tek istegim yavrumu sag sgalim zamanında doguruyum eşimi üzmüyüm
hayırlı dogumlar tatlım
3- çok terliyormusunuz
ilaç ne verse doktor bebem margon diye bir ilaç varmı rahim agzındakiler kullanıyor arda beye diyimde versin kabızlıgada iyi geliyormuşteşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun. paşam bacaklarıma ağrı sızı giriyor, iç çamaşırım ıslanıyor
sagol bebemterliyorum kabızım akıntım var belim ağrıyo
benim 3 bebegim öldü 4 hamileyim canım aynen dedigine katılıyorumslm hanımlar.bende ocak annesi olcam inşallah.adet tarihimi bilmediğimden ultrasona göre 22 ocak doğum tarihi.geçmişe baktım ilk bebekleri olup kayıp yaşayanlar var.Allah bir daha kötü şeyler yaşatmasın.bende kayıplar yaşadım.veren rabbim şimdi bana 3. çocuk nasip etti.geçmişte bana deseler 3 çocuk annesi olcan asla inanmazdım.çok şükür.bu arada 2 yıl önce 2011 annesi alarak giriyordum.aradan zaman geçince zor yazılıyormuş:)
bu haftalarda normalmiş bebem araştırdın1-2-3-4-5 aynen aynennnnnnnnnnnn bide benim burnum çok tıkanıyor........
allah razı olsun ayagımın altımda 2 mider 1 bebek yastıgı var yakalarım yukarıda ve öyle soluma yatıyorum devamlı yattıgımdanmı nedir gene ayaga kalkınca çarpıntım oluyorpaşacım sürekli yattığım zamanlarda benimde çok sızlıyordu bacaklarım.uzatamıyordum hiç hep kıvırıp yattığım için diyordum.sonra
yüksek bir yere koyarak uzatarak yatmaya başlayınca geçti şükür.bir de öyle dene istersen.
Allah gönlüne göre versin inşallah iyi haberler alırsın
4. hariç hepsi var :)
:2: :13: :18: :26:
Bu ne kıııı??? Hiç bişi anlamadım valla bacım
ilaç ne verse doktor bebem margon diye bir ilaç varmı rahim agzındakiler kullanıyor arda beye diyimde versin kabızlıgada iyi geliyormuş
sagol bebem
benim 3 bebegim öldü 4 hamileyim canım aynen dedigine katılıyorum
bu haftalarda normalmiş bebem araştırdın
allah razı olsun ayagımın altımda 2 mider 1 bebek yastıgı var yakalarım yukarıda ve öyle soluma yatıyorum devamlı yattıgımdanmı nedir gene ayaga kalkınca çarpıntım oluyor
sagolun kızlar çok açıklamalı olmuş ozaman ben norma bri paşayım anormal degil panik atak olunca böle olıuyor zaar
amin işşallah ocak anneleri diye gri faceyepaşam dualarım senınle bu sefer bebegıne kavusursun ınsalla cnm.
kızlar facede nasıl gırıyorsunuz kadınlar kulubu dıyoz cıkmıyor net olarak adresı yazarmısın
Bu ne kıııı??? Hiç bişi anlamadım valla bacım
kimse konuşmuyodu bende takıldım öle :)
Pasam gelmişşin hosgeldin o 5 belirtinin 5 ide var bende normalsin merak etme
amin işşallah ocak anneleri diye gri faceye
depresyona giridm bebem benim yabenim eşim eve gelmedi nerde bu adam yarın işe gidicek eve 5 gelicek ilkindiyi kılar çıkarım işşallah doktora bakalım:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?