2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
arkadaşlar merhaba bu gün itibari ile 6+0 hamileyim dr. gittik ultrasonda bebeğimi gördüm ama kalp atışları için dr. birşey söylemedi 2 hafta sonra gel dedi. kontrol edicez dedi kalp atışına bakıcaz dedi çok korkuyorum heycanda birşeyde soramadım fikri olan var mı çok korkuyorum kalp atışlarını duyamamaktan normal mı şimdi duymamam

Puhahahahahaaa cok güldüm pasa yaa bende kılcam namaz grusurz snra

korkma benimde öle oldu keseyi gördük okadar 15 gün sonra kalp atışını gördük sitres yapma yeter

Selam kizlar yarin ayrintili ultrasona gidicem insallah hersey yolundadir bebegim iyidir bu arada sizlerden yaptiran oldu mu ayrintili

ilaç ne verse doktor bebem margon diye bir ilaç varmı rahim agzındakiler kullanıyor arda beye diyimde versin kabızlıgada iyi geliyormuş

kullandıklarına göre vardır heralde. benim bildiğim bi ilaç değil. bakmak lazım. sen kabızlığım var de dr un sana uygun bir şey verir. éhastalık yoktur hasta vardır". her hastanın ilacı farklı olabilir.

Bi aksilik olsaydı söylerdi doktorun canım merak etme.

Orkidecim cok sevindim bi kız bi oglan haa Rabbim nazarlardan korusun minikle rini de senide

Rabbimin izniyle rahat ol bebegin iyi canimin ici ne derler yat aşşa dik ......... aynen dewam yatmaya bende aşiya gidecem yarin canim persembe randowum war rabbim bebislerimize saglik versin

selaaam kızlaaar. bu akşam dr kontrolüm vardı. veee bir kızım bir oğlum olacakmış inşallah

Yehoooooooo hayirli ugurlu olur insallah saglikli sihatli kucagimiza aliriz hepimiz

Canimmm kapizlik arada taş kesiliyor namissiz akintik herzaman war ama sukur tahlilde bise cikmadi benim gogsumun altintaki kaburgam ve sirtim agriyor bide bel fitigiyim balim yattimmi dakikalar aliyor geri kalkisim

Canim hayirli olsun bende 6 haftalik di ilk gittiğimde wajinal ultrason la kalp atışını dinledik ama senin dr gerekli önlemler gormedi demekki bidahakine inşallah tam emin olursunuz

Puhahahahahaaa cok güldüm pasa yaa bende kılcam namaz grusurz snra
geldim kzı anca benim gibi agır çekimde olan olunca
canım 6.5 haftada genelde duyuluyor keseyi gördüysen sorun yok 7 haftada gümbür gümbür duyarsın işşallah

1 adet şuurp 1 paket itil makattan 1 adette lagma verdi bebem kalsiyum ilaçı hem kasılmalara iyi geliyormuş hemde kapız sorunu ortadan kalkıyormuş

herşeyi yaradana bıraktım o ne eylerse gzüel eyler kardeşim yaradanın bildigi brişe varmı 3 melegimi yanına aldı bunu ban abagışlıcak inanıyorum ben her secdemde önce sizlere sonra kendime dua ediyorum inan sabah namazlarını kılmayı çok seviyourm insan huşu içinde inan oluyor yaradana okadar yakın hissediyorumki kendimi o seccadede otursam yetiyor eşimlede konuştum zaten herşeyi yapıyoruz elimden geldigi gibi yatıyorum hep evladımın canınaı brişey gelmesin diye kızımdada ömürümded hiç kalkmadım yerimden amam kader degilmiş yiyicegi ekmek yokmuş rabbim ne eylerse güzel eyle ne diyim pozitif olmaya çalışıyorum inan evladım için gzüel hayaller kuruyorum kaynanam dün geldi yattı bend e2 makin açamaşır yıkadı 2 kap yemek yaptı sabah evi temzileid gitti çarşamba gelicekmiş cumarteside ablam gelicek çok mutluyum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…