Kız valla işe yaramış baksana
geldim çok şükür sizlerdenn ayrı kalamaıdm allahta ayırmasın işşallah
ezan okunuyor namaız kılıyım gelicem bekle beniben gelene kadar üstüne hafif brişeyler giy beni ugraştırma suyuda ocaga koy
gitmedende espiride yaparmış paşa
arkadaşlar merhaba bu gün itibari ile 6+0 hamileyim dr. gittik ultrasonda bebeğimi gördüm ama kalp atışları için dr. birşey söylemedi 2 hafta sonra gel dedi. kontrol edicez dedi kalp atışına bakıcaz dediçok korkuyorum heycanda birşeyde soramadım fikri olan var mı çok korkuyorum kalp atışlarını duyamamaktan normal mı şimdi duymamam
korkma benimde öle oldu keseyi gördük okadar 15 gün sonra kalp atışını gördük sitres yapma yeter
ilaç ne verse doktor bebem margon diye bir ilaç varmı rahim agzındakiler kullanıyor arda beye diyimde versin kabızlıgada iyi geliyormuş
arkadaşlar merhaba bu gün itibari ile 6+0 hamileyim dr. gittik ultrasonda bebeğimi gördüm ama kalp atışları için dr. birşey söylemedi 2 hafta sonra gel dedi. kontrol edicez dedi kalp atışına bakıcaz dediçok korkuyorum heycanda birşeyde soramadım fikri olan var mı çok korkuyorum kalp atışlarını duyamamaktan normal mı şimdi duymamam
kullandıklarına göre vardır heralde. benim bildiğim bi ilaç değil. bakmak lazım. sen kabızlığım var de dr un sana uygun bir şey verir. éhastalık yoktur hasta vardır". her hastanın ilacı farklı olabilir.
Orkidecim cok sevindim bi kız bi oglan haa Rabbim nazarlardan korusun minikle rini de senide
Selam kizlar yarin ayrintili ultrasona gidicem insallah hersey yolundadir bebegim iyidir bu arada sizlerden yaptiran oldu mu ayrintili
kızlar ben geldim ne var ne yokyarın kontrolüm var saat 7 de bakalım doktor ne dicek bu arada rsikli haftalarıma giridm bacaklarım çok agrıyor benim ya birde rahime peser diye bri alet taktıya bakıcak uyum sagladımı saglamadımı ona göre rahim boyuna bakıp dikiş atıcak kanımca bugün afedersiniz basurum azdı totom acıyor ne yaptıysam geçmedi yarın doktora dicem bana kalsiyum ve basurum için ilaç versin olmuyor kardeşim okadarda dikkat ediyorum yok kardeşim basuru olan beni anlar çok fena agrı yapıyor
yarın büyük gün bakalım neler olucak rahim boyu aynımı kısalmışmı uzamışmı bakıcazdua eidnde bebegimi sag sgalim alayım kucagıma doktorum cinsiyetini derse ögrenicek yok demese süprüz yumurta olucak tek istegim yavrumu sag sgalim zamanında doguruyum eşimi üzmüyüm
selaaam kızlaaar. bu akşam dr kontrolüm vardı. veee bir kızım bir oğlum olacakmış inşallah
hayırlı dogumlar tatlım
facede yazdımda burdada kutluyum rabbim saglıklı kucagın alamayı nasip etsin
kızlar sizlere sorularım olucak cevaplayım
1-bacaklarınızıa agrı giriyormu ssızlıyormu
2-iç çamaşırınız ıslanıyormu
3- çok terliyormusunuz
4- yumurtanın akı gibi şeffat akıntı oluyormu
5- kabızlık şikayetleri olan varmı
cevap bekliyorum şıklar olarak cevaplar kabulümdür
Puhahahahahaaa cok güldüm pasa yaa bende kılcam namaz grusurz snra
canım 6.5 haftada genelde duyuluyor keseyi gördüysen sorun yok 7 haftada gümbür gümbür duyarsın işşallaharkadaşlar merhaba bu gün itibari ile 6+0 hamileyim dr. gittik ultrasonda bebeğimi gördüm ama kalp atışları için dr. birşey söylemedi 2 hafta sonra gel dedi. kontrol edicez dedi kalp atışına bakıcaz dediçok korkuyorum heycanda birşeyde soramadım fikri olan var mı çok korkuyorum kalp atışlarını duyamamaktan normal mı şimdi duymamam
kullandıklarına göre vardır heralde. benim bildiğim bi ilaç değil. bakmak lazım. sen kabızlığım var de dr un sana uygun bir şey verir. éhastalık yoktur hasta vardır". her hastanın ilacı farklı olabilir.
merhaba
bende 19 ağustosta yaptıracam doktor özel yerden istedi siz nerde yaptırıyorsunuz ?
ben şişli de bir yerde yaptıracam
Rabbimin izniyle rahat ol bebegin iyi canimin ici ne derler yat aşşa dik ......... aynen dewam yatmaya bende aşiya gidecem yarin canim persembe randowum war rabbim bebislerimize saglik versin
Yehoooooooo hayirli ugurlu olur insallah saglikli sihatli kucagimiza aliriz hepimiz
Canimmm kapizlik arada taş kesiliyor namissiz akintik herzaman war ama sukur tahlilde bise cikmadi benim gogsumun altintaki kaburgam ve sirtim agriyor bide bel fitigiyim balim yattimmi dakikalar aliyor geri kalkisim
Canim hayirli olsun bende 6 haftalik di ilk gittiğimde wajinal ultrason la kalp atışını dinledik ama senin dr gerekli önlemler gormedi demekki bidahakine inşallah tam emin olursunuz
Yehoooooooo hayirli ugurlu olur insallah saglikli sihatli kucagimiza aliriz hepimiz
nasılsınız sustunuz hamişler
canım male4sef girp oldum ben 3 gündür hapsurup duruyordum benim jelibon içerde zıplayım duruyorburnum akmaya başladı bir yaz gribi eksikti he
bu arad aeşim yoldaymış ben açmı aç gelsede yemek yesek be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?