herşeyi yaradana bıraktım o ne eylerse gzüel eyler kardeşim yaradanın bildigi brişe varmı 3 melegimi yanına aldı bunu ban abagışlıcak inanıyorum ben her secdemde önce sizlere sonra kendime dua ediyorum inan sabah namazlarını kılmayı çok seviyourm insan huşu içinde inan oluyoryaradana okadar yakın hissediyorumki kendimi o seccadede otursam yetiyor eşimlede konuştum zaten herşeyi yapıyoruz elimden geldigi gibi yatıyorum hep evladımın canınaı brişey gelmesin diye kızımdada ömürümded hiç kalkmadım yerimden amam kader degilmiş yiyicegi ekmek yokmuş rabbim ne eylerse güzel eyle ne diyim pozitif olmaya çalışıyorum inan evladım için gzüel hayaller kuruyorum kaynanam dün geldi yattı bend e2 makin açamaşır yıkadı 2 kap yemek yaptı sabah evi temzileid gitti çarşamba gelicekmiş cumarteside ablam gelicek çok mutluyum çok
kızlaaaaaar hepinize merhaba iyi akşamlar
evde oturmaktan patlamıştım artık,biliyosunuz.. Veeeeee çarşamba günü işe başlıyorummmmmm
Ayyyy cok mutlu oldum pufum ben 1 yldir issizim cok zor
yaaaa uufffff
regl'im yine düzensizleşti.. 2.düşüğümden sonraki ay normal olmuştu çok sevinmiştim ama bu ay gecikti yine, bugün 8.gün
yav düzene girmicek mi artık yaaaa
NOT : bu ay gebelik açısından umut çok az, çünkü test sonuçlarını bekliyorum diye dikkat ettik çoğunda, yinede bi ihtimal dün test yaptım.. Negatif çıktı..
selaaam kızlaaar. bu akşam dr kontrolüm vardı. veee bir kızım bir oğlum olacakmış inşallah
Canim ayrıntılı ultrason ne bana bi deyin hele 20 haftaligm simdi
Yerimm ben seni yeni is bebiş inşallah onumuzdeki ay troid test düşük nede ols
A biraz sitres war normal kuşum
ayrıntılı ultrasonu ( 4 boyutlu ultrason) Ankara'da çektirecek var mı arkadaşlar?
merhaba
2. düzey 4d ultrason istedi benden doktor bebeğin gelişmini ve bir problem olup oladığına bakılıyor
karaciğer böbrek onlar inceleniyor benim 3lü testte yaş riski yüksek çıktı amniyosentez istemedim o zaman doktor ayrıntılı ultarason yaptıralım dedi onun için yaptırıyom
ama ben ilk hamileliğimde de yaptırmıştım onda risk yoktu ama testlerde
birde renkli oluyor bu ayrıntılı ultrason bebeği çok güzel görüyorsun ben kızımda cd ye de çektirmiştim bunda da cd verecekler galiba
hehehe deli güldürdün beni
stres hep var anacım.. sırf bebek olayı içinde değil, günlük hayatta da oluyo..
Canim rabbim ne kismet ederse o iyiyi dileyelim biz herzaman.... benimde kaybim oldu hem eşim bana sinirlenince aldirdin sen diye kelimeler soledi an boswer konusup uzulecek cok sey var suan jeliyi mutlu et bakim teyzes i simdi oglusum karnimda kipir kipir galiba sana selami war:) aaaa hayret nasıl olduda kaynanan gelebildi? Ablann gelmesine cok sewindim canim
canım sen yine almışsın biz sadece bakıyoruzSekerlerim mobilyalardan bahsediyorsunuzda hep biz ole cilek milek yatak falan almadik wallahi hic aklimiza gelmedi oyun parki salincak aldik simdilik:) hepde kirmizi aldik oglusuma yatagi belki 2 yil sonra alirim dolap v.s v.s ama yinede bu aldiklarimi cocuk odasina yerlestirecegim
herkese günaydın güzell anneler............. dünden beri bebeğim kıpır kıpır maşallahşoktayım önceki seyirmeler hiç bişeymiş bunu farkettim tabi öyle her daim değil ama hiç değilse 6-7 defa hissettim dün bu sabah da var aynı durum........o güçlendikçe tekmeler de güçlenecek ayy ne keyifli yaa
anladım canım çıkmıştım görmedim pardonpaşa burda mısın ? daha önce 5 tane madde sıralamışsın ya bacak ağrısı hariç hepsi var bende, hele o yumurta akı akıntı baştan beri var, yumurtlama akıntım da öyle olurdu, ben siyah çamaşır giyiyorum bazen afedersin ciş gibi sıcak sıcak akıyor, bakıyorum rengi beyaz, şeffaf gibi
Günaydınnnnn arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?