2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canim rabbim ne kismet ederse o iyiyi dileyelim biz herzaman.... benimde kaybim oldu hem eşim bana sinirlenince aldirdin sen diye kelimeler soledi an boswer konusup uzulecek cok sey var suan jeliyi mutlu et bakim teyzes i simdi oglusum karnimda kipir kipir galiba sana selami war:) aaaa hayret nasıl olduda kaynanan gelebildi? Ablann gelmesine cok sewindim canim

kızlaaaaaar hepinize merhaba iyi akşamlar
evde oturmaktan patlamıştım artık,biliyosunuz.. Veeeeee çarşamba günü işe başlıyorummmmmm

yaaaa uufffff

regl'im yine düzensizleşti.. 2.düşüğümden sonraki ay normal olmuştu çok sevinmiştim ama bu ay gecikti yine, bugün 8.gün
yav düzene girmicek mi artık yaaaa

NOT : bu ay gebelik açısından umut çok az, çünkü test sonuçlarını bekliyorum diye dikkat ettik çoğunda, yinede bi ihtimal dün test yaptım.. Negatif çıktı..

Yerimm ben seni yeni is bebiş inşallah onumuzdeki ay troid test düşük nede ols
A biraz sitres war normal kuşum

Canim ayrıntılı ultrason ne bana bi deyin hele 20 haftaligm simdi

merhaba

2. düzey 4d ultrason istedi benden doktor bebeğin gelişmini ve bir problem olup oladığına bakılıyor
karaciğer böbrek onlar inceleniyor benim 3lü testte yaş riski yüksek çıktı amniyosentez istemedim o zaman doktor ayrıntılı ultarason yaptıralım dedi onun için yaptırıyom

ama ben ilk hamileliğimde de yaptırmıştım onda risk yoktu ama testlerde

birde renkli oluyor bu ayrıntılı ultrason bebeği çok güzel görüyorsun ben kızımda cd ye de çektirmiştim bunda da cd verecekler galiba

Yerimm ben seni yeni is bebiş inşallah onumuzdeki ay troid test düşük nede ols
A biraz sitres war normal kuşum

hehehe deli güldürdün beni
stres hep var anacım.. sırf bebek olayı içinde değil, günlük hayatta da oluyo..

Tamam anladim canım dr 15 inde butun organlarına bakacağım dedi :) goruyonmu bacim adam cahal muamelesi yapiyor :)

hehehe deli güldürdün beni
stres hep var anacım.. sırf bebek olayı içinde değil, günlük hayatta da oluyo..

Ya benim camişin aynisi olsa basinda oxaman napacaktin gidiklasakta gulmezdin bacim

bilsem çarşamba gene gelirim dedi dedim sitersen gelme bu yemekler ban ayeter dedim olsun dedi cumarteside gelicek akşam ablam sabah çıkıcek işşallah akşma benimle 29 kadar burda sonra annem eglicekti 15 sonra gelicekmiş eylülün dayımın oglunun dügünü varmışanlıcagın kaynanaya mahkumuz işin tuafı 15 eylülde rsikli haftalarım geçiyor işşallah yarın büyük gün kızlar ben çıkıyım dualarınız eksik etmeyin olurmu

paşa burda mısın ? daha önce 5 tane madde sıralamışsın ya bacak ağrısı hariç hepsi var bende, hele o yumurta akı akıntı baştan beri var, yumurtlama akıntım da öyle olurdu, ben siyah çamaşır giyiyorum bazen afedersin ciş gibi sıcak sıcak akıyor, bakıyorum rengi beyaz, şeffaf gibi

herkese günaydın güzell anneler............. dünden beri bebeğim kıpır kıpır maşallah şoktayım önceki seyirmeler hiç bişeymiş bunu farkettim tabi öyle her daim değil ama hiç değilse 6-7 defa hissettim dün bu sabah da var aynı durum........o güçlendikçe tekmeler de güçlenecek ayy ne keyifli yaa

canım sen yine almışsın biz sadece bakıyoruz
karar veremedik ne yapsak en sonunda çocuğu ortamıza alıp yatçaz bu gidişle

günaydın şekerim yaa ne güzel
bizimki dün göbek deliğimden çıkmaya çalıştı ama çıkamadı
geçen gün eşim de eliyle hissetti sıkıştığı yeri,biz o sevinçle çocuğu dürtükleyince içeri kaçtı
çok güldük yaa yerim ben onları

anladım canım çıkmıştım görmedim pardon bende beya zgiyiyourm sarı gelmeye başladı akıntım doktora diyimde smir alsın kültür idrar yapsın işşallah :18::18:
Günaydınnnnn arkadaşlar

günaydın bebem ben rüyamda doktora geç kalmışım nasıl oşuşturuyorum muayenesi degişmiş hastane olmuş kimi kşiileri gördüm namaz kılıyor :44::44:dicem diyorum kalabalıkta kılınır günahı yok yer bulunmadıysa diyorum kapılar duvarlar bembeyaz kalabalık çok gördüm rabbim haır etsin görüdgüm rüyayı işşallah bri tahta varmış onu sokuyorsun dogudgum adı yaşı yazıyorsun bebegin ne zaman doguruyorsun görüyordum ya ben ordayken 2 bayan yaptı 1 sunta tahtayı dar briyerden geçriidler 1.670 gram yazıyordu 7 aylık yazıyordu ah yazık diyorum bebek küçük nasıl yaşar acayipti yani rüya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…