herkese günaydın güzell anneler............. dünden beri bebeğim kıpır kıpır maşallahşoktayım önceki seyirmeler hiç bişeymiş bunu farkettim tabi öyle her daim değil ama hiç değilse 6-7 defa hissettim dün bu sabah da var aynı durum........o güçlendikçe tekmeler de güçlenecek ayy ne keyifli yaa
canım sen yine almışsın biz sadece bakıyoruz
karar veremedik ne yapsak en sonunda çocuğu ortamıza alıp yatçaz bu gidişle
günaydın şekerim yaa ne güzel
bizimki dün göbek deliğimden çıkmaya çalıştı ama çıkamadı
geçen gün eşim de eliyle hissetti sıkıştığı yeri,biz o sevinçle çocuğu dürtükleyince içeri kaçtı
çok güldük yaayerim ben onları
canım sen yine almışsın biz sadece bakıyoruz
karar veremedik ne yapsak en sonunda çocuğu ortamıza alıp yatçaz bu gidişle
günaydın şekerim yaa ne güzel
bizimki dün göbek deliğimden çıkmaya çalıştı ama çıkamadı
geçen gün eşim de eliyle hissetti sıkıştığı yeri,biz o sevinçle çocuğu dürtükleyince içeri kaçtı
çok güldük yaayerim ben onları
herkese günaydın güzell anneler............. dünden beri bebeğim kıpır kıpır maşallahşoktayım önceki seyirmeler hiç bişeymiş bunu farkettim tabi öyle her daim değil ama hiç değilse 6-7 defa hissettim dün bu sabah da var aynı durum........o güçlendikçe tekmeler de güçlenecek ayy ne keyifli yaa
Kıskançlıktan çatlamak üzereyim
Darısı başımıza inşallah
bugün neler olucek acaba çok heyecan sardı beni be
Kıskançlıktan çatlamak üzereyim
Darısı başımıza inşallah
amin canım bende şoktayım iki gündür düşün hareket olmasına rağmen hala eşime günde 10 kere iyidir sağlıklıdır değil mi diye sorabilen biriyim ben haftaya kontrol gitsemde rahatlasammm
Merak etme bişicik olmucak. Uyuyamadın sen bu gece dimi? Hissediyorum bak te burdan.
canım doktorum salı yada pazartesi görücem seni dedi bende gittim randevu almaya kıza dolu dedi deidm girmem lazım doktor rahimime alet taktı deidm bana yer yok dedi deidm paşam haydi görüyüm seni oakadr par averiyorsun keyfinimi beklicen bu kızınd edim eşime döndüm aynen lafım şu hayatım git arda beye söyle yer yokmuş hanım kabul etmiyormuş de dedim gidelim deyinde bakayım dedi 7 olurmu deidm olur dedi korku neler yaptıryor adama birde topragım olucek tokatlı hatun
benimki azıcık seyiriyor gibi o kadar. Dün gece onu da yapmadı, şu anda da hareket yok, çok endişeleniyorum böyle olunca:18:
canım doktorum salı yada pazartesi görücem seni dedi bende gittim randevu almaya kıza dolu dedi deidm girmem lazım doktor rahimime alet taktı deidm bana yer yok dedi deidm paşam haydi görüyüm seni oakadr par averiyorsun keyfinimi beklicen bu kızınd edim eşime döndüm aynen lafım şu hayatım git arda beye söyle yer yokmuş hanım kabul etmiyormuş de dedim gidelim deyinde bakayım dedi 7 olurmu deidm olur dedi korku neler yaptıryor adama birde topragım olucek tokatlı hatun
Doktor görücem deyince nasıl dolu diyebilirler, anlamadım ki hiç.
Neyse stres yapma, geçen benim de çok moralim bozuldu bir şeye çok ağladım hala pişman oluyorum bebeği üzdüm diye. Onları düşünmemiz lazım artık, rahat olmamız lazım.
anammm benimde kontrolüm var bugun öğlen 13,30 da detaylı ultrasona gircem dörtlü- test sonucunu alcam acayip heyecanlıyım,şeş beş bakıyom uyumadım bütün gece gerginim gerginnn.Sendende hayırlı haberler gelir inşallah toprağımm hadi kolay gele Allaha emanetolunnn:18::18::18:
kavun yada şekerli su yap iç limonatada olur bebem çukulata denedim benimkime tık yok amam kavunu seviyor
canım rahimime taktıgı alete bakıcak uyum saglarsa durucak yok saglamazsa rahimimi dikicek gene rahim boyum kısaldımı uzadımı bilemiyorum oynak karı gibi bir kısalıyor bri uzuyor uzasında ıksalmasın ya kısalırsa bebegimi kaybediyorum çünkü
Bi aksilik olsaydı söylerdi doktorun canım merak etme.
geldim kzı anca benim gibi agır çekimde olan olunca
canım 6.5 haftada genelde duyuluyor keseyi gördüysen sorun yok 7 haftada gümbür gümbür duyarsın işşallah
1 adet şuurp 1 paket itil makattan 1 adette lagma verdi bebem kalsiyum ilaçı hem kasılmalara iyi geliyormuş hemde kapız sorunu ortadan kalkıyormuş
geldim kzı anca benim gibi agır çekimde olan olunca
canım 6.5 haftada genelde duyuluyor keseyi gördüysen sorun yok 7 haftada gümbür gümbür duyarsın işşallah
1 adet şuurp 1 paket itil makattan 1 adette lagma verdi bebem kalsiyum ilaçı hem kasılmalara iyi geliyormuş hemde kapız sorunu ortadan kalkıyormuş
Yok ya benimkinde hiçbir şey işe yaramıyor. Sivilceleneceğim çikolata yiye yiye, bana mısın demiyor tembel kızçe.
Alahtan sık sık kontrole gidiyorum, kafayı yerim yoksa. Eşim de benim gibi, daha dün cumartesiyi beklemeden gitsek mi diyordu. Zaten geçen salı doktordaydık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?