2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
aferim sıpaya benimki seyiriyor daha tekme duymadım olsun seyirmesi bilem güzelyeterki beni bırakıp gitmeisn

allahım eşin nede sevinmiştir adam cagızinan çok isterdim erkeklerinde aanne olmasını hissetselerdi nede gzüel olurdu

Hareketli olacak minikler bellii.............. artık iyice hissettiğimiz zamanlar başlasa hem üzerimdeki evham stres kalkacak hem çok keyifli olacak eminim... bu hareketlerinde bile bu kadar heyecan yaptığımızaa göreee

Kıskançlıktan çatlamak üzereyim
Darısı başımıza inşallah

Kıskançlıktan çatlamak üzereyim
Darısı başımıza inşallah

amin canım bende şoktayım iki gündür düşün hareket olmasına rağmen hala eşime günde 10 kere iyidir sağlıklıdır değil mi diye sorabilen biriyim ben haftaya kontrol gitsemde rahatlasammm

kızlar gribim geçmedi ne yapsam hapşurup duruyorum :2::2::2:wc çıkıyıum diye büyük bir armud yedim bakalım ne olucak 3 bardak komposta içtim posasıyla kardeşim tık yok

amin canım bende şoktayım iki gündür düşün hareket olmasına rağmen hala eşime günde 10 kere iyidir sağlıklıdır değil mi diye sorabilen biriyim ben haftaya kontrol gitsemde rahatlasammm

benimki azıcık seyiriyor gibi o kadar. Dün gece onu da yapmadı, şu anda da hareket yok, çok endişeleniyorum böyle olunca:18:

Merak etme bişicik olmucak. Uyuyamadın sen bu gece dimi? Hissediyorum bak te burdan.

canım doktorum salı yada pazartesi görücem seni dedi bende gittim randevu almaya kıza dolu dedi deidm girmem lazım doktor rahimime alet taktı deidm bana yer yok dedi deidm paşam haydi görüyüm seni oakadr par averiyorsun keyfinimi beklicen bu kızınd edim eşime döndüm aynen lafım şu hayatım git arda beye söyle yer yokmuş hanım kabul etmiyormuş de dedim gidelim deyinde bakayım dedi 7 olurmu deidm olur dedi korku neler yaptıryor adama birde topragım olucek tokatlı hatun

Doktor görücem deyince nasıl dolu diyebilirler, anlamadım ki hiç.
Neyse stres yapma, geçen benim de çok moralim bozuldu bir şeye çok ağladım hala pişman oluyorum bebeği üzdüm diye. Onları düşünmemiz lazım artık, rahat olmamız lazım.

anammm benimde kontrolüm var bugun öğlen 13,30 da detaylı ultrasona gircem dörtlü- test sonucunu alcam acayip heyecanlıyım,şeş beş bakıyom uyumadım bütün gece gerginim gerginnn.Sendende hayırlı haberler gelir inşallah toprağımm hadi kolay gele Allaha emanetolunnn:18::18::18:

canım rahimime taktıgı alete bakıcak uyum saglarsa durucak yok saglamazsa rahimimi dikicek gene rahim boyum kısaldımı uzadımı bilemiyorum oynak karı gibi bir kısalıyor bri uzuyor uzasında ıksalmasın yakısalırsa bebegimi kaybediyorum çünkü

gerilim fon müzigini koydum ben çalmaya başladı bugün bri atlataydım içim rahat edicek ya riskli haftalara giridmya korkuyorum

kavun yada şekerli su yap iç limonatada olur bebem çukulata denedim benimkime tık yok amam kavunu seviyor

Yok ya benimkinde hiçbir şey işe yaramıyor. Sivilceleneceğim çikolata yiye yiye, bana mısın demiyor tembel kızçe.
Alahtan sık sık kontrole gidiyorum, kafayı yerim yoksa. Eşim de benim gibi, daha dün cumartesiyi beklemeden gitsek mi diyordu. Zaten geçen salı doktordaydık.

bu sefer bir şey olmayacak, ben çok inanıyorum. Zayıfladın da o kadar, korkma artık. Kendini yormamaya bak, yat uzan sadece.

günaydın annişler :)
biz dün doktora gittik ve benim de bir prensesim oluyormuş :)
çok mutluyum allah herkesin gönlüne göre versin:)

Bi aksilik olsaydı söylerdi doktorun canım merak etme.

saol canım yaa dr. herşey normal görünüyor tebrikler hamilesin diyince hüngür hüngüür ağladım :) 2 yıldır olmuyordu tedaviye başklamıştık ilk aydan sonra bıraktım iyice bunalıma girmiştim vazgeçtim kafamda bitirdim başka işlerle uğraşırken hamile olduğumu öğrendim hemde eşimin doğum gününde :)

Saolun kızlar birazda olsa yüreğime su serptiniz inş :)

İnş yavrumun kalbini gümbür gümbür duyarımm :) Saol canım yaaa

merak etme cicim biz evhamlıyız ya bizim bebeler iyice delirtcek bizi o yüzden böyle oluyo.Hiçbi şekerli halt bendede işe yaramıyo ultrasona girerken yarın kalıp çikolata yedim ki midem bulanıyo çikolata hiç yiyemem normalde,banamısın demedi öyle serilmiş yatıyodu minnoş kızım.Bugun ne ekşınlar yapacak bakalım allahtan sık gidiyoz doktora umarım bundan sonra ayda bir gel demez zaten beklemiyceğimide biliyo giderim 2 haftada bir bananee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…