ahhhh canıııım ben uyuyodum da bu hafta böyle sağol güzel dileklerin için...
biz seni teyzesi
ögrenmedik bebem benim için rahim boyu önemli onunla ugraştı canım detaylıya kadar ögrenmek istemiyorum yada doktorum kendi desin cinsiyetini habira soruyordum nankörlük yapmıyımd egilmi kızımd ayok oglumda
ya kzı ya oglan bilmiyim süprüz yumurta
aile sağlık merkezine gittim kızlar,,tetanoz aşımı oldum geldim... ben 2007 yılında elimi konserve ile kesmiştim o zamanda tetanoz olmuştum onu hatırlattım ebeye,,o zaman sana tek doz yeterli ikinciye gerek yok dedi.............sevindim,,çünkü daha önce vurulduğumda çok etkilenmiştim ağrı sızı vs... bugünde şimdiden başladı ağrısı buz koydum biraz şimdi işteyim bakalımmm
canım benim de sağ ayakta vardı yine hortladı ya nefret ediyorum
ayakkabıları çorapsız giymiyorum,işyerinde açık ayakkabı yasak o yüzden pamuklu çorapla giyebileceğim ayakkabı aldım
hem ayağım yanmıyo terlemiyo rahat ediyorum,terleynce kaşıntısı öldürüyo
ayaklarını yıkayınca mutlaka kurut ıslak kalmasın.bende bi sprey var korkuma kullanmıyorum
doktora sormak lazım.bu haftasonu gidicem bi sorayım sana da söylerim
evet canım yapsın işi kaynanam işinin adı ney vazgeçtim zaten yapmayakvn yarın gelecekmiş işte bırak kalsın işler,ütülerkocanın elbiseleri... yarın hallederler inşallah... tabii canım yattığın yerden gir internete rahat edersin.. canım benim yorulma sakın...
O zaman dr.u beklemek en güzeli paşam sağlıklı olsun,sağlıkla doğsun yeter zatenn
evett olabilir..ben iki tane kullanıyorum..
elevit ve demir ilacı
birde bu ay doktorum demir ilacımı değiştirdı.. içerisinde folik asit ve vitamin b12 de mevcut... gyno ferro sanol...
sen 5 çeşit ne kullanıyorsun?
kızlar benim size iki sorum olacak
tetanoz aşısını vurdurmak zorundamıyız?
detaylı ultrasonun yapılması gereken hafta nedir?
elevit, magnezyum,kalsiyum,demir ilacı ve balık yağı
canım selam,benim doktorum tetanoz aşısına gerek yok dedi,vurdurmayacağım.Dün detaylı ultrason oldum 19.haftamda sanırım 23üne kadar yapılıyo.
demir 3lü yaptırdığımda verdi bugünde magnezyum verdi hepsi iğrençya keşke hapları olsa
teşekkür ederim canım benim de doktorum karar senin dedi vurdursan da olur vurdurmasan da dedi
ben de kararsız kaldım :S
17 haftada gittim ben de diğer kontrolüm 21 haftada olacak sanırım o zaman yapılcak da o nedenle sormak istedim
geç kalmış olmam diye
rica ederim ne demk canım bencede 21.haftada yapacak demekki,artık hastaneler daha hijyenik dedi banada nasılsa bizde doğum yapcan o yüzden hiç gerek yok dedi,bana sormadı bile bende tamam dedim o yüzden yaptırmayıda düşünmüyorum,kardşeimde yaptırmamıştı 2 doğumundada.
ben geldim doktordan şimdi benim çocok annesi gibi zekiymiş doktor dedi 3lü temiz dedi mantarı dedim troysy krem var dedim spreyimde var kullansam olurmu dedim kullan dedi ssorun olmazmış
evet canım yapsın işi kaynanam işinin adı ney vazgeçtim zaten yapmayakarnımdaki önemli benim için o iyi olsun
kız söz müjdeyi ilk sana dicem sen halayla ilan edersin tememmi
detaylı ultrason 20. haftadan sonra yapılmaya başlanıyor diye biliyorum...kızlar benim size iki sorum olacak
tetanoz aşısını vurdurmak zorundamıyız?
detaylı ultrasonun yapılması gereken hafta nedir?
canım selam,benim doktorum tetanoz aşısına gerek yok dedi,vurdurmayacağım.Dün detaylı ultrason oldum 19.haftamda sanırım 23üne kadar yapılıyo.
banada aynen sana söylediklerini söyledi ama dedi şu da elini cam keser çivi batar bir şey olur o zaman vurulmak zorunda da kalabilirsin birde tetanoz vurulursa kordondan bebeğe aynı zaman da doğumdan sonra emzirdiğinde de bebeğe bağışıklık sağlıyor dedi tamamen bana bıraktı foruma bakıyorum genelde vurulmuş herkes hoş beni kimse daha sağlık ocağından da aramadı bilemedim :)
hoşgeldinn gözünaydın
eferimmmmmmm yol tozu gibi girdin gözümehahhhhh işte böyle ol,iş miş yapma sakın....
aşkolsunnn kız insan ilk bana söyler Eki Görüntüle 778524 Eki Görüntüle 778525
küstümmm
detaylı ultrason 20. haftadan sonra yapılmaya başlanıyor diye biliyorum...
doğum esnasında hem benim hemde bebeğimin sağlığı için, doktorum vurdurmamın yararlı olacağını söylemişti... doktorunla görüşmelisin...
hayırlı olsun canımmm benim görmüşsün bebişini.... nasıldı?
kayıt filan olcakmış sağlık ocağına bende yaptırmadım vaktim yok işten ne ara çıkıpta gitcem oraya.Aile hekimimi tanımıyom bile allah muhtaç etmesin,bilmiyorum canım karar senin kardeşin filan varsa onada sor sonra karar verirsin bu haftalarda yapılacakmış çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?