2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
merhaba hoşgeldin...
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh kızçene... hayırlı uğurlu olsun...

teşekkür ederim canım, valla her kontrole gittiğimizde poposunu dönüyordu bize, ama en sonuncuda bacaklarını açmış alın size der gibi gösterdi valla :)

Çok şükür Allahıma, inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelir dünyaya

hayırlı olsun tatlım bı kızımız daha oluyor

hadiii bakalım öyle olsun...

afiyet olsun jelimeeeee,şifa olsun inşallah....

yok ben hala çok sık çıkıyorum tuvalete, itiğim su bende kalmıyor gibi...iiyorum,giidyoruum... bugün nezle oldum sanırım burnum şırıl şırıl akıyor...terlemem ondan diye düşünüyorum....
yani şu son 1 aydır ardı ardına biri kesilmeden başka sebebple rahatsızlanıyorum..hayırlısı...

aminnnnn canım inşallah

bana 1 kere magnezyum verdi daha bugün başlıycam yeni oda demir ilacı gibi iğrençdir hatta dahada iğrenç çünkü toz ilaç

bebemm kullandığın demir ilacı şurup şeklinde mi? eğer şurup gibiyse kapsülü olanlar var..onları kullan..ne tadını alıyorsun nede mide bulandırıyor..gayet iyi onu dene...

canımcım merhaba,
çok geçmiş olsun sedayla sende bişiler dolaşıyo bi okutun üfletin vallahi sende dinlen bari iş yapma,bayramda yaptığına say.Gerçi şuan eminim çocuğun oldugu için evin hiç temizlenmemiş gibidr,ama ev işi nankör işte boşgeç dinlen sende.Geçmişler olsunnn

bana 1 kere magnezyum verdi daha bugün başlıycam yeni oda demir ilacı gibi iğrençdir hatta dahada iğrenç çünkü toz ilaç

Benim parmaklarıma kramp giriyor diye vermişti geçmedi 2 ye çıkardı ayak parmaklarımı aşağıya doğru büktüğümde kram giriyor ve parmaklarım öyle kalıyor bir süre

Kızlar herkese selam,
Uzun bir aradan sonra ancak yazacak vakit bulabildim. Benimdee oğlum olacak geçen hafta öğrendik çok güzel bir duyguymuş bu ya :)
Ben kız diyordum ama baba yok erkek diyordu içine doğmuş demek ki.
Hepiniz yavrularınızla Allah'a emanet olun. Ayrıca listede oğlumun olacağını belirtirseniz sevinirim.

Benim parmaklarıma kramp giriyor diye vermişti geçmedi 2 ye çıkardı ayak parmaklarımı aşağıya doğru büktüğümde kram giriyor ve parmaklarım öyle kalıyor bir süre

benim kasılma oluyo bide kalbimde acayip bişiler oluyo fenalık geliyo dedim bugün hamileliktenmiş bu ilacı iç düzelir dedi içtim şimdi arkadan birsürü şey yedim kuscak gibiyim uzanıyom koltukta

sağolasın canımmm benim... haklısın canım..dağınıklığı hmen topluyorum kızımın odası hariç çok şükür heryer düzenli...kızımın odasında oyuncakları heryere saılı..onuda babamızın gelmesine yakın topluyoruz,yoksa defalarca oyuncaklar her yana saçılıyor...

evt şurup iğrenç midem bulanıyo içince

canımm şurup sana eziyet olmasın ,hap ile değiştir.. bir arkadaşım şurubun iğrençliği yüzünden bırakmış,kullanmamış... hap olduğunu bilseydim kullanırdım dedi... bence sende şurubu bırak...işşkence etme kendine...

aile hekimine yazdırırım yarın çok iyi olur benim için magnezyumun hapı varmı peki

selam canım,hoşgeldin... pipilin hayırlı uğurlu olsun .nazar: Allah hepimize sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin..

Listteyi Pufpuff yapıyor ve Pufpuff okuyamayabilir, sen pufpuffa özel msj olarak atarsan listeye ekleyecektir...

şu 30 taneyi bitirince yazarlar yeni aldımya bugün adıneymiş o magnezyumun magvital 365mg benimki

MAGNESIOCARD (Film Tablet)
MAGNESIUM Diasporal (Pastil)

buarada yine şimdi nette okudum..gebe bir bayana doktoru magnezyum hapı yerine günde 1 şişe soda içmesini önermiş...marketlerde satılan sodalarda en yüksek magnezyum hangisinde varsa onun kullanmasını önermiş..bu konuuda da bilgin olsun..

çok sağol cnm iyi oldu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…