evet canım yapsın işi kaynanam işinin adı ney vazgeçtim zaten yapmayakarnımdaki önemli benim için o iyi olsun
kız söz müjdeyi ilk sana dicem sen halayla ilan edersin tememmi
kızlar benim size iki sorum olacak
tetanoz aşısını vurdurmak zorundamıyız?
detaylı ultrasonun yapılması gereken hafta nedir?
heheh tememetmemm miii sözünü unutmaaaa
Merhaba arkadaşlar,ben de şubat 2014 annesiyim gerçi biraz erken olursa ocak 2014 de olabilirimsize bişey danışmak istiyorum, haftaya 16 haftalık olucam da siz 16. Haftanızda dr kontrolüne gitmiş miydiniz,daha önce dr um 18/20 haftada üniversitede detaylı ultrasonunu yaptırırsın 6.aydan sonra bana gelirsin demişti ama 16. Haftada kontrol gerekmiyor mu, ayrıntılıyı 20. Haftada yaptırsam diyorum 1 ay var sonuçta merak ediyorum çok..
Merhaba arkadaşlar,ben de şubat 2014 annesiyim gerçi biraz erken olursa ocak 2014 de olabilirimsize bişey danışmak istiyorum, haftaya 16 haftalık olucam da siz 16. Haftanızda dr kontrolüne gitmiş miydiniz,daha önce dr um 18/20 haftada üniversitede detaylı ultrasonunu yaptırırsın 6.aydan sonra bana gelirsin demişti ama 16. Haftada kontrol gerekmiyor mu, ayrıntılıyı 20. Haftada yaptırsam diyorum 1 ay var sonuçta merak ediyorum çok..
ziyaretçiler sizlere el salllıyorum hadi gelinde muhabbetin dibine vuralım yok gelmem derseniz siz bilirsiniz bende teklif var ısrar yok
oh topik ban akaldı şöyle rahat halay çekeyim
Allah neşeni bozmasın paşa :))) bende girecem halay ama şu ikonları yapmayı bitürlü beceremiyorum :)) senin kıymetini bilmiyolar ben sana söliyim sen çok güçlü bir kadınsın.eltinede kv de uyuz oldum hayırsız insanlar.... neyse başka bi topicte okudum sanırım :)) kaç yaşındasın yaşını merak ettim Allah neşeni hiç bozmasın inşallah.
slm kızlar yenı carsıdan geldım ısten ızın aldım carsıya gıttım cok guzel ıkı ayakkabı aldım hamılelık bulızlerı aldım coook cici pantolon aldım genıs rahat rahat tunık tay aldım ve acık acıldım canımız sagolsn:==
Allah neşeni bozmasın paşa :))) bende girecem halay ama şu ikonları yapmayı bitürlü beceremiyorum :)) senin kıymetini bilmiyolar ben sana söliyim sen çok güçlü bir kadınsın.eltinede kv de uyuz oldum hayırsız insanlar.... neyse başka bi topicte okudum sanırım :)) kaç yaşındasın yaşını merak ettim Allah neşeni hiç bozmasın inşallah.
ben geldim doktordan şimdi benim çocok annesi gibi zekiymiş doktor dedi 3lü temiz dedi mantarı dedim troysy krem var dedim spreyimde var kullansam olurmu dedim kullan dedi ssorun olmazmış
ben kilo verdigim için almama gerek yok gebelik kıyafeti gibi giyerim
ayşe kayranasılsın bebem ne var ne yok
gözün aydın bebiş bende bakim aynı spreyse ben de kullanayım fena olmuş sağ ayağım soyulmuş hep yaaa
bizde bugün öğrendik cinsiyetini bebeğimizin benim hep hissettiğim gibi çıktı oğlumuz olacak
ALLAHIN izniyle sağlıklı hayırlı evlatlar hepimize inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?