2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Selam kızlar ya ben çok fazla takip edemiyorum artık herkes baya bi birbiriyle tanışmış sayilir galiba ama napıyım benim işim bitmiyor ki bir tanede oğlum var dünya Tatlısı ama biraz da yaramaz :)))

Benim bugün kontrolüm vardı, kızımı gördüm kocaman olmuş maşallah :) ama uyuyordu yüzünüde göremedik hiç. arada ayaklarını oynattı onlara baktık :)

maşallah nazar değmesin diyelim kucagımıza aldıgımız zaman da olur inşallah aynı bzde canım yüzünü göremedik gecen kontrolde inş haftya görürz ve cnsyetnide ögrenriz artık

maşallah nazar değmesin diyelim kucagımıza aldıgımız zaman da olur inşallah aynı bzde canım yüzünü göremedik gecen kontrolde inş haftya görürz ve cnsyetnide ögrenriz artık

inşallah. biz erken öğrendik 2,5 aylıktan beri kız gibi dedi. bugün yüzde yüz kız dedi. sizde öğrenirsiniz inşallah. :)

Selam kızlar ya ben çok fazla takip edemiyorum artık herkes baya bi birbiriyle tanışmış sayilir galiba ama napıyım benim işim bitmiyor ki bir tanede oğlum var dünya Tatlısı ama biraz da yaramaz :)))

a.selam canım allah bağışlasın .bnde fazla giremiyorum sende cocuk var normal bende olmamasna rağmen iş bitmiyor nedense

Hayırlı olsun canım benim de kızım olacak inşallah ben de en son iki hafta önce görmüştüm sen böyle yazinca ben de özledim kızımı iki hafta sonra kont var ben de o zaman görürüm artik:))

cnm kaynaNAN cok cHIL bı insanmıs gercekten rabbım sabır versın sana ben ıyı bı kaynana gormedım bu sana has degıl yanı benım kaynanada nısanlıyken cok cektırdı ben calısan kız ısterım hep oglum yorulmıcak ya dermıs bende calısıyorum ona ragmen cok cektırdı bana annem hep saygılı ol der kaynanam ıcın kaynanamda hep aılemı karalarda onlarla ılgılı laf sokardı nısanlıyken ogluma ev aldım demıs halbukı evbvı esım onceden almıs ama borcunu ben oduyom kırasınıda kaynanam alıyor kızlarınada hep benı karalıyor bende hakkkımı helal etmıyorum nısanlıken ıskelet gııb olmustum dertten resımlerımdede cok cırkınım hep ah ettım vallaha.

Hayırlı olsun canım benim de kızım olacak inşallah ben de en son iki hafta önce görmüştüm sen böyle yazinca ben de özledim kızımı iki hafta sonra kont var ben de o zaman görürüm artik:))

saolasın kuzum özlüyoruz inanki haklısın bu sefer gidişimde eşime söyleyip telfnla ceksin videosunu zaman gecmiyor ama sanki asker bekliyoruz

Senin adina üzüldüm canım gercekten sinir bozucu insan her gidisinde merak ediyor ama onlar bizim gozumuzden bakmadiklari icin duruma onlar sadece islerini yapıyor işte((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…