bizde bugün öğrendik cinsiyetini bebeğimizin benim hep hissettiğim gibi çıktı oğlumuz olacak
ALLAHIN izniyle sağlıklı hayırlı evlatlar hepimize inş
nasılsınız kızlar
iyiyiz tatlımm hareketlerni hissettcek zorlanıyorum ama çok şükür güzel bir duygu seni sormalı
Benim bugün kontrolüm vardı, kızımı gördüm kocaman olmuş maşallah :) ama uyuyordu yüzünüde göremedik hiç. arada ayaklarını oynattı onlara baktık :)
ben bebişimi göremedim gıcık doktor yüzünden benim doktorum olsaydı görürdüm bebişini
maşallah nazar değmesin diyelimkucagımıza aldıgımız zaman da olur inşallah aynı bzde canım yüzünü göremedik gecen kontrolde inş haftya görürz ve cnsyetnide ögrenriz artık
Selam kızlar ya ben çok fazla takip edemiyorum artık herkes baya bi birbiriyle tanışmış sayilir galiba ama napıyım benim işim bitmiyor ki bir tanede oğlum var dünya Tatlısı ama biraz da yaramaz :)))
sebep neydir peki canım niye göremdn
maşallah nazar değmesin diyelimkucagımıza aldıgımız zaman da olur inşallah aynı bzde canım yüzünü göremedik gecen kontrolde inş haftya görürz ve cnsyetnide ögrenriz artık
inşallah. biz erken öğrendik 2,5 aylıktan beri kız gibi dedi. bugün yüzde yüz kız dedi. sizde öğrenirsiniz inşallah. :)
21 evlendim bebem eşimde 24 dü aramızda 3 yaş var biz çok zor evlendik kaynanam olucak hatun beni hiç istemedi sebebi ben dışardan olmam hemde kilolu olmam bilimisin bilmem ben amasyalıyım amaysada çingene alevi çokkiloda varya eşim resmimi görmüş demişlerki kaynanam kız amasyadan ne kzı alıyorsun şöyle böyle demişler eşimde anne o alevid egil sünni hem olsa ne olucak ben onu seviyorum 5 vakit namaıznda aileside kendide demiş eşim kadın nuh dedi peygamnber dememiş beni görmeye geldiler bunlar eşime demiş kaynanam oglum vazgeç sana filancayı alalım demiş elşimde olurs ao olmazsa kimseyle evlenmem demiş ee demiş kilolu gröüdm koynuna alıp senmi yatıcan demiş ben yatıcam demiş hem kilolusa kilolu insan degilmi kilolu olanlar demiş neymiş dışardan beni aldıya acaba hırsızlıgı varmı eli egrimi vs denemedimi kaynanam denedi ben acaba haramaa bakarmıyım inan çok badireler atlattım dügün takılarımdan tutta çarşıda aldıklarına laf etti bana 4 dal taktılar babam 10 istedi 5 düştü para yok dediler 5 olsun kızımın kolundan çıkmasınd edi taktılar 4 adet 1 tane nanay gene sesimi çıkarmadım dünyanın borçunu bana ödettiler kolumdaki adana burmalarım hep gitti eltimi aldılar 8 dal bilerzik erkekkardeşinin kızıya ona anlı şanlı dügün yaptılar benim dügün paralarımı altıonlarımı dövüzlerimi aldılar eltimlerede eliyle verdi gözümün önünde ev yaptırıcaklardı al oglum bunlar siizn diye evede yardım ettiler neyse ayrım çok yaptıya hangi birini anlatayım ben şimdi sorsan beni daha çok seviyor ayı yavrusunu döverek severmiş o hesap benim anlamadıgım brişey var alevi olsun çingene olsun insanlar neden böyle benim çok alevi kürt arkadaşlarım var vallahi hepside birbirinden üstün annem gelri istanbula ne arar ne sorar eymen 15 aylık oldu daha oglanı canlı görmeid ben hakkımı helal etmemiyorum onun için ne bayramlarda kandilerde nede geldiginde hoş geldin dünür demez uyuz bugün öyleni kılıyorudm allahım sen panik atagım azdı namazda seccede kapandım rabbim ne olur emenetini taşıyorum yavaşlat kalp atısımı deidm bebegime brişey olucak diye selvat çeke çeke namazı sesli bagıra bagıra kıldım allah şükür geçti rabbim ne olur ben seni seviyorum sende beni sev beni yanlız bırakma dedim agladım
33 yaşındayım bebem
ne olucak benim bu panik atagım ya
Hayırlı olsun canım benim de kızım olacak inşallah ben de en son iki hafta önce görmüştüm sen böyle yazinca ben de özledim kızımı iki hafta sonra kont var ben de o zaman görürüm artik:))
ayın 1de 3lüyü yaptırmıştım o zaman bakılmış diye 1 eylülde görcekmişim doktorum olsaydı o konuşmadan hemen uzanın bebişe bakalım diyodu bugünkü gıcık bi doktordu 3lü sonucuna baktı okadar
ooo erken ögrenmşsin birde derler kız cocugu hemen belli omaz diye canım maşallah yaaa sevndm
kızlar kocamı işe yolladım bu gece oğluşumla yanlızım
bizimkinin bacakları hep açık. yüzünü saklıyor öbür her yer meydanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?