2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Boşver canım sen allaha havale et yanlarina kar kalacak saniyorlar kocan senin yanindaysa ki bence onemli olanda bu gerisi viz gelir eden bulur dünyası canım

üzüldüm canım ya anlıyorum seni aynısı bnmde oldu hayal kırıklıgına ugradım o günü heyecanla bekliyorsun olmayınca birdahaki konrolde görürsün bebeişini

Boşver canım sen allaha havale et yanlarina kar kalacak saniyorlar kocan senin yanindaysa ki bence onemli olanda bu gerisi viz gelir eden bulur dünyası canım

canım maalesef kımse anasını atmıyor yaslı ne dedıgını bılmıyor oluyo o bırsey deyınce. bız deyıncede saygıısz oluruz ben allaha havale ettım herseyı dedııgn gıbı

ne güzel bir duygu öle ya bizmkide sırtı dönüktü kaburgalarını saydık sadece göremedik fazla

her yerini çok merak ediyoruz, gün sayıyoruz görmek için. sıpalar istedikleri yerleri gösteriyolar sadece. neyse sağlıklı olsunlar inşallah'ta
doğdukları zaman doyasıya görürüz. gerçi doyulmaz evlada ama :)

canım eymen kim?

Bugün okadar aradım bi dr bulamadım mersinde ımcde ayfer hanım ekime kadar doluymuş yenişehirde fatma hanım vardı ayrılmış yeni hastanenin teli yok forum yaşamdakileri gözüm tutmadı atatıpa bakmadım kafam döndü yarın zaten denize gircez artık öbür güne giderim dra bebişim bi tekme atsa artk göbeğim kocaman oldu mayo bile giyemem valla

Wayyyyy anasini satayimda bari bi hayri dokunur parasini yerik:) ne zormus sorunlu bir ailenin ewladiyla ugrasmak 3 yildir konusmuyoz kaynanamlarla zaten ne dugune geldiler ne bise aldilar gerci hep anlattim ya bacilarim birak bi çöp almayi götümüzdeki donu siyirirlar nasil baş edecem bu herifle bilmiyorum allahim nasil dawranacagimi sasirdim 2 dir anasiyla konusuyor simdi benim herife haber gondertmiş gelsin fistik hakkini alsin benim herifde ona sewiniyo e benim saftirigim sen oraya yakacagin benzin parasi ve emegine yazik zaten biz o emege 2 cuwal aliriz ey allahim sewginin icine ediyim ya kendime minik guwenim olsa we uzulmicemi bilsem birakiverecem öküzü yarinda doktora gidecez sitres etti beni ve ewladimi iyi dawranayim bende erkek anasi olacam diyorumda ben bole ogluma yardim etmez hop tepeye gelirsem gelinde beni istemesin zaten bende ugrasmam ne yapayim benim saftirik hic bise dusunmuyo unuttu agladigimiz gunlerii ...benim gibi olanlara allah yardım etsin... suna bak yawrum kipir kipir bende keyif yok...

Ben demedimmi kocani ikna et gel sistem ti ergun esere bacim sabah gidecem ben bi gorunnn yaaaa

Caniminnnn iciii ben de kocamin ailesiyle aradi bozuk olduğu icin ne sorunlar yasiyorum herseyin acisini benden cikariyo pislik ...yine seninkiler dugune gelmis bana serefsiz (kaynana kayin babs) kapida paspas olsan yuzune tukurmeyiz dedin ama benim pisligin umrunda bile değil barisiyor ya2as yawas ben sinire kaldim yedi bitirdi beni nalet kendi benim cigerim ama acir insallah cani daha neler yasadikkkk bizzzz nelerrrr anlatsam uzunnn uzun lafda bitmez

Akşam 10 buçuk gibi kitap okurken uyuyup kalmışım. Bir rüya gördüm. rüyamda ben doğuma girmişim sezeryana uyutmuşlar beni. uyandığımda 8 tane bebeğin oldu diyorlar ilk dediğim şey eşime rüyamda nasıl bez alacağız bu kadar bebeğe. bakmaktan değilde bezden korkttum sanırım sonra beni bir odaya alıyolar. masa gibi bişeyin üstüne yatırmışlar bebekleri hepside iri iri kimi siyah saçlı kimisi sarı saçlı. ay diyorum hepsi benim bebeğim mi ne kadar tatlı bunlar diyorum. bir tanesini kucağıma alıyorum. sarı saçlı mavi gözlü çok tatlı bir kız. öpüyorum filan. sonra uyandım.Hamile kaldığımdan beri sabaha kadar çeşit çeşit rüya görüyorum. en ilginci buydu ama :) sizlerde rüya çok görüyomusunuz? :)

Kizzzzzz gulmekten bayildimmmmmmmmmm bacim bu ruyanin yorumu olsa olsa popo acikta kaldi ondan olabilir bacim bende yemekler hazırlarım bi türlü yiyemem sinir olurum sabah

hissedersin tatlım yaa 21. haftada başlıyor çoğu kişinin.. ben erken hissedenlerdenim seyirmeler çok erken başladı bu hafta artık ciddi ciddi hissediyorum tekmemi bunlar bilmiyorum ama çok güzell bişeyy... inşallah sende bu hafta başlarsın hissetmeyee
bu arada bende tatile gittim bayramda bırak mayoyu bikini giydim =) göbeğimde kocaman ama olsunnn çok tatlı güneşten korudum ve paraben içermeyen bebekler için olan 50 faktörlük krem kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…