cnm kaynaNAN cok cHIL bı insanmıs gercekten rabbım sabır versın sana ben ıyı bı kaynana gormedım bu sana has degıl yanı benım kaynanada nısanlıyken cok cektırdı ben calısan kız ısterım hep oglum yorulmıcak ya dermıs bende calısıyorum ona ragmen cok cektırdı bana annem hep saygılı ol der kaynanam ıcın kaynanamda hep aılemı karalarda onlarla ılgılı laf sokardı nısanlıyken ogluma ev aldım demıs halbukı evbvı esım onceden almıs ama borcunu ben oduyom kırasınıda kaynanam alıyor kızlarınada hep benı karalıyor bende hakkkımı helal etmıyorum nısanlıken ıskelet gııb olmustum dertten resımlerımdede cok cırkınım hep ah ettım vallaha.
ayın 1de 3lüyü yaptırmıştım o zaman bakılmış diye 1 eylülde görcekmişim doktorum olsaydı o konuşmadan hemen uzanın bebişe bakalım diyodu bugünkü gıcık bi doktordu 3lü sonucuna baktı okadar
bizimkinin bacakları hep açık. yüzünü saklıyor öbür her yer meydanda
Boşver canım sen allaha havale et yanlarina kar kalacak saniyorlar kocan senin yanindaysa ki bence onemli olanda bu gerisi viz gelir eden bulur dünyası canım
ne güzel bir duygu öle ya bizmkide sırtı dönüktü kaburgalarını saydık sadece göremedik fazla
Oyy cok uykum geldi yaa hamile kalmadan once bire ikiye kadar otururdum simdi tavuk gibi uykum geliyor(
iyiyiz çok şükür bebişimle sen nasılsın canım peki
tabiki normal daha erken 9 haftaya kadar beklemek lazım kalp atışı için ..............
canım eymen kim?21 evlendim bebem eşimde 24 dü aramızda 3 yaş var biz çok zor evlendik kaynanam olucak hatun beni hiç istemedi sebebi ben dışardan olmam hemde kilolu olmam bilimisin bilmem ben amasyalıyım amaysada çingene alevi çokkiloda varya eşim resmimi görmüş demişlerki kaynanam kız amasyadan ne kzı alıyorsun şöyle böyle demişler eşimde anne o alevid egil sünni hem olsa ne olucak ben onu seviyorum 5 vakit namaıznda aileside kendide demiş eşim kadın nuh dedi peygamnber dememiş beni görmeye geldiler bunlar eşime demiş kaynanam oglum vazgeç sana filancayı alalım demiş elşimde olurs ao olmazsa kimseyle evlenmem demiş ee demiş kilolu gröüdm koynuna alıp senmi yatıcan demiş ben yatıcam demiş hem kilolusa kilolu insan degilmi kilolu olanlar demiş neymiş dışardan beni aldıya acaba hırsızlıgı varmı eli egrimi vs denemedimi kaynanam denedi ben acaba haramaa bakarmıyım inan çok badireler atlattım dügün takılarımdan tutta çarşıda aldıklarına laf etti bana 4 dal taktılar babam 10 istedi 5 düştü para yok dediler 5 olsun kızımın kolundan çıkmasınd edi taktılar 4 adet 1 tane nanay gene sesimi çıkarmadım dünyanın borçunu bana ödettiler kolumdaki adana burmalarım hep gitti eltimi aldılar 8 dal bilerzik erkekkardeşinin kızıya ona anlı şanlı dügün yaptılar benim dügün paralarımı altıonlarımı dövüzlerimi aldılar eltimlerede eliyle verdi gözümün önünde ev yaptırıcaklardı al oglum bunlar siizn diye evede yardım ettiler neyse ayrım çok yaptıya hangi birini anlatayım ben şimdi sorsan beni daha çok seviyor ayı yavrusunu döverek severmiş o hesap benim anlamadıgım brişey var alevi olsun çingene olsun insanlar neden böyle benim çok alevi kürt arkadaşlarım var vallahi hepside birbirinden üstün annem gelri istanbula ne arar ne sorar eymen 15 aylık oldu daha oglanı canlı görmeid ben hakkımı helal etmemiyorum onun için ne bayramlarda ne kandilerde nede geldiginde hoş geldin dünür demez uyuz bugün öyleni kılıyorudm allahım sen panik atagım azdı namazda seccede kapandım rabbim ne olur emenetini taşıyorum yavaşlat kalp atısımı deidm bebegime brişey olucak diye selvat çeke çeke namazı sesli bagıra bagıra kıldım allah şükür geçti rabbim ne olur ben seni seviyorum sende beni sev beni yanlız bırakma dedim agladım
33 yaşındayım bebem
ne olucak benim bu panik atagım ya
Bugün okadar aradım bi dr bulamadım mersinde ımcde ayfer hanım ekime kadar doluymuş yenişehirde fatma hanım vardı ayrılmış yeni hastanenin teli yok forum yaşamdakileri gözüm tutmadı atatıpa bakmadım kafam döndü yarın zaten denize gircez artık öbür güne giderim dra bebişim bi tekme atsa artkgöbeğim kocaman oldu mayo bile giyemem valla
21 evlendim bebem eşimde 24 dü aramızda 3 yaş var biz çok zor evlendik kaynanam olucak hatun beni hiç istemedi sebebi ben dışardan olmam hemde kilolu olmam bilimisin bilmem ben amasyalıyım amaysada çingene alevi çokkiloda varya eşim resmimi görmüş demişlerki kaynanam kız amasyadan ne kzı alıyorsun şöyle böyle demişler eşimde anne o alevid egil sünni hem olsa ne olucak ben onu seviyorum 5 vakit namaıznda aileside kendide demiş eşim kadın nuh dedi peygamnber dememiş beni görmeye geldiler bunlar eşime demiş kaynanam oglum vazgeç sana filancayı alalım demiş elşimde olurs ao olmazsa kimseyle evlenmem demiş ee demiş kilolu gröüdm koynuna alıp senmi yatıcan demiş ben yatıcam demiş hem kilolusa kilolu insan degilmi kilolu olanlar demiş neymiş dışardan beni aldıya acaba hırsızlıgı varmı eli egrimi vs denemedimi kaynanam denedi ben acaba haramaa bakarmıyım inan çok badireler atlattım dügün takılarımdan tutta çarşıda aldıklarına laf etti bana 4 dal taktılar babam 10 istedi 5 düştü para yok dediler 5 olsun kızımın kolundan çıkmasınd edi taktılar 4 adet 1 tane nanay gene sesimi çıkarmadım dünyanın borçunu bana ödettiler kolumdaki adana burmalarım hep gitti eltimi aldılar 8 dal bilerzik erkekkardeşinin kızıya ona anlı şanlı dügün yaptılar benim dügün paralarımı altıonlarımı dövüzlerimi aldılar eltimlerede eliyle verdi gözümün önünde ev yaptırıcaklardı al oglum bunlar siizn diye evede yardım ettiler neyse ayrım çok yaptıya hangi birini anlatayım ben şimdi sorsan beni daha çok seviyor ayı yavrusunu döverek severmiş o hesap benim anlamadıgım brişey var alevi olsun çingene olsun insanlar neden böyle benim çok alevi kürt arkadaşlarım var vallahi hepside birbirinden üstün annem gelri istanbula ne arar ne sorar eymen 15 aylık oldu daha oglanı canlı görmeid ben hakkımı helal etmemiyorum onun için ne bayramlarda ne kandilerde nede geldiginde hoş geldin dünür demez uyuz bugün öyleni kılıyorudm allahım sen panik atagım azdı namazda seccede kapandım rabbim ne olur emenetini taşıyorum yavaşlat kalp atısımı deidm bebegime brişey olucak diye selvat çeke çeke namazı sesli bagıra bagıra kıldım allah şükür geçti rabbim ne olur ben seni seviyorum sende beni sev beni yanlız bırakma dedim agladım
33 yaşındayım bebem
ne olucak benim bu panik atagım ya
Akşam 10 buçuk gibi kitap okurken uyuyup kalmışım. Bir rüya gördüm. rüyamda ben doğuma girmişim sezeryana uyutmuşlar beni. uyandığımda 8 tane bebeğin oldu diyorlarilk dediğim şey eşime rüyamda nasıl bez alacağız bu kadar bebeğe. bakmaktan değilde bezden korkttum sanırım sonra beni bir odaya alıyolar. masa gibi bişeyin üstüne yatırmışlar bebekleri hepside iri iri kimi siyah saçlı kimisi sarı saçlı. ay diyorum hepsi benim bebeğim mi ne kadar tatlı bunlar diyorum. bir tanesini kucağıma alıyorum. sarı saçlı mavi gözlü çok tatlı bir kız. öpüyorum filan. sonra uyandım.Hamile kaldığımdan beri sabaha kadar çeşit çeşit rüya görüyorum. en ilginci buydu ama :) sizlerde rüya çok görüyomusunuz? :)
Bugün okadar aradım bi dr bulamadım mersinde ımcde ayfer hanım ekime kadar doluymuş yenişehirde fatma hanım vardı ayrılmış yeni hastanenin teli yok forum yaşamdakileri gözüm tutmadı atatıpa bakmadım kafam döndü yarın zaten denize gircez artık öbür güne giderim dra bebişim bi tekme atsa artkgöbeğim kocaman oldu mayo bile giyemem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?