- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
Wayyyyy anasini satayimda bari bi hayri dokunur parasini yerik:) ne zormus sorunlu bir ailenin ewladiyla ugrasmak 3 yildir konusmuyoz kaynanamlarla zaten ne dugune geldiler ne bise aldilar gerci hep anlattim ya bacilarim birak bi çöp almayi götümüzdeki donu siyirirlar nasil baş edecem bu herifle bilmiyorum allahim nasil dawranacagimi sasirdim 2 dir anasiyla konusuyor simdi benim herife haber gondertmiş gelsin fistik hakkini alsin benim herifde ona sewiniyo e benim saftirigim sen oraya yakacagin benzin parasi ve emegine yazik zaten biz o emege 2 cuwal aliriz ey allahim sewginin icine ediyim ya kendime minik guwenim olsa we uzulmicemi bilsem birakiverecem öküzü yarinda doktora gidecez sitres etti beni ve ewladimi iyi dawranayim bende erkek anasi olacam diyorumda ben bole ogluma yardim etmez hop tepeye gelirsem gelinde beni istemesin zaten bende ugrasmam ne yapayim benim saftirik hic bise dusunmuyo unuttu agladigimiz gunlerii ...benim gibi olanlara allah yardım etsin... suna bak yawrum kipir kipir bende keyif yok...
Akşam 10 buçuk gibi kitap okurken uyuyup kalmışım. Bir rüya gördüm. rüyamda ben doğuma girmişim sezeryana uyutmuşlar beni. uyandığımda 8 tane bebeğin oldu diyorlarilk dediğim şey eşime rüyamda nasıl bez alacağız bu kadar bebeğe. bakmaktan değilde bezden korkttum sanırım sonra beni bir odaya alıyolar. masa gibi bişeyin üstüne yatırmışlar bebekleri hepside iri iri kimi siyah saçlı kimisi sarı saçlı. ay diyorum hepsi benim bebeğim mi ne kadar tatlı bunlar diyorum. bir tanesini kucağıma alıyorum. sarı saçlı mavi gözlü çok tatlı bir kız. öpüyorum filan. sonra uyandım.Hamile kaldığımdan beri sabaha kadar çeşit çeşit rüya görüyorum. en ilginci buydu ama :) sizlerde rüya çok görüyomusunuz? :)
Günaydın yavrukuşlar
bu sabah dişlerimi fırçaladım midem bulandı ve yediklerimin hepsi boşa gitti :26:
geldim işyerinde de poaça yedim sağlıksız sağlıksız off
günaydınnnn içimde kıpırtılarla ben geldimm mmm
hoşgeldinizz canımm benim güzel miniğimdeee kahvaltı sonrası hareketlendi.sabah ve geceleri hareketler daha net galibaa. şimdide iş yerinde süt içiyorum zorlaya zorlayaa
ayy su ve yumurta benden uzak dursun yogurt ayran idare ediyorumm bende
ben eksik bişey kalsın istemediğim için yaptırdım ama daha önce 2007 yılında yaptırdığımdan tek doz yapıldı sadece.... ikinci doz yapılmayacak..... bugün yaptırdım ve ağrım var hafif de ateş............. maleseff kötüüyüm..
detaylı ultrason 20-24. hafta diye biliyorum benim dr. 20. haftada yapacağım dedii
Merhaba arkadaşlar,ben de şubat 2014 annesiyim gerçi biraz erken olursa ocak 2014 de olabilirimsize bişey danışmak istiyorum, haftaya 16 haftalık olucam da siz 16. Haftanızda dr kontrolüne gitmiş miydiniz,daha önce dr um 18/20 haftada üniversitede detaylı ultrasonunu yaptırırsın 6.aydan sonra bana gelirsin demişti ama 16. Haftada kontrol gerekmiyor mu, ayrıntılıyı 20. Haftada yaptırsam diyorum 1 ay var sonuçta merak ediyorum çok..
21 evlendim bebem eşimde 24 dü aramızda 3 yaş var biz çok zor evlendik kaynanam olucak hatun beni hiç istemedi sebebi ben dışardan olmam hemde kilolu olmam bilimisin bilmem ben amasyalıyım amaysada çingene alevi çokkiloda varya eşim resmimi görmüş demişlerki kaynanam kız amasyadan ne kzı alıyorsun şöyle böyle demişler eşimde anne o alevid egil sünni hem olsa ne olucak ben onu seviyorum 5 vakit namaıznda aileside kendide demiş eşim kadın nuh dedi peygamnber dememiş beni görmeye geldiler bunlar eşime demiş kaynanam oglum vazgeç sana filancayı alalım demiş elşimde olurs ao olmazsa kimseyle evlenmem demiş ee demiş kilolu gröüdm koynuna alıp senmi yatıcan demiş ben yatıcam demiş hem kilolusa kilolu insan degilmi kilolu olanlar demiş neymiş dışardan beni aldıya acaba hırsızlıgı varmı eli egrimi vs denemedimi kaynanam denedi ben acaba haramaa bakarmıyım inan çok badireler atlattım dügün takılarımdan tutta çarşıda aldıklarına laf etti bana 4 dal taktılar babam 10 istedi 5 düştü para yok dediler 5 olsun kızımın kolundan çıkmasınd edi taktılar 4 adet 1 tane nanay gene sesimi çıkarmadım dünyanın borçunu bana ödettiler kolumdaki adana burmalarım hep gitti eltimi aldılar 8 dal bilerzik erkekkardeşinin kızıya ona anlı şanlı dügün yaptılar benim dügün paralarımı altıonlarımı dövüzlerimi aldılar eltimlerede eliyle verdi gözümün önünde ev yaptırıcaklardı al oglum bunlar siizn diye evede yardım ettiler neyse ayrım çok yaptıya hangi birini anlatayım ben şimdi sorsan beni daha çok seviyor ayı yavrusunu döverek severmiş o hesap benim anlamadıgım brişey var alevi olsun çingene olsun insanlar neden böyle benim çok alevi kürt arkadaşlarım var vallahi hepside birbirinden üstün annem gelri istanbula ne arar ne sorar eymen 15 aylık oldu daha oglanı canlı görmeid ben hakkımı helal etmemiyorum onun için ne bayramlarda ne kandilerde nede geldiginde hoş geldin dünür demez uyuz bugün öyleni kılıyorudm allahım sen panik atagım azdı namazda seccede kapandım rabbim ne olur emenetini taşıyorum yavaşlat kalp atısımı deidm bebegime brişey olucak diye selvat çeke çeke namazı sesli bagıra bagıra kıldım allah şükür geçti rabbim ne olur ben seni seviyorum sende beni sev beni yanlız bırakma dedim agladım
33 yaşındayım bebem
ne olucak benim bu panik atagım ya
bu arada herkese günaydın.güzel anneler vee dünya tatlısı canıımmızın içi bebekleriii.. tetanoz yüzünden ağrılı sancılı bi gece geçirdim kolum hala felaket................. olsun artık beklediğimden iyiyim 5 yıl önce olduğumda yataktan kalkamamıştım buna da şükür....ne yapalımm .. en azından 2. dozu olmayacağımmm ohh
ben tetanozu ne zaman oldum hatırlamıyorum bile o kadar zaman geçmiş demekki üstünden
ağrı ve ateş için yapılcak bir şey var mı peki?
geçmiş olsun
normal de ben ayda bir gidiyorum kontrola haftaya göre değil herhangi bir sıkıntın yoksa zaten ayda bir çağrıyolar
bugüne kadar nasıl gitmiştiniz kontrollere?
paşam bebeğin için herşeyi unutmak zorundasın panik atak zordur eşimden biliyorum ama başa çıkılması kişiye bağlı bir hastalık
ve sen de güçlü bir kadınsın boşver kim ne dedediyse de geçmiş geçmiş de kalsın sen önündeki güzel günlerine
kuzuna bak eden ettiğini bulur bu dünyada
günaydın canım
sen beni daha çok korkutuyosuntetanoz konusunda kararsızım ve anlattıklarından sonra içimde panik
bebeğim bugün hiç hareket etmedi yaa:44:
ben tetanozu ne zaman oldum hatırlamıyorum bile o kadar zaman geçmiş demekki üstünden
ağrı ve ateş için yapılcak bir şey var mı peki?
geçmiş olsun
günaydın canım
sen beni daha çok korkutuyosuntetanoz konusunda kararsızım ve anlattıklarından sonra içimde panik
üzme tatlı canını...herkesin ailesi işte ne yaparsan yap hayatından çıkaramazsın.. sen mesafeni koru bırak eşin konuşsun bence hiç karışma bu defa sana bilenir.. bebiş kıpır kıpırsa sende kendinee gel herşeyi hissediyooo onlarrr
bu arada ben tetanoz aşısından 10-15 dk sonra buz koydum biraz üstüne o da rahatlattı beni aklınızda bulunsunn
bu arada herkese günaydın.güzel anneler vee dünya tatlısı canıımmızın içi bebekleriii.. tetanoz yüzünden ağrılı sancılı bi gece geçirdim kolum hala felaket................. olsun artık beklediğimden iyiyim 5 yıl önce olduğumda yataktan kalkamamıştım buna da şükür....ne yapalımm .. en azından 2. dozu olmayacağımmm ohh
Selaaaammmmm bacilar ve ewlatlariiii doktordan yeni geldim maşşallah sübhanllah ewlatcim 5 gun önden kosturuyor kilo olarak tosun dedi dr tütütü maşallah cok mutluyum terbiyesiz pipiyi salladi durdu tamam anladik dedik kapat yaaaa:) 5 eylulde seker yuklememiz warrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?