2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

üzme tatlı canını...herkesin ailesi işte ne yaparsan yap hayatından çıkaramazsın.. sen mesafeni koru bırak eşin konuşsun bence hiç karışma bu defa sana bilenir.. bebiş kıpır kıpırsa sende kendinee gel herşeyi hissediyooo onlarrr

bende görüyorum tuhaf tuhaf rüyalar ama bence senin ki çokkk güzell

Günaydın yavrukuşlar
bu sabah dişlerimi fırçaladım midem bulandı ve yediklerimin hepsi boşa gitti :26:
geldim işyerinde de poaça yedim sağlıksız sağlıksız off

bu arada herkese günaydın.güzel anneler vee dünya tatlısı canıımmızın içi bebekleriii.. tetanoz yüzünden ağrılı sancılı bi gece geçirdim kolum hala felaket................. olsun artık beklediğimden iyiyim 5 yıl önce olduğumda yataktan kalkamamıştım buna da şükür....ne yapalımm .. en azından 2. dozu olmayacağımmm ohh

Günaydın yavrukuşlar
bu sabah dişlerimi fırçaladım midem bulandı ve yediklerimin hepsi boşa gitti :26:
geldim işyerinde de poaça yedim sağlıksız sağlıksız off

kıyamam canım yaa bulantı hissedersen fırçalama dişleri naneli şeker,sakız idare et.. ben geceleri fırçalıyorum sabah kötüysem atlıyorum fırçalamayı.. çalışanların uzun uzadıya sağlıklı kahvaltı yapması zor malesef,,ben haftasonları dikkat ediyorum artık hafta içi zorr

ben tetanozu ne zaman oldum hatırlamıyorum bile o kadar zaman geçmiş demekki üstünden
ağrı ve ateş için yapılcak bir şey var mı peki?
geçmiş olsun

normal de ben ayda bir gidiyorum kontrola haftaya göre değil herhangi bir sıkıntın yoksa zaten ayda bir çağrıyolar
bugüne kadar nasıl gitmiştiniz kontrollere?

paşam bebeğin için herşeyi unutmak zorundasın panik atak zordur eşimden biliyorum ama başa çıkılması kişiye bağlı bir hastalık
ve sen de güçlü bir kadınsın boşver kim ne dedediyse de geçmiş geçmiş de kalsın sen önündeki güzel günlerine
kuzuna bak eden ettiğini bulur bu dünyada

günaydın canım
sen beni daha çok korkutuyosun tetanoz konusunda kararsızım ve anlattıklarından sonra içimde panik

üzerine alkollü pamuk iyi gelir (kolonya olabilir)

Canımm ebe ve dr. parol veya minoset alabilirsin dedi ama ben kullanmadım şükür iyiyim ağrı var ama olsun.. korkutmak istemedim tatlım kusura bakmaa,, o kadar değil ben daha önce konserve kapağı ile kestim elimi çok kan kaybettim o yüzden ağırdı bence.... şimdi ki sadece sol kolda bi ağrı ama dayanılmayacak bişey değil inan...ustune yatınca rahatsız etti o kadar.hafif ağrıya dayanılır bence acı eşiğin düşük değilsee.. korkma hiç canım sen...

Son düzenleme:
bu arada ben tetanoz aşısından 10-15 dk sonra buz koydum biraz üstüne o da rahatlattı beni aklınızda bulunsunn

Haklisin kuşum en iyi tepki gostermemek bende hemen belli ederim tawirlarimi nede olsa anasi da anadan anaya fark war kendimi sakinleştireyim diyorum bitürlü olmuyor.. biyolunu bulmaliyim yoksa dedigin gibi herif bana saracak

bu arada ben tetanoz aşısından 10-15 dk sonra buz koydum biraz üstüne o da rahatlattı beni aklınızda bulunsunn

Canimmm yapildi hicbirsey hissetmedim dokununca aciyor okadar dikkat et bazılarının cok agiri cektigini duydum yapacak bise yok dikkat et

merhaba

geçmiş olsun dünmü oldun tetanoz bana da sağlık ocağı ağustos gibi gel demişti ama doktor ağustos sonu eylül başı gibi yaptır aşını dedi diye bekliyorum çok ağrılımı oluyor korkuyorum bende ilk çocukta yaptırmamıştım şimdi 2 dozmu olacak?

Selaaaammmmm bacilar ve ewlatlariiii doktordan yeni geldim maşşallah sübhanllah ewlatcim 5 gun önden kosturuyor kilo olarak tosun dedi dr tütütü maşallah cok mutluyum terbiyesiz pipiyi salladi durdu tamam anladik dedik kapat yaaaa:) 5 eylulde seker yuklememiz warrr

gözün aydın canım maşallah tosuna

Yaaa uzun zamandır takip edemiyordum, şimdi konu da çok ilerlemiş ama bir aşı muhabbeti gördüm. Kaçıncı haftada yapılıyor ki bu aşı, ben şehir dışındayım üstelik telefonum da yanımda değil ki ebe aradığında ulaşsın ( aman bişi kaçırmayalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…