2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

benim doktorum 20 haftadan sonra dedi yani beşinci aya başladıktan sonra yaptır dedi ama sağlık ocağı ağustos başı gibi gel demişti ama henüz gitmedim aramadılarda daha bende bekliyorum eylül gibi yada ağustos sonu gibi gidecem yaptırmaya

Misacımmm nasıl doktor bulamadın Ne yapacaksın peki :44:

Sangocum o onun ailesi ne olursa olsun affedecektir, sen tabiri caizse el olduğun için affedemezsin.. ama annen baban olsa affedebilirdin bir süre sonra.. Allah ebeveynlerimize karşı sonsuz bir sevgi ve merhamet vermiş.. Üstünde durma, hamilesin sen de bebeğini üzme.. Bırak o evlat olarak üzerine düşeni yapsın.. bugün ailesine kin gütmemesi yarın karşısına çok büyük iyiliklerle çıkacaktır.. Sen üzerinde durma.. Kocanın yanında ol sadece ellerinin içine almalarına izin verme

en güzeli sakinleşmek özellikle bu dönemde üzme kendini hiçç...
bende ağrı yapanlardanım malesef yapacak bişey yok,,yine de buna da şükür buz vs. idare ediyoruz geçer bi iki güne sanırım

evet canım dün oldum.. hangi tarihte dedilerse o tarihte gidersin canımm.... aslında ağrı durumu kişiden kişiye değişiyor ben ağrı yaşayanlardanım ama benim bi arkadaşım hiç anlamadı diğeri hem ağrı hem ateş yaşadı... buzla filan hafiflettim ağrıyı istersen parol veya minosette alabilirsin dedi dr. ama gerek yok dayanılmayacak bişey olmadı..korkuya paniğe gerek yokk ben ağrı yaşadım deyince korktu arkadaşlar kimse etkilenmesin amann.. ben daha önce olmuştum 2007 de tetanoz onu hatırlatınca tek doz yaptılar bi daha olmayacak............ ama normalde iki doz canım...

Sağol demek ki bana daha çok varmış o zaman rahatladım :)

gözün aydın canım maşallah tosuna

Darisi hepinizin basina kuzu

Canim 20.haftada ilk dozu genelde bebegin hareketinin hissedildigi normal zaman 20.hafta oldugu icin boyle ama sen dr dediginden sasma guweniyosan wardir bir bildigi

Yaaaaa sedooomm haklisin tabi ama ana war anacik war demek adamda wazgecemiyor bunca yasadigimiz zorluga rağmen bide kawga onlarin kaynana beni suclayip duruyomuss ne deyim yaaa ben esimi buldugumda cok mutsuz melek gibiydi simdi olsu seytan ...a bu arada nasil saglicam bunu bilemiyorum bacim her yolu denedim bazende sabrim tastigi anlarda oluyo seda teysesi oglumun selami war kipir kipir heralde sanada sempati duydu hihihi:)

Aile sağlığı merkezindeki ebe bana 18. haftada yapacağım dedi ben usg ye göre 19. haftadayım hatta dolmak üzere dün oldum......... yani 18-21 haftalar arası yapılıyor canım seninde az kalmış

Seda teyzem doğru diyo anneeaaa diyo sana oğlum benim aferin ona Sangocum ben öz be öz babamla korkunç bir kavga ettim 12 haftalıktım sanırım o zaman.. Babamın bana ettiğini yedi cihan bir araya gelse edemezler.. Ve bebeği hiç düşünmemiştim.. Sadece sinirlenmiş ve ağlamıştım günlerce etkisini üstümden atmamıştım.. Sonra herşey durulduktan sonra kahverengi lekelenmelerim oldu.. Bu demek oluyordu ki önceden kanama geçirmişim.. Bebeğimi yok sayarak ben kendimi ve dolayısıyla onu üzdüm korkuttum neler yaşattım diye de pişman oldum sonra..

Bugün babama yine iyi davranıyorum, annem anneannemlerde bayramdan sonra kaldı bi kaç gün daha haftasonu gelecek, ben her akşam babamı bana alıyorum yediriyorum içiriyorum, cebine parasını koyuyorum.. Aslında yaptıklarını düşününce 1 krş bile vermemem gerek, kardeşim nefret eder mesela ölse bir gram üzülmez o derece.. Ama ben hep derim Allah var yukarda ya beni evladımla sınarsa.. Çok okudum çok araştırdım ana baba hakkını ne yaparlarsa yapsınlar biz onlara merhamet göstermek zorundaymışız.. Babam için değil kendim için merhamet gösteriyorum ben de, kendim için iyi davranıyorum.. Yarın öbürgün mahşerde benim değil babamın boynu bükülsün.. O düşünsün.. Sen de böyle düşünmeye çalış.. Sinirlenmemek, yüzde yüz anlayışla dolaşmak imkansız insan asla unutamıyor.. Ama kendi kendine bu durumla nasıl başa çıkacağını muhakkak öğrenirsin. Kocacın da bir kazık daha yiyince anasından anlar kime kaplan kime kedi olması gerektiğini, sadece zaman hayatım..

Oğluşuma da selam söyle

canım doğum tarihlerimiz aynı gibi sen hissediyomusun ki endişe yapıosun ben daha doğru düzgün bişi hissetmedim doktor 20. haftada hissedersin dedi

inşallah canım ben bişiler hissediomda anlam veremiom bide tekme falan yok yani bebişimi merak ediyorum bugün denize gidicem biraz ii gelir belki geceleri dönerken zorlanıom göbüşümüz iice çıktı valla:)

17. haftamın başında doktor miniğimize kız dedi.Yanılma payı varmıdır siz kaçıncı haftalarda öğrendiniz cinsiyetini değiştimi sonra yoksa yüzde yüz tuttumu ?

Ben demedimmi kocani ikna et gel sistem ti ergun esere bacim sabah gidecem ben bi gorunnn yaaaa

Benim kocanın dırdırıyla uğraşılmaz tatlişim odtü mezitlide öbürü bizim eve ters buldum ya şükür bebişimi çok özledim iple çekiom yarını 21 gün oldu görmeyeli:)

inşallah canım ben bişiler hissediomda anlam veremiom bide tekme falan yok yani bebişimi merak ediyorum bugün denize gidicem biraz ii gelir belki geceleri dönerken zorlanıom göbüşümüz iice çıktı valla:)

Misaaaaaaaaaa benimki de kıpırdamıyor hiç. Herkesinki ne güzel tekmeliyor, bizimkiler neden böyle. Bir rahatlayamadım ya

MRB KIZLAR YENI DRDAN geldım kesın kızım olacak yuppiiiiiiiiiiii:))))))))))))))))

zeynom gelıyor:)))))))

dr artı bı kan ılacı verdı 3lu teste gerek yok dedı. 20gun sonra ayrıntılı ultrasyona gırecem radyolojıden randevu aldım

denıze gırebılırsın dedı ısteıdıgını ye ıc ama suyu bok tuket dedı bole kızlar

slmmmmmm herkese

17. haftamın başında doktor miniğimize kız dedi.Yanılma payı varmıdır siz kaçıncı haftalarda öğrendiniz cinsiyetini değiştimi sonra yoksa yüzde yüz tuttumu ?

gözünüz aydın kızlarrrrrrrr.hayırlı uğurlu evlat olsunlar...

bana da 2 doktor oğlumuzun olacağını söylediler hayırlısı..oğlumuzun olacağını söylediklerinde 1. doktora gittiğimizde 16 haftalıktı diğerinde 17 haftalıktı...benim doktorum bazen kızların klitorisleri çıkıntılı olur bizleri yanıltabiir bir daha ki gelişinde kesinleşir dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…