canım tatlı bişeyler ye uzaa bilirsen 1 saat sol tarafına uzan
Yaaa uzun zamandır takip edemiyordum, şimdi konu da çok ilerlemiş ama bir aşı muhabbeti gördüm. Kaçıncı haftada yapılıyor ki bu aşı, ben şehir dışındayım üstelik telefonum da yanımda değil ki ebe aradığında ulaşsın( aman bişi kaçırmayalım...
Bugün okadar aradım bi dr bulamadım mersinde ımcde ayfer hanım ekime kadar doluymuş yenişehirde fatma hanım vardı ayrılmış yeni hastanenin teli yok forum yaşamdakileri gözüm tutmadı atatıpa bakmadım kafam döndü yarın zaten denize gircez artık öbür güne giderim dra bebişim bi tekme atsa artkgöbeğim kocaman oldu mayo bile giyemem valla
Wayyyyy anasini satayimda bari bi hayri dokunur parasini yerik:) ne zormus sorunlu bir ailenin ewladiyla ugrasmak 3 yildir konusmuyoz kaynanamlarla zaten ne dugune geldiler ne bise aldilar gerci hep anlattim ya bacilarim birak bi çöp almayi götümüzdeki donu siyirirlar nasil baş edecem bu herifle bilmiyorum allahim nasil dawranacagimi sasirdim 2 dir anasiyla konusuyor simdi benim herife haber gondertmiş gelsin fistik hakkini alsin benim herifde ona sewiniyo e benim saftirigim sen oraya yakacagin benzin parasi ve emegine yazik zaten biz o emege 2 cuwal aliriz ey allahim sewginin icine ediyim ya kendime minik guwenim olsa we uzulmicemi bilsem birakiverecem öküzü yarinda doktora gidecez sitres etti beni ve ewladimi iyi dawranayim bende erkek anasi olacam diyorumda ben bole ogluma yardim etmez hop tepeye gelirsem gelinde beni istemesin zaten bende ugrasmam ne yapayim benim saftirik hic bise dusunmuyo unuttu agladigimiz gunlerii ...benim gibi olanlara allah yardım etsin... suna bak yawrum kipir kipir bende keyif yok...
Haklisin kuşum en iyi tepki gostermemek bende hemen belli ederim tawirlarimi nede olsa anasi da anadan anaya fark war kendimi sakinleştireyim diyorum bitürlü olmuyor.. biyolunu bulmaliyim yoksa dedigin gibi herif bana saracak
Canimmm yapildi hicbirsey hissetmedim dokununca aciyor okadar dikkat et bazılarının cok agiri cektigini duydum yapacak bise yok dikkat et
merhaba
geçmiş olsun dünmü oldun tetanoz bana da sağlık ocağı ağustos gibi gel demişti ama doktor ağustos sonu eylül başı gibi yaptır aşını dedi diye bekliyorum çok ağrılımı oluyor korkuyorum bende ilk çocukta yaptırmamıştım şimdi 2 dozmu olacak?
benim doktorum 20 haftadan sonra dedi yani beşinci aya başladıktan sonra yaptır dedi ama sağlık ocağı ağustos başı gibi gel demişti ama henüz gitmedim aramadılarda daha bende bekliyorum eylül gibi yada ağustos sonu gibi gidecem yaptırmaya
gözün aydın canım maşallah tosuna
Yaaa uzun zamandır takip edemiyordum, şimdi konu da çok ilerlemiş ama bir aşı muhabbeti gördüm. Kaçıncı haftada yapılıyor ki bu aşı, ben şehir dışındayım üstelik telefonum da yanımda değil ki ebe aradığında ulaşsın( aman bişi kaçırmayalım...
Misacımmm nasıl doktor bulamadınNe yapacaksın peki :44:
Sangocum o onun ailesi ne olursa olsun affedecektir, sen tabiri caizse el olduğun için affedemezsin.. ama annen baban olsa affedebilirdin bir süre sonra.. Allah ebeveynlerimize karşı sonsuz bir sevgi ve merhamet vermiş.. Üstünde durma, hamilesin sen de bebeğini üzme.. Bırak o evlat olarak üzerine düşeni yapsın.. bugün ailesine kin gütmemesi yarın karşısına çok büyük iyiliklerle çıkacaktır.. Sen üzerinde durma.. Kocanın yanında ol sadece ellerinin içine almalarına izin verme
bebeğim bugün hiç hareket etmedi yaa:44:
Yaaaaa sedooomm haklisin tabi ama ana war anacik war demek adamda wazgecemiyor bunca yasadigimiz zorluga rağmen bide kawga onlarin kaynana beni suclayip duruyomuss ne deyim yaaa ben esimi buldugumda cok mutsuz melek gibiydi simdi olsu seytan ...a bu arada nasil saglicam bunu bilemiyorum bacim her yolu denedim bazende sabrim tastigi anlarda oluyo seda teysesi oglumun selami war kipir kipir heralde sanada sempati duydu hihihi:)
Bemnimki de
Geçen gün ortalığı ayağa kaldırdım hareket etmiyor diye, sonra azıcık pıt pıt yaptı. Herkesi de kızdırdım, o yüzden bu sefer uslu durmaya çalışıyorum ama içim içimi yiyor yine.
Benim kızım neden bu kadar tembel
Keşke aynı olsaydı, 21. haftamdayım bencanım doğum tarihlerimiz aynı gibi sen hissediyomusun ki endişe yapıosun ben daha doğru düzgün bişi hissetmedim doktor 20. haftada hissedersin dedi
Misacımmm nasıl doktor bulamadınNe yapacaksın peki :44:
Buldum canım odtünün hastanesine gitcem ay 4 hastaneyi aradım hepsi doluyduyarına aldım şükür randevuyu
ya kzlar bişi sorcam bu ara bende çarpıntı oluo tansiyonum normal nabızım 110 113 falan limonlu su içtim soluma yattım 88 e düştü merdiven çıkarken falan nefes nefese kalıom sizdede oluomu şuan rahatladım mesela demin nefesim yetmiodu
hissedersin tatlım yaa 21. haftada başlıyor çoğu kişinin.. ben erken hissedenlerdenim seyirmeler çok erken başladı bu hafta artık ciddi ciddi hissediyorum tekmemi bunlar bilmiyorum ama çok güzell bişeyy... inşallah sende bu hafta başlarsın hissetmeyee
bu arada bende tatile gittim bayramda bırak mayoyu bikini giydim =) göbeğimde kocaman ama olsunnn çok tatlıgüneşten korudum ve paraben içermeyen bebekler için olan 50 faktörlük krem kullandım
Ben demedimmi kocani ikna et gel sistem ti ergun esere bacim sabah gidecem ben bi gorunnn yaaaa
inşallah canım ben bişiler hissediomda anlam veremiom bide tekme falan yok yani bebişimi merak ediyorumbugün denize gidicem biraz ii gelir belki geceleri dönerken zorlanıom göbüşümüz iice çıktı valla:)
MRB KIZLAR YENI DRDAN geldım kesın kızım olacak yuppiiiiiiiiiiii:))))))))))))))))
zeynom gelıyor:)))))))
dr artı bı kan ılacı verdı 3lu teste gerek yok dedı. 20gun sonra ayrıntılı ultrasyona gırecem radyolojıden randevu aldım
denıze gırebılırsın dedı ısteıdıgını ye ıc ama suyu bok tuket dedı bole kızlar
17. haftamın başında doktor miniğimize kız dedi.Yanılma payı varmıdır siz kaçıncı haftalarda öğrendiniz cinsiyetini değiştimi sonra yoksa yüzde yüz tuttumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?