2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Misaaaaaaaaaa benimki de kıpırdamıyor hiç. Herkesinki ne güzel tekmeliyor, bizimkiler neden böyle. Bir rahatlayamadım ya

Sorma canım ya kafayı taktım iice bende kötü bişi getirmemeye çalışıyorum aklıma 11. Haftada bile bişiler hissediodum şimdi uyku moduna geçtik bizim bebişler merakta bıraktı valla sende bi dra görün bebişlerimiz iyi zaten öyle hissediom ama ses seda yok işte

canım çok bişey de yemedim aslında ama,tost ekmeği üzerine peynir ve domates koydum yedim
ama üzerine 1 koca bardak su içmiştim e haliyle mide doldu
allahtan bu sabah yumurta yememişim bi de onu yeseydim midemi de dışarı dökerdim
haftasonları güzel kahvaltı yapıyorum hafta içi işe gitmeden yumurta peynir domatesle geçiyo
günde 2 bardak süt içiyorum ona güveniyorum da yemiyorum pek bişey.

inşallah canım ben bişiler hissediomda anlam veremiom bide tekme falan yok yani bebişimi merak ediyorum bugün denize gidicem biraz ii gelir belki geceleri dönerken zorlanıom göbüşümüz iice çıktı valla:)

deniz inanılmaz rahatlatıyor ben çok keyif aldım bayram tatilinde keşke yeniden fırsat olsa da gitsemm bebeğin iyidir telaş yapmaa canımm

Kizzzzzz gulmekten bayildimmmmmmmmmm bacim bu ruyanin yorumu olsa olsa popo acikta kaldi ondan olabilir bacim bende yemekler hazırlarım bi türlü yiyemem sinir olurum sabah

eşimde aynı şeyi söyledi o yemekleri hele hiç sorma ne çeşit yemekler görüyorum rüyamda ama hiç yiyemiyorum dediğin gibi gördüğümle kalıyorum hep :)

canım doğum tarihlerimiz aynı gibi sen hissediyomusun ki endişe yapıosun ben daha doğru düzgün bişi hissetmedim doktor 20. haftada hissedersin dedi

daha erken canım dr. un doğru söylemiş şanslıysan biraz erken başlıyor mesela benim 18. haftada fazlasıyla hareket başladı 15. haftada seyirmeler vardı sadece... şimdi 19 dayız usg ye göre.... zaman var yani 21. haftaya kadar beklemeli ..

canım kızlar,bebek oynamıyo diye telaş yapmayın bu haftalarda bebek hareketleri çok tutarsız oluyomuş
yani bi oynuyo bi oynamıyo
hem de şöle bişey varmış anne uyanıkken hareket halinde olduğundan bebek uyuyomuş
ama anne uyuduğunda uyanıp bıcırdanıyomuş yani sizinkiler gece tepüklemiştir de hissetmemişsinizdir
doğunca da sallanınca uyumaya işte bu yüzden alışıyolarmış
bu arada bizimki dün içerde horon tepiyodu bugün kıçını bile kaldırmadı sanırım pek tık yok
ama dün işyerinde biraz lokum yedim ondan oldu heralde
telaş yapmayın no telaş no telaş yes bebek

Keşke aynı olsaydı, 21. haftamdayım ben
Seninkinin cinsiyeti ne? Kızsa endişelenme. Doktor bana bile daha hissedemezsin dedi geçen hafta.

canım yüzünü asma bence benim arkadaşımda,kardeşimde 20.hafta bitti hissetmeler başladı..bi arkadaşım 22. haftada.. hepsinin kız... benim biraz erken başladı hissetmeler kız olmasına rağmen....bende şaşırdım....... ama ben olmasaydı da telaş yapmazdım çünkü dr.lar normal diyor..............üzmeyin kendinizzii

Son düzenleme:

benim kızın normalde maşallahı var hep kıpır kıpır bugün ne olduysa pek kıpırdamadı diye endişelendim ama az önce bir kaç küçük kıpırtım oldu

benim doktorum 20. 22 haftadan sonra hissedilmeye başlar demişti, korkmayın kızlar ancak daha. kıpır kıpır onlar aslında ama bizler daha hissedemiyoruz. :)

Cok mutlu oldum şimdi özel olarak paşacımm tarafından halim hatrım soruldu kusura bakma yeni gördüm sen nasılsın ben cok iyim sükür panikatak cık zor paşa Allah yardımcın olsun annecimden biliyorum
halini hatrını sorun kız şu yavrunun
allah görüyor bebem boşver
canım eymen kim?
erkek kardeşimin oglu bebem ben koydum ismini
kız sen ne ka şirin olmuşundur koca göbüşünle
vallahi boşverdim giti bebem boşver kaynanam 11 geldi ban evde şimdi yemek temizlik yapıcam 6 günleri tutuyor yatıyor şimdi bakalım nazım geçerse ütüde yaptrıcam bakalım

unuttum gitti kuzun bebegim için saglıklı gelsinde kzılar benden bugün sarı akıntı geldisizlerdende geliyormu ara sıra geliyor ama

bende hafta içi peynir ekmek domates ve salatalıkla idare ediyorum bazen değişiyor yeşil zeytin ekleniyor,,krem peynirle yumurta yiyemiyorum hafta içi haftasonu yiyorum.. birde 2 bardak süt,, biri sabah biri gece.inşallah iyi besliyoruzdur bebeklerimiziii ..............

17. haftamın başında doktor miniğimize kız dedi.Yanılma payı varmıdır siz kaçıncı haftalarda öğrendiniz cinsiyetini değiştimi sonra yoksa yüzde yüz tuttumu ?

17. haftada netleşti bizimde %100 kız diye.. bu saatten sonra değişme payı yok benceee................12-13. haftalar olsa değişebilir ama 17. hafta net bence

Son düzenleme:

Canım benim de nefesim yetmiyor, bebiler yukarıya çıktılar, nefes egzersizleri yapmamız gerek ...

Ayy çok sevindimm ismiyle yaşasın canım benimmm.. İsmi zeynep mi olacak ne kadar güzel benim en çok sevdiğim isimlerden

kızalar 14 haftalık hamileyim pazartesi doktora gittim doktor normal herşey dedi.
bugün bacaklarımda şişler oluştu ödem gibi parmağımla bastırınca batıyor. aranızda benim gibi olan varmı yardım edin lütfen çok endişeleniyorum. kötü birşey yoktur dimi inşallah.
benim bebişim tüp bebek tedavisiyle oldu o yüzden daha fazla korkuyorum yardım edin lütfen

geçen hafta bile daha çok hissetmiştim..bu hafta bende hissedemiyorum...
Bir şeyler hisseder gibi oluyorum ama o kadar çok istiyorum ki hissetmeyi onların da psikolojik olduğunu düşünmeye başladım

İyidirler canım ya ama esaslı bir tekme yemedikçe huzura eremiyorum. Millet hissetmeyi geçtim karnının üstünden görmeye başlamış, eşleri bile hissediyor. Ben hala pıt yaptı, yaptı mı, bana mı öyle geldi diye geziyorum.

Seviyorum seni minikkelebek :)

Umarım öyledir canım. Ben de iki hafta daha telaşlanmadan durayım diyorum ama içim içimi yiyor.

kızlar hepinize merhaba, uzun zaman oldu giremedim, umarım herkes iyidir.
geçmiş bayramınızı da kutlarım bayaa bi gecikmeli olsa da

şöyle bir son sayfalara göz attım da:

valla birkaç gündür ben de özellikle ayak bileklerime bastırdığımda hafif bir şişlik olduğunu anlıyorum. hani şiş olunca, bastırdığın kısmın rengi beyazlaşır sonra normale döner ya öyle oluyor. ama benim işim sürekli oturarak, ayaklarımı da sandalyeden aşağı salladığım için oluyor, bir de havalar sıcak ondandır diye düşünüyorum.
ayaklarını ılık suya tutup yukarı kaldırıp yatarsan normale dönüyor bi dene istersen

ben de pıtır pıtır hissediyorum. allahım ne kadar güzel bir duygu. iyice iletişim kurmaya başladım kızımla. o oynadıkça ben de konuşuyorum, sanki daha fazla kıpırdıyor diye düşünüyorum...
dün akşam da maç izledik, kıpır kıpırdı, sesler hoşuna gidiyor galiba.

canım hissedemiyorum diyorsun ya, sana kendimce bulduğum ufak bir yöntemden bahsediyim.
ben otururken bacak bacak üstüne atıyorum, hafif de öne eğilince (ama çok hafif, fazla sıkıştırmayacak şekilde) kıpırdamaya başlıyor... anne yaa sıkıştım burda diyor herhalde sonra hemen düzeliyorum çok sıkıştırmıyorum

canım korkuya kapılma daha dr.a yeni gitmişsin... ödem başlayabiliyor bazen erken.. kilo sorunun var mıydı ?? birde tuz ve maden suyu tüketimini azalt .... hiç bişey yoktur Allah'ın izniyle ayaklarının altına yastık koyup uzan ayaklarını aşağıya sallama,bacak bacak üstüne atma Bol bol su iç.....

Son düzenleme:
ya kızlar kızıma bir isim bulamadım aslında eslem koycaktım fetvaya mail attım koyma demişler güzel bir isim öneriniz olursa paylaşırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…