Misaaaaaaaaaa benimki de kıpırdamıyor hiç. Herkesinki ne güzel tekmeliyor, bizimkiler neden böyle. Bir rahatlayamadım ya
Misaaaaaaaaaa benimki de kıpırdamıyor hiç. Herkesinki ne güzel tekmeliyor, bizimkiler neden böyle. Bir rahatlayamadım ya
kıyamam canım yaa bulantı hissedersen fırçalama dişleri naneli şeker,sakız idare et.. ben geceleri fırçalıyorum sabah kötüysem atlıyorum fırçalamayı.. çalışanların uzun uzadıya sağlıklı kahvaltı yapması zor malesef,,ben haftasonları dikkat ediyorum artık hafta içi zorr
inşallah canım ben bişiler hissediomda anlam veremiom bide tekme falan yok yani bebişimi merak ediyorumbugün denize gidicem biraz ii gelir belki geceleri dönerken zorlanıom göbüşümüz iice çıktı valla:)
Kizzzzzz gulmekten bayildimmmmmmmmmm bacim bu ruyanin yorumu olsa olsa popo acikta kaldi ondan olabilir bacim bende yemekler hazırlarım bi türlü yiyemem sinir olurum sabah
canım doğum tarihlerimiz aynı gibi sen hissediyomusun ki endişe yapıosun ben daha doğru düzgün bişi hissetmedim doktor 20. haftada hissedersin dedi
Keşke aynı olsaydı, 21. haftamdayım ben
Seninkinin cinsiyeti ne? Kızsa endişelenme. Doktor bana bile daha hissedemezsin dedi geçen hafta.
Bemnimki de
Geçen gün ortalığı ayağa kaldırdım hareket etmiyor diye, sonra azıcık pıt pıt yaptı. Herkesi de kızdırdım, o yüzden bu sefer uslu durmaya çalışıyorum ama içim içimi yiyor yine.
Benim kızım neden bu kadar tembel
Sorma canım ya kafayı taktım iice bende kötü bişi getirmemeye çalışıyorum aklıma 11. Haftada bile bişiler hissediodum şimdi uyku moduna geçtikbizim bebişler merakta bıraktı valla sende bi dra görün bebişlerimiz iyi zaten öyle hissediom ama ses seda yok işte
Cok mutlu oldum şimdi özel olarak paşacımm tarafından halim hatrım soruldu kusura bakma yeni gördüm sen nasılsın ben cok iyim sükür panikatak cık zor paşa Allah yardımcın olsun annecimden biliyorum
allah görüyor bebem boşvercnm kaynaNAN cok cHIL bı insanmıs gercekten rabbım sabır versın sana ben ıyı bı kaynana gormedım bu sana has degıl yanı benım kaynanada nısanlıyken cok cektırdı ben calısan kız ısterım hep oglum yorulmıcak ya dermıs bende calısıyorum ona ragmen cok cektırdı bana annem hep saygılı ol der kaynanam ıcın kaynanamda hep aılemı karalarda onlarla ılgılı laf sokardı nısanlıyken ogluma ev aldım demıs halbukı evbvı esım onceden almıs ama borcunu ben oduyom kırasınıda kaynanam alıyor kızlarınada hep benı karalıyor bende hakkkımı helal etmıyorum nısanlıken ıskelet gııb olmustum dertten resımlerımdede cok cırkınım hep ah ettım vallaha.
erkek kardeşimin oglu bebem ben koydum isminicanım eymen kim?
kız sen ne ka şirin olmuşundur koca göbüşünleBugün okadar aradım bi dr bulamadım mersinde ımcde ayfer hanım ekime kadar doluymuş yenişehirde fatma hanım vardı ayrılmış yeni hastanenin teli yok forum yaşamdakileri gözüm tutmadı atatıpa bakmadım kafam döndü yarın zaten denize gircez artık öbür güne giderim dra bebişim bi tekme atsa artkgöbeğim kocaman oldu mayo bile giyemem valla
vallahi boşverdim giti bebem boşver kaynanam 11 geldi ban evde şimdi yemek temizlik yapıcam 6 günleri tutuyor yatıyor şimdi bakalım nazım geçerse ütüde yaptrıcam bakalımCaniminnnn iciii ben de kocamin ailesiyle aradi bozuk olduğu icin ne sorunlar yasiyorum herseyin acisini benden cikariyo pislik ...yine seninkiler dugune gelmis bana serefsiz (kaynana kayin babs) kapida paspas olsan yuzune tukurmeyiz dedin ama benim pisligin umrunda bile değil barisiyor ya2as yawas ben sinire kaldim yedi bitirdi beni nalet kendi benim cigerim ama acir insallah cani daha neler yasadikkkk bizzzz nelerrrr anlatsam uzunnn uzun lafda bitmez
ben tetanozu ne zaman oldum hatırlamıyorum bile o kadar zaman geçmiş demekki üstünden
ağrı ve ateş için yapılcak bir şey var mı peki?
geçmiş olsun
normal de ben ayda bir gidiyorum kontrola haftaya göre değil herhangi bir sıkıntın yoksa zaten ayda bir çağrıyolar
bugüne kadar nasıl gitmiştiniz kontrollere?
paşam bebeğin için herşeyi unutmak zorundasın panik atak zordur eşimden biliyorum ama başa çıkılması kişiye bağlı bir hastalık
ve sen de güçlü bir kadınsın boşver kim ne dedediyse de geçmiş geçmiş de kalsın sen önündeki güzel günlerine
kuzuna bak eden ettiğini bulur bu dünyada
günaydın canım
sen beni daha çok korkutuyosuntetanoz konusunda kararsızım ve anlattıklarından sonra içimde panik
canım çok bişey de yemedim aslında ama,tost ekmeği üzerine peynir ve domates koydum yedim
ama üzerine 1 koca bardak su içmiştim e haliyle mide doldu
allahtan bu sabah yumurta yememişim bi de onu yeseydim midemi de dışarı dökerdim
haftasonları güzel kahvaltı yapıyorum hafta içi işe gitmeden yumurta peynir domatesle geçiyo
günde 2 bardak süt içiyorum ona güveniyorum da yemiyorum pek bişey.
17. haftamın başında doktor miniğimize kız dedi.Yanılma payı varmıdır siz kaçıncı haftalarda öğrendiniz cinsiyetini değiştimi sonra yoksa yüzde yüz tuttumu ?
Buldum canım odtünün hastanesine gitcem ay 4 hastaneyi aradım hepsi doluyduyarına aldım şükür randevuyu ya kzlar bişi sorcam bu ara bende çarpıntı oluo tansiyonum normal nabızım 110 113 falan limonlu su içtim soluma yattım 88
e düştü merdiven çıkarken falan nefes nefese kalıom sizdede oluomu şuan rahatladım mesela demin nefesim yetmiodu
MRB KIZLAR YENI DRDAN geldım kesın kızım olacak yuppiiiiiiiiiiii:))))))))))))))))
zeynom gelıyor:)))))))
dr artı bı kan ılacı verdı 3lu teste gerek yok dedı. 20gun sonra ayrıntılı ultrasyona gırecem radyolojıden randevu aldım
denıze gırebılırsın dedı ısteıdıgını ye ıc ama suyu bok tuket dedı bole kızlar
Bir şeyler hisseder gibi oluyorum ama o kadar çok istiyorum ki hissetmeyi onların da psikolojik olduğunu düşünmeye başladımgeçen hafta bile daha çok hissetmiştim..bu hafta bende hissedemiyorum...
İyidirler canım ya ama esaslı bir tekme yemedikçe huzura eremiyorum. Millet hissetmeyi geçtim karnının üstünden görmeye başlamış, eşleri bile hissediyor. Ben hala pıt yaptı, yaptı mı, bana mı öyle geldi diye geziyorum.Sorma canım ya kafayı taktım iice bende kötü bişi getirmemeye çalışıyorum aklıma 11. Haftada bile bişiler hissediodum şimdi uyku moduna geçtikbizim bebişler merakta bıraktı valla sende bi dra görün bebişlerimiz iyi zaten öyle hissediom ama ses seda yok işte
canım kızlar,bebek oynamıyo diye telaş yapmayın bu haftalarda bebek hareketleri çok tutarsız oluyomuş
yani bi oynuyo bi oynamıyo
hem de şöle bişey varmış anne uyanıkken hareket halinde olduğundan bebek uyuyomuş
ama anne uyuduğunda uyanıp bıcırdanıyomuşyani sizinkiler gece tepüklemiştir de hissetmemişsinizdir
doğunca da sallanınca uyumaya işte bu yüzden alışıyolarmış
bu arada bizimki dün içerde horon tepiyodu bugün kıçını bile kaldırmadı sanırım pek tık yok
ama dün işyerinde biraz lokum yedim ondan oldu heralde
telaş yapmayın no telaş no telaş yes bebek
Umarım öyledir canım. Ben de iki hafta daha telaşlanmadan durayım diyorum ama içim içimi yiyor.canım yüzünü asma bence benim arkadaşımda,kardeşimde 20.hafta bitti hissetmeler başladı..bi arkadaşım 22. haftada.. ikisininde kız... benim biraz erken başladı hissetmeler kız olmasına rağmen....bende şaşırdım....... ama ben olmasaydı da telaş yapmazdım çünkü dr.lar normal diyor..............üzmeyin kendinizzii
valla birkaç gündür ben de özellikle ayak bileklerime bastırdığımda hafif bir şişlik olduğunu anlıyorum. hani şiş olunca, bastırdığın kısmın rengi beyazlaşır sonra normale döner ya öyle oluyor. ama benim işim sürekli oturarak, ayaklarımı da sandalyeden aşağı salladığım için oluyor, bir de havalar sıcak ondandır diye düşünüyorum.kızalar 14 haftalık hamileyim pazartesi doktora gittim doktor normal herşey dedi.
bugün bacaklarımda şişler oluştu ödem gibi parmağımla bastırınca batıyor. aranızda benim gibi olan varmı yardım edin lütfen çok endişeleniyorum. kötü birşey yoktur dimi inşallah.
benim bebişim tüp bebek tedavisiyle oldu o yüzden daha fazla korkuyorum yardım edin lütfen
Bir şeyler hisseder gibi oluyorum ama o kadar çok istiyorum ki hissetmeyi onların da psikolojik olduğunu düşünmeye başladım
İyidirler canım ya ama esaslı bir tekme yemedikçe huzura eremiyorum. Millet hissetmeyi geçtim karnının üstünden görmeye başlamış, eşleri bile hissediyor. Ben hala pıt yaptı, yaptı mı, bana mı öyle geldi diye geziyorum.
Seviyorum seni minikkelebek :)
Umarım öyledir canım. Ben de iki hafta daha telaşlanmadan durayım diyorum ama içim içimi yiyor.
kızalar 14 haftalık hamileyim pazartesi doktora gittim doktor normal herşey dedi.
bugün bacaklarımda şişler oluştu ödem gibi parmağımla bastırınca batıyor. aranızda benim gibi olan varmı yardım edin lütfen çok endişeleniyorum. kötü birşey yoktur dimi inşallah.
benim bebişim tüp bebek tedavisiyle oldu o yüzden daha fazla korkuyorum yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?