2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Oyy çok güzel yöntem denicem hemen :)

allah razı olsun canım içimi rahatlattın maden suyunun zararlı olduğunu bilmiyordum
kilo sorunum var malasef şimdiden 3 kilo aldım bile

allah razı olsun canım içimi rahatlattın maden suyunun zararlı olduğunu bilmiyordum
kilo sorunum var malasef şimdiden 3 kilo aldım bile

maden suyu zararlı değil ama ödem olanlarda içilmemesi tavsiye ediliri çünkü maden suyu tamamen mineral tuzlardan oluşur.. yani çok içiyorsan azaltabilirsin.. en önemlisi ayaklarını yıkayıp yüksekte tutman...... kilo konusunda da yapacağın tek şey ekmeği azaltmak.............. hamur işi ve unlu mamüllerin hiç bir yararı yok bebeğe... canını sıkma hiç hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzz

çok şükür beslenmeme dikkat ediyorum ama midem yanınca maden suyu tüketiyordum. onu azaltmam iyi olacak anlaşılan sağolasın içimi çok rahatlattın inşallah bütün hamilelerde bizde bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza

kızzzz paşammm
ulennnn paşammm
seni iki dakika yalnız bırakmaya gelmiyor....hemen eski konular içinde kendini yiyip bitiriyorsun...ben sana demedimmi kim ne yaptıysa yaptı,geçmişte yaptı...bundan sonra geçmişe değil geleceğe bakacaksın...yok yok sen laftan anlamıyorsun uzun zaman oldu saçını tiftiklemeyeli...bak bakkk bana kızılcık sopamı çıkarttırtma falakaya yatırırım....

Allahım şu kızınnnnn kaynanasını ıslah et..üzmesin paşamıda jelimide....ahhhh yavrummm yaaa takma bunları kafana kapını çalmasın panik atağında...Allah yardımcın olsun üzülme artık...

bu şarkıyı mırıldan bakııımmmm

kemal sunal şarkı-1 - YouTube

Canım geçen aynı şey başıma geldi benim ayak bieklerim şişti nişanda ev içinde babet giyinmiştim ucu sivrydi biraz dedim topukluda değil ne olcak aman yarabbim ertesi gün ayak bileklerim davul gibiydi bastırınca çukur oluodu öle sonra ayağımı havaya dikip dinenince yavaş yavaş azaldı bebişe bi etkisi yokta anne sağlığı içindikat etmek gerekmiş kanımız 2 kat arttı ben sabahları kalkınca topukarım ağrıyo kan birikmesinden geçmiş olsun canım korkulacak bişi değil dikkat et kendine

yapılacakları söylersin oda elinden geldiğince yapar,takma kafana...

sarı akıntı konusunda ise bazen bende de oluyor..suyu azaltmışsın demekki..suyun miktarını arttır..korkma.. kahverengi-kırmızı akıntı-kaşıntı-koku olmadığı sürece korkma...

korkma biroğumuzun başına geliyor... sen yinede tuzu azaltmaya başla...zaten bir dahaki doktora gidişinde tuzu azaltmanı hatta bitirmeni söleyecektir..sen şimdiden başla tuzda şişkinliklerde önemli rol oynuyor..

sagol tatlım hep beraber bebıslerımızle saglıkla kavusuruz ınş

korkma biroğumuzun başına geliyor... sen yinede tuzu azaltmaya başla...zaten bir dahaki doktora gidişinde tuzu azaltmanı hatta bitirmeni söleyecektir..sen şimdiden başla tuzda şişkinliklerde önemli rol oynuyor..

tuzu abartılı yemiyorum zaten dikkat etmeye çalışıyorum.
ilgilendiğn için allah razı olsun içimi rahatlattınız.

neyse kızlar ben çıkıyım kaynanamdan azar yemiyim sonra görüşrüz

biz bile kızarız sana, yatman gerek... Yatarak rahimini uzatmış hatunsun sen.. Şimdi sonuçlar iyi çıkınca fazla saldın kendini.. Derhal yatağaaaaa derhal

Ödeme benziyor anlattığın tuzu kes diyecektir doktor, yediklerini bi düşün derim canım.

sagol tatlım tum bebıslerımız ınsalla ısmıyle yasar. evt adı zeynep olack ıns da ben zeynom dıyom:)) sen nasıl oldun? az gırıyorsun nete özletme kendını ama arıyom senı:)) sen ısım dusundumu??
bu arada sonsuz anlayısındada hayranım ya aferın vallaha senın gıblere sonsuzsaygın var. ben cok anlayıslı olamıyorum canımıı coook acıtanlara ama babndır sonucta tatlım kanın. bende annemle cok sorun yasadım ama annemdır derım ne dese yaparım kaynanalar yanı ell olunca pek kolay olmuyor unutmak mammlesef. bende ctsı yazlıga gıdecem kaynanaım yanına dedıgını yaptık ama 2 yada 3 gn kalırım ddım benımkıne 2 hafta ızınm var nerdese 8 aydırn babamı gormuyom ya mayısta ankaradaydık sonra kendı geldı 1.5 ay kaldı öle kuzu yanı bızı m gorumcelrde tam kadro ordamıs(((((((
kaynanam nekladr kalcnz dedı bende 2 yada 3 gunb dedımn aaa neden ıznınız mı yok dedı bende ondan deıl 8 aydır babamı gormuyom dedım susutu aramadı bıdahada....kocama dedım ben cok kalmam hatrın ıcın evt dedık dedım babakrız dıyo delı edıyo benı 3 gun lalır valızımı alır ben gıdıyom sen ıstıyosan kal derım vallaha.....ama ole oluncada bızımkılere nkus gıtmek ıstemıyomkı off kuzu.
ıns senın kaynana dertlerın yoktur cnm??????

tatlım cok haklısın sızınkılerde az degılmıs kocanıda bısver nekadr adı olsalarda annesı babası salla yanı bırak o gorussun ama sen tavrını koukı kıymetlı olsasın hatalarını anlasınlar cnm

Canımmm anlatmak istediğim şu, insan kendi ailesine kıyamıyor işte onun eşi de kıyamaz.. Kaynanayla sorunu olmayan mı var Ben direk kaynanamla muhatap olmuyorum ama kaynanam benim kocama biraz üvey evlat muamelesi yaptığı için şanslıyım. Eşim de çok kızıyor kaynanama ben de veriyorum coşkuyu.. Tek söyleyeceğim şey mesafeli olmak, ben mesela görüşürken can ciğer kuzu sarmasıyımdır kaynanamla, ama ayda 1 anca telefonla ararım belki aramam blie ben hastalandığımda nasıl olduğumu öğrenmek için eşimi arar mesela ama ben hiç takılmam.. Az muhabbet iyidir, çekemem kaynana vırvırı.. Çok bilir benimki deeee herşeyi bilir herşeye karışır, herşey onun istediği gibi olsun ister ammaaa yok öle yağmaaaaaaaa ahah

ver coşkuyu ver coşkuyu şanslısın aman aman bole olsun ne guzel uvey evlat gıbı ıyıdırrrrrr... bak bızımkı tek erkek kızım sonrada benım gııb olun ama ole olacana senınkı gıbı olsun dah ıyı. benım kaynanada herseyde fıkrını der sonrada ben bılmem der:!!!!!!!!!!!!!!!!!

seda valla tam kafa dengımsın dostum ahh kılometreler olmasa:))

eheh çok zordur canım yaa tahmin edebiliorum.. Ay evet makmacım yaaa teeeeee Türkiyenin diğer ucundayım beenn Bu arada benim prensesimin ismi belli.. Kimse beğenmiyor uyuz oluyorum ama umrumda değil, ZÜBEYDE olacak kısmetse... Zübeydem gelecek.. Zeynep, zehra, zübeyde bunlar fix isimlerimdi.. Arkadaşım var benden 6 hafta önce o Zehra koyuyor.. Erkek kardeşim de kızım olursa Zeynep koyucam adını dedi (Gerçi daha bekar ama olsun o da o ismi çok seviyor) Ben de enn çok Zübeyde yi istedim..

Kaynanam dahil kimse beğenmiyor, herkes ek isim koymak istiyor, modern isimler, almila, ceylin, duru gibi.. Ben istemiyorum koydurtmicam Allahtan eşimde anası sensin kız olursa sen koyacaksın demiştik zaten kimseye laf düşmez dedi sağolsun.. Erkek olsaydı eşim koycaktı, eşimi etkiliyorlar.. Erkek olsaydı da YAVUZ istiyorduk.. Yok Yavuzcan olsunmuş bilmemne. İlla con con yapacaklar çocuğumu Allahtan doktor kız dedi de konu kapandı..

Zübeydem doğsun, dinine, vatanına, milletine bağlı bir kadın olsun, hayırlı evlatlar doğursun Atam gibi.. İnşAllah.. O yüzden kim beğenmezse beğenmesin hiiçç takmıyorum Hatta gerzeğin biri erkek olursa da Ali Rıza mı koyacaksınız dedi.. Çok kalabalık bir bayram ziyaretindeydik ve eşimin amcasının aptal oğlu söyledi, ben onu bozacaktım da bozamadım büyükler vardı hep. Amaaa aklımda görecek gününü domuz:113: Evet Yavuz Ali koyacaktım o zamanda.. Ali benim rahmetli melek abimin adı ne var dicektim ona ama içimde kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…