ben de pıtır pıtır hissediyorum.allahım ne kadar güzel bir duygu. iyice iletişim kurmaya başladım kızımla. o oynadıkça ben de konuşuyorum, sanki daha fazla kıpırdıyor diye düşünüyorum...
dün akşam da maç izledik, kıpır kıpırdı,sesler hoşuna gidiyor galiba.
canım hissedemiyorum diyorsun ya, sana kendimce bulduğum ufak bir yöntemden bahsediyim.
ben otururken bacak bacak üstüne atıyorum, hafif de öne eğilince (ama çok hafif, fazla sıkıştırmayacak şekilde) kıpırdamaya başlıyor... anne yaa sıkıştım burda diyor herhaldesonra hemen düzeliyorum çok sıkıştırmıyorum
canım korkuya kapılma daha dr.a yeni gitmişsin... ödem başlayabiliyor bazen erken.. kilo sorunun var mıydı ?? birde tuz ve maden suyu tüketimini azalt tamamen .... hiç bişey yoktur Allah'ın izniyle ayaklarının altına yastık koyup uzan aykalarını aşağıya sallama
kızlar hepinize merhaba,uzun zaman oldu giremedim, umarım herkes iyidir.
geçmiş bayramınızı da kutlarım bayaa bi gecikmeli olsa da
şöyle bir son sayfalara göz attım da:
valla birkaç gündür ben de özellikle ayak bileklerime bastırdığımda hafif bir şişlik olduğunu anlıyorum. hani şiş olunca, bastırdığın kısmın rengi beyazlaşır sonra normale döner ya öyle oluyor. ama benim işim sürekli oturarak, ayaklarımı da sandalyeden aşağı salladığım için oluyor, bir de havalar sıcak ondandır diye düşünüyorum.
ayaklarını ılık suya tutup yukarı kaldırıp yatarsan normale dönüyorbi dene istersen
canım bende aynı senin bahsettiğin gibi oldum. tavsiyelerin için sağol içimi rahatlattın :)
allah razı olsun canım içimi rahatlattın maden suyunun zararlı olduğunu bilmiyordum
kilo sorunum var malasef şimdiden 3 kilo aldım bile
maden suyu zararlı değil ama ödem olanlarda içilmemesi tavsiye ediliri çünkü maden suyu tamamen mineral tuzlardan oluşur.. yani çok içiyorsan azaltabilirsin.. en önemlisi ayaklarını yıkayıp yüksekte tutman...... kilo konusunda da yapacağın tek şey ekmeği azaltmak.............. hamur işi ve unlu mamüllerin hiç bir yararı yok bebeğe... canını sıkma hiç hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzz
21 evlendim bebem eşimde 24 dü aramızda 3 yaş var biz çok zor evlendik kaynanam olucak hatun beni hiç istemedi sebebi ben dışardan olmam hemde kilolu olmam bilimisin bilmem ben amasyalıyım amaysada çingene alevi çokkiloda varya eşim resmimi görmüş demişlerki kaynanam kız amasyadan ne kzı alıyorsun şöyle böyle demişler eşimde anne o alevid egil sünni hem olsa ne olucak ben onu seviyorum 5 vakit namaıznda aileside kendide demiş eşim kadın nuh dedi peygamnber dememiş beni görmeye geldiler bunlar eşime demiş kaynanam oglum vazgeç sana filancayı alalım demiş elşimde olurs ao olmazsa kimseyle evlenmem demiş ee demiş kilolu gröüdm koynuna alıp senmi yatıcan demiş ben yatıcam demiş hem kilolusa kilolu insan degilmi kilolu olanlar demiş neymiş dışardan beni aldıya acaba hırsızlıgı varmı eli egrimi vs denemedimi kaynanam denedi ben acaba haramaa bakarmıyım inan çok badireler atlattım dügün takılarımdan tutta çarşıda aldıklarına laf etti bana 4 dal taktılar babam 10 istedi 5 düştü para yok dediler 5 olsun kızımın kolundan çıkmasınd edi taktılar 4 adet 1 tane nanay gene sesimi çıkarmadım dünyanın borçunu bana ödettiler kolumdaki adana burmalarım hep gitti eltimi aldılar 8 dal bilerzik erkekkardeşinin kızıya ona anlı şanlı dügün yaptılar benim dügün paralarımı altıonlarımı dövüzlerimi aldılar eltimlerede eliyle verdi gözümün önünde ev yaptırıcaklardı al oglum bunlar siizn diye evede yardım ettiler neyse ayrım çok yaptıya hangi birini anlatayım ben şimdi sorsan beni daha çok seviyor ayı yavrusunu döverek severmiş o hesap benim anlamadıgım brişey var alevi olsun çingene olsun insanlar neden böyle benim çok alevi kürt arkadaşlarım var vallahi hepside birbirinden üstün annem gelri istanbula ne arar ne sorar eymen 15 aylık oldu daha oglanı canlı görmeid ben hakkımı helal etmemiyorum onun için ne bayramlarda ne kandilerde nede geldiginde hoş geldin dünür demez uyuz bugün öyleni kılıyorudm allahım sen panik atagım azdı namazda seccede kapandım rabbim ne olur emenetini taşıyorum yavaşlat kalp atısımı deidm bebegime brişey olucak diye selvat çeke çeke namazı sesli bagıra bagıra kıldım allah şükür geçti rabbim ne olur ben seni seviyorum sende beni sev beni yanlız bırakma dedim agladım
33 yaşındayım bebem
ne olucak benim bu panik atagım ya
kızalar 14 haftalık hamileyim pazartesi doktora gittim doktor normal herşey dedi.
bugün bacaklarımda şişler oluştu ödem gibi parmağımla bastırınca batıyor. aranızda benim gibi olan varmı yardım edin lütfen çok endişeleniyorum. kötü birşey yoktur dimi inşallah.
benim bebişim tüp bebek tedavisiyle oldu o yüzden daha fazla korkuyorum yardım edin lütfen
halini hatrını sorun kız şu yavrunun
allah görüyor bebem boşver
erkek kardeşimin oglu bebem ben koydum ismini
kız sen ne ka şirin olmuşundur koca göbüşünle
vallahi boşverdim giti bebem boşver kaynanam 11 geldi ban evde şimdi yemek temizlik yapıcam 6 günleri tutuyor yatıyor şimdi bakalım nazım geçerse ütüde yaptrıcam bakalım
unuttum gitti kuzun bebegim için saglıklı gelsinde kzılar benden bugün sarı akıntı geldisizlerdende geliyormu ara sıra geliyor ama
kızalar 14 haftalık hamileyim pazartesi doktora gittim doktor normal herşey dedi.
bugün bacaklarımda şişler oluştu ödem gibi parmağımla bastırınca batıyor. aranızda benim gibi olan varmı yardım edin lütfen çok endişeleniyorum. kötü birşey yoktur dimi inşallah.
benim bebişim tüp bebek tedavisiyle oldu o yüzden daha fazla korkuyorum yardım edin lütfen
slmmmmmm herkese
gözünüz aydın kızlarrrrrrrr.hayırlı uğurlu evlat olsunlar...
bana da 2 doktor oğlumuzun olacağını söylediler hayırlısı..oğlumuzun olacağını söylediklerinde 1. doktora gittiğimizde 16 haftalıktı diğerinde 17 haftalıktı...benim doktorum bazen kızların klitorisleri çıkıntılı olur bizleri yanıltabiir bir daha ki gelişinde kesinleşir dedi..
sagol tatlım hep beraber bebıslerımızle saglıkla kavusuruz ınş
korkma biroğumuzun başına geliyor... sen yinede tuzu azaltmaya başla...zaten bir dahaki doktora gidişinde tuzu azaltmanı hatta bitirmeni söleyecektir..sen şimdiden başla tuzda şişkinliklerde önemli rol oynuyor..
neyse kızlar ben çıkıyım kaynanamdan azar yemiyim sonra görüşrüz
Canım benim de nefesim yetmiyor, bebiler yukarıya çıktılar, nefes egzersizleri yapmamız gerek ...
Ayy çok sevindimm ismiyle yaşasın canım benimmm.. İsmi zeynep mi olacak ne kadar güzel benim en çok sevdiğim isimlerden
sagol tatlım tum bebıslerımız ınsalla ısmıyle yasar. evt adı zeynep olack ıns da ben zeynom dıyom:)) sen nasıl oldun? az gırıyorsun nete özletme kendını ama arıyom senı:)) sen ısım dusundumu??
bu arada sonsuz anlayısındada hayranım ya aferın vallaha senın gıblere sonsuzsaygın var. ben cok anlayıslı olamıyorum canımıı coook acıtanlara ama babndır sonucta tatlım kanın. bende annemle cok sorun yasadım ama annemdır derım ne dese yaparım kaynanalar yanı ell olunca pek kolay olmuyor unutmak mammlesef. bende ctsı yazlıga gıdecem kaynanaım yanına dedıgını yaptık ama 2 yada 3 gn kalırım ddım benımkıne 2 hafta ızınm var nerdese 8 aydırn babamı gormuyom ya mayısta ankaradaydık sonra kendı geldı 1.5 ay kaldı öle kuzu yanı bızı m gorumcelrde tam kadro ordamıs(((((((
kaynanam nekladr kalcnz dedı bende 2 yada 3 gunb dedımn aaa neden ıznınız mı yok dedı bende ondan deıl 8 aydır babamı gormuyom dedım susutu aramadı bıdahada....kocama dedım ben cok kalmam hatrın ıcın evt dedık dedım babakrız dıyo delı edıyo benı 3 gun lalır valızımı alır ben gıdıyom sen ıstıyosan kal derım vallaha.....ama ole oluncada bızımkılere nkus gıtmek ıstemıyomkı off kuzu.
ıns senın kaynana dertlerın yoktur cnm??????
Canımmm anlatmak istediğim şu, insan kendi ailesine kıyamıyor işte onun eşi de kıyamaz.. Kaynanayla sorunu olmayan mı varBen direk kaynanamla muhatap olmuyorum ama kaynanam benim kocama biraz üvey evlat muamelesi yaptığı için şanslıyım. Eşim de çok kızıyor kaynanama ben de veriyorum coşkuyu.. Tek söyleyeceğim şey mesafeli olmak, ben mesela görüşürken can ciğer kuzu sarmasıyımdır kaynanamla, ama ayda 1 anca telefonla ararım belki aramam blie ben hastalandığımda nasıl olduğumu öğrenmek için eşimi arar mesela ama ben hiç takılmam.. Az muhabbet iyidir, çekemem kaynana vırvırı.. Çok bilir benimki deeee herşeyi bilir herşeye karışır, herşey onun istediği gibi olsun ister ammaaa yok öle yağmaaaaaaaa ahah
ver coşkuyu ver coşkuyu şanslısın aman aman bole olsun ne guzel uvey evlat gıbı ıyıdırrrrrr... bak bızımkı tek erkek kızım sonrada benım gııb olun ama ole olacana senınkı gıbı olsun dah ıyı. benım kaynanada herseyde fıkrını der sonrada ben bılmem der:!!!!!!!!!!!!!!!!!
seda valla tam kafa dengımsın dostum ahh kılometreler olmasa:))
kızlar kocamı işe yolladım bu gece oğluşumla yanlızım
tuzu abartılı yemiyorum zaten dikkat etmeye çalışıyorum.
ilgilendiğn için allah razı olsun içimi rahatlattınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?