2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canım bana özelden face linkini atar mısın bi ?

Canim yazini okudumda massalah sana inan kendimi her awuttugumda baska yalanin icinde buldum haklisin bana susmak duser artik ya en cok kendime yazık bide ne yapiyim benimde oğlum olacak rabbim gostermesin bole seyleri kendimi duzeltmekten baska yapacak birsey yok

canlarım naaptınız bakem? iisiniz inşallah bende bugun doktora gittim üclü test için kan verdim ayrıntılı ultrason içinde bu ayın 29 una gün verdiler üclünün sonucu pazartesi cikcak inş bi aksilik yoktur
:18:

sorun tabi halimi hatrımı nie sormuyonuz hem çocuklu hem hamileyim yazık banaa

Seda seni o kadar iyi anlıyorum ki :)
Bizim eşimle ilişkimizin başından beri istediğimiz bir isim vardı, Züleyha. kime söylesek burun büktü ama seviyoruz biz. Yusuf ile Züleyha kıssasını seviyoruz, Züleyha'nın cesaretini seviyoruz. En son bir de modern isim koymaya karar verdik, Züleyha Yaren olacak. Hatta o kadar laf söyledi ki herkes eşime züleyha'yı kulağına üfleyelim, kimliğe yazdırmayalım dedim.O da kızın özgürlüğünü kısıtlama belki o da bizim gibi Züleyha'yı sevecek dedi. Zaten şimdiden zelişim diye seviyor. Erkek olsaydı da Mustafa olacaktı zaten.

hmm züleyhada cok hos bi isim bence sizinki kız mıydı

sangocu gecmişi okuyamadım bi sıkıntınmı var üzme kendini hersey düzelir insallah

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…