Canım bana özelden face linkini atar mısın bi ?
ayşekayra doktordan geldin mi
canım su göbiş topicine bizden başka ugrayan olmus mu bi bakem ben sen baktınmı?ayşekayra doktordan geldin mi
evt yarın diğer gün izinli olcakgeldim bebişim geldim sn naaptın bu gecedemi yalnızsın
iii bari gözün aydın oğluşun napıyo?evt yarın diğer gün izinli olcak
canım su göbiş topicine bizden başka ugrayan olmus mu bi bakem ben sen baktınmı?
iii bari gözün aydın oğluşun napıyo?
Bir şeyler hisseder gibi oluyorum ama o kadar çok istiyorum ki hissetmeyi onların da psikolojik olduğunu düşünmeye başladım
İyidirler canım ya ama esaslı bir tekme yemedikçe huzura eremiyorum. Millet hissetmeyi geçtim karnının üstünden görmeye başlamış, eşleri bile hissediyor. Ben hala pıt yaptı, yaptı mı, bana mı öyle geldi diye geziyorum.
bende hissediyorum karnımın üstüne kumanda bırakıyorum bebek oynadıkça kumanda oynuyor kıpır kıpır
sorun tabi halimi hatrımı nie sormuyonuz hem çocuklu hem hamileyim yazık banaahalini hatrını sorun kız şu yavrunun
allah görüyor bebem boşver
erkek kardeşimin oglu bebem ben koydum ismini
kız sen ne ka şirin olmuşundur koca göbüşünle
vallahi boşverdim giti bebem boşver kaynanam 11 geldi ban evde şimdi yemek temizlik yapıcam 6 günleri tutuyor yatıyor şimdi bakalım nazım geçerse ütüde yaptrıcam bakalım
unuttum gitti kuzun bebegim için saglıklı gelsinde kzılar benden bugün sarı akıntı geldisizlerdende geliyormu ara sıra geliyor ama
bizimkide tekme tokat girişmeye basladı2 gndürdün bana cevap verir gibi ilk defa çok kuvvetli hissettirdi kendini 1 haftadır hissetmiyordu
bizimkide tekme tokat girişmeye basladı2 gndür
hissedemeyen hatunlar merak etmeyin ilk gebelikte 20 hafta bitmeden sadece pıt pıt hissedersiniz asıl hareketleri 20 haftadan önce zor hissedersiniz 20 hafta hatta22 hafta bitsin öyle telaş yapın kendinize canlarımm:18:Bir şeyler hisseder gibi oluyorum ama o kadar çok istiyorum ki hissetmeyi onların da psikolojik olduğunu düşünmeye başladım
İyidirler canım ya ama esaslı bir tekme yemedikçe huzura eremiyorum. Millet hissetmeyi geçtim karnının üstünden görmeye başlamış, eşleri bile hissediyor. Ben hala pıt yaptı, yaptı mı, bana mı öyle geldi diye geziyorum.
bende hissediyorum karnımın üstüne kumanda bırakıyorum bebek oynadıkça kumanda oynuyor kıpır kıpır
olabilir canım ama erken hissetmişşin ama artık büyüyo nede olsa:) benim hep kalp atışı gibiydi dün vurdumu ne dur oğlum dedim sakinledi
eheh çok zordur canım yaa tahmin edebiliorum.. Ay evet makmacım yaaa teeeeee Türkiyenin diğer ucundayım beennBu arada benim prensesimin ismi belli.. Kimse beğenmiyor uyuz oluyorum ama umrumda değil, ZÜBEYDE olacak kısmetse... Zübeydem gelecek.. Zeynep, zehra, zübeyde bunlar fix isimlerimdi.. Arkadaşım var benden 6 hafta önce o Zehra koyuyor.. Erkek kardeşim de kızım olursa Zeynep koyucam adını dedi (Gerçi daha bekar ama olsun o da o ismi çok seviyor) Ben de enn çok Zübeyde yi istedim..
Kaynanam dahil kimse beğenmiyor, herkes ek isim koymak istiyor, modern isimler, almila, ceylin, duru gibi.. Ben istemiyorum koydurtmicamAllahtan eşimde anası sensin kız olursa sen koyacaksın demiştik zaten kimseye laf düşmez dedi sağolsun.. Erkek olsaydı eşim koycaktı, eşimi etkiliyorlar.. Erkek olsaydı da YAVUZ istiyorduk.. Yok Yavuzcan olsunmuş bilmemne. İlla con con yapacaklar çocuğumu Allahtan doktor kız dedi de konu kapandı..
Zübeydem doğsun, dinine, vatanına, milletine bağlı bir kadın olsun, hayırlı evlatlar doğursun Atam gibi.. İnşAllah.. O yüzden kim beğenmezse beğenmesin hiiçç takmıyorumHatta gerzeğin biri erkek olursa da Ali Rıza mı koyacaksınız dedi.. Çok kalabalık bir bayram ziyaretindeydik ve eşimin amcasının aptal oğlu söyledi, ben onu bozacaktım da bozamadım büyükler vardı hep. Amaaa aklımda görecek gününü domuz:113: Evet Yavuz Ali koyacaktım o zamanda.. Ali benim rahmetli melek abimin adı ne var dicektim ona ama içimde kaldı
olabilir canım ama erken hissetmişşin ama artık büyüyo nede olsa
kalp atışı gibi hissedersin zaten ben hamile oldugumu ögrendigimden beri 4 5haftalıkken falan hissetmiştim tekme olarak erken gibi am aa büyüyo demek sıpaben bayadır hissediyordum kalp atışı gibi14haftdn beri
hmm züleyhada cok hos bi isim bence sizinki kız mıydıSeda seni o kadar iyi anlıyorum ki :)
Bizim eşimle ilişkimizin başından beri istediğimiz bir isim vardı, Züleyha. kime söylesek burun büktü ama seviyoruz biz. Yusuf ile Züleyha kıssasını seviyoruz, Züleyha'nın cesaretini seviyoruz. En son bir de modern isim koymaya karar verdik, Züleyha Yaren olacak. Hatta o kadar laf söyledi ki herkes eşime züleyha'yı kulağına üfleyelim, kimliğe yazdırmayalım dedim.O da kızın özgürlüğünü kısıtlama belki o da bizim gibi Züleyha'yı sevecek dedi. Zaten şimdiden zelişim diye seviyor. Erkek olsaydı da Mustafa olacaktı zaten.
sangocu gecmişi okuyamadım bi sıkıntınmı var üzme kendini hersey düzelir insallahCanim yazini okudumda massalah sana inan kendimi her awuttugumda baska yalanin icinde buldum haklisin bana susmak duser artik ya en cok kendime yazık bide ne yapiyim benimde oğlum olacak rabbim gostermesin bole seyleri kendimi duzeltmekten baska yapacak birsey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?