kizlar nasilsiniz?facebookda 2014 ocak annelerde yazdiklarimizi arkadaslarimiz goruyormu?kayinlarim yazdiklarimi okuduysa yuzlerine bakamam:26:biliyosaniz yazinnnnnnn
sag ol canim cevaplandirdigin icin.aslinda cok yazmiyorum .bundan sonra yazmamaya calisicamKapali bi gurup aslinda gorunmez ama tercihim değil
herkes nerde bu gecede tekim kocam işte sabah gelcek muhabbet edecektik hamişler
sag ol canim cevaplandirdigin icin.aslinda cok yazmiyorum .bundan sonra yazmamaya calisicam
aynen kimseler yok vakitte geçmiyor sen istmıydın sango
aynen kimseler yok vakitte geçmiyor sen istmıydın sango
Yokkk beee bacimmmm basimda ne dertler war borc harc kaynana koca sabah yaxdm da sonra sokaga cikmistim su face ciktigndan beri hayat kalmadi burda
arada kıpraşıyo duruyo oğluşum ne yapsın baba yoksa bu gece ben varım diyo annesine salla babayı diyo :))
allah kolaylık versin yardımcın olsun kolay değil benim kaynana sorunum yok çok sevrim kaynanamı
Benim oglanda oyle teyzesi kipir kipir oda uzulme falan diyor muhtemelen ama artik anliyir herseyi senle alakasi yok diyorum walla rabbim ewladima kawustursun eksikligini wermedin inşallah ama esimle ewlendigime pismanim dicem demek istemiyorum
niye canımya nasıl evlendin ki görücü usulümü
Walla sukret bende bole dedirtirim imsallah gelinime aynen sende şekerim bunun sitresini yasamak cok zor
Yokkk be bacimmm sewdim cok sewdim oda beni uzuyo simdi
benimkinin zaten türkçesi zor anlarım yarım yamalak konuşuyo arap kayın validem harranlı benim eşim kayınvalidem zor anlaşıyo benle :) ben aldım oğluşlarını ist kayın babamda dedi biz oğlanı verdik gelin almadık diye benim eşim 7 kardeş rahatım
kocan sevmedimiki böle yapıyo çok üzüyo seni derlerya erkeyin sevmesi daha önemli hanımının kıymetini bilir diye
Kadin şaşkın hangisiyle ugrasacani bilmiyo heralde:)
benimkinin bi küçüğüde biz evlenince tutturdu bende evlencem diye bizden 2 ay sonra evlendi biz çocuk düşünmüyoduk onların öle derdi yok hemen yaptılar torunla uğraşıyolar eltimle uğraşıyolar hoş benim elti kaynanalık yapıyo kayınvalideme kadın sessiz oda çekmiş mazlum bi hatun garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?