2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kizlar nasilsiniz?facebookda 2014 ocak annelerde yazdiklarimizi arkadaslarimiz goruyormu?kayinlarim yazdiklarimi okuduysa yuzlerine bakamam:26:biliyosaniz yazinnnnnnn

herkes nerde bu gecede tekim kocam işte sabah gelcek muhabbet edecektik hamişler

Eeeee ben burdayimmm ilk zamanlar ne guzeldi her daim yazisirdik bu hatunlarla simdi kimse yok çatlicam

sag ol canim cevaplandirdigin icin.aslinda cok yazmiyorum .bundan sonra yazmamaya calisicam

Walla canim kocamin kaynanamin dedikodusunu yapiyom o yuzden bura tercihim

arada kıpraşıyo duruyo oğluşum ne yapsın baba yoksa bu gece ben varım diyo annesine salla babayı diyo :))

Benim oglanda oyle teyzesi kipir kipir oda uzulme falan diyor muhtemelen ama artik anliyir herseyi senle alakasi yok diyorum walla rabbim ewladima kawustursun eksikligini wermedin inşallah ama esimle ewlendigime pismanim dicem demek istemiyorum

Son düzenleme:
Benim oglanda oyle teyzesi kipir kipir oda uzulme falan diyor muhtemelen ama artik anliyir herseyi senle alakasi yok diyorum walla rabbim ewladima kawustursun eksikligini wermedin inşallah ama esimle ewlendigime pismanim dicem demek istemiyorum

niye canımya nasıl evlendin ki görücü usulümü

Walla sukret bende bole dedirtirim imsallah gelinime aynen sende şekerim bunun sitresini yasamak cok zor

benimkinin zaten türkçesi zor anlarım yarım yamalak konuşuyo arap kayın validem harranlı benim eşim kayınvalidem zor anlaşıyo benle :) ben aldım oğluşlarını ist kayın babamda dedi biz oğlanı verdik gelin almadık diye benim eşim 7 kardeş rahatım

Kadin şaşkın hangisiyle ugrasacani bilmiyo heralde:)

kocan sevmedimiki böle yapıyo çok üzüyo seni derlerya erkeyin sevmesi daha önemli hanımının kıymetini bilir diye

Sewmez olurmu bacim skma borek yapar ickisi kumari yok isi bitince kosturur ewe gelir massalah biz neler atlattik 3 kere tek etmeye tessebus ettim aglaya aglaya yalwardi en sonu yakinlarda oldu mesela üzmeyede üzer

Kadin şaşkın hangisiyle ugrasacani bilmiyo heralde:)

benimkinin bi küçüğüde biz evlenince tutturdu bende evlencem diye bizden 2 ay sonra evlendi biz çocuk düşünmüyoduk onların öle derdi yok hemen yaptılar torunla uğraşıyolar eltimle uğraşıyolar hoş benim elti kaynanalık yapıyo kayınvalideme kadın sessiz oda çekmiş mazlum bi hatun garibim

Bunada sinir olurum terbiyesizlik demi 2 tarafli saygi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…