2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım bende ankaradayım zekai tahir burak amı gidiyorsun kontrole gecmiş olsun bu arada canım inş hic bi şey yoktur

hmm züleyhada cok hos bi isim bence sizinki kız mıydı

Kız evet :)
Çok nadir beğenen çıkıyor, teşekkür ederim :)) Ama tuhaf bir şekilde eşim de ben de bağlıyız isme, anneme falan zor kabullendirdim. Ben Yaren deri diyor hala, isteyen Yaren desin tabii. Kendi de büyüyünce ismi eski bulursa Yaren dedirtir kendine.

profil resminden anlaşılıyo gerci ama bence züleyha yarenden cok daha güzel yaren bana basit geliyor biraz züleyhanın söylenişi bile daha asil

nerdee ögleden sonraya kaldı benim muayene ögleden sonrada doktor alel acele baktı monitörü cevirmedi bilem cok kalabalıktı bugün felaketti

bende bu ayın 1de gittiğimde 3lüye öle kendi baktı gıcık doktor görmedim dünde gittim umutla görcem diye sonuca baktı ultrasona 1 eylül dedi ozaman görcekmişim bebişimi

bi ikimiz kalmışız bende gtcem birazdan sen iisimi kalabalık bi topik bul kendine forum takipe gir eften püften konular var orda onlardan birine takıl ben yalnız kalınca yapıyom bazen ama bernim paketimdeki internet bitti simdide kaynanamdayım ordan giriom pazartesi evime gidicem öteki ayın 10 una kadar giremem maleseff

benim doğum günümde yani 10 eylülde gircen bida 26 gün sonramı of

sen devletemi gidiyon ben bugn devlete gittim ondan alel acele oldu

evt devlete gidiyorum özele param yok ama nasip bakalım annemin evine bi kıracı geldi çok ünlü tüp bebek uzmanımı ne annem demiş benim kız hamile size evi ucuz verdim doğumu bakımı sizden diye kız kardeşi kadın doğumcuymuş öğrensin annem ona gitcem artık

Canım 16 18 haftalar arası üclü tarama testi yapılıyor

Benim tüp bebek olduğu için başta sık gittim kontrole, sonra 2 li test yaptırdım, normalde aylık olması gerekir siye düşündüm ben de o yüzden 16 haftada yani 4 aylıkken gitmem gerekir gibi geldi, çünkü 3 lü test yaptırmıcam 2 li yaptırdığım için..

ohh iyiymiş inşallah olur

sangocu gecmişi okuyamadım bi sıkıntınmı var üzme kendini hersey düzelir insallah

Insallah canim öyle umuyorum bende :)

Ayyyy dewlet ozel ne farkeder yawru onemli olan senle bebisin sagligi gerisi bos

profil resminden anlaşılıyo gerci ama bence züleyha yarenden cok daha güzel yaren bana basit geliyor biraz züleyhanın söylenişi bile daha asil

Valla eşimle bana göre de öyle ama yorulduk ikimiz de. Tedbir amaçlı ekledik yareni de yanına. Yeni nesil pek bilmiş. Kendi karar verir ismine:) eski isimleri çok seviyorum ben. Asude Firuze gibi isimler çok hoşuma gidiyor.
Zaten çoğu kişiye de isme karar vermedik diyoruz. Doğduğu zaman ogrensinler.

dinledim durudm kız allah senitamam tamam bugün erken geldi kaynanam 11 yoktu az uydu ban incir toplamış oglu istiyor diye şeker almış ev egeldi onu yaptı yemekelri pişirdi ablaları geldi teyzemler oturmaya onlar gittiler 2 komsum geldi ne alemdesin bakmaya geldik dediler kaynanama dedimki millet gelmez gelincede peş peşe gelirşöyke parça parça geleydinziya işime yarasaydılaramam olsun amam sen beni öyleni kılıcam gene panik atak tuttu yayatıytourmya devamlı ayaklarım yukarda kalkınca çarpıntım tutuyor normalmı devamlı yatmaktanmı anlamış degilim sizlerdede oluyormu çarpıntı merak ettim
canım misafir çoktu işler yarına kaldı geç oldu deid oruçlu birde kıyamadım
canım sizden ayrıldım ev kalabalıklaştı bebeler gelen gelene ögretmiş gibi herkez geldi yatıyorum vallahi iş yapmıyorum şu riskli haftalarım geçeydi iyi olucekti ya
boşver salla gitsin inan kimseyi kafaya takmıyorum benim karnımdaki önemli amam nedense panik atakta azmasa ama nerdebugün namazı kılarken seccede yatarken allahım emanetime iyi bak ne olur deidm durdum benim bu panik ataga bri çare bulmam lazım amam ney
sorun tabi halimi hatrımı nie sormuyonuz hem çocuklu hem hamileyim yazık banaa
bacım nasılsın çoluk çocuk nasıl enişte nasıl gebeligin nasıl gidiyor bebegin ne alemde
benim doğum günümde yani 10 eylülde gircen bida 26 gün sonramı of
önce öpücükelrimi veriyim şimdiden sonra hediyeni vereyim kabul et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…