2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Sewmez olurmu bacim skma borek yapar ickisi kumari yok isi bitince kosturur ewe gelir massalah biz neler atlattik 3 kere tek etmeye tessebus ettim aglaya aglaya yalwardi en sonu yakinlarda oldu mesela üzmeyede üzer

ama böle yapıp evliliğin cıvığını çıkarmayın saygı biterse bişi kalmaz sevgi falan boş olur cnım nekadardır evlisin

Bunada sinir olurum terbiyesizlik demi 2 tarafli saygi

yani ondan ben kıymetli gelinim aldıkları gelinde kendilerinden benimki ünv okumuş diye dışarda öle kabul etmiyo yaşamlarını severek evlendi eşim bende saygıda kusur etmem ocakta gittik eşimle işsizdi nisanda döndük memleketten çok kıymetimi bildiler ben saygıda kusur etmedim keşke diyodu kayınbabam senin azcığın kadar olsa diye diğer gelin bende diyodum baba onunda yetiştiriliş şekli bu öle kabul edin diyip araları bozulmasın diye uğraşırdım ondan dahada çok seviyolardı beni ben böle gördüm ailemde göstermelik yapmacık davranmadım onlar aşalarım diyemi düşündüler ne haralde allahım öle kul olmayı nasip etmesin

Hopaaa bir erkek daha hagirli olsun daxzlecimmmmm..

oldumu cnm geldımı

Evet hayagim veldi ve kabul edilmis msj attim sana uyesin artik.diye almadin mi ?

kızlar bebek alışveriş sitelerinden bildikleriniz neler?
unnado butik bebe v.b.

ben pek internet taraftari olmadigim.icin illa gormem ellemem lazim pek bilmiyorum o yuzden canimm..

Napalim ya canim hayat mucadelesi mecbur bu sinavlati vercez.. Sen krndi evinin huzuru icin yapacaksin bunlari.. Cok zor hic sevmiceksin onlari hic affetmiceksin ama yok sayarak yasamayi ogrenirsin zamanla inaniyorum.

Canim.zuleyha harika.bir isim. Vazgecme bence manasi derin.. Kimseye laf dusmez.safinaz koymuyosun ya canim aaa sussunlar ben kiziyorum ama kimseyr kulak.asmiyorum. Eenn yakin arkadaslarim.bile.modern bi isim koy yoksa sana kizar kizin diyor. Hic kulak.asmiyorum. Zaten ismin hikayesinden yadatan kisilerden gurur duyup.ismini sevmezse keyfi bilir ne koysan o cocuga kar etmez.

kizlar nasilsiniz?facebookda 2014 ocak annelerde yazdiklarimizi arkadaslarimiz goruyormu?kayinlarim yazdiklarimi okuduysa yuzlerine bakamam:26:biliyosaniz yazinnnnnnn

Gormuyorlar nurlana :) rahat ol lutfen :)

Merhaba kızlar. Bu forumu yeni gordum. Mayis 2013 forumuna yaziyordum hep.
Benimde oglusum olacak ve ilk kipirtisini ilk hareketini kesin olarak hissettim. Daha önce acaba mı diyordum:))) cok güzel bir duyguymus:))

Merhaba kızlar. Bu forumu yeni gordum. Mayis 2013 forumuna yaziyordum hep.
Benimde oglusum olacak ve ilk kipirtisini ilk hareketini kesin olarak hissettim. Daha önce acaba mı diyordum:))) cok güzel bir duyguymus:))

Hosgeldin gercekten mutis bi duygu bende aceba diyordum artik fikir fikir ewlatcim

İnşallah canim insallah bu süreçte birbirimizi yipratmayiz..m. bu arada eski isimlere bayilirim zübeyde ismine bayilirim kizim olsa ayse koyacaktim erkekte osman ömer bikactane daha war bu isimleri sewerim ama babamin adini koyacam adnan o 3 kiziz 3ümüzede cok emek etti nasil sence? Fikir duymak isterim

ilk günaydın benden olsun gününüz güzel olsun
yarın toktor amcaya gideceuuk detaylımız var çok heycan yaptım kıslar 1 aydır EFE yi görmüyorum
rüyamı anlatmak istiyorum,sözde butikbebeden aldığım siparişlerim kargoya verildi diye mail geliyo
deliriyorum sanırım napim 2 hafta olucak alalı gelmedi yani
ve bu sabah işyeri mailime baktım siparişlerimi 24 saat içinde kargoya veriyolarmış
içimiz temizlendi görüyonuz mu artık herşeyi görür olduk annelik işte annelik :124: :119:

yerim senin sincabı ben iyi besle kuzuyu seninki kızdı değil mi kerteriz ben gelinimi çok sevicem şimdi hedefim gelinimin bebekliğini de görmek
bu sabah dişlerimi fırçalamadım mideye indirdim löp löp peynirleri,acaba tosun kaç kilo oldu yarın doktor söyler kanımca

Gunaydin kizlar bak bebisimin adini adnan koyacam anlami: iki gökyüzü iki cennet olarak geciyor" kuranda " ADNAN EMİR'İM hayirlisiyla gelir insallah dünyaya

Canimmm dun dr gittim ya dr dedi zaten sen onemli degilsin demekki okadar guzel besleniyorsun bebegin 1 hafta önde gr olarak allahin izniyle seninde oyledir canim

Benim aldıklarım da dün geldii bütün akşam onları izledimm alışveriş için acele etmeyeyim diyordum ama dünden sonra dayanamayacağımı anladım... haftasonu alışverişine başlayacağım hoş başlamıştık da genelde net üstünden ufak tefek şeylerr. artık liste yapıp düşeceğizz yollara =))
detaylıyı bende çok merak ediyorumm yaa haftaya kontrol var bakalım sanırım bizde detaylı yaptırırız artık dr. karar verecek...

Gunaydin kizlar bak bebisimin adini adnan koyacam anlami: iki gökyüzü iki cennet olarak geciyor" kuranda " ADNAN EMİR'İM hayirlisiyla gelir insallah dünyaya

günaydın canım anlamı da güzelmiş adıyla yaşasın bebeğin,emir ismini de çok seviyorum ben.
bizim de efe olacak kısmetse.şimdilik öyle dedik değişir mi bilmiyorum sanmıyorum değişeceğini

evet kızımm olacak nasipse........erkekler çok olunca kızlarımıza ne çok talip var aman Allahımmmmm vermeyeceğimm kimseyeee
iyi etmişsin sabah bulantı yapıyo diş fırçalamak bende bu ara iyi beslendim merak ediyorum kiloyuu

Canimmm dun dr gittim ya dr dedi zaten sen onemli degilsin demekki okadar guzel besleniyorsun bebegin 1 hafta önde gr olarak allahin izniyle seninde oyledir canim

doğru demiş aslında benimde usg ye göre 1 hafta önde.. ama işte insan hep acaba diyorr evham geçmeyeck belli 9 ay

hayırlı olsun cicileriniz ciciler topiğine koy bizde görelim şekerim
ben de bekleyemicem valla baktım kargo ücretsiz attım sepete attım sepete
senin de 2 hafta sonra yapar detaylını canım.çok merak ediyorum ne durumda hem endişe hem bi sevinç var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…