Sewmez olurmu bacim skma borek yapar ickisi kumari yok isi bitince kosturur ewe gelir massalah biz neler atlattik 3 kere tek etmeye tessebus ettim aglaya aglaya yalwardi en sonu yakinlarda oldu mesela üzmeyede üzer
ama böle yapıp evliliğin cıvığını çıkarmayın saygı biterse bişi kalmaz sevgi falan boş olur cnım nekadardır evlisin
Bunada sinir olurum terbiyesizlik demi 2 tarafli saygi
2 sene oldu ewleneli 4 yildir beraberiz yani
Nese ben kaçtım hersein hayirli
Selaaam ben bir süredir uğrayamıyordum buraya.Neler neler konuşulmuş okumaya yetişemedim. Bugün doktora gittik sırf cinsiyeti öğrenmek için. Oğlumuz olacakmış nasipse. Bebeğimizin sağlığı da iyiymiş çok şükür. Herkese sağlıklı günler
oldumu cnm geldımı
kızlar bebek alışveriş sitelerinden bildikleriniz neler?
unnado butik bebe v.b.
Canim yazini okudumda massalah sana inan kendimi her awuttugumda baska yalanin icinde buldum haklisin bana susmak duser artik ya en cok kendime yazık bide ne yapiyim benimde oğlum olacak rabbim gostermesin bole seyleri kendimi duzeltmekten baska yapacak birsey yok
Seda seni o kadar iyi anlıyorum ki :)
Bizim eşimle ilişkimizin başından beri istediğimiz bir isim vardı, Züleyha. kime söylesek burun büktü ama seviyoruz biz. Yusuf ile Züleyha kıssasını seviyoruz, Züleyha'nın cesaretini seviyoruz. En son bir de modern isim koymaya karar verdik, Züleyha Yaren olacak. Hatta o kadar laf söyledi ki herkes eşime züleyha'yı kulağına üfleyelim, kimliğe yazdırmayalım dedim.O da kızın özgürlüğünü kısıtlama belki o da bizim gibi Züleyha'yı sevecek dedi. Zaten şimdiden zelişim diye seviyor. Erkek olsaydı da Mustafa olacaktı zaten.
kizlar nasilsiniz?facebookda 2014 ocak annelerde yazdiklarimizi arkadaslarimiz goruyormu?kayinlarim yazdiklarimi okuduysa yuzlerine bakamam:26:biliyosaniz yazinnnnnnn
Merhaba kızlar. Bu forumu yeni gordum. Mayis 2013 forumuna yaziyordum hep.
Benimde oglusum olacak ve ilk kipirtisini ilk hareketini kesin olarak hissettim. Daha önce acaba mı diyordum:))) cok güzel bir duyguymus:))
Hopaaa bir erkek daha hagirli olsun daxzlecimmmmm..
Evet hayagim veldi ve kabul edilmis msj attim sana uyesin artik.diye almadin mi ?
ben pek internet taraftari olmadigim.icin illa gormem ellemem lazim pek bilmiyorum o yuzden canimm..
Napalim ya canim hayat mucadelesi mecbur bu sinavlati vercez.. Sen krndi evinin huzuru icin yapacaksin bunlari.. Cok zor hic sevmiceksin onlari hic affetmiceksin ama yok sayarak yasamayi ogrenirsin zamanla inaniyorum.
Canim.zuleyha harika.bir isim. Vazgecme bence manasi derin.. Kimseye laf dusmez.safinaz koymuyosun ya canim aaa sussunlar ben kiziyorum ama kimseyr kulak.asmiyorum. Eenn yakin arkadaslarim.bile.modern bi isim koy yoksa sana kizar kizin diyor. Hic kulak.asmiyorum. Zaten ismin hikayesinden yadatan kisilerden gurur duyup.ismini sevmezse keyfi bilir ne koysan o cocuga kar etmez.
Gormuyorlar nurlana :) rahat ol lutfen :)
bende hafta içi peynir ekmek domates ve salatalıkla idare ediyorum bazen değişiyor yeşil zeytin ekleniyor,,krem peynirleyumurta yiyemiyorum hafta içi haftasonu yiyorum.. birde 2 bardak süt,, biri sabah biri gece.inşallah iyi besliyoruzdur bebeklerimiziii ..............
Seviyorum seni minikkelebek :)
bende hafta içi peynir ekmek domates ve salatalıkla idare ediyorum bazen değişiyor yeşil zeytin ekleniyor,,krem peynirleyumurta yiyemiyorum hafta içi haftasonu yiyorum.. birde 2 bardak süt,, biri sabah biri gece.inşallah iyi besliyoruzdur bebeklerimiziii ..............
ilk günaydın benden olsun gününüz güzel olsun
yarın toktor amcaya gideceuuk detaylımız var çok heycan yaptım kıslar 1 aydır EFE yi görmüyorum
rüyamı anlatmak istiyorum,sözde butikbebeden aldığım siparişlerim kargoya verildi diye mail geliyo
deliriyorum sanırımnapim 2 hafta olucak alalı gelmedi yani
ve bu sabah işyeri mailime baktım siparişlerimi 24 saat içinde kargoya veriyolarmış
içimiz temizlendi görüyonuz mu artık herşeyi görür olduk annelik işte annelik :124: :119:
Gunaydin kizlar bak bebisimin adini adnan koyacam anlami: iki gökyüzü iki cennet olarak geciyor" kuranda " ADNAN EMİR'İM hayirlisiyla gelir insallah dünyaya
yerim senin sincabı beniyi besle kuzuyu seninki kızdı değil mi kerteriz ben gelinimi çok sevicem şimdi hedefim gelinimin bebekliğini de görmek
bu sabah dişlerimi fırçalamadım mideye indirdim löp löp peynirleri,acaba tosun kaç kilo oldu yarın doktor söyler kanımca
Canimmm dun dr gittim ya dr dedi zaten sen onemli degilsin demekki okadar guzel besleniyorsun bebegin 1 hafta önde gr olarak allahin izniyle seninde oyledir canim
Benim aldıklarım da dün geldii bütün akşam onları izledimmalışveriş için acele etmeyeyim diyordum ama dünden sonra dayanamayacağımı anladım... haftasonu alışverişine başlayacağım hoş başlamıştık da genelde net üstünden ufak tefek şeylerr. artık liste yapıp düşeceğizz yollara =))
detaylıyı bende çok merak ediyorumm yaa haftaya kontrol var bakalım sanırım bizde detaylı yaptırırız artık dr. karar verecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?