- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
hayırlı olsun cicilerinizciciler topiğine koy bizde görelim şekerim
ben de bekleyemicem valla baktım kargo ücretsiz attım sepete attım sepete
senin de 2 hafta sonra yapar detaylını canım.çok merak ediyorum ne durumda hem endişe hem bi sevinç var
Gunaydin kizlar bak bebisimin adini adnan koyacam anlami: iki gökyüzü iki cennet olarak geciyor" kuranda " ADNAN EMİR'İM hayirlisiyla gelir insallah dünyaya
Günaydın kızlar, herkesin bebişinin cinsiyeti belli olmuş...benimki göstermedi..bugün doktora gidicez babası ve ablasıyla cinsiyet öğrenmeye...çok heycanlıyım...kızlar kimin nesi olacak söyleyin bakim..?
günaydın kızlar.. hamilelikten dolayı el uyuşması yaşayan var mı?
akşam uyutmadı beni bu el uyuşması hamilelikten dolyı ödem oluyormuş bu ödem sinir sıkışmasına sebep oluyormuş doğuma kadar böle gidecekmiş..bu ödem mahvetti beni
amma da nazlı çıktı senin bebekkinşallah bugün öğrenirsiniz.... dr. son net kararına göre %100 KIZIMM olacak inşallah sağlıkla...
günaydın canım anlamı da güzelmiş adıyla yaşasın bebeğin,emir ismini de çok seviyorum ben.
bizim de efe olacak kısmetse.şimdilik öyle dedik değişir mi bilmiyorum sanmıyorum değişeceğini
doğru demiş aslında benimde usg ye göre 1 hafta önde.. ama işte insan hep acaba diyorr evham geçmeyeck belli 9 ay
herkes isimlere karar vermeye başladı bizde çok isim var kararsız kaldıkk... eşim için alya ağır basıyo ben çok kararsızım.......sizce hangisi güzle şu isimlerin fikir alabilir miyim ??
alya
arya
nil
beril
ada
deren
defne
gayet güzel canım ismiyle yaşasın inşallah....
günaydın kızlar.. hamilelikten dolayı el uyuşması yaşayan var mı?
akşam uyutmadı beni bu el uyuşması hamilelikten dolyı ödem oluyormuş bu ödem sinir sıkışmasına sebep oluyormuş doğuma kadar böle gidecekmiş..bu ödem mahvetti beni
Canim.zuleyha harika.bir isim. Vazgecme bence manasi derin.. Kimseye laf dusmez.safinaz koymuyosun ya canim aaa sussunlar ben kiziyorum ama kimseyr kulak.asmiyorum. Eenn yakin arkadaslarim.bile.modern bi isim koy yoksa sana kizar kizin diyor. Hic kulak.asmiyorum. Zaten ismin hikayesinden yadatan kisilerden gurur duyup.ismini sevmezse keyfi bilir ne koysan o cocuga kar etmez.
benim oglum olursa alırım kızını heevet kızımm olacak nasipse........erkekler çok olunca kızlarımıza ne çok talip var aman Allahımmmmmvermeyeceğimm kimseyeee
iyi etmişsin sabah bulantı yapıyo diş fırçalamak bende bu ara iyi beslendim merak ediyorum kiloyuu
benimki ortaya karışık bebemGünaydın kızlar, herkesin bebişinin cinsiyeti belli olmuş...benimki göstermedi..bugün doktora gidicez babası ve ablasıyla cinsiyet öğrenmeye...çok heycanlıyım...kızlar kimin nesi olacak söyleyin bakim..?
canım albumüne baktır derim bengünaydın kızlar.. hamilelikten dolayı el uyuşması yaşayan var mı?
günaydın hamişler nasılsınız
herkes isimlere karar vermeye başladı bizde çok isim var kararsız kaldıkk... eşim için alya ağır basıyo ben çok kararsızım.......sizce hangisi güzle şu isimlerin fikir alabilir miyim ??
alya
arya
nil
beril
ada
deren
defne
canım kız ismi konusunda ben de aklımdakileri söyleyim ama
sanırım benim ki Defne olacak :)
Defne
Derin
Bade
İdil
Mila
Tanem
Masal
Öykü
Naz
Ela
bade anlamı nedeniyle koyamayacağım içki demek çünkü.... ela da aklımda olan isimlerdenn... defne önde gidiyor sanırım ama eşim alya konusunda takıldı bizim =)) daha zaman var bakalım düşünmeye devammm
Vazgeçmiyorum ama içimize de fenalık geldi yalan yok :)
Annem bile aralık ayı gelince "Züleyha bekletme ha" diye şarkı söyleriz diyor. Güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum
bade anlamı nedeniyle koyamayacağım içki demek çünkü.... ela da aklımda olan isimlerdenn... defne önde gidiyor sanırım ama eşim alya konusunda takıldı bizim =)) daha zaman var bakalım düşünmeye devammm
canım kız ismi konusunda ben de aklımdakileri söyleyim ama
sanırım benim ki Defne olacak :)
Defne
Derin
Bade
İdil
Mila
Tanem
Masal
Öykü
Naz
Ela
bende yazayım isim barı eslem fatıma esma sena ömür merve yani kuranda anlamları olan isimlerolsun bebem hocaya sor isimleri derim bençünkü iismlerdende meshuluz öteki tarafta çocuklarımızın isimleri anlamı yoks abizden davacı olucak evlatlarımız bununda altını çiziyim :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?