2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
herkes isimlere karar vermeye başladı bizde çok isim var kararsız kaldıkk... eşim için alya ağır basıyo ben çok kararsızım.......sizce hangisi güzle şu isimlerin fikir alabilir miyim ??

alya
arya
nil
beril
ada
deren
defne

Son düzenleme:

gelmeden net üstünden koymuştum fotolarını canım... aynen göründükleri gibi geldiler sevimliler...daha önce aldıklarım filanda var toplu çeyiz yayınlaması yapayım bennn haftasonu da bakacağım acil olanlaraa

Günaydın kızlar, herkesin bebişinin cinsiyeti belli olmuş...benimki göstermedi..bugün doktora gidicez babası ve ablasıyla cinsiyet öğrenmeye...çok heycanlıyım...kızlar kimin nesi olacak söyleyin bakim..?

amma da nazlı çıktı senin bebekk inşallah bugün öğrenirsiniz.... dr. son net kararına göre %100 KIZIMM olacak inşallah sağlıkla...

günaydın kızlar.. hamilelikten dolayı el uyuşması yaşayan var mı?
akşam uyutmadı beni bu el uyuşması hamilelikten dolyı ödem oluyormuş bu ödem sinir sıkışmasına sebep oluyormuş doğuma kadar böle gidecekmiş..bu ödem mahvetti beni

ödem yok yani şişkinlik olmadı elde ayakta ama bu hafta 3-4 gündür sol elimin parmakları uyuşuyor sürekli sola yatmaya çalışıyorum o yüzden mi anlamadım her sabah uyandığımda aynı durum var.. haftaya kontrolde soracagım dr. a.......

bende de şişkinlik yok sadece parmak uçlarında uyuşma oldu bu hafta ama dün akşam bir parmağım müthiş uyuşmuştu bende hafatya doktora gidecektim bugüne gitmeye karar verdim bakalım doktor ne diyecek

günaydın canım anlamı da güzelmiş adıyla yaşasın bebeğin,emir ismini de çok seviyorum ben.
bizim de efe olacak kısmetse.şimdilik öyle dedik değişir mi bilmiyorum sanmıyorum değişeceğini

Efelerin efesi :) cok begendim bizimki degismez adlariyla yasasinlar insallah yawru kuşlarimiz

doğru demiş aslında benimde usg ye göre 1 hafta önde.. ama işte insan hep acaba diyorr evham geçmeyeck belli 9 ay

Deme öyle deme öyle gecer insallah ben bazen dusunup dusunup agliyorum sulu gözüm ben:)
Cok özlüyorum sanki hep hayatimdaymis gibi

Defne bence

gayet güzel canım ismiyle yaşasın inşallah....

Insallah rabbim kawustursun kuzuma... herkeze yawrusunu bagislasin rabbim

Kizzzzzz dur ne odemi ben 1 hafta önce taktim esimin arkadadinin hanimlari sen ödem olmuşsun dedi durdular aşimda wardi ebeye dedim öd3m olmusum dedilerki sacmalama hem daha erken bide alakasi yok ödemle eminim seninde bu şekildedir hamilelik bu çok degisik seyler yaşayabiliriz normal ...

Vazgeçmiyorum ama içimize de fenalık geldi yalan yok :)
Annem bile aralık ayı gelince "Züleyha bekletme ha" diye şarkı söyleriz diyor. Güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum

herkeslere günaydınnn hayırlı cumalarınız olsun inşallah,bugun doktora gideceklerden güzel güzel haberler gelsin,bebişlerin keyfi yerinde olsun ultrasonda güzel pozlar versinler.

benim oglum olursa alırım kızını hevermezsen sonunu sen düşün
benimki ortaya karışık bebem bilemiyorum yane
canım albumüne baktır derim bengeçmiş olsun
günaydın hamişler nasılsınız

kız bayıldım senin eltine aferim benim eltimde öyle uyuz

hayılrı cumalar bebeler cumanız mubarek olsun dualarınzı kabul tekmelerinzi bol olsun işşallah

canım kız ismi konusunda ben de aklımdakileri söyleyim ama
sanırım benim ki Defne olacak :)
Defne
Derin
Bade
İdil
Mila
Tanem
Masal
Öykü
Naz
Ela

Defne
Derin
Bade
İdil
Mila
Tanem
Masal
Öykü
Naz
Ela

bade anlamı nedeniyle koyamayacağım içki demek çünkü.... ela da aklımda olan isimlerdenn... defne önde gidiyor sanırım ama eşim alya konusunda takıldı bizim =)) daha zaman var bakalım düşünmeye devammm

badenin bir çok anlamı var bende araştırdım ama koymayı düşündüğüm daha çok defne olduğu için pek takılmadım :)
iki isim düşünüyo musun?
ben tek isim istiyorum aslında Defne Ela yada Masal Defne de hoşuma gidiyor ama çocuğa zorluk çektirmiyim :)

Vazgeçmiyorum ama içimize de fenalık geldi yalan yok :)
Annem bile aralık ayı gelince "Züleyha bekletme ha" diye şarkı söyleriz diyor. Güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum

Haaaaaaaaaaa haaaaaaa oda bişemi bizde oglumuzun adiyla dalda geciyoz adnan emir demir kemir:)
Annesi yesin onuuu

Defne
Derin
Bade
İdil
Mila
Tanem
Masal
Öykü
Naz
Ela

Defne defne bende cok begendim kizlar

bende yazayım isim barı eslem fatıma esma sena ömür merve yani kuranda anlamları olan isimlerolsun bebem hocaya sor isimleri derim ben çünkü iismlerdende meshuluz öteki tarafta çocuklarımızın isimleri anlamı yoks abizden davacı olucak evlatlarımız bununda altını çiziyim :18::18::18:

Eslem fatima bir olabilir guzel pasacimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…