- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
degerli kişinin adı ne kı korkma calmam benim oglumun adı belliben koymıycam ismini eşimle biz bi karar almıştık ilk çocuğumuza değerli bir kişi var onun verdiği ismi koycaz dedik bilmiyorum ne olcak ismi
kız sen ayse ismine degil kaynanana laf ettin dimi:26:ADNAN EMİR olacak allahin izniyle canim hayirlisiyla bir dogsunlar
Isimler süper e bende ADNAN EMİR koycam adnan bababim adi hem kuranda anlami:iki gökyüzü iki cennet anlaminda e kiz olsa çok sewgisiz ve sewimsiz kayganamin adi ayse olcakti tabi en önemli olan ayse anamizin adi ya ondan
sen ne koycan ogluşunun ismini hiç sormadım
degerli kişinin adı ne kı korkma calmam benim oglumun adı belli
vay be eltin laf etmedimi sizmi koydunuz ismini kendi oglunada vardır illaki aklında bi kac tane ben mehmet olmasaydı KUTEYBE BERA koycaktım kuteybe sahabe ismi KATADE var mesela ikiside cok hos bencekocamın kardeşinin oğluşu olmuştu ocakta ona beyendiğimiz isim vardı biz koyduk adını ali eren diye
muhammet koyabilir gittiyse o mübarek yerlereo kişinin adı mustafa onun adını değil o ne isim söylerse onu koycaz medinedeydi gelmiş bigün müsade istiycez gitcez ozaman diycez bebeği cinsiyetini
muhammet koyabilir gittiyse o mübarek yerlere
iyi canım güzel bi isim koyar inş merak etmeolabilir yılın 6 ayı orda zaten oranın vatandaşlığını almış canım biz çoktan o kararı almıştık
canım bence bi sakıncası yok cünkü eslem islam olmak teslim olmak müslüman olmak anlamına geliyo kızada erkegede pekala konabilir ervada erkek ismi dendi ama unisex isim bunlar bence kayrada öyle
canım bence bi sakıncası yok cünkü eslem islam olmak teslim olmak müslüman olmak anlamına geliyo kızada erkegede pekala konabilir ervada erkek ismi dendi ama unisex isim bunlar bence kayrada öyle
çok istiyodum koycaktımda ama fetvadan böyle bir mail gelince üzüldüm içim rahat etmedi bir hoca yokki etrafımda danışsam aslında dedigin gibi islam olmak peygamber efendimizi atını çeken sahabenin ismiymiş kötü olsa ona koymazlardı yada peygamber efendimiz degiştirirdi deilmi iyi düşünmek istiyorum
canım isi,mler konusunda az cok bilgim var zaten ister istemwez sürekli arastırma icindeyim öyle int den falan arastırmam peygamberimizin sünnetine göre kitaplardan güvenilir kaynaklardan arastırırım bizim cevre genelde bu konularda bilincli bi cevre kendimde dahilçok istiyodum koycaktımda ama fetvadan böyle bir mail gelince üzüldüm içim rahat etmedi bir hoca yokki etrafımda danışsam aslında dedigin gibi islam olmak peygamber efendimizi atını çeken sahabenin ismiymiş kötü olsa ona koymazlardı yada peygamber efendimiz degiştirirdi deilmi iyi düşünmek istiyorum
canım sonucta birbiriyle baglı kelimeler hem o arap erkekte sahabe ismi mübarek zat yani eğer kotu bi isim olsaydı peygamberimiz degiştirirdi berre ismini degiştirdigi gibi zaten arapca kökenli bazı isimler kızada erkegede kullanılabilir sadece erkek ismid,r diyememayşecim eslem değil Esleme islam olmak teslim olmak anlamına geliyormuş, Eslem ve esleme birbirinden tamamen farklıymış.. Eslem Arap bir erkek ismiymiş anlatmak istediğim bu.. Yine siz bilirsiniz..
kız sen ayse ismine degil kaynanana laf ettin dimi:26:
süslü gacı nolcekkben kuaföre gidiyorum kızlar yarım saate gelirim
okudum okudumda emin olmaya calışıyom benim ismimde ayşe de onndannTam okumadin mi Kizzzzzz:)
sango dünb moraLİN BOZUK gibiydi canım gecmişi o0kuyamıyom yetişemiyom bişimi oldu kaynananla ilgili filanTam okumadin mi Kizzzzzz:)
okudum okudumda emin olmaya calışıyom benim ismimde ayşe de onndann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?