- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
Kızlarrrrr ben de "mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler topiğinden" geldim. Biraz geçmişe dönük okuyim kime ne olmuş kim napmış diyecektim ki aman allahımmm ne çene varmış sizde ne çok konuşmuşsunuz öyle hepsini okumak için işi bırakmam lazım :)) neysee artık madem isim muhabbeti var bodoslamadan dalim bende :)) Benim eşim taaa sevgili olduğumuz günlerden beri oğlumuz olursa adı Uygar der dururdu, 7-8 yıldır o kadar sindirmişim ki içime başka isim düşünmedim bile :) Sizce nasıl???
kapalı gurup derkenn cok cahilim kıı
kızım olacak büyük ihtimalle ismini tuana koymak istiyorum
minel
beren
bade
elif
asya
bu isimleri de seviyorum
kızım olacak büyük ihtimalle ismini tuana koymak istiyorum
minel
beren
bade
elif
asya
bu isimleri de seviyorum
Selam anne adayları;
Dün tetanoz aşımın ilk dozunu oldum.
2. doz için 16 eylül de çağırdı sağlık ocağım.
Çok şükür ateş yapmadı, aşıyı yapırken acımadı da, ama gelin görün ki dün hafif ağrıyordu bugün sabah uyandığımdan beri kolum kütük gibi
Sakın unutmayın 20. haftada yapılıyor bu aşı sağlık ocakları ücretsiz yapıyor
Bir arkadasim bu sitede tanistigi anne adaylari ile hala gorusuyor ve fikir alisverisinde bulunuyor.Onun bebegi 6 aylik oldu bile :) ben 17w+4d deyim .tavsiyesi uzerine ilk defa yaziyorum umarim faydali paylasimlar olur
Bir arkadasim bu sitede tanistigi anne adaylari ile hala gorusuyor ve fikir alisverisinde bulunuyor.Onun bebegi 6 aylik oldu bile :) ben 17w+4d deyim .tavsiyesi uzerine ilk defa yaziyorum umarim faydali paylasimlar olur
hoşgeldin cnm saglıkla al kuzunu kucagına cinsiyetiniz belli oldumu benim kızım olacak allahin izni ile
Hoşgeldin canım................. güzel paylaşımlar oluyor,,devam edeceğine eminim
Kızlar merhaba herkesin bebişi hayılı uğurlu en örnmlsi sağlıklı olsun. ya arkadaşlar benimde oğluşum olacakmış doktor 12. Hafta da kız demişti bende kıza hazırlamıştı m herşeyi hatta ablam kıyafet bile almış, erkek olursa ismini ben kerem istiyordum ancak Geçen Ramazan'da eyüp Sultan a Gittim o atmosferden inanılmaz etkilendim ; kızım olacağı ı düşünürken, içimden oğlum olursa eyüp koyacağım dedim, eşinle de paylaştım, şimdi benimki bir söz verme ve sonuçta eyüp koymalıyım dimi.keremi de istiyorum eşim tek isim hakkın var diyoçok ilginç oldu benim ki ya
Hosbulduk:) Allah herkese bebeklerine saglikla kavusmayi nasip etsin insallah .Bizim de kizimiz olacak Allah izin verirse:) bayram oncesi gitmistim son kontrole.sizlere sormak istedigim bir konu var su an tatildeyim donunce daha detayli arastiracagim yani bir doktora daha gidecegim ama doktor bizim bebisin beyninde kist gordu 4lu test icin kan verdim sonucu almadim henuz bu kist % 95 26.haftaya kadar vucuttan atiliyormus ama net sonuc ilerleyen zamanlarda belli olacak detayli ultrason 22.haftada olacak dedi falanfilan bu konuda bilgisi deneyimi olan var mi acaba???
bacım ben cagırdım zati sizi bizde cene cok bize kimmse yetisemezKızlarrrrr ben de "mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler topiğinden" geldim. Biraz geçmişe dönük okuyim kime ne olmuş kim napmış diyecektim ki aman allahımmm ne çene varmış sizde ne çok konuşmuşsunuz öyle hepsini okumak için işi bırakmam lazım :)) neysee artık madem isim muhabbeti var bodoslamadan dalim bende :)) Benim eşim taaa sevgili olduğumuz günlerden beri oğlumuz olursa adı Uygar der dururdu, 7-8 yıldır o kadar sindirmişim ki içime başka isim düşünmedim bile :) Sizce nasıl???
hosgeldin canımmBir arkadasim bu sitede tanistigi anne adaylari ile hala gorusuyor ve fikir alisverisinde bulunuyor.Onun bebegi 6 aylik oldu bile :) ben 17w+4d deyim .tavsiyesi uzerine ilk defa yaziyorum umarim faydali paylasimlar olur
yazıdığın isimlerin hepsi çok güzel ancak Bade içki demek akında bulunsun islamiyette haram olan bu içecek ismini çocuğuna koymanı tavsiye etmem.
Tabi bu benim şahsi fikrim lütfen yanlış anlama.
Hosbulduk:) Allah herkese bebeklerine saglikla kavusmayi nasip etsin insallah .Bizim de kizimiz olacak Allah izin verirse:) bayram oncesi gitmistim son kontrole.sizlere sormak istedigim bir konu var su an tatildeyim donunce daha detayli arastiracagim yani bir doktora daha gidecegim ama doktor bizim bebisin beyninde kist gordu 4lu test icin kan verdim sonucu almadim henuz bu kist % 95 26.haftaya kadar vucuttan atiliyormus ama net sonuc ilerleyen zamanlarda belli olacak detayli ultrason 22.haftada olacak dedi falanfilan bu konuda bilgisi deneyimi olan var mi acaba???
geçmiş olsun canım
ben bugün aradım sağlık ocağını 21 haftada vuracağız dedi
2 doz için kaçıncı haftada çağırmış oluyor o zaman canım?
şehır dışında olabilirim de tarihini seninki üzerinden hesaplıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?