2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

gayet güzel bence... eğer yıllardır öyle bişey varsa aklınızda hiç değiştirmeyin fikrinizi

Selam anne adayları;
Dün tetanoz aşımın ilk dozunu oldum.
2. doz için 16 eylül de çağırdı sağlık ocağım.
Çok şükür ateş yapmadı, aşıyı yapırken acımadı da, ama gelin görün ki dün hafif ağrıyordu bugün sabah uyandığımdan beri kolum kütük gibi

Sakın unutmayın 20. haftada yapılıyor bu aşı sağlık ocakları ücretsiz yapıyor

kızım olacak büyük ihtimalle ismini tuana koymak istiyorum
minel
beren
bade
elif
asya
bu isimleri de seviyorum

yazıdığın isimlerin hepsi çok güzel ancak Bade içki demek akında bulunsun islamiyette haram olan bu içecek ismini çocuğuna koymanı tavsiye etmem.
Tabi bu benim şahsi fikrim lütfen yanlış anlama.

geçmiş olsun canım

ben bugün aradım sağlık ocağını 21 haftada vuracağız dedi
2 doz için kaçıncı haftada çağırmış oluyor o zaman canım?
şehır dışında olabilirim de tarihini seninki üzerinden hesaplıyım :)

Bir arkadasim bu sitede tanistigi anne adaylari ile hala gorusuyor ve fikir alisverisinde bulunuyor.Onun bebegi 6 aylik oldu bile :) ben 17w+4d deyim .tavsiyesi uzerine ilk defa yaziyorum umarim faydali paylasimlar olur

Bir arkadasim bu sitede tanistigi anne adaylari ile hala gorusuyor ve fikir alisverisinde bulunuyor.Onun bebegi 6 aylik oldu bile :) ben 17w+4d deyim .tavsiyesi uzerine ilk defa yaziyorum umarim faydali paylasimlar olur

Hoşgeldin canım................. güzel paylaşımlar oluyor,,devam edeceğine eminim

hoşgeldin cnm saglıkla al kuzunu kucagına cinsiyetiniz belli oldumu benim kızım olacak allahin izni ile

Kızlar merhaba herkesin bebişi hayılı uğurlu en örnmlsi sağlıklı olsun. ya arkadaşlar benimde oğluşum olacakmış doktor 12. Hafta da kız demişti bende kıza hazırlamıştı m herşeyi hatta ablam kıyafet bile almış, erkek olursa ismini ben kerem istiyordum ancak Geçen Ramazan'da eyüp Sultan a Gittim o atmosferden inanılmaz etkilendim ; kızım olacağı ı düşünürken, içimden oğlum olursa eyüp koyacağım dedim, eşinle de paylaştım, şimdi benimki bir söz verme ve sonuçta eyüp koymalıyım dimi.keremi de istiyorum eşim tek isim hakkın var diyo çok ilginç oldu benim ki ya

Son düzenleme:
hoşgeldin cnm saglıkla al kuzunu kucagına cinsiyetiniz belli oldumu benim kızım olacak allahin izni ile

Hoşgeldin canım................. güzel paylaşımlar oluyor,,devam edeceğine eminim

Hosbulduk:) Allah herkese bebeklerine saglikla kavusmayi nasip etsin insallah .Bizim de kizimiz olacak Allah izin verirse:) bayram oncesi gitmistim son kontrole.sizlere sormak istedigim bir konu var su an tatildeyim donunce daha detayli arastiracagim yani bir doktora daha gidecegim ama doktor bizim bebisin beyninde kist gordu 4lu test icin kan verdim sonucu almadim henuz bu kist % 95 26.haftaya kadar vucuttan atiliyormus ama net sonuc ilerleyen zamanlarda belli olacak detayli ultrason 22.haftada olacak dedi falanfilan bu konuda bilgisi deneyimi olan var mi acaba???

hayırlı uğurlu olsun oğluşun:)
Eyüp ismini göbek adı koy canım kerem ismini de kimlikte kullan
kerem Eyüp de kötü değil aslında eşin neden istemiyor çift isim
ben erkeklere çift ismi daha çok yakıştırıyorum :)

bikaç sayfa evvel bi arkadaş paylaşmıştı böyle bişey kist küçülmüş ve kaybolmuştu inş. seninkiside kaybolup gider cnm

bacım ben cagırdım zati sizi bizde cene cok bize kimmse yetisemez

yazıdığın isimlerin hepsi çok güzel ancak Bade içki demek akında bulunsun islamiyette haram olan bu içecek ismini çocuğuna koymanı tavsiye etmem.
Tabi bu benim şahsi fikrim lütfen yanlış anlama.

yok canım neden yanlış anlayayım bilgilendirmen güzel içki anlamına geldiğini biliyorum o yüzden istemiyorum zaten
tşk ederim

Selam, ben de diğer sayfadan transfer olanlardanım:)) Benim bebeğim için de aynı şey söylendi. Doktorumuz bebeğe hiç bir zararı olmadığı, kendiliinden kaybolduğunu söyledi. Nette taradım, orada da bir çok kişinin bebeğinde olmuş ve kaybolmuş. Ama benim canım sıkan ise, "bu kistler trizonominin belirteci olabiliyor" demesi oldu doktorun. İkili testim normal çıkmıştı, ben de dörtlü için kan verdim, sonuç bekliyorum. ama içimi de rahat tutmaya çalışıyorum. Çünkü tek başına bu test hiçbirşeyin belirteci olmuyormuş, yanında başka problemlerinde olması gerekiyormuş. Sen de kafana takma, üzülme, geçicek inan bana:))

Kızlar bugün dra gittim dr süperdi busefer tansiyonumu ölçtü böbreklerimi karaciğerimi bile kontrol etti saolsun bi sıkıntım yokmuş bebişim sağlıklıymış tansiyonumu söyledim dün 13-14 lerdeydi dedim yüksek buldu bir hafta boyunca tansiyonumu ölçücem sabah akşam nabzım 90-110 larda gezio hayatından tuzu çıkaracaksın takip edicez böyle olursa ilaca başlicaz dedi drda tansiyon 10-6 çıktı şükür hareket etmio dedim haftaya hissedersin dedi şu tansiyon biraz korkutsada daa iyiyim bugün sıcak yaramadı bana magnezyum iç büyümesi iyi demirle vitamini kullanma dedi

1. ilk doz 20. hafta
2. doz ilk aşıyı olduktan 4 hafta sonra yapılıyor.
3. doz 2. dozdan 6 ay sonra
4. doz 3. dozdan 1 sene sonra
5. doz yine 4.dozdan 1 sene sonra

hepsini yaptırırsanız ömür boyu koruyormuş ama yarım bırakır yaptırmazsanız bir sonraki hamileliğinizde yine aşı olmanız gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…