sango dünb moraLİN BOZUK gibiydi canım gecmişi o0kuyamıyom yetişemiyom bişimi oldu kaynananla ilgili filan
hayırlısı olsun canım demin şaka yaptım kızmadım ney üzme kendini dedigin gibi komikim ben biraz bizde genetikkamannnnn boswer beee bacimmmm unutmak istiyom bi sure wallaa pazartesi hayirli bi haber alirsan biraz duzelirim ew almaya calisiyoruz da insallah bir problem cikmaz dua edin nolur yaaa simdi bunu taktim kafama
hayırlısı olsun canım demin şaka yaptım kızmadım ney üzme kendini dedigin gibi komikim ben biraz bizde genetikk
canım dogru ayseler cadı oluyo hep nedense kaynanalıkları da cascadı oluyo ben kendimden korkuyom valla 2 tane oglan demek iki gelin demekkuzum saka yaptini anladim ondan kiz falan diye cewapladim ayse ismini sewerim bayilirim hatta tesaduf kayganamin adida o
canım dogru ayseler cadı oluyo hep nedense kaynanalıkları da cascadı oluyo ben kendimden korkuyom valla 2 tane oglan demek iki gelin demek
Ben gidiom yaa kimse yazmıyo vakit bulmusum kırkta bi bebemi kaynanama atmısım bakiyo ama siz yazmıyonuz bacılarım
daha kesfedemedim ben sen kesfettiysen bi link at bacım bizde girekyokkk ya isimle alakali degil walla kişilik be bacim benimde 1 gelin allah bagislasin hihihi:)
yaaa face i kesfettiklerinden beri kimse gelmiyo yazmiyo bende skliyorum walls
daha kesfedemedim ben sen kesfettiysen bi link at bacım bizde girek
kapalı gurup derkenn cok cahilim kııYok bacim ben tercih etmiyorum walla face 2014 ocak anneleri kapalı grup
Vazgeçmiyorum ama içimize de fenalık geldi yalan yok :)
Annem bile aralık ayı gelince "Züleyha bekletme ha" diye şarkı söyleriz diyor. Güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum
İçinize ne siniyorsa onu koyun bence... Kaç kere anne baba olacağız bu hayatta... Bir iki kere der unuturlar...
Benim büyük kızımın adı da sümeyye bir kere kayınvalidem o ne sümük gibi demiş... Kızımın kuzenleri geldi söyledi... Ne kadar ayıp sizin şu söylediğiniz deyip sert bir dille ve biraz da seslice kızdım... Şimdi sümeyye sümeyye diye herkes peşinde dolanıyor... Tatlı dilli kendini sevdirmesini biliyor... Koskaca babaanneyi dedeyi peşinde gezdiriyor...
Hem moda isimlerde de şöyle bir sıkıntı oluyor ;sınıfta bazen iki üç kişi aynı isimden kime ne diyeceğini bilemiyor insan...
Keşke aynı olsaydı, 21. haftamdayım ben
Seninkinin cinsiyeti ne? Kızsa endişelenme. Doktor bana bile daha hissedemezsin dedi geçen hafta.
benim erkek dedi canm daha 16. haftadayım pek bişi hissetmiyorum 17. haftaya inş :)
Ben de eski isimleri çok seviyorum ama bizim ailede kız çocuğu çok, ikinci kızıma isim bulamıyorum...Aynen katılıyorum her dönem oluyor moda isimler, her sınıfta dörder tane oluyor onlardan da. Eski isimleri çok seviyorum ben. Erkek olsaydı da Mustafa Fahri olacaktı hatta.
Ben de eski isimleri çok seviyorum ama bizim ailede kız çocuğu çok, ikinci kızıma isim bulamıyorum...
Gülfem ismini seviyorum ama tam da karar veremedik, Zehra da güzel ama çok var etrafımda... Neyse daha çok zaman var... O zamana kadar bulurum inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?