2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
sango dünb moraLİN BOZUK gibiydi canım gecmişi o0kuyamıyom yetişemiyom bişimi oldu kaynananla ilgili filan

Amannnnn boswer beee bacimmmm unutmak istiyom bi sure wallaa pazartesi hayirli bi haber alirsan biraz duzelirim ew almaya calisiyoruz da insallah bir problem cikmaz dua edin nolur yaaa simdi bunu taktim kafama

amannnnn boswer beee bacimmmm unutmak istiyom bi sure wallaa pazartesi hayirli bi haber alirsan biraz duzelirim ew almaya calisiyoruz da insallah bir problem cikmaz dua edin nolur yaaa simdi bunu taktim kafama
hayırlısı olsun canım demin şaka yaptım kızmadım ney üzme kendini dedigin gibi komikim ben biraz bizde genetikk

canım dogru ayseler cadı oluyo hep nedense kaynanalıkları da cascadı oluyo ben kendimden korkuyom valla 2 tane oglan demek iki gelin demek

Yokkk ya isimle alakali degil walla kişilik be bacim benimde 1 gelin allah bagislasin hihihi:)

Ben gidiom yaa kimse yazmıyo vakit bulmusum kırkta bi bebemi kaynanama atmısım bakiyo ama siz yazmıyonuz bacılarım

Yaaa face i kesfettiklerinden beri kimse gelmiyo yazmiyo bende skliyorum walls

Kaynanamla görümceme oturmaya gitcem görüsürz sonra 1birrtane görümcem var bi sorunumuzda yok cok şükürr darısı isteyenlere

Vazgeçmiyorum ama içimize de fenalık geldi yalan yok :)
Annem bile aralık ayı gelince "Züleyha bekletme ha" diye şarkı söyleriz diyor. Güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum

İçinize ne siniyorsa onu koyun bence... Kaç kere anne baba olacağız bu hayatta... Bir iki kere der unuturlar...

Benim büyük kızımın adı da sümeyye bir kere kayınvalidem o ne sümük gibi demiş... Kızımın kuzenleri geldi söyledi... Ne kadar ayıp sizin şu söylediğiniz deyip sert bir dille ve biraz da seslice kızdım... Şimdi sümeyye sümeyye diye herkes peşinde dolanıyor... Tatlı dilli kendini sevdirmesini biliyor... Koskaca babaanneyi dedeyi peşinde gezdiriyor...

Hem moda isimlerde de şöyle bir sıkıntı oluyor ;sınıfta bazen iki üç kişi aynı isimden kime ne diyeceğini bilemiyor insan...

Aynen katılıyorum her dönem oluyor moda isimler, her sınıfta dörder tane oluyor onlardan da. Eski isimleri çok seviyorum ben. Erkek olsaydı da Mustafa Fahri olacaktı hatta.

Aynen katılıyorum her dönem oluyor moda isimler, her sınıfta dörder tane oluyor onlardan da. Eski isimleri çok seviyorum ben. Erkek olsaydı da Mustafa Fahri olacaktı hatta.
Ben de eski isimleri çok seviyorum ama bizim ailede kız çocuğu çok, ikinci kızıma isim bulamıyorum...

Gülfem ismini seviyorum ama tam da karar veremedik, Zehra da güzel ama çok var etrafımda... Neyse daha çok zaman var... O zamana kadar bulurum inşallah...

Gülfem çok güzelmiş bence. Benim bir arkadaşım da Mihrimah koy diye tutturmuştu, hala da söylüyor. Sen Gülfem deyince geldi aklıma :)

Kızlarrrrr ben de "mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler topiğinden" geldim. Biraz geçmişe dönük okuyim kime ne olmuş kim napmış diyecektim ki aman allahımmm ne çene varmış sizde ne çok konuşmuşsunuz öyle hepsini okumak için işi bırakmam lazım :)) neysee artık madem isim muhabbeti var bodoslamadan dalim bende :)) Benim eşim taaa sevgili olduğumuz günlerden beri oğlumuz olursa adı Uygar der dururdu, 7-8 yıldır o kadar sindirmişim ki içime başka isim düşünmedim bile :) Sizce nasıl???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…