- 6 Ağustos 2011
- 1.723
- 112
- 88
Kızlar merhaba herkesin bebişi hayılı uğurlu en örnmlsi sağlıklı olsun. ya arkadaşlar benimde oğluşum olacakmış doktor 12. Hafta da kız demişti bende kıza hazırlamıştı m herşeyi hatta ablam kıyafet bile almış, erkek olursa ismini ben kerem istiyordum ancak Geçen Ramazan'da eyüp Sultan a Gittim o atmosferden inanılmaz etkilendim ; kızım olacağı ı düşünürken, içimden oğlum olursa eyüp koyacağım dedim, eşinle de paylaştım, şimdi benimki bir söz verme ve sonuçta eyüp koymalıyım dimi.keremi de istiyorum eşim tek isim hakkın var diyoçok ilginç oldu benim ki ya
canıms en ismini eyüp koy göbek adınıda kerem oldu bittiKızlar merhaba herkesin bebişi hayılı uğurlu en örnmlsi sağlıklı olsun. ya arkadaşlar benimde oğluşum olacakmış doktor 12. Hafta da kız demişti bende kıza hazırlamıştı m herşeyi hatta ablam kıyafet bile almış, erkek olursa ismini ben kerem istiyordum ancak Geçen Ramazan'da eyüp Sultan a Gittim o atmosferden inanılmaz etkilendim ; kızım olacağı ı düşünürken, içimden oğlum olursa eyüp koyacağım dedim, eşinle de paylaştım, şimdi benimki bir söz verme ve sonuçta eyüp koymalıyım dimi.keremi de istiyorum eşim tek isim hakkın var diyoçok ilginç oldu benim ki ya
Kızlar bugün dra gittim dr süperdi busefer tansiyonumu ölçtü böbreklerimi karaciğerimi bile kontrol etti saolsun bi sıkıntım yokmuş bebişim sağlıklıymış tansiyonumu söyledim dün 13-14 lerdeydi dedim yüksek buldu bir hafta boyunca tansiyonumu ölçücem sabah akşam nabzım 90-110 larda gezio hayatından tuzu çıkaracaksın takip edicez böyle olursa ilaca başlicaz dedi drda tansiyon 10-6 çıktı şükür hareket etmio dedim haftaya hissedersin dedi şu tansiyon biraz korkutsada daa iyiyim bugün sıcak yaramadı banamagnezyum iç büyümesi iyi demirle vitamini kullanma dedi
ohooo bacılarım ben gittim yemek yedim bulaşık yıkadım siz hala gelmemişşiniz yaa facebookta takılıyonuz ama bana hic yuz veren yok pasamda yok nerdeyse
burdayımm dur sakın gtmeeeekim demiş yok diye burdayımya kız yatıyorum devamlı ondan kkyı açmıyourm
şimdide sen gitmişsin nerdesin be
önceden vermişşinde görmedim kuzummselam bebem
pasam faceye nası giriyon kı banada ögret çok cahalım yaaa
Selam, ben de diğer sayfadan transfer olanlardanım:)) Benim bebeğim için de aynı şey söylendi. Doktorumuz bebeğe hiç bir zararı olmadığı, kendiliinden kaybolduğunu söyledi. Nette taradım, orada da bir çok kişinin bebeğinde olmuş ve kaybolmuş. Ama benim canım sıkan ise, "bu kistler trizonominin belirteci olabiliyor" demesi oldu doktorun. İkili testim normal çıkmıştı, ben de dörtlü için kan verdim, sonuç bekliyorum. ama içimi de rahat tutmaya çalışıyorum. Çünkü tek başına bu test hiçbirşeyin belirteci olmuyormuş, yanında başka problemlerinde olması gerekiyormuş. Sen de kafana takma, üzülme, geçicek inan bana:))
va pasam olmamuu emme girdim faceye sadece begenebildim o gadarfacen yokmu bebem senin
va pasam olmamuu emme girdim faceye sadece begenebildim o gadar
link nası ekleniyysen facenin linkini at bana ben seni ekliyim özelime bekliyorumbende bizim gruba eklerim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?