2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Eyüp ismi çok güzel bak içine doğmuş resmen erkek olacağı
Eyüp Kerem koyun çok güzel yakışıyor da yanyana :26:

ohooo bacılarım ben gittim yemek yedim bulaşık yıkadım siz hala gelmemişşiniz yaa facebookta takılıyonuz ama bana hic yuz veren yok pasamda yok nerdeyse

canıms en ismini eyüp koy göbek adınıda kerem oldu bittibenim oglum olursa muhammedül - emin koyucam rüyamda koydular ismini kızım olursa ömür sena allahım koymayı nasip etsin işşallah haftaya 23 kontrolum var cumartesi günü bakalım :18::18:

canım streses grime çok yorma kendini ben doktoru görünce 16 ya 10 çıkıyor evde 10 +5 düşşün doktorada deidm tansiyon ilacı içicek diye korkma bende 2 oglumd akullandım sstrese girme allahım saglıklı saatli evlatlarımız almayı nasip etsin işşallah bebekelrimizi bu arada seni dördügüme sevindim

ohooo bacılarım ben gittim yemek yedim bulaşık yıkadım siz hala gelmemişşiniz yaa facebookta takılıyonuz ama bana hic yuz veren yok pasamda yok nerdeyse

kim demiş yok diye burdayımya kız yatıyorum devamlı ondan kkyı açmıyourm
şimdide sen gitmişsin nerdesin be

Ewt 22.haftada detayli ultrasonda bakiyorlarmis baska organlarda da anormallik var mi diye bir hastalik varsa baska belirtiler de oluyormus.insan ister istemez tedirgin oluyor doktoru aramaya korkuyorum donunce gorusucem heralde sen kacinci haftadasin beyinde mi senin de ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…