kız benle dalgamı geciyon yoosa bilmiyom nediyim öğretivee
canıms en ismini eyüp koy göbek adınıda kerem oldu bittibenim oglum olursa muhammedül - emin koyucam rüyamda koydular ismini kızım olursa ömür sena allahım koymayı nasip etsin işşallah haftaya 23 kontrolum var cumartesi günü bakalım :18::18:
canım streses grime çok yorma kendini ben doktoru görünce 16 ya 10 çıkıyor evde 10 +5 düşşün doktorada deidm tansiyon ilacı içicek diye korkma bende 2 oglumd akullandım sstrese girme allahım saglıklı saatli evlatlarımız almayı nasip etsin işşallah bebekelrimizi bu arada seni dördügüme sevindim
Kızlar bugün dra gittim dr süperdi busefer tansiyonumu ölçtü böbreklerimi karaciğerimi bile kontrol etti saolsun bi sıkıntım yokmuş bebişim sağlıklıymış tansiyonumu söyledim dün 13-14 lerdeydi dedim yüksek buldu bir hafta boyunca tansiyonumu ölçücem sabah akşam nabzım 90-110 larda gezio hayatından tuzu çıkaracaksın takip edicez böyle olursa ilaca başlicaz dedi drda tansiyon 10-6 çıktı şükür hareket etmio dedim haftaya hissedersin dedi şu tansiyon biraz korkutsada daa iyiyim bugün sıcak yaramadı banamagnezyum iç büyümesi iyi demirle vitamini kullanma dedi
Sabahın nurundan güzel bir günaydıııın....
İki gündür grip gibiydim, önce boğazlarım yandı sonra vücudum ağrımaya başladı...:2::2:: Dün çok şükür çabuk geçti derken, bu gün yine boğazım acıyor .... Sirkeyle gargara ve bol bol bal yedim, bir de sarmısaklı yemekler.. Yabancı biri gelse Eve kokudan girilmez herhalde...
Beşten beri uykum kaçtı, Neyse kızım uyanıncaya kadar biraz uyusam bari...
Hepinize kocaman
Pasacık özledim kızçe seni iisin ya arada girion galibam takip ediom seni bol bol dinlen sende ev işi yapıim deme sakın akşam yine tansiyonum yükseldi( bilmiom aletde bozuk yanlış ölçüo sanki nabızım yüksek ama ya hep 100 lerde onu kafaya takıom biraz yemeği yedim aman yarabbim nefes alamadım zaten midem kaburgama baskı yapıo sanki az az nefes alıom sonra geçio hamilelik yeni başlıo galiba bana paşam tatlişim bi sağasalim doğuraydıkda kucağımızda bebikler forumda muhabbet etseydik:) inşallah Rabbim o günleri sağa salim gösterir bizlere
öle uyudum uyandımki saat 9 geliyorduSabahın nurundan güzel bir günaydıııın....
İki gündür grip gibiydim, önce boğazlarım yandı sonra vücudum ağrımaya başladı...:2::2:: Dün çok şükür çabuk geçti derken, bu gün yine boğazım acıyor .... Sirkeyle gargara ve bol bol bal yedim, bir de sarmısaklı yemekler.. Yabancı biri gelse Eve kokudan girilmez herhalde...
Beşten beri uykum kaçtı, Neyse kızım uyanıncaya kadar biraz uyusam bari...
allahım sabahın köüründe brurayamı yazdın kız bir deli ben degilmişim bende sabah namazına kalktım kıldım az gezindim
Hepinize kocaman
çok mutsuuzm çok
çok mutsuuzm çok
hayırdır noldu ki ?????
hayırdır inşallah noldu bebemmmm
kızlar biliyorusnzu bugün ablam gelicekti sabah merzifondan çıkıcaktı bugün aradım telefonunu açmıyor benide eşimiminde yüzüne kapadıdedim galib aotobüste müsayit degil geri dönücek eşim eniştemi aramış deiş bacanak baldızı bindirdinmi alıyım akşama enişten olucak odun demzmi bilet yok garip ablam valizini hazırlamış bu sabah binicekti eşine bri haftadan önce ayır biletimi demiş eniştemd egezmiş heryeri pazartesine kadar bilet yok sen birde gülerek demiş pazartesi biletini alıyım ozaman git askerler gidiyor demiş ablamda ben bugün giderim yoks agitmem demiş 29 zaten dönücek 30 eltiisnin kınası var 1 merzifonda 7 eskişehirde dügünü var eltisinin kızının gidicem kaç gün kalıcam demiş düşün olmas agitme deidm gitmezsen ölene kadar kafama kalkkarlar paşam dedi nasıl aglşıyor telefonda ah o eniştemi elime verseler şimdi yarya
Sana okadar dedi kız al biletimi cumatresi sabahına dedi yemekelri yapmış evi temzilemiş valizini hazırlamış şimdi tutturdu 1 haftalıgın ane gidiyim diye diretti yaw ne talihsiz paşayım ben ben bugün gelicek diye jeliyle seviniyordum ne güzel ona sarılıp yatıcaktım kokusunu çok özleidm ben ablamın ya BÜTÜM BURAYA GELEN ARABALARI ARADIM BİLET BULMAK İÇİN AMA YOK
ablan gelseymiş elbetteki senin içinde ablan içinde mutlaka çok iyi olacaktı lakin unutmaki her işte vardır mutlaka bir hayır.. Sakın üzülme ablanda o zaman düğün,kınadan sonra gelsin hem senin o zamana daha çok ihtiyacın olur... Boşver üzme tatlı canını allahım belki olabilecek başka sıkıntıların önüne geçti vardır allahımın bir bildiği... üzülme nolur....
garip ablam dünyanın yerini gezmiş çok şükür akşama 10.30 almış ben aglıyorumd iye burdaki ablam yigidi almış oda gezmiş bilet bulmaya burdan ben pc oturudm dünyanın yerini aradım allahım yok kardeşim demin aradı buldum kardeşim dedi demiş kardeşim 1 bardak suya muhtaç bakanı yok demiş yok demişler yalvarmış artık adam dayanamamış tamam demiş allahh nasip ederse yarın sabah benleYarın ona satılıcam yatıcam işşallah koyun koyuna kocamıda kanepeye atarız hehe
ohhhhhhhhhhhhhhhh çok şükür Eki Görüntüle 780359 rahatladım senden güzel haberler gelince..... bak ağladığına,üzüldüğüne değdimi Eki Görüntüle 780358 ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?