2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Pasacık özledim kızçe seni iisin ya arada girion galibam takip ediom seni bol bol dinlen sende ev işi yapıim deme sakın akşam yine tansiyonum yükseldi( bilmiom aletde bozuk yanlış ölçüo sanki nabızım yüksek ama ya hep 100 lerde onu kafaya takıom biraz yemeği yedim aman yarabbim nefes alamadım zaten midem kaburgama baskı yapıo sanki az az nefes alıom sonra geçio hamilelik yeni başlıo galiba bana paşam tatlişim bi sağasalim doğuraydıkda kucağımızda bebikler forumda muhabbet etseydik:) inşallah Rabbim o günleri sağa salim gösterir bizlere

Sabahın nurundan güzel bir günaydıııın....

İki gündür grip gibiydim, önce boğazlarım yandı sonra vücudum ağrımaya başladı...:2::2:: Dün çok şükür çabuk geçti derken, bu gün yine boğazım acıyor .... Sirkeyle gargara ve bol bol bal yedim, bir de sarmısaklı yemekler.. Yabancı biri gelse Eve kokudan girilmez herhalde...

Beşten beri uykum kaçtı, Neyse kızım uyanıncaya kadar biraz uyusam bari...

Hepinize kocaman

Günaydın hanımlaaarrr... Hepinize bol ağlamaklı bir günden günaydın

vayy misacım bebiyi iyi besliyormuşsun bak gördün mü kız, bana doktorum öyle demedi, ben besleyemiyorum sanırım Zaten bebim zayıf benim neden bilmiyorum

Canım doktor tuzlu su ile gargara yapmamı söylemişti bana sen de dene istersen, pastil kesinlikle yasak.. Eğer çok acırsa derhal doktora git iltihaplanma yapabiliyor.. Biliyorsunuz ki ben hala uğraşıyorum o nalet hastalıkla :2:

özletme arayı açma bebem alfamet diye bri ilaç var gebelere veriliyor ben oglumda kullandım korkma tuzlu yeme yaglı yeme sebze agırlıklı beslen bebem olarmı allahım işşallah sag saglim alırız bebekelirmizi kucagımıza riskli haftalarım griid korkuyorum annemle konuştum bugün kızım içini ferah tut diyor gelde tut hep ne yaptıysak aynı haftalarda dogum ediyorudm haliyle tırsıyorum korkuyorum brişey olucak diye
öle uyudum uyandımki saat 9 geliyordu daha yeni jeliyi doyurdum

paşammmmmmmmmmmmmmmmmmmm attın ortaya bir laf,tutun tutunabilirsen....... nerdesin yahuuuuuuu?

Arkadaşlar merhaba, şu an gebelik için hangi güneş koruyucularını kullanıyorsunuz , doktorunuz hangi krem önerdi, benim hem cilt hem kadın doğum doktoru solante pregnayı kullanmamı söyledi bu markayı kullanan var mı? Zaten aı üzerinde hamileler için ama ben yine de çekiniyorum

hayırdır noldu ki ?????

hayırdır inşallah noldu bebemmmm

kızlar biliyorusnzu bugün ablam gelicekti sabah merzifondan çıkıcaktı bugün aradım telefonunu açmıyor benide eşimiminde yüzüne kapadı dedim galib aotobüste müsayit degil geri dönücek eşim eniştemi aramış deiş bacanak baldızı bindirdinmi alıyım akşama enişten olucak odun demzmi bilet yok garip ablam valizini hazırlamış bu sabah binicekti eşine bri haftadan önce ayır biletimi demiş eniştemd egezmiş heryeri pazartesine kadar bilet yok sen birde gülerek demiş pazartesi biletini alıyım ozaman git askerler gidiyor demiş ablamda ben bugün giderim yoks agitmem demiş 29 zaten dönücek 30 eltiisnin kınası var 1 merzifonda 7 eskişehirde dügünü var eltisinin kızının gidicem kaç gün kalıcam demiş düşün olmas agitme deidm gitmezsen ölene kadar kafama kalkkarlar paşam dedi nasıl aglşıyor telefonda ah o eniştemi elime verseler şimdi yarya

Sana okadar dedi kız al biletimi cumatresi sabahına dedi yemekelri yapmış evi temzilemiş valizini hazırlamış şimdi tutturdu 1 haftalıgın ane gidiyim diye diretti yaw ne talihsiz paşayım ben ben bugün gelicek diye jeliyle seviniyordum ne güzel ona sarılıp yatıcaktım kokusunu çok özleidm ben ablamın ya BÜTÜM BURAYA GELEN ARABALARI ARADIM BİLET BULMAK İÇİN AMA YOK

Son düzenleme:

ablan gelseymiş elbetteki senin içinde ablan içinde mutlaka çok iyi olacaktı lakin unutmaki her işte vardır mutlaka bir hayır.. sakın üzülme ablanda o zaman düğün,kınadan sonra gelsin hem senin o zamana daha çok ihtiyacın olur... boşver üzme tatlı canını Allahım belki olabilecek başka sıkıntıların önüne geçti vardır Allahımın bir bildiği... üzülme nolur....

Ben gerçekten çok kadersiizm inanın kaç haftadır bugün iple çekiyorudm hayal kırıklıgına ugradım yawgıcık oluyorum o eniştemede burdaki odun olan eniştemede ben onlar aölemi yaptım sanki istemiyorlar ban gelmelerini ben ilşk 13 yaşında anne oldum minnacıktı kübrayı kuvcagıma verdikelrinde 8 günlüktü ablam emziridi ben altını açardım uyuturdum küçük anne derdi ablam 3 ay kaldım orda sonra 14 ay sonra oglum furkanım dogdu ondada 2 ay kaldım ozaman 15 yaşında bile yoktum minnacıktı onada annelik yaptım sonra 16 yaşında 3 aylık kız bebege aldım bakmaya küçük anneydi gene ismim kızıma 6 yaşına kadar baktım sonra malum evlendim bıraktım kızımı sonra hayal kurudm ogluma hamile oldugumu ögrendim işte bu deidm bende artık kendi bebegime annelik yapıcam 5 aylıkken kaybettim hüda berkimi Sonra ablam evlendi ikizleri öldü onalar gitti 40 .çıkan akadar işçi gibi sabah akşam gittim geldim hamile kaldı ikiz zor idye baktım evine kadar afedersinzi ablamın temziligine kadar yaptım sonra ogluna hamile kaldı o bebegini kucagın alsın diye hep gittim ev işelrini yaptım kaynanasıyla bri oturuyordu aman kaynanası laf etmesin bebegini kaybetmesin dedimbebegi dogdu annelik ettim ilk altını ben aldım ilk ben giydiridm kıyafetini ilk benim kucagım averdiler hüdama aldıgım hastane kıyafeti vardı sarı baddaniyesine sarmışlar elime verdiler aldım yigidi kucagıma allahım benim bebegime ladıgım kıyafetler yigidin üstündeydi ne agladım köşeye çöküp ablamın yanın agidemedimki sımsıkı sarıldım öptüm kokladım ah deidm benim olaydın keşke dedim ablam benden 8 sene sonra evlenmişti hep dua ederdimallahım onun yaşı var önce ona sonra ban aver derdim sözde ulroson kagıtlarını gördügümde çok agladım ablamın kocası olan uyuz kardeşin seni kıskanıyor sevinsin fesatlıgından aglıyor demiş ben istemesem her secdemdse allahım onun yaşı var önce ona sonra ban ver dermiydim buraya yazarken bile gzölerim doluyor süzülüyor yanaklarımdan göz yaşlarım ablama hasyanede baktım sarlık oldu diye 1 gece hastanede kaldı yigit ablamın kıyafetleirni nenegin kıyafetlerini yıkadım ütüledim kızn dogdu peteklerin üstünde kurutum annem kafayı yedigimi zannettim gece kalkıp hep çamaşırları dolandım 7 yoktu kalktım bebegin kıyafetleirni hem ütüleidm hem agladım kokladım ya allahım ben ne zaman bebegimin kıyafetlerini yıkıcam böyle ütülücem dedim

Annem odaya geldi deidki paşam allah iyiligini versin bende deidm sabahın köüründe nerdesin diye baktım demiş ben harıl harıl ütü yapıyorum haber geldi bebek hastaneden çıkıcakmış gittim kuvetini kirli sepetini kovasına maşafasını aklınıza negelrise aldım koca simsiyah bri poşetle götürüdm anele ablama gittimki oglum geldim allahım kucagım aladım kokladım öptüm sonra devamlı gitmeye devam ettik annemle annemin dikkatini çekmiş ablam her hamle edişimde yigide ben yapıyordum altınamı etti galiba derdi abalm ben alırım terlemiş ben giydirim ian erkek bebekya çok sevmiştim annem eve geldigimizde paşam yanıma otur az senle konuşucam dedi ne dicekki dedim kızım bak o bebek ablanın senin degil sen hep kendininmiş gibi davranıyorsun kıza fırsat vermiyorsun dedi yapma sonra üzülürsün dedi sonra ayagımı kestim ordan herşeyine gittim her hastanesinde kontrollerinde gittim sonra muhammed umuduma hamile kaldım 6 aylık yoktu yigit nasıl havalarda uçuyoruz karı koca ne aglamıştık oda cennete gitti tek hatırladımın oglum umudum dedim agladım sonra kızıma hamile kalıdm ömürüme herşey güzel gidiyordu dikişim vardı durucaktı amam oda olmadı cennete gitti 3 melegimi cennete yolladım sonra kardeşimin karısı dogum etti ömürümle eymenin arasında 6 ay vardı 8 yatak vardı dünyanın bebegi kardeşim bebegi kucagın aldı anneme vericekti bana verdi sarıldı ne agladım allahım deidm benim olaydın ne vardı deidm annem neden aglıyorusn deyincede babama aglıyorum oda göreydi deidm yalan söyledim 3 gün hastanede 15 gün evinde baktım ogluma ismini ben koydum eymen ablamın biri eren digeri haktan olmuş ismailş babamın ismi peşine gelinde ablamın emegi çok canım eymen koyalım demiş ona baktım eve geldim allahım ne agladım sanki ben dogurudmda elimden aldılar gibi oldu eşimle agladım bir bebek neden bu kadar önemliydi benim için hevesmi annelik özlemimi bilemicem

ben bu karnımdaki bebegim için 2 sene bekleidm 33 kilo verdim 1 sen eilaç tedavisi görüdm dünyanın tetsinden geltim altım ayemedigim laet kolumun delinmedigi yerim kalmadı neden yavrumu kucagım alamak için bu 3 gebeligimde 2 oglumd akimse yanımda yoktu kızımd arahim de dikişi var annem kaynanam baktı bbundada kimsem yokki önüme yemegi koyarlars ayiyorum koymazlars aoda yok kalkamıyorum karnımdaki cana brişey olucak diye aklım çıkıyor fatma girigin bri filmi vardıya boş beşşik diye o moddyaım şimdi riskli haftalarım girdi aklım çıkıyor emanetiem brişey olucak diye dün bebegim 120 günlük oldu 120 günde bedenine ruh üflenir ölücegi yaşıyıcagı gün yazılır alnına alşlahım bu bebegimi ban bagışlasın anasız babasız büyütmüyüm hayırlı evlat olsun ne olur allahım okadar imreniyormki millet dogurup alıyorlar kucaklarına kimselere imrenmek istemiyorum korkarak bebek sevmek istemiyorum aglamak hayal kırıklıgın augramak hele hiç istemiyorum bu bebek benim son umudum yoks abri dah adüşünmem çok yıkım oluyor karnımda seyirmesı yokmu allahım öyle böyle deeegil okadar haretimki bebegimin kokusuna varsın hiç brişey olmasın etegimi yırtarım sarraım varsın yatagı olmasın koynumda yatırıım varsın ekmegim olmasın su içeirm süt yaraım allahım çok fenalardayım babamız dün 2 gebelik tşörtü almış hemde çok istedigimden allahım çocuklar gibi sevindim kısmet olucakmıki bana giymesi

garip ablam dünyanın yerini gezmiş çok şükür akşama 10.30 almış ben aglıyorumd iye burdaki ablam yigidi almış oda gezmiş bilet bulmaya burdan ben pc oturudm dünyanın yerini aradım allahım yok kardeşim demin aradı buldum kardeşim dedi demiş kardeşim 1 bardak suya muhtaç bakanı yok demiş yok demişler yalvarmış artık adam dayanamamış tamam demiş allahh nasip ederse yarın sabah benle Yarın ona satılıcam yatıcam işşallah koyun koyuna kocamıda kanepeye atarız hehe

ohhhhhhhhhhhhhhhh çok şükür Eki Görüntüle 780359 rahatladım senden güzel haberler gelince..... bak ağladığına,üzüldüğüne değdimi Eki Görüntüle 780358 ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…