2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ohhhhhhhhhhhhhhhh çok şükür Eki Görüntüle 780359 rahatladım senden güzel haberler gelince..... bak ağladığına,üzüldüğüne değdimi Eki Görüntüle 780358 ...

sinrileirm bozuldu bebem ne yapayım olsun hayırlısıyla gelsinde sabah gelsin işşallah eşim gidip alıcak esenlere ah ben kalkamıyorki yerimden ablamı karşılamaya gidiyim amam ona söprüüzm var gebelik tşörtü almış eşim çok merak ediyor karnımı çıktımı çıkımadımıd iye çıktı deidm allahım tşörtlerim 5 tane oldu hepsi hediye yaşasın çeşit çeşit giymeni yaradan nasip etsin işşallah vallahi 20 haftayı geçiyim allah diye bagırıcam bir bebegi sevindiircem

inşallahhh canım benim ne 20si yavrumm 40'a kadar geleceksin Allahım nasip ederse kendi bebeğini alıp iine çekeceksin bebeğinin kokusunu bebeğinde seenin kokunu...

inşallahhh canım benim ne 20si yavrumm 40'a kadar geleceksin Allahım nasip ederse kendi bebeğini alıp iine çekeceksin bebeğinin kokusunu bebeğinde seenin kokunu...

hayal ediyim bakıyım :44::44::44:sonuş bu
inan bu bebeg kaç kişi dua ediyor diyorlarkı bunu odgurunca 2 ne zaman yapıcan deidm bunu sag sgalim alıyım kucagıma 10 bebek dogurdum gibi sevinicem 13 senelik özlemim olucak işşallah o benim hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum memelketteki ablam yani buraya gelen ablam dediki geçen telefonda bebegi görünce çok aglarım kız neden deidm sevinçten deli deid benim canım yansa bebeklerim ölse kardeşlerim sevdikleirm benle aglıyorlar her telefon açanlar aglıyor bri arkadaşım aglamaktan konuşamadı bile olmadı deidm gene başaramadım işşallah bu sefer allahın izniyle sonra arda beyin sayesinde olucak inan paraıs nı zor bulup buluşturuyorum çok pahalı yavrum durusnda gerisi boş inan alıyım kucagım adogum eidnce versinler koynuma rica edicem 5 dakika benle kalsın ben bu bebeg kavuşmak için 13 sene bekleidm dicem 5 dakika bırakırlarmı acaba yanımda ne dersin
hep hayal ediyourm normal dogurusam zaten elimde giricek içeir elimle eşime uzatıcam sevinçten aglayaraktan odada kaç kişi vars aaglar kesin kaynanam derki ah yavrum sen neden bukadar uzak yollardan geldin çok beklettin der aglar inan buraya geliyor kızıyourm amam bazen kayananm kadım bebeg brişey olmasın diye gözü gibi bakıyor geçen deidm anne seni götürelirmmi bridaha detaylıda deidm yok dedi hep geldim dogunca görürüm dedi çok aglıyom sen kaybedince dedi eve geldik eşimle ömürüm öldü nasıl aglıyorum bize dayanamadı çanytasını aldı çıktı evden gitti dayanamadı garibim halimize allahım kimsenin kucagını boş bırakmaısn işşallah ne deyim çok zor helede evlat acısı 3 kere yaşadım rabbim düşmenımın başına vermesin işşallah

Rabbimin izniyle kucağına aldığında ne ağlaması herkes sevinecek,gülecek..poposuna poposuna vuracaklar neden bu kadar beklettin diye mıncıklayacak herkes... ne 5 dkksı bebem bir ömür verecekler sana bebeğini...
deli maymunnnnnnnnnnnn inşallah alacaksın bu sefer bebeğini İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

işşallah canım neyse çok oturudm ben jeliye duş aldırıcam teysesi namaz kılıcaz sonra gene gelirim işşallah

işşallah canım neyse çok oturudm ben jeliye duş aldırıcam teysesi namaz kılıcaz sonra gene gelirim işşallah

tammamm canım hadiii görüşürüz...dikkat et kendine bende çıkıyorum,yemek yapacağım daha...

herkese iyi haftasonlarııııııııııııııııııııııııııııııııı

Bacilarim acil durum yardimci olun bu ilk zamanlarda arkadaslar cinsiyet belirleyici bir test yapmisti kacinci haftada yapti nasil temin etti bi yardimci olun

Bacilarim acil durum yardimci olun bu ilk zamanlarda arkadaslar cinsiyet belirleyici bir test yapmisti kacinci haftada yapti nasil temin etti bi yardimci olun

empress adlı kullanıcı yapmıştı galiba ama sonra ultrasonda farklı cinsiyet cıktı

Ayy maşallah kocaman olmuş ya:) benim ultrasondan bişi anlaşılmıo valla Allahım sağlık sıhhat versin nerden nereye geldik zaman geçio valla

Dimi kocaman oldu kuzular. 23 cm olmuş teyzesi, bakıyorum bir karışımdan uzun. İnsan çok şaşırıyor :)
Seninki de büyümüş kız, fotoğrafı olunca koy hemen.

Dimi kocaman oldu kuzular. 23 cm olmuş teyzesi, bakıyorum bir karışımdan uzun. İnsan çok şaşırıyor :)
Seninki de büyümüş kız, fotoğrafı olunca koy hemen.

Fotosu varda anlayabilene aşk olsun:) bebikler küçükken daa ii görünüodu içimizde büyüsünlerde yeter valla canım sen ayrıntılı ultrasona girecekmisin dr radyolojiye gitmen gerek dedi zararlı deildir inşallah

Dün sordum ben 23. haftada daha net görünür, o zaman alırız detaylıya dedi. Ben de dün girerim belki diye heyecanla gitmiştim. Neyse 23. hafta olsun daha net görürüm bebişi :)
Radyoloji nerden çıkmış ki?

bazı yerlerde ayrıntılı usg yi radyolog yapıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…